Review
Apr 24, 2018, 11:45am

Rawatan Mengembalikan Mati Pucuk Berkesan Untuk Lelaki


Masalah mati pucuk adalah masalah yang amat bersifat peribadi dan sukar untuk diakui oleh kaum lelaki. Masalah ini juga boleh mengugat keamanan rumahtangga. Lelaki yang menghadapi masalah ini memerlukan rawatan masalah khas untuk lelaki yang betul dan tepat untuk merawatnya. Rawatan masalah ini boleh disediakan dalam pelbagai bentuk dan perawatannya. Jenis rawatan masalah zakar lelaki adalah berbeza untuk setiap masalah dan keadaan yang berlaku.

rawatan mengembalikan mati pucuk dengan cepat

Apa Itu Mati Pucuk?

Mati pucuk berlaku apabila manusia tidak lagi mampu untuk mencapai atau mengekalkan ereksi yang cukup kukuh untuk melibatkan diri dalam hubungan seks. Mempunyai masalah kadang-kadang dengan mencapai ereksi dari semasa ke semasa adalah tidak biasanya membimbangkan untuk lelaki. Tetapi apabila ia bertukar menjadi masalah yang berterusan, ia mungkin tanda-tanda sesuatu yang lebih serius.

cara rawatan mengembalikan mati pucuk

Tanda – Tanda Mati Pucuk

Gejala utama yang yang membentangkan di disfungsi erektil adalah ketidakupayaan lelaki tersebut untuk mendapat dan mengekalkan ereksi untuk melengkapkan hubungan seks yang memuaskan. Disfungsi erektil tidak patut dikelirukan dengan masalah zakar yang lain seperti ejakulasi pra-matang, yang merupakan satu keadaan yang berlaku apabila lelaki itu puncak syahwat dan pancutan berlaku dengan cepat selepas rangsangan.

tanda dan rawatan mengembalikan mati pucuk

Tanda-tanda mati pucuk boleh termasuk masalah berpanjangan dalam mendapatkan ereksi; masalah berterusan dalam mengekalkan ereksi; dan satu kejatuhan-off dalam keinginan seks. Mati pucuk boleh menunjukkan gejala dalam beberapa cara yang berbeza, dan tanda-tanda dan gejala-gejala mungkin tahu mengenai sebab-sebab masalah tersebut.

Faktor Seseorang Mudah Mendapat Penyakit Mati Pucuk

1) Faktor Psikologi

faktor mati pucuk dan rawatan mengembalikan mati pucuk

Stress, penat bekerja atau penat memikirkan sesuatu perkara boleh menyebabkan mati pucuk berlaku.Fikiran terganggu menyebabkan lelaki tersebut hilang semangat dan menjejaskan fungsi ereksi zakar.

2) Faktor Fizikal

faktor fizikal punca mati pucuk dan rawatan mengembalikan mati pucuk

Kerosakan pada sistem saraf akibat kemalangan,pembedahan, kompilasi penyakit seperti diabetes. Kerosakan pada salur darah yang menyebabkan penyumbatan akibat lemak dan kolesterol berlebihan. Malah, jika dibiarkan berterusan, ia boleh mengundang kepada masalah kesihatan lelaki yang lebih besar seperti kesuburan, jantung dan stroke.

Apa Yang Dimaksudkan Pula Dengan Lemah Batin?

Ada pun lemah batin itu ialah terma longgar yang digunakan untuk keadaan di mana senjata lelaki tidak dapat mengeras seperti kebiasaan. Ia mungkin separuh keras, ada kala keras, ada kala tidak keras, dan ada kalanya memang tidak mempunyai upaya untuk mengeras. Untuk memudahkan cerita, lemah batin boleh digunakan apabila zakar hilang keupayaan untuk mengeras. Iaitu tidak boleh mengeras walaupun sedikit.

antara rawatan mengembalikan mati pucuk

Manakala, lemah zakar boleh dirujuk kepada keadaan di mana zakar tak cukup keras, atau ada masa keras dan ada masa kurang keras. Satu lagi ialah berkaitan dengan berkurangnya nafsu dan kebiasaannya ialah kurangnya hormon berkaitan. Hormon ini sangat penting kerana ia berupaya untuk memastikan otak memberi arahan supaya darah dapat dipam ke zakar dengan cukup supaya zakar boleh menegang dengan sebenar-benarnya.

Mati Pucuk Boleh Berlaku Tanpa Mengira Umur!

Ramai lelaki tidak mengambil berat berkaitan dengan zakar mereka. Hampir keseluruhan yang mempunyai masalah kelelakian tidak mengetahui apa yang berlaku kepada mereka. Ada juga yang rasa mereka hebat, sebab umur masih muda, masih aktif bersukan. Tapi yang nyatanya apa yang berlaku tidak mengira umur atau aktiviti sukan. Ia lebih kepada gaya hidup secara keseluruhan. Bersukan hanya sebahagian kecil dari usaha untuk menambah stamina, bukan untuk memastikan zakar dalam keadaan tip-top.

cara merawat mati pucuk

Ambil maklum bahawa masalah kelelakian tidak berlaku hanya pada lelaki yang sudah berumur. Malahan, kami mendapat banyak pertanyaan dari lelaki yang berumur lingkungan 20-an dan belum berkahwin. Senang kata, masalah ini tidak mengira umur. Maka jangan berfikir “aku muda lagi” kerana hakikatnya mati pucuk tidak mengira peringkat umur.

Apakah Rawatan Terbaik Untuk Menyembuhkan Mati Pucuk?

Ia adalah mungkin untuk mengubati mati pucuk di mana-mana umur. Jenis rawatan yang akan bekerja terbaik untuk penghidap disfungsi erektil bergantung pada tahap kesihatan mereka secara keseluruhan, serta punca asas masalah yang dihadapi.

rahsia atasi masalah mati pucuk

Terdapat beberapa pilihan yang tersedia untuk merawat mati pucuk, termasuk pembedahan, suntikan, ubat-ubatan preskripsi dan pil rawatan disfungsi erektil semulajadi. Sesetengah jenis rawatan ini adalah lebih berkesan daripada yang lain. Manakala sesetengah memerlukan kos yang tinggi atau mempunyai kesan sampingan yang dikaitkan dengan mereka yang tidak diingini. Berikut adalah beberapa pilihan:

1. Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat Dan Gaya Hidup

rawatan mengembalikan mati pucuk dengan menjaga pemakanan

Diet yang berdasarkan terutamanya makanan berlemak, dengan sangat sedikit buah-buahan dan sayur-sayuran yang disertakan, akan lebih cenderung untuk menyebabkan penurunan dalam peredaran darah dalam badan. Kesejahteraan untuk berat badan yang tidak sihat ini mungkin menyumbang kepada seseorang yang mengidap penyakit kencing manis jenis II. Setelah keadaan ini boleh meningkatkan peluang anda mengalami mati pucuk. Dengan mengekalkan berat badan yang sihat dan gaya hidup, lelaki boleh mengurangkan risiko mereka dipengaruhi oleh mati pucuk.

2. Merawat Penyakit Dan Faktor-faktor Risiko Penyakit

pemakanan seimbang kawal masalah mati pucuk

Kolesterol tinggi, penyakit jantung dan mengawal kencing manis yang tidak dijaga akan semua faktor-faktor yang lain daripada apa yang boleh menyebabkan mati pucuk pada lelaki. Merawat penyakit-penyakit ini dan mengambil kawalan ke atas punca-punca mereka, pesakit boleh mengurangkan peluang mereka untuk masalah ereksi yang berpanjangan.

3. Elakkan Merokok Dan Minum Berat

elak merokok membantu atasi masalah mati pucuk

Merokok membawa kepada penyempitan arteri dalam tubuh, yang mengurangkan aliran darah. Dengan mengurangkan aliran darah kepada arteri pada zakar, penghidap tersebut adalah mengurangkan peluang mereka untuk mendapat dan mengekalkan ereksi. Minum berat juga merupakan satu faktor risiko untuk membangunkan mati pucuk.

4. Suntikan Dan Testosteron Terapi

Penghidap mati pucuk yang mempunyai pilihan untuk menggunakan suntikan atau testosteron terapi untuk merawat keadaan mereka. Penggunaan suntikan melibatkan membawa ketegangan zakar oleh menyuntik dadah ke dalam zakar. Walau bagaimanapun, ini mempunyai potensi untuk menyebabkan beberapa kesan sampingan yang tidak menyenangkan pada pesakit, termasuk pendarahan atau lebam di tapak suntikan; sakit di kepala zakar selepas suntikan; sementara bengkak di kulit; parut zakar; atau ketegangan yang berpanjangan.

suntikan hormon testosteron rawatan mengembalikan mati pucuk

Terapi testosterone melibatkan peningkatan dalam tahap testosteron lelaki hormon dalam badan. Ia mungkin mengambil bentuk suntikan, tampalan atau gel. Walau bagaimanapun, meningkatkan tahap testosteron mungkin tidak rawatan yang mencukupi untuk disfungsi erektil kerana tahap testosterone rendah lebih biasanya untuk menyalahkan untuk mengurangkan keinginan untuk melakukan hubungan seks, dan bukannya untuk disfungsi erektil itu sendiri

5. Melalui Rawatan Pembedahan

Terdapat beberapa jenis rawatan pembedahan yang penghidap disfungsi erektil boleh memilih untuk menjalani. Rawatan pembedahan ini boleh termasuk implan zakar atau pembedahan pembuluh darah.mSalur darah dengan pembedahan melibatkan memintas arteri tersekat di dalam zakar dengan mengubah arteri yang dari bahagian lain badan, mewujudkan laluan bagi darah untuk mengalir ke dalam zakar. Ia juga boleh dikenali dengan istilah ‘pembedahan rekonstruktif vaskular’.

pembedahan untuk atasi mati pucuk

Walau bagaimanapun, prosedur ini sangat jarang dilakukan pada pesakit yang mengalami mati pucuk kerana ia sangat mahal, sukar dilakukan untuk menjalankan, dan mungkin tidak selalu boleh berkesan dalam menyelesaikan masalah. Penggunaan implan zakar melibatkan memasukkan implan yang mengeluarkan atau boleh bengkok ke dalam zakar melalui prosedur pembedahan. Ia boleh juga dikenali sebagai prostesis yang zakar. Seorang tidak diingini kesan sampingan yang mungkin berkaitan dengan prosedur ini adalah kehilangan refleks semulajadi ereksi selepas implan zakar dimasukkan.

6. Mengamalkan Supplement Tambahan SizeGenix

rawat mati pucuk dengan cepat

Penggunaan supplement tambahan merupakan penyelesaian yang ringkas kepada masalah mati pucuk untuk lelaki. Merawat masalah mati pucuk dengan mengamalkan supplement tambahan khas untuk mati pucuk boleh menjadi salah satu pilihan yang terbaik untuk pesakit. Peningkatan aliran darah harus kemudian membuatnya lebih mudah untuk pesakit mati pucuk untuk mencapai ereksi.

SizeGenix Rawatan Terbaik Memulihkan Mati Pucuk Untuk Lelaki

supliment terbaik untuk rawat masalah mati pucuk

Ya, supplement tambahan seperti SizeGenix adalah ubat semula jadi yang telah lama digunakan untuk mengubati penyakit mati pucuk dan terkenal dengan keberkesanan. Amatlah digalakkan untuk penghidap mati pucuk memilih SizeGenix kerana ianya tidak mengandungi bahan berbahaya yang menyebabkan kesan sampingan yang tidak diingini dan harus dielakkan oleh penghidap mati pucuk.

SizeGenix Pernah Memenangi Award ‘Produk Terbaik’ di USA

supliment terbukti atasi masalah mati pucuk

Jarang kita lihat produk mati pucuk yang ada di pasaran diiktiraf mana-mana pihak atau negara. Untuk pengetahuan semua, SizeGenix merupakan sebuah produk yang berasal dari USA dan telah pun memenangi award produk terbaik ketika tahun 2016. Ini bermakna, produk SizeGenix telah berada di pasaran sejak 3 tahun! Jangan risau, semestinya SizeGenix mempunyai kelulusan GMP dan FDA yakni produk tersebut selamat diambil tanpa kesan sampingan.

Membesar, Memanjang Dan Menguatkan Otot Alat Kelamin

penyelesaian kepada masalah mati pucuk dan batin

Alat Kelamin Merupakan Alat Paling Berharga Bagi Lelaki. Apakah anggota yang paling berharga kepada lelaki, kalau tidak alat kelaminnya. Setiap lelaki mahu zakarnya dapat berfungsi dengan baik pada sebarang masa dan sebarang lokasi. Satu daripada cara memastikan alat kelamin dapat berfungsi dengan baik ialah menjaga kesihatan dan kesegarannya. Pakar-pakar mengesyorkan supaya setiap lelaki menyegar dan membelai alat kelamin sekurang-kurangnya 2-3 kali sehari. Selain itu, untuk kesan yang lebih power ambil SizeGenix dan rasai sendiri perbezaannya!

Mengapa Anda Memerlukan SizeGenix?

alternatif terbaik rawatan masalah batin dan mati pucuk

Faktor permakanan, gaya hidup zaman moden dan kekurangan senaman boleh memberi kesan negatif kepada badan dan juga alat kelamin. Pembuluh dan urat saraf pada alat kelamin mungkin ada yang tersumbat oleh lemak dan kolestrol dan ia mengganggu kelicinan perjalanan darah dan menyebabkan alat kelamin tidak berfungsi secara optimum. Jadi, dengan mengamalkan SizeGenix tahap kesihatan diri anda lebih terjaga dan ianya dapat mengembalikan kekuatan zakar anda seperti malam pertama.

Bagaimana SizeGenix Bertindak?

perubatan untuk mengembalik mati pucuk

Bahan dan formulasi SizeGenix bertindak melalui penyerapan terus ke dalam alat kelamin (zakar). Formulasi SizeGenix akan mengaktifkan balik serta memberi tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel dalam alat kelamin. Bahan dalam SizeGenix adalah 100% dari sumber semulajadi.

Apakah Tujuh Kejaiban SizeGenix?

rawatan mengembalikan mati pucuk dengan sizegenix

 • Membantu membina otot zakar.
 • Membantu mengembalikan prestasi anggota kelamin.
 • Membantu mengekalkan keremajaan anggota kelamin.
 • Membantu merangsang penghasilan sperma berkualiti.
 • Agen penjagaan dan pemantapan anggota kelamin.-
 • Membantu menghapuskan bakteria dan parasit di sekitar alat kelamin.
 • Membantu menyegarkan dan melembutkan kulit di sekitar alat kelamin.

**Disclaimer : Namun keputusan mungkin berbeza mengikut individu.

Siapa Yang Boleh Menggunakan SizeGenix?

rawatan untuk masalah dalaman lelaki

Semua lelaki patut menggunakannya kerana ia adalah kapsul tambahan bagi menjaga kesihatan dan mengekalkan kesegaran alat kelamin.

Adakah Sizegenix Dapat Membesar, Memanjang Dan Menjadikan Alat Kelamin Bertahan Lama?

kadom suami perkasa dengan sizegenix

SizeGenix membantu meningkatkan peredaran darah. Apabila aliran darah dapat berjalan dengan lancar, pembesaran dan pemanjangan alat akan terjadi secara semulajadi, di samping memberikan daya tahan lama alat kelamin semasa hubungan intim. SizeGenix juga membantu menghasilkan sperma yang berkualiti daripada kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin kita.

SizeGenix 100% dari Herba Asli Berkualiti Tinggi Yang Baik Untuk Kesihatan Lelaki

alternatif untuk mengatasi masalah tenaga batin lelaki

SizeGenix adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat. Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, SizeGenix mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

SizeGenix Juga Mampu Menambahkan Kesuburan Lelaki

rawat masalah kesuburan lelaki dengan sizegenix

Ketahui yang SizeGenix bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, SizeGenix juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

Kenapa Anda Perlu Dapatkan SizeGenix?

kenapa lelaki perlu gunakan sizegenix

 • Memanjangkan zakar sehingga 4 inci dalam masa sebulan !
 • Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda
 • Pembinaan zakar yang lebih besar, dan lebih keras
 • Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
 • Berhenti pramatang pancutan mani
 • Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
 • Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.

Jom lihat Apa kata Pengguna SizeGenix

respond pengguna sizegenix feedback pengguna sizegenix testimoni pengguna sizegenix

Tunggu Apa Lagi, Dapatkan Segera SizeGenix Sekarang!

Banyak testimoni telah menunjukkan keberkesanan SizeGenix untuk rawatan mati pucuk. Produk ini telah terbukti adalah selamat dan berkesan untuk kegunaan dalam merawat masalah ereksi lelaki jika tidak sihat, sebagai sebahagian daripada pendekatan seimbang untuk memerangi mati pucuk. Dapatkan segera SizeGenix dengan cara hubungi mereka di talian di bawah :

dapatkan sizegenix hari ini juga

SIZEGENIX | ATASI MATI PUCUK DAN LEMAH BATIN
Hotline1: Tekan untuk telefon (019-3749500) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline2: Tekan untuk telefon (019-35901571) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Kedai Kosmetik Termurah Kajang

Jom order SizeGenix SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order SizeGenix SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order SizeGenix SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: