Review
Sep 20, 2018, 7:25am

RS Radiah : Printing Baju dan Cenderamata Murah


Pasti ramai yang masih buntu dan sudah bosan untuk memberikan hadiah atau cenderamata yang sama pada mereka yang tersayang. Pemberian hadiah atau cenderamata bukan sahaja diberikan untuk ahli keluarga malah sudah menjadi kebiasaan diberikan juga kepada rakan – rakan, guru, bos di tempat kerja atau dijadikan sebagai pertukaran hadiah ketika majlis perjumpaan semula alumni sekolah.

Canderamata Ibu

Sesuatu hadiah atau cenderamata yang dicetak mempunyai nilai sentimentalnya yang tersendiri. Cetakan ini boleh dibuat pada baju, mug, pelekat kenderaan, bingkai gambar, beg, keychain dan sebagainya. Pasti hadiah itu tampak lebih menarik jika ada cetakan gambar atau kata – kata inspirasi daripada anda. Nak tahu printing baju dan cenderamata murah dan berkualiti? Jom baca perkongsian artikel ini seterusnya.

RS Radiah Menyediakan Servis Printing Baju dan Cenderamata

Canderamata Jelita

RS Radiah yang dimiliki sepenuhnya oleh sebuah perniagaan berdaftar RS Radiah Resources menyediakan servis printing pelbagai jenis produk yang berkualiti dan juga murah. RS Radiah menyediakan pelbagai variasi pilihan produk agar anda boleh dapatkan semuanya hanya di satu tempat sahaja. RS Radiah yang beroperasi di Kemaman, Terengganu ini sedia menerima tempahan secara offline dan juga online.

Pelbagai Pilihan Produk Printing Daripada RS Radiah

Canderamata Pasangan

Kebanyakan kedai printing meletakkan bilangan minima kuantiti untuk setiap order. Namun berbeza pula dengan RS Radiah di mana anda boleh menempah bermula dengan 1 unit produk dengan design cetakan yang anda inginkan. RS Radiah mempunyai pelbagai pilihan produk dengan tawaran harga yang sangat murah.

1. Printing Pelbagai Jenis Baju

RS Radiah sedia menerima tempahan printing baju mengikut kuantiti yang anda inginkan. Lebih banyak anda menempah, lagi murah harga yang bakal anda nikmati. Anda boleh pilih design yang disediakan oleh RS Radiah atau anda mahukan idea dan kreativiti anda direalisasikan pada tempahan baju anda itu nanti. Pada kebiasaannya, tempahan baju ini dibuat dalam kuantiti yang banyak kerana baju yang ditempah digunakan untuk tujuan Hari Keluarga, Majlis di Pejabat, Hari Sukan dan sebagainya.

Canderamata Wanita

Antara produk baju yang boleh ditempah di RS Radiah ini adalah :

  • T-shirt berkolar atau tidak berkolar
  • T-shirt berlengan panjang dan pendek
  • Baju Korporat
  • Baju Muslimah
  • Baju untuk kanak – kanak dan romper bayi
  • Baju untuk pasangan
  • Baju Jersi

2. Mug Rekaan Sendiri

Sudah pasti anda mahukan abadikan kenangan bersama mereka yang tersayang pada sesuatu barang kegunaan harian mereka. Jadikan mug rekaan sendiri sebagai pemberian hadiah atau cenderamata bersempena sambutan hari lahir, hadiah persaraan, dijadikan doorgift, hadiah sempena Hari Guru atau dihadiahkan untuk mereka yang tersayang sebagai tanda ingatan.

3. Bantal Untuk Abadikan Kenangan

Bantal sangat sesuai dijadikan hadiah untuk anak – anak atau mereka yang tersayang. RS Radiah ada menyediakan juga servis design sendiri untuk bantal yang pelbagai bentuk dan warna yang menarik untuk anda. Abadikan potret mereka yang tersayang dan jangan lupa berikan kata – kata inspirasi juga. Pasti hadiah tersebut menjadi kesayangan mereka.

Canderamata Lelaki

4. Gayakan Beg Design Sendiri Yang Lebih Menarik

Anda boleh juga tempah printing pada beg untuk dihadiahkan pada diri sendiri, dijadikan hadiah atau boleh juga dijadikan sebagai goodies sesebuah majlis. Ada banyak pilihan beg yang anda boleh pilih iaitu tote bag, woven bag, non-woven bag, laptop bag dan sebagainya.

Petua Canderamata

5. Pelbagai Jenis Keychain

Keychain juga anda boleh dijadikan cenderahati bersempena majlis hari jadi, doorgift perkahwinan, hadiah sukaneka di sekolah dan juga diberikan kepada ahli keluarga sendiri. RS Radiah ada membuat servis cetakan gambar pada permukaan keychain walaupun semua sudah ketahui keychain bersize kecil.

Canderamata Berkesan

Kenapa Anda Perlu Menempah Printing di RS Radiah

Canderamata Keluarga

Lambakan perniagaan printing di setiap pelosok negeri, di dalam talian Facebook, Instagram dan juga media sosial yang lain menjadikan agak sukar untuk mencari produk printing yang berkualiti. Namun, RS Radiah sangat menitikberatkan kualiti produk kerana bagi mereka kepuasan pelanggan adalah misi utama servis yang mereka lakukan. Kenapa anda perlu menempah servis printing RS Radiah?

1. Harga Yang Berpatutan

Canderamata Kurung

Anda boleh penjimatan yang berganda dengan kuantiti tempahan yang banyak. Walaupun harga yang ditawarkan oleh RS Radiah murah dan berpatutan, kualiti produk tetap dijaga dengan baik.

2. Jaminan Kualiti

Canderamata Baju

Setiap produk mempunyai jaminan kualiti yang terbaik. RS Radiah sangat mementingkan kualiti produk seiring dengan citarasa setiap pelanggan mereka. Disebabkan itulah setiap pelanggan sentiasa membuat tempahan daripada RS Radiah untuk produk printing.

3. Tempoh Masa Yang Pendek

Canderamata Bergaya

Untuk memudahkan urusan kedua belah pihak, adalah dinasihatkan anda untuk memberi tempoh masa tertentu untuk produk printing anda boleh disiapkan. Lagi pula, RS Radiah sangat mementingkan kualiti produk mereka, makanya sekiranya anda perlu tempahan anda dengan kadar segera, team RS Radiah akan menyiapkan mengikut tempoh yang anda tetapkan.

Lihat Testimonial Mereka Yang Sudah Menempah Dengan RS Radiah

Canderamata Cantik

Canderamata Murah

Tips Canderamata

Canderamata Merah

Canderamata Bapa

Canderamata Kemeja

Tempah Baju Dan Cenderahati Dari RS Radiah Sekarang!

RS Radiah sedia menerima tempahan dengan kuantiti yang besar serta menawarkan harga yang murah untuk anda. Mereka cukup menitikberatkan kualiti produk agar semua pelanggan berpuas hati dengan servis yang diberikan. Anda boleh membuat tempahan secara dalam talian juga dengan menghubungi maklumat di bawah.

Canderamata Custom

PRINTING BAJU DAN CENDERAHATI MURAH | RS RADIAH
Hubungi : Tekan untuk telefon (013-9287257) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: