Review
Apr 6, 2019, 5:23pm

Rawatan Sakit Gout Dengan Cepat Dengan MineralCas Jinliyuan – Jaminan Pulangan Wang


GOUT adalah salah satu symptom kepada gejala sindrom asidosis metabolic (SAM). SAM berlaku akibat peningkatan asid urik dalam badan lalu menjadi punca kepada penyakit metabolic kronik seperti gout (gouty arthritist), peningkatan paras kolestrol LDL (Low Density Lipoprotein Cholestrol) yang selalu dikaitkan dengan masalah darah tinggi atau hypertension, rintangan insulin yang membawa kepada masalah kencing manis jenis ke-2 (type-2 diabetes), masalah batu karang dan gastrik kronik.

gout dan penyelesaian

Oleh kerana kurang kefahaman mengenai gaya hidup sihat, maklumat nutrisi, pencemaran persekitaran dan pengurusan stress, maka ramai mengidap penyakit-penyakit akibat lebihan asid urik dalam badan seperti tersebut di atas. Ini kerana, peningkatan asid urik adalah di luar kesedaran individu. Diburukkan lagi  dengan kurang kefahaman terhadap kaedah penyingkiran asid urik yang efektif. Apabila asid urik ini sudah melebihi paras normal dan mula memberi kesan terhadap kesihatan, barulah jelas kelihatan kesan-kesan negatif lebihan asid urik dalam badan.

arthritis rhomatoid

Gout adalah sejenis arthritis yang menyebabkan keradangan, biasanya berlaku dalam satu sendi secara tiba-tiba seperti sendi besar di ibu jari kaki. Ia disebabkan oleh pemendapan kristal asid urik di dalam sendi. Gout akan berlaku apabila kaki menjadi bengkak panas dan terasa sakit sehingga menyebabkan pesakit tidak mampu untuk bergerak malahan akan berlarutan sehingga beberapa hari atau sehingga pesakit mengambil ubat tahan sakit bagi mengurangkan kesakitan yang dialami.

Dapatkan Rawatan Sakit Gout Sekarang 5

Tanda-tanda Dan Punca Penyakit Gout Yang Ramai Tak Tahu

Jika anda sering mengalami sakit sendi, apakah anda mempunyai risiko mendapat Gout? Apakah punca penyakit Gout? Gout terjadi akibat pengumpulan asid urik dalam badan melepasi tahap normal, iaitu 7.0mg/dL. Kadar asid urik yang tinggi ini diistilahkan sebagai “Hyperuricemia”. Berikut ialah tanda yang boleh dijadikan panduan mengenali Gout:

Rawatan Sakit Gout 6

  1. Sakit itu menyerang ibu jari kaki dan ia menjadi panas, merah, bengkak serta amat sakit. Ketika serangan, geseran kecil seperti terkena kain juga akan menyebabkan kesakitan.
  2. Serangan secara kerap dan tiba-tiba. Tempoh sakit boleh berlarutan hingga satu minggu ke dua minggu.
  3. Muncul benjolan pada sendi.
  4. Kerap kencing.
  5. Sakit pada sendi seperti kaki, lutut, pergelangan kaki dan tangan.

Bagaimana Hendak Singkirkan Lebihan Asid Urik?

Secara umumnya, asid urik boleh disingkirkan oleh badan secara semulajadi apabila terdapat ion-ion negative (antioksida) yang cukup untuk mengekalkan sifat ketidaklarutan asid urik dalam darah. Ini dibolehkan dengan kehadiran ion-ion mineral utama tubuh (ion kalsium, ion potassium dan ion magnesium) terutama ion kalsium. Apabila asid urik kekal dalam keadaan tidak larut, maka ia boleh disingkirkan dengan mudah dan cepat melalui air kencing.

cara singkirkan asid urik

Ion-ion mineral ini hadir melalui makan-makanan yang sihat terutama sekali sayur-sayuran dan buah-buahan semulajadi. Maka, tidak hairan jika diet seseorang yang mengandungi banyak dari sumber tumbuhan dan diambil dengan kaedah yang betul, dapat mengurangkan risiko peningkatan dan lebihan asid urik badan. Ini adalah kaedah yang paling holistic tetapi perlahan dan tidak sesuai menjadi kaedah utama apabila seseorang mengidap penyakit akibat SAM.

Zat-zat dari supplement kesihatan seperti multivitamin pula tidak membantu dalam penyingkiran asid urik! Ini kerana ia telah kehilangan sifat ioniknya akibat pemprosesan dan formulasi pengilangan.

multivitamin tidak membantu gout

Selain itu, pengurangan pengambilan mana-mana sumber makanan yang dapat meningkatkan kadar insulin dalam darah juga amat membantu. Ini kerana peningkatan insulin dalam darah menyebabkan buah pinggang gagal untuk menyingkirkan asid urik lebih banyak lalu meningkatkan paras asid urik dalam badan. Makanan proses bergula, lemak-lemak haiwan dan tumbuhan serta protein-protein yang telah diproses dan diubahsuai, dan pemanis tiruan dapat meningkatkan paras insulin dalam darah. Selain itu, budaya pengambilan makanan yang kurang sesuai dengan aktiviti harian juga perlu dielakkan. Pengurangan pengambilan karbohidrat amat perlu jika aktiviti harian berteraskan tenaga adalah kurang.

bikarbonat untuk singkirkan asid uric

Kaedah yang paling efektif, mudah dan segera dalam penyingkiran asid urik ialah dengan meningkatkan penghasilan bikarbonat semulajadi dalam badan. Bikarbonat ini bersifat alkali (buffer) dan akan meneutralkan asid urik lalu menukarkannya menjadi garam yang boleh disingkirkan melalui air kencing. Bikarbonat adalah bahan yang terhasil semasa penghasilan asid pencernaan (asid hidroklorik) oleh kelenjar perut. Sementara asid dirembeskan ke dalam kantung perut untuk digaul dengan makanan, bikarbonat pula dilepaskan ke dalam darah. Bikarbonat inilah yang akan meneutralkan asid urik yang terdapat dalam badan.

keajaiban mineral cas jinliyuan

Bagi tujuan penyingkiran asid urik dengan cepat dan efektif, maka cetusan penghasilan bikarbonat perlu dilakukan dengan lebih kerap dan banyak. Ini dapat dijayakan dengan mudah dengan meminum air yang telah dibancuh dengan serbuk mineral aktif Jinliyuan Mineral Cas. Air yang telah dibancuh menjadi air yang beralkali tinggi dan mengandungi antioksida (ion-ion negative dari mineral kalsium, potassium dan magnesium). Hanya dengan meminum air Jinliyuan ketika perut kosong dan diulang berkali-kali, cetusan penghasilan bikarbonat dapat dilakukan lalu mengurangkan lebihan asid urik yang terperangkap dalam badan. Kaedah ini amat sesuai dan efektif bagi pengidap penyakit-penyakit akibat SAM.

Penawar Rahsia Ubat Gout MineralCas Jinliyuan Terlaris Dipasaran

Rawatan Sakit Gout Dengan Cepat 4

Semakin awal anda mengambil tindakan semakin cepatlah Ia dihapuskan. Jangan tangguhkan lagi! Penyakit gout ini berasal daripada HANYA SATU punca, iaitu kandungan ASID URIC yang tinggi. Jika anda pernah mencuba pelbagai ubat Gout lain tapi semuanya gagal, apa kata cuba MineralCas Jinliyuan ni pula?

Apa itu MineralCas Jinliyuan?

MineralCas Jinliyuan merupakan ekstrak mineral semulajadi daripada unsur-unsur semulajadi seperti Mutiara, Cengkerang Tiram, Rumpai Laut, dan Batu Stalaktit yang telah diproses dengan Bio-Teknologi Nano. Kaedah ekstrak tersebut telah dipatenkan (patent) oleh pencipta tersebut.

Rawatan Sakit Gout Untuk Pelbagai Lapisan Umur 6

MineralCas Jinliyuan Supplement Kesihatan Untuk Menurunkan Bacaan Penyakit Gout

MineralCas Jinliyuan dikategorikan sebagai Supplement Kesihatan dan bukannya ubat. Terdapat 60 kapsul di dalam setiap kotak MineralCas Jinliyuan. Harga pasaran untuk satu kotak adalah RM180. Setiap Kapsul adalah disediakan untuk pengaktifan 5 Liter Air Minuman. 380mg MineralCas boleh mengaktifkan 5 Liter Air biasa menjadi air bercas electron tinggi (antioksida), beralkali tinggi, dan kelompok molekul besaiz halus..

Rawatan Sakit Gout 5

Demi kesihatan badan yang optimum, anda dinasihat supaya minum 2.5 Liter Air Aktif MineralCas Jinliyuan setiap hari untuk meneutralkan toksik berasid dalam badan. Anda akan rasa kagum dengan keajaiban Air Aktif MineralCas Jinliyuan dalam memulihkan keadaan badan anda daripada yang Berasid kepada yang Beralkali. Cuba baru tau!

MineralCas Jinliyuan adalah 100% Semulajadi

MineralCas Jinliyuan adalah Pengaktif Mineral di dalam air dan ia TIDAK Boleh dianggap sebagai gantian kepada ubat-ubat yang anda sedang ambil untuk penyakit anda.

Keajaiban Air MineralCas Jinliyuan

Air MineralCas Jinliyuan yang telah diaktifkan mempunyai sifat-sifat aktif yang sungguh bermanfaat kepada kesihatan dan juga kegunaan harian, ia boleh ditunjukkan melalui uji kaji berikut:

Sifat Pelarutan Yang Sangat Tinggi

Rawatan Sakit Gout Untuk Pelbagai Lapisan Umur 5

Cara: Masukkan sedikit daun teh Jasmin kering ke dalam gelas yang mengandungi Air Jinliyuan dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa.

Keputusan: Dapat dilihat dengan jelas gelas yang mengandungi Air Jinliyuan dapat melarutkan unsur teh dengan cepat. Ini menunjukkan Air Jinliyuan adalah mudah diserap dan juga mudah disingkirkan oleh badan. Ia boleh mempercepatkan proses penyerapan nutrien dan penyingkiran toksik beracun

Kini, Anda Boleh Perolehi Air Alkali Ionik yang terbukti berkesan dalam meneutralkan toksik berasid dalam badan anda pada harga RM0.60 per 1000ml (1 Liter)!

Murah! Bersih! Selamat! Guarantee Berkesan!

MineralCas Jinliyuan adalah produk kesihatan yang telah memperolehi kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Setiap kotak MineralCas mempunyai Sticker Berkilau PDBCKAD yang bernombor siri seperti berikut:

Rawatan Sakit Gout Terjamin Keberkesanannya 4

Setiap kotak mempunyai nombor siri yang berlainan dan kami akan simpan rekod pelanggan yang membeli MineralCas Jinliyuan tersebut. Langkah tersebut adalah untuk mengelakkan produk yang palsu dan ini adalah penting untuk menjamin keselamatan pengguna.

Rawatan Sakit Gout Untuk Pelbagai Lapisan Umur 3

Pastikan anda membeli pengaktif mineral air MineralCas Jinliyuan daripada Zhonghua Naturophathy Promotionals Centre yang mempunyai logo seperti berikut:

Rawatan Sakit Gout Terjamin Keberkesanannya 5

Di belakang setiap kotak MineralCas Jinliyuan mempunyai cetakan Nombor Kelulusan KKM iaitu MAL10070620TC bersama Tarikh Penghasilan dan Tarikh Luput.

Rawatan Sakit Gout Untuk Pelbagai Lapisan Umur 2

Anda boleh mengenalpasti kesahihan produk Jinliyuan melalui laman web rasmi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK), Kemenerian Kesihatan Malaysia. Berikut merupakan keputusan yang anda bakal lihat:

Rawatan Sakit Gout 1

Seperti yang dapat dilihat, ramuan utama MineralCas Jinliyuan adalah terdiri daripada:

  1. Concha Ostrea Gigas – Tiram (Cengkerang)
  2. Sargassum Pallidum – Rumpai Laut
  3. Stalactitum – Batu Stalaktit
  4. Margarita Pteria Martensii – Mutiara

Jika anda meragu-ragu tetang kesahihan uji kaji tersebut, anda boleh ulanginya di rumah sendiri dengan unsur MineralCas Jinliyuan yand dibeli. Begitu juga dengan daun teh, sayur, bunga, daging dan paku yang dibeli oleh anda sendiri. Apa yang penting adalah manfaat terhadap badan yang dibawa oleh Air MineralCas Jinliyuan. Ia hanya boleh dirasai oleh diri anda sendiri.

MineralCas Jinliyuan Bertindak Menurunkan Kadar ASID URIK Dalam Tubuh ANDA Dengan Pantas Dan Berkesan

Rawatan Sakit Gout Dengan Cepat 2

Apa yang saya beritahu disini bukanlah hanya cakap cakap kosong, tetapi dari kajian kajian saintifik yang dilakukan terhadap MineralCas Jinliyuan. Keasliannya tidak diragui lagi. Kandungan MineralCas Jinliyuan sebagai antioksidan terbaik untuk merendahkan paras asid urik dalam darah. inshaAllah penyakit gout ada akan berkurangan dan sembuh seperti sedia kala.

Jaminan Wang Dikembalikan Jika Anda Tidak Berpuas Hati Dengan Produk MineralCas Jinliyuan

Rawatan Sakit Gout Untuk Pelbagai Lapisan Umur 4

Sekiranya dalam tempoh 3 bulan anda tidak puas hati dengan keberkesanan Air yang diaktifkan oleh MineralCas Jinliyuan Jaminan wang 100% dikembalikan kepada pelanggan yang tidak berpuas hati terhadap produk ini. Ya! Duit anda akan dipulangkan 100% jika didapati ianya tidak berkesan setelah mengambilnya secara teratur selama tempoh yang ditetapkan.

MineralCas Jinliyuan Menurunkan Kadar URID ASID Dalam Badan Hingga Ke Paras Paling NORMAL

Dapatkan Rawatan Sakit Gout Sekarang 3

Anda akan rasa kagum dengan keajaiban Air Aktif MineralCas Jinliyuan dalam memulihkan keadaan badan anda daripada yang Berasid kepada yang Beralkali. Produk ini berfungsi untuk mengelakkan keradangan sendi dan memberi keselesaan kepada sendi ke arah lebih baik. Minuman ini bertujuan untuk memelihara dan mengekalkan keseimbangan kandungan air dalam badan anda supaya tidak berlaku dehidrasi. Performance Drink ini dapat menggantikan air yang hilang ini kerana pesakit gout perlu lebih kerap kencing bagi menyingkirkan asid urik.

Inilah Penawar Terbaik Untuk Penyakit Gout, Lihat testimoni :

Rawatan Sakit Gout 4

Rawatan Sakit Gout 3

Rawatan Sakit Gout Terjamin Keberkesanannya 1

Dapatkan MineralCas Jinliyuan dan Bebaskan Diri Dari Gout Sekarang!

Hanya pesakit gout yang tau betapa sengsaranya penyakit yang dialami. Sampai nak bergerak pun siksa. Bengkak sana sini. Ahli keluarga pun patah hati tengok orang kesayangan menderita macam tu. Mencari penawar gout yang mampu menghilangkan bengkak & kesakitan dalam masa yang singkat? Jom cuba MineralCas Jinliyuan! Boleh dapatka MineralCas Jinliyuan di :

MINERALCAS JINLIYUAN | MERAWAT GOUT DENGAN EFEKTIF
Hotline 1 :
Tekan untuk telefon (019-2509334) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline 2 : Tekan untuk telefon (011-23395635) | Tekan untuk WhatsApp 
Website : http://www.jinliyuan2u.com

Jom order MineralCas Jinliyuan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order MineralCas Jinliyuan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order MineralCas Jinliyuan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: