Review
Jun 6, 2018, 3:09pm

Repair Handphone Murah di Kajang dengan GET2FIX


Handphone adalah satu keperluan sekarang ni. Kalau dulu-dulu hanya beberapa golongan sahaja yang mampu mempunyai handphone. Tapi sekarang ni kanak-kanak seawal 6 tahun pun ada handphone sendiri. Handphone yang canggih dan pintar pula tu. Pada masa sekarang ni bila tengok kanak-kanak menggunakan handphone ianya menjadi biasa. Sebab rata-rata kanak-kanak diberikan handphone oleh ibubapa mereka untuk tujuan melihat video kesukaan dan banyak lagi.

Tips Repair Handphone Murah di Kajang

Kebanyakan pengguna handphone akan mula tidak tentu hala bila handphone rosak. Nak baiki memang terbang sejauhnya fulus yang ada. Kadang tu harga yang dibayar untuk baiki kerosakan boleh beli sebiji lagi handphone yang baru. Kerosakan bukan hanya yang sama. Ada pelbagai jenis kerosakan yang kita tidak arif. Kalau masuk air atau jatuh kita tau lah tapi kalau yang lain? Pening juga nak mencari pakar yang boleh repair handphone kita dengan kadar yang murah. Mana nak dapatkan repair handphone murah? Kalau korang nak tau wujud kedai repair handphone murah di Kajang dengan GET2FIX Repair Handphone.

Petua Repair Handphone Murah di Kajang

GET2FIX Repair Handphone Dengan Harga Yang Murah

Cara Repair Handphone Murah di Kajang

GET2FIX adalah kedai repair handphone (smartphone dan iPhone) yang dijamin murah di Kajang. Berpengalaman selama 3 Tahun dalam bidang repair handphone, GET2FIX telah menjalankan perniagaan repair handphone ini dengan harga yang berpatutan dan murah dari tempat repair handphone yang lain sesuai dengan kerosakan handphone yang dialami oleh pemilik handphone tersebut.  Ramai pengguna handphone di Kajang dan di luar Kajang telah menggunakan khidmat GET2FIX selain harga yang jauh lebih murah, mereka juga membaikpulih handphone yang rosak dengan kualiti alat ganti terbaik.

repair bateri iphone murah di kajang

Mereka menggunakan alat ganti asli dan berkualiti tinggi sesuai dengan keperluan pengguna. Bukan itu sahaja, mereka juga repair handphone di hadapan pelanggan mereka hanya sepantas 30 minit sahaja. Jadi pelanggan tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan kembali handhone mereka. Tak perlu untuk pakai 2nd handphone sementara menunggu handphone di baiki. Mampu bertahan selama 3 tahun adalah  pencapaian yang hebat kerana pastinya mereka sangat dipercayai oleh pelanggan mereka.

Servis Yang Ditawarkan Oleh GET2FIX Kajang

GET2FIX juga mempunyai pengalaman selama 3 tahun dalam menjual dan repair Iphone. Kiranya mereka adalah antara pakar repair smartphone dan juga iPhone. Jadi pengguna iPhone pun boleh mendapatkan perkhidmatan GET2FIX. Spare part iPhone yang berkualiti tinggi menjadi pilihan GET2FIX untuk pelanggan mereka. Nak beli iPhone pun boleh ke GET2FIX juga. Harga yang ditawarkan disana juga sangat berpatutan. Jadi peminat iPhone boleh lah ke GET2FIX untuk melihat koleksi iPhone yang terbaru. Bandingkan harga mereka dengan tempat lain. Mesti berbaloi. Kualiti terbaik jimat poket.

repair iphone di kajang

Antara servis repair handphone yang ditawarkan oleh GET2FIX dengan alat ganti yang asli dan berkualiti ialah:

  • Skrin Pecah / Crack
  • LCD rosak / blank
  • Masalah Bateri / Drain
  • Camera rosak
  • Tak keluar suara
  • Tak masuk cas
  • Masuk air
  • Button tak boleh tekan
  • iOS / Software
  • Gps
  • Simcard tak detect
  • Body Bengkok

Rupanya banyak jenis kerosakan yang dapat dibaiki oleh pekerja di GET2FIX. Bermakna mereka mempunyai pakar yang berkemahiran dengan kerosakan handphone yang tak boleh dibuat main-main dengan repair sendiri. Salah repair sendiri nanti silap-silap handphone terus tidak boleh digunakan. Memang terbukti mereka adalah pakar repair handphone di Kajang.

repais gps iphone kajang

Jika handphone mempunyai masalah dengan bateri seperti bateri kembung dan perlu menukar bateri yang baru. GET2FIX mempunyai bateri yang asli dan berkualiti tinggi dengan harga jimat poket. Jadi amat berbaloi-baloi jika menggunakan khidmat GET2FIX. Kos repair handphone yang murah dengan kualiti yang terbaik. Siapa tak nak kan?

Langkah Repair Handphone Murah di Kajang

Jenis handphone yang boleh dibaikpulih di GET2FIX ini pula antaranya ialah iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, ASUS, OPPO, Vivo dan Xiaomi. Kira semua jenama handphone yang mereka pakar dalam baikpulih adalah jenama yang popular yang ramai pengguna. Jadi pengguna-pengguna handphone jenama yang disebut tadi berpeluang untuk membuat servis baikpulih handphone di GET2FIX. Untuk handphone selain dari disebutkan tadi, boleh cuba bawa ke GET2FIX untuk mereka tengok dan kalau bernasib baik boleh repair sekali.

Waktu Beroperasi

repair handphone murah kajang

GEN2FIX beroperasi setiap hari Isnin hingga Sabtu jam 10 pagi hingga 8 malam bermula 1 April 2018. Biasanya mereka beroperasi sampai petang sahaja. Disebabkan permintaan untuk repair handphone ini sangat tinggi, mereka memanjangkan waktu beroperasi mereka. Disamping untuk memberi peluang kepada para pelanggan setia mereka. Jadi para pelanggan boleh mendapatkan khidmat mereka dengan senang hati tanpa rasa kecewa. Pada hari Ahad mereka bercuti untuk recharge sebelum berkerja kembali pada isnin hingga sabtu.

Mereka beroperasi di GET2FIX REPAIR HANDPHONE Kajang, Jalan Prima Saujana 2/D, Prima Saujana Kajang, Selangor. Jadi anda boleh je waze taip ikut alamat yang diberi untuk ke sana. Kalau nak lebih tepat lagi landmark yang diberi ialah belakang Petronas Prima Saujana, di hadapan Kedai Tayar Continental. Jadi boleh cari tanpa masalah.

Kedai Repair Handphone Murah di Kajang

Para pekerja yang berdedikasi melakukan khidmat repair handphone dan servis yang terbaik menjadi salah satu antara kedai repair handphone pilihan ramai. GET2FIX memang mengutamakan pelanggan dan akan memberikan yang terbaik antara yang terbaik. Rata-rata pelanggan sangat berpuashati dengan servis mereka dan handphone mereka kelihatan seperti baru. Sangat menarik!!

Repair Handphone Murah di Kajang Retak

Testimonial Pelanggan Yang Berpuashati

Ramai pelanggan yang sudah mendapatkan khidmat repair handphone murah di GET2FIX Kajang ini. Rata-ratanya sangat berpuashati dengan servis yang diberikan. Gambar-gambar menujukkan perasaan puashati para pelanggan yang telah mendapatkan servis terbaik di GET2FIX.

Repair Handphone Murah di Kajang Puas Hati

Repair Handphone Murah di Kajang Jimat

Repair Handphone Murah di Kajang Syukur

Repair Handphone Murah di Kajang Laju

Repair Handphone Murah di Kajang Pantas

Jom Repair Handphone Murah Di Kajang Dengan GET2FIX Sekarang!!

Jika nak tahu lebih lanjut tentang GET2FIX ini boleh je google dengan menaip GET2FIX Repair Handphone Murah Kajang. Semua maklumat tentang GET2FIX akan muncul di laman google. Untuk melihat updated terkini pula boleh search FB Page GET2FIX : Get2Fix – Pakar Baiki Smartphone bagi pengguna facebook yang aktif. Kat page mereka banyak maklumat dan juga testimonial para pelanggan mereka yang berpuashati dengan perhidmatan repair handphone murah. Untuk yang bukan pengguna facebook yang aktif, boleh ke https://get2fix.my/ untuk melihat maklumat tentang GET2FIX Repair Handphone murah ini. Dengan menggunakan perhidmatan mereka, penjimatan sehingga RM50 – RM100 dari kedai lain dapat dijimatkan dan amaun sebanyak itu boleh digunakan untuk perkara lain yang lebih penting.

Repair Handphone Murah di Kajang Hubungi

Jadi buat pengguna smartphone khususnya pengguna iPhone, GET2FIX Repair Handphone sangat disarankan ekoran dari alat ganti iPhone yang agak mahal jika kita ke centre atau ke kedai repair handphone yang lain. Lagi pun pakar repair iPhone memang jarang kita jumpa. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang GET2FIX ini boleh terjah FB page atau laman web rasmi mereka.

GET2FIX KAJANG | PAKAR REPAIR TELEFON DI KAJANG
Hotline: Tekan untuk telefon (018-3807780) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Get2Fix – Pakar Baiki Smartphone
Instagram: @get2fix.my
Website: https://get2fix.my

Alamat:
GET2FIX REPAIR HANDPHONE
Jalan Prima Saujana 2/D, Prima Saujana Kajang, Selangor
(Landmark” belakang Petronas Prima Saujana, di hadapan Kedai Tayar Continental)

Nak Dapatkan Servis Baiki Handphone Di Kajang?

Sila telefon ke +60183807780 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak Dapatkan Servis Baiki Handphone Di Kajang?

Sila telefon ke +60183807780 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak Dapatkan Servis Baiki Handphone Di Kajang?

Sila telefon ke +60183807780 atau WhatsApp SEKARANG!