Review
Nov 25, 2018, 11:54pm

Rawat Masalah Rambut Dari Akar Dengan Asmak Hair Moisturizer With Serum


Penjagaan rambut yang tidak konsisten dan terabai boleh mendatangkan pelbagai masalah rambut dan juga memberi kesan kepada kulit kepala. Daripada rambut boleh mencerminkan keperibadian seseorang itu serta mampu memberikan tahap keyakinan yang lebih tinggi. Untuk anda yang bertudung, penjagaan rambut juga sangat penting bagi memastikan anda selesa sepanjang hari bertudung.

masalah rambut gugur wanita

Kesan daripada penjagaan rambut yang tidak betul boleh mengakibatkan rambut bercabang, kelemumur, kegatalan pada kulit kepala, rambut tidak bermaya, rambut kusut, rambut berbuah, kulit kepala yang berminyak dan juga pelbagai lagi masalah rambut. Selain itu, penggunaan produk yang betul dan selamat juga boleh mempengaruhi kesihatan dan kecantikan rambut anda.

Memperkenalkan Asmak Hair Moisturizer With Serum  

Penjagaan rambut kini akan menjadi lebih berkesan dengan penggunaan Asmak Hair Moisturizer With Serum. Ia merupakan produk yang selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. Disebabkan itu, Asmak Hair Moisturizer With Serum ini boleh digunakan seawal usia satu tahun lagi. Anda hanya perlu membuat sapuan pada rambut selepas mandi setiap 3 kali seminggu untuk merawat masalah rambut dan seterusnya dapat memiliki rambut yang sihat dan cantik.

Asmak Hair Moisturizer With Serum merupakan gabungan 3 dalam 1 yang berfungsi sebagai pelembab, serum dan minyak rambut. Dengan memiliki Asmak Hair Moisturizer With Serum ini anda sudah tidak perlu mengeluarkan belanja untuk membeli produk rambut lain secara berasingan. Malah urusan penjagaan rambut anda menjadi lebih mudah dengan hanya menggunakan satu produk sahaja. Anda juga lebih mudah membawanya kembara ke mana sahaja.

Asmak Hair Moisturizer With Serum Hanya Mengandungi Ramuan Semulajadi Sahaja

atasi rambut gugur dan rosak

Asmak Hair Moisturizer With Serum selamat digunakan seawal usia bayi setahun kerana ia tidak mengandungi bahan – bahan kimia terlarang. Jom kita lihat apakah ramuan utama yang terkandung di dalam Asmak Hair Moisturizer With Serum ini.

cantikkan rambut dengan bahan semulajadi

Bunga Raya

Pokok bunga raya bukan sahaja ditanam untuk mencantikkan laman rumah namun sebenarnya bunga raya boleh dijadikan sebagai ramuan untuk mengatasi serta merawat pelbagai jenis masalah rambut. Lendir semulajadi daripada bunga raya mampu membantu mengatasi masalah kegatalan pada kulit kepala serta memberikan kelembapan pada rambut. Selain itu, kelopak bunga raya juga dapat membantu merangsang pertumbuhan rambut dan mencegah masalah uban pramatang.

khasiat bunga raya untuk rambut

Argan Oil

Minyak argan merupakan produk organik yang diambil daripada pokok argan. Minyak argan ini mempunyai pelbagai manfaat untuk kesihatan rambut. Antaranya adalah melembabkan kulit kepala, membantu merawat masalah hujung rambut yang bercabang, meningkatkan pertumbuhan rambut dan mengurangkan masalah keguguran rambut.

khasiat argan oil

Olive Oil

Minyak zaitun bukan sahaja sangat bagus digunakan di dalam masakan malah minyak zaitun ini juga mempunyai pelbagai manfaat yang baik untuk kesihatan rambut. Manfaat minyak zaitan pada rambut yang anda dapat perolehi daripada Asmak Hair Moisturizer With Serum ini adalah dapat menguatkan rambut untuk mengurangkan masalah keguguran, membersihkan kulit kepala dengan memberi kelembapan pada kulit kepala, mengatasi masalah rambut kusut dan bercabang serta melembutkan rambut dari akar hingga ke hujung.

minyak olive

Rose Canina Fruit Oil

Asmak Hair Moisturizer With Serum menjadi lebih berkesan dengan adanya ramuan minyak daripada rose ini. Minyak tumbuhan daripada Rose ini bukan sahaja bagus untuk kecantikan kulit wajah malah ia juga bermanfaat untuk menjadikan rambut anda lebih sihat dan cantik beralun.

minyak rose canina

Coconut Oil

Minyak kelapa sudah sinonim dengan perawatan rambut di mana ia terkenal dengan kaedah melebatkan rambut dengan sapuan minyak kelapa. Namun bukan itu sahaja malah minyak kelapa juga mampu melindungi rambut daripada cahaya matahari, menghilangkan kutu, merawat masalah rambut bercabang serta mencegah pertumbuhan uban.

khasiat coconut oil

Cara Penggunaan Asmak Hair Moisturizer With Serum

Hanya 3 kali seminggu sapuan Asmak Hair Moisturizer, anda kini sudah mampu miliki rambut yang lebih sihat dan cantik. Namun, untuk kesan yang lebih cepat, anda harus menggunakan Asmak Hair Moisturizer dengan konsisten dan teratur. Jom lihat cara penggunaan Asmak Hair Moisturizer dengan betul.

cara berkesan rawat masalah rambut

Cara – Cara Penggunaan Asmak Hair Moisturizer :

 1. Keringkan rambut setelah mandi atau setelah rambut dicuci.
 2. Sapukan Asmak Hair Moisturizer pada rambut.
 3. Gunakan 3 kali seminggu untuk kekalkan kesihatan rambut.

Kelebihan Anda Mengamalkan Asmak Hair Moisturizer With Serum

cara betul rawat masalah rambut

 • Dapat mengelakkan keguguran rambut.
 • Melebatkan dan menghitamkan rambut.
 • Mampu menghilangkan kelemumur.
 • Melembutkan rambut.
 • Mengelakkan rambut dari kering dan bercabang.
 • Mampu mengurangkan pertumbuhan uban.
 • Menjadikan rambut lebih mudah dirapikan dan disikat.
 • Mengelakkan rambut menjadi kusam dan kasar.
 • Melembapkan rambut dan menjadikan rambut lebih sihat dan bersinar.
 • Memberi khasiat kepada rambut dari luaran, dari akar rambut sehingga ke hujungnya.

Testimonial Rambut Sihat Dengan Asmak Hair Moisturizer With Serum

testimoni pengguna asmak hair moisturizer testimoni pengguna asmak hair moisturizer testimoni pengguna asmak hair moisturizer testimoni pengguna asmak hair moisturizer testimoni pengguna asmak hair moisturizer

Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!

Kenapa perlu berbelanja lebih sedangkan anda mampu mendapat rambut yang cantik dan sihat dengan satu produk yang berpatutan iaitu Asmak Hair Moisturizer With Serum. Anda hanya perlu bayar RM80 sahaja untuk mendapatkan gabungan 3 dalam 1 manfaat serum, minyak dan pelembab rambut ini. Rambut anda kini menjadi lebih sihat dan cantik walaupun anda seorang yang bertudung. Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah.

dapatkan asmak hair mosturizer with serum sekarang

RAMBUT SIHAT DAN BERSINAR | ASMAK HAIR MOISTURIZER WITH SERUM
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-5586734) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Shampoo Bunga Raya

Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!Miliki Asmak Hair Moisturizer With Serum Sekarang Untuk Rambut Yang Lebih Cantik dan Sihat!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: