Review
Apr 6, 2019, 4:02pm

Repair iPhone Dan Android di Johor Bahru Murah Dan Original Sepantas 15 Minit


“Alamak! Iphone jatuhlah pulak. Eh skrin dah retak seribu! Aisehman, datang ke Johor Bharu hajat nak bercuti tapi alih-alih dah bertukar jadi tragedi. Sedihnya… apa nak buat ni?”

pusat Repair iphone dan android Johor Bahru 1

Relaks. Bawa bertenang. Setakat Iphone jatuh hingga skrin retak tu perkara biasa je. Kalau nak tahu, masalah skrin retak ni dah sering berlaku di kalangan para pengguna Iphone. Untuk masalah begini ada jalan penyelesaiannya tanpa perlu berhabis duit yang banyak. Tak perlu di beli Iphone baru kerana di Johor Bahru ada pakar yang boleh membantu mengatasi masalah Iphone rosak.

Repair iphone dan android Johor Bahru 3

Nak tahu siapakah pakar yang boleh repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas? Jawapannya adalah CHAMO JOHOR BAHRU yang semakin popular dan boleh dipercayai. Repair iphone dan android Johor Bahru yang ditawarkan oleh pihak Chamo ini ternyata sangat bagus. Tidak kisah dari mana anda datang, yang penting pihak Chamo sedia membantu membaik pulih Iphone dan android milik anda jika ada sebarang masalah.

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 2

Kelebihan Utama Servis Chamo Johor Bahru

Antara kelebihan utama yang ada pada pihak Chamo Johor Bahru ini adalah :

1 – Lokasi Premis Yang Mudah Untuk Dikesan

Lokasi premis Chamo Johor Bahru yang terletak di Bandar Baru Uda sangat memudahkan urusan anda terus ke premis. Bagi pengunjung luar yang kebetulan punya masalah Iphone dan android yang perlu segera dibaiki, anda boleh gunakan khidmat Waze dan Google maps untuk mengesan lokasi premis Chamo Johor Bahru ini dengan mudah dan cepat.

Repair iphone dan android Johor Bahru dikenali ramai 1

2 – Kos Servis Yang Murah Dengan Barang Gantian Yang Original

Soal kos servis repair iphone dan android Johor Bahru yang ditawarkan oleh pihak Chamo ternyata sangat murah dan munasabah. Malah anda mungkin akan terkejut dengan sebut harga nanti kerana ianya ternyata murah dan tidak membebankan. Barang gantian yang digunakan juga semuanya original dengan tahap kualiti yang baik.

Repair iphone dan android Johor Bahru 2

3 – Tidak Ada Sebarang Caj Tambahan Yang Tersembunyi

Harga yang diberikan adalah harga sebenar yang perlu dibayar oleh para pelanggan. Anda tidak perlu risau kerana tidak akan ada sebarang kos tambahan yang tersembunyi yang akan dikenakan nanti. Semua urusan urusniaga adalah tulus dan tepat tanpa ada sebarang unsur penipuan. Anda mahukan servis baikpulih Iphone dan android dari pakar repair iphone dan android Johor Bahru yang boleh dipercayai, Chamo JB adalah tempat yang tepat untuk anda.

pusat Repair iphone dan android Johor Bahru 5

4 – Pemeriksaan Kerosakan Percuma Turut Diberikan

Chamo Johor Bahru turut menawarkan pemeriksaan kerosakan secara percuma. Ini bagi membantu para pelanggan untuk mengetahui tahap kerosakan yang sebenar. Dalam masa yang sama pihak Chamo Johor Bahru boleh menilai anggaran harga untuk pembaikan. Jika anda rasa harga tersebut sesuai dengan jumlah bajet yang sedang anda miliki ketika waktu tersebut, maka bolehlah terus dilakukan urusan repair ke atas phone dan android anda itu.

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 6

Pakar Repair Pelbagai Masalah Iphone dan Android Di Johor Bahru

Chamo Johor Bahru memiliki kepakaran dan pengalaman yang tinggi untuk urusan repair iphone dan android Johor Bahru. Tenaga technician yang dilantik mampu untuk membaikpulih Iphone dan android mengikut tahap kerosakan yang ada.

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 5

Antara masalah yang sering diselesaikan untuk para pelanggan adalah seperti:

  • LD rosak / blank
  • Masalah bateri / Drain
  • Skrin pecah atau retak
  • Charge tak masuk
  • Speaker slow
  • Phone masuk air
  • Button tak berfungsi
  • Simcard tak detect
  • GPS tak berfungsi
  • Camera blank / potrait failed
  • Dan lain-lain lagi…

Repair iphone dan android Johor Bahru dikenali ramai 3

Siap Baiki Sepantas 15 Minit Secara Face To Face

Chamo Johor Bahru dapat merepair iphone dan android Johor Bahru yang anda hantar kepada mereka hanya dalam masa 15 minit sahaja! Namun tahap baikpulih yang pantas ini hanyalah untuk kerosakan yang minor seperti yang disebutkan di atas tadi. Servis baikpulih untuk kerosakan minor ini akan dilakukan dengan pantas secara face to face dengan para pelanggan seperti anda.

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 3

Bagi kerosakan lebih serius yang melibatkan bahagian motherboard, Iphone atau android anda itu perlu ditinggalkan dulu untuk servis. Ini kerana kerosakan yang melibatkan motherboard ini agak serius dan tidak dapat dibaikpulih dengan kadar masa yang begitu pantas.

pusat Repair iphone dan android Johor Bahru 2

Antara kerosakan yang berkaitan dengan bahagian motherboard ini adalah seperti :

  • No display
  • Touch IC
  • Power IC
  • U2 IC
  • Fingerprint
  • Not Activated
  • Upgrade Storage (Iphone only)
  • Dan lain-lain lagi…

Repair iphone dan android Johor Bahru 6

Testimoni Daripada Sebahagian Pelanggan

Ini adalah sebahagian daripada para pelanggan yang telah pernah menggunakan khidmat repair iphone dan android Johor Bahru daripada pihak Chamo JB. Anda boleh lihat sendiri betapa gembiranya mereka kerana berjaya membaikipulih Iphone dan android masing-masing tanpa perlu berbelanja lebih.

Repair iphone dan android Johor Bahru dikenali ramai 4

Repair iphone dan android Johor Bahru dikenali ramai 2

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 4

Repair iphone dan android Johor Bahru 1

Pihak Chamo Johor Bahru menawarkan servis berkualiti dengan harga yang murah dan original untuk semua, mestilah  pelanggan berasa sangat happy.

Repair iphone dan android Johor Bahru dikenali ramai 5

Repair iphone dan android Johor Bahru 4

pusat Repair iphone dan android Johor Bahru 4

pusat Repair iphone dan android Johor Bahru 3

Contest Hebat! Baiki Iphone Dan Boleh Menang PS4 Baru!

Istimewa untuk anda, jom segera baiki Iphone, Android mahupun Macbook dengan menggunakan servis repair dari pihak Chamo JB. Mana tahu kehadiran anda sebagai salah seorang pelanggan di sana akan menyebabkan diri anda terpilih sebagai pemenang utama. Jika berjaya, PS4 BARU bakal menjadi milik anda untuk di bawa pulang. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 31 May 2019.

Repair iphone dan android Johor Bahru 5

Iphone Anda Bermasalah? Sedang Mencari Pakar Repair Iphone dan Android Yang Murah Dan Original Di Johor Bahru? Segera Hubungi Pihak Chamo JB Sekarang Juga!!

Jangan sedih jangan bimbang, jika sebelum ini anda berpendapat yang repair iphone dan android Johor Bahru agak mahal dan susah, tapi kini anda akan dapat membaik pulih telefon bimbit kesayangan dengan mudah, murah dan cepat. Tidak lagi perlu membazir membeli Iphone yang baru setiap kali mengalami masalah. Kunjungi terus ke premis Chamo JB dan anda pasti akan berpuashati.

Repair iphone dan android Johor Bahru dengan pantas 1

Untuk sebarang pertanyaan lanjut dan masa appointment, anda boleh terus hubungi pihak Chamo JB melalui detail ini.

CHAMO SMARTPHONE SERVICE CENTER JB | PAKAR BAIKPULIH IPHONE DAN ANDROID DI JOHOR BAHRU
Hotline : Tekan untuk telefon (011-11931141) | Tekan Untuk Whatsapp
Facebook : Chamo Johor Bahru
Website : https://chamojohor.com.my/

Alamat :

34-01 Jalan Padi Emas 1/7, Uda Business Centre Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Malaysia

Jom repair phone di Chamo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom repair phone di Chamo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom repair phone di Chamo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: