Review
Jul 19, 2018, 1:27pm

Repair iPhone Murah Di Kajang – Face-2-Face Dari RM10


repair iphone kajang berkualiti

Lighting yang sempurna serta kemudahan yang berasas seperti swipe screen dan fizikal saiz iPhone yang ringan, panjang dan nipis menjadi pilihan ramai pengguna iPhone yang lebih sukakan iPhone berbanding Android. Maka tidak hairanlah jika pengguna iPhone seperti Apple telah mencecah lebih dari 1.2 Billion pengguna.

repair iphone kajang murah

Penggunaan iPhone kala ini menjadi keperluan bagi mereka yang mampu dan memerlukannya untuk urusan seharian dan hiburan. Namun, dalam keseronokan menggunakan iPhone, pastinya pengguna iPhone juga tidak lari dari masalah kerosakan iPhone dan memerlukan ia untuk dibaiki segera. Di manakah tempat repair iphone murah di Kajang yang boleh anda dapatkan dengan mudah?

Repair iPhone Kajang Face-2-Face Murah Dari RM10

review kedai repair iphone kajang

Bagi anda yang menetap atau berada berhampiran kawasan Kajang juga Bangi dan Semenyih, terdapat sebuah kedai repair iPhone murah yang menawarkan perkhidmatan repair iPhone dalam kadar harga murah dari RM10 dan tempoh masa siap repair yang cepat. Anda tidak perlu bimbang dengan harga, masalah kerosakan iPhone anda, tempoh masa dan kesukaran lain yang anda hadapi, dengan harga dari RM10 repair iPhone murah di Kajang secara Face 2 Face ini, iPRO Kajang memberikan anda servis dan perkhidmatan yang terbaik!

iPRO Kajang | Pakar Repair iPhone Murah Di Kajang

ipro kajang repair iphone

iPRO Kajang adalah kedai repair iPhone yang menawarkan perkhidmatan dan servis repair iPhone secara mudah, pantas, murah dan berkualiti untuk anda yang mempunyai masalah iPhone rosak. Perkhidmatan iPRO Kajang sangat menyeluruh di sekitar Kajang, Bangi dan Semenyih. Sebagai pakar repair iphone yang diyakini ramai, iPRO Kajang menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti repair iPhone, motherboard dan lain-lain lagi. Sudah tentulah harganya juga murah serendah RM10. iPro Kajang adalah tempat repair iphone murah di Kajang yang tiada tandingannya.

Masalah iPhone Anda Untuk iPRO Kajang Repair

masalah problem iphone di kajang

Repair iPhone murah di Kajang iaitu iPRO Kajang ini akan memudahkan kerja anda kerana semua masalah iPhone dapat dibaiki dan diselesaikan disini. iPRO Kajang mempunyai pengalaman yang luas dalam servis repair iPhone dan menyelesaikan apa sahaja masalah yang melibatkan iPhone. Repair iphone murah di Kajang ini menjadi pilihan ramai penduduk berdekatan dan juga diluar kawasan.

repair camera iphone murah

Antara masalah iphone yang boleh dibaiki di kedai repair iphone murah di Kajang ini adalah

 • Skrin iPhone retak dengan mudah dan semakin teruk
 • iPhone menjadi bengkok dan berubah bentuk
 • Masalah skrin merah yang dipaparkan
 • Battery iPhone cepat habis dan terus mati
 • Bettery iPhone menjadi kembung
 • Kamera kabur dan tidak nampak jelas

tips repair iphone

 • iPhone tidak detect untuk cas
 • iPhone tidak detect untuk touchscreen
 • Home button tidak berfungsi dan tidak boleh ditekan
 • LCD dalaman rosak
 • iPhone tidak boleh dihidupkan
 • Ingin menukar body iPhone dengan warna lain

repair samsung kajang

Selain daripada masalah yang dinyatakan, iPRO Kajang menerima semua jenis bentuk masalah iPhone anda untuk mereka repair dengan segera dan secara face 2 face bersama anda. Repair iphone murah di Kajang juga menyediakan ruang untuk anda menunggu atau melihat mereka membaiki di hadapan anda.

Perkhidmatan Repair iPhone iPRO Kajang

repair iphone murah di kajang

iPro Kajang menawarkan perkhidmatan repair iphone murah di Kajang dari segi penukaran LCD, bateri, kamera, ribbon power dan lain-lain lagi perkhidmatan. Anda boleh membaiki atau menyemak terlebih dahulu kerosakan iphone anda bersama IPro Kajang sebelum mendapatkan khidmat repair iphone.

LCD Replacement

tukar lcd iphone kajang

Repair iphone murah di Kajang ini menawarkan perkhidmatan penukaran LCD yang baru kepada anda yang ingin menukar LCD akibat LCD sedia ada sudah mula rosak dan kotor.

Battery Replacement

tukar bateri iphone kajang

Penukaran bateri baru juga boleh dibuat seandainya bateri iPhone anda sudah rosak dan tidak berfungsi. Masalah bateri akan diuji terlebih dahulu bagi mengetahui puncanya.

Camera Replacement

repair camera iphone kajang

Bagi anda yang gemar menggunakan kamera iPhone, pasti anda tidak dapat duduk diam tanpa berbuat apa-apa. Kamera iPhone yang harus anda beri perhatian perlu ditukar sekiranya ia sudah rosak dan tidak berfungsi sepenuhnya lagi. Dengan perkhidmatan repair iphone murah di Kajang, masalah kamera iphone anda dapat berfungsi semula dengan baik.

Ribbon Power Replacement

repair ribbon iphone

Ribbon Power Replacement juga melibatkan motherboard iPhone yang mempengaruhi keadaan iPhone sama ada boleh digunakan ataupun mengalami masalah dalam penggunaannya. Iphone akan berfungsi dengan baik setelah ribbon power ditukarkan dengan yang baru oleh kedai repair iphone murah di Kajang ini.

Lain-lain Servis Repair

masalah iphone dan cara repair

Apa jua masalah iPhone anda, semuanya boleh dibaiki di iPRO Kajang. Ramai pengguna iPhone yang menetap di Bangi dan juga Semenyih yang turut repair iPhone bersama iPRO Kajang. Mengapakah iPRO Kajang menjadi pilihan ramai? Sudah tentulah terdapat banyak kelebihan repair iPhone murah di Kajang ini.

Kelebihan Repair iPhone Murah di iPRO Kajang (Bangi dan Semenyih)

1) Repair F2F dari RM10

repair iphone f2f kajang

Anda bukan lagi bermimpi. Kini dari RM10, anda berpeluang repair iPhone anda dengan murah, mudah dan secara berhadapan dengan pihak iPRO Kajang sahaja. Mudahkan repair iphone murah di Kajang secara face to face?

2) Part Original Dan Berkualiti

sparepart original iphone

Jarang kedai repair iPhone menggunakan part yang original dan berkualiti. Hampir semua kedai repair iPhone Kajang menggunakan part yang biasa dan belum tentu original. Namun, iPRO Kajang hanya menggunakan part yang berkualiti dan original bagi repair iPhone anda secara lengkap. Amat berbaloi kerana kedai repair iphone murah di Kajang ini telus dan jujur dalam menggunakan barang yang asli dan original.

3) Waranti Serendah 90 Hari

warranty iphone 3 bulan

Waranti repair iPhone yang anda terima setelah repair iPhone pula bukanlah dalam tempoh masa yang pendek seperti seminggu atau 2 minggu, tetapi iPRO Kajang memberikan waranti selama 90 hari sehingga 180 hari. Kenapa waranti lebih lama dari kedai iPhone yang lain? iPRO Kajang sangat pakar dan yakin akan kualiti yang mereka berikan. Malah, tiada kes kerosakan berlaku lagi setelah iphone anda dibaiki oleh kedai repair iphone murah di Kajang ini.

4) Perkhidmatan Berkualiti Dan Berkesan

khidmat repair iphone kajang

Perkhidmatan repair iPhone yang diberikan oleh iPRO Kajang amat berkualiti dan berkesan. Walaupun setahun iPRO Kajang dibuka, jumlah untuk claim atau kerosakan yang mereka terima setelah dibaiki oleh mereka sangat rendah. Ini bermakna perkhidmatan repair yang diberikan mereka sangat berkesan dan hebat dalam membantu orang ramai.

5) Masa Repair Cepat Seawal 15 Minit

masa repair iphone pantas

Anda yang menghantar iPhone ke iPRO Kajang untuk dibaiki boleh mendapatkan iPhone anda dalam keadaan yang baik dan boleh digunakan semula selepas 15 minit dibaiki. Untuk masalah-masalah yang tertentu, ia akan siap dalam masa 15 sehingga 20 minit sahaja. Cepat dan pantas merupakan kelebihan iPRO Kajang yang sukar ditemui di kedai repair iPhone yang lain.

Antara Pelanggan iPRO Kajang – Pakar Repair iPhone Murah Di Kajang

Pelanggan iPro Kajang yang menggunakan perkhidmatan mereka sering mengesyorkan perkhidmatan kedai repair iphone murah di Kajang ini kepada rakan-rakan mereka yang memerlukan perkhidmatan repair iphone murah di Kajang. iPro Kajang sememangnya terbaik dalam membantu orang ramai yang memerlukan khidmat repair iphone sejak dulu lagi.

antara pelanggan ipro kajang antara pelanggan ipro kajang antara pelanggan ipro kajang

Jom Repair iPhone Kajang, Bangi & Semenyih

repair iphone murah bagus

Repair iPhone murah di Kajang iaitu iPRO Kajang menjimatkan anda dari segi masa dan tenaga. Anda tidak perlu menunggu lama tetapi dalam masa yang pantas, iPhone anda akan siap dihadapan anda secara Face to face dan murah dari RM10. Ramai pengguna iPhone terutamanya yang menetap di Bangi, Semenyih dan Kajang sangat berpuas hati dengan perkhidmatan repair iPhone murah di Kajang ini. Anda nak repair iPhone secara berbaloi-baloi? Jom repair iPhone di iPRO Kajang segera!

IPRO KAJANG | REPAIR IPHONE MURAH DI KAJANG (BANGI & SEMENYIH)
Hubungi: Tekan untuk telefon (013-3737597) | Tekan untuk WhatsApp

Lokasi:
Waze iPRO Kajang (Signboard XPAX – Colour Purple)
Berdekatan Giant Prima Saujana, Kajang, Sebaris Pusat Pakaian Tong Hin Sdn Bhd.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: