Review
Sep 18, 2018, 11:11am

Rahsia Kulit Cantik Dengan Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser


Stressnya bila kulit muka tak nampak kesan walaupun dah berpuluh produk yang diguna! Ramai wanita yang berada di dalam situasi putus asa dan bosan untuk mencuba produk yang langsung tidak membantu merawat kulit malah memberi kesan buruk lagi. Jerawat semakin galak keluar di kulit wajah, warna kulit dah tidak sekata, muncul pula bintik – bintik hitam serta parut yang semakin bertambah.

rahsia kulit cantik dengan ainaa serum

Siapa yang tidak mahu tampil cantik bukan? Cantik itu terlalu subjektif kerana bagi seseorang cantik itu mereka dapat memiliki kulit muka yang bersih tanpa sebarang cela serta dalam masa yang sama kesihatan kulit terjaga. Anda juga boleh memilih untuk cantik sementara atau cantik kekal selamanya.

pencuci muka untuk rahsia kulit cantik

Penggunaan produk muka terutamanya pencuci wajah sangat memainkan peranan yang penting untuk dapatkan kulit yang sihat dan bersih. Anda yang tidak menjaga kebersihan kulit wajah, dan akibatnya  memberikan kesan yang buruk kepada kulit. Perlu anda ingat bahawa penggunaan produk ini haruslah menggunakan produk yang betul di mana tidak mempunyai bahan terlarang yang boleh merosakkan struktur kulit wajah.

Ketahui 5 Petua Kecantikan Yang Perlu Anda Amalkan

1. Rahsia Cantik Dengan Teh Hijau

teh hijau rahsia kulit cantik

Kalau anda mahu sentiasa kelihatan lebih muda daripada usia sebenar anda boleh mula mengamalkan teh hijau dari sekarang. Ini kerana teh hijau mengandungi manfaat yang baik seperti anti penuaan, membantu kulit dari mudah terbakar dek sinaran matahari, membantu untuk menurunkan berat badan serta sangat bagus untuk kesihatan dalaman.

2. Tanam Sendiri Aloe Vera Untuk Amalan Mencantikkan Kulit

rahsia kulit cantik dengan aloe vera

Aloe vera sangat bagus untuk mereka yang ingin mendapatkan kecantikan kulit secara semulajadi. 1001 khasiat aloe vera ini menjadikan banyak produk yang dibuat berasaskan aloe vera. Antara khasiat aloe vera untuk kecantikan kulit wajah adalah membantu merawat masalah jerawat, memberi kelembapan pada kulit, mengecilkan pori – pori kulit wajah serta memberi nutrisi untuk kesihatan kulit dari dalam.

3. Air Beras Membantu Cantikkan Kulit

cantikkan kulit dengan beras

Air basuhan beras merupakan pembersih wajah secara semulajadi. Daripada anda membuang begitu sahaja, apa kata selepas ini anda simpan dan guna untuk bersihkan wajah anda. Antara manfaat air beras pada wajah adalah membantu kulit menjadi lebih cerah, menghaluskan kulit wajah, menyembuhkan masalah jerawat serta membersih wajah dari segala kotoran.

4. Hirisan Timun Bagus Untuk Kecantikan Mata

hirisan timun cantikkan mata

Timun merupakan sejenis sayuran yang sangat mudah anda dapati dan boleh juga ditanam di kebun sendiri. Selain sedap dijadikan ulaman, anda juga boleh mengamalkan timun ini untuk memelihara kecantikan mata serta kulit wajah anda. Antara manfaat yang anda perolehi daripada timun ialah membantu menghilangkan kesan lebam di bawah mata, mencerahkan kulit wajah, membantu mengatasi masalah kulit berjerawat dan sebagainya.

5. Khasiat Tomato Baik Untuk Kulit

rahsia kulit cantik dengan tomato

Tomato mempunyai pelbagai manfaat yang baik untuk kesihatan kulit wajah. Ada yang suka makan begitu sahaja tomato dan ada juga menjadikan tomato sebagai masker kulit. Tomato mampu membantu anda untuk dapatkan kulit wajah yang cantik dan bersih kerana tomato mampu mengecutkan jerawat, melicinkan kulit, memperbaiki struktur kulit dan sebagainya.

Dapatkan Kulit Yang Cantik dan Bersih Dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum

kulit licin dengan ainaa serum dan cleanser

Anda nak tahu? Antara ramuan untuk petua kecantikan tradisi ada terkandung di dalam produk kecantikan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum by Syafiqah Aina ini. Ainaa Cleanser ini sangat bagus diamalkan bersama Ainaa Serum bagi mendapatkan kesan yang lebih baik seawal tempoh 2 hari sahaja.

Produk Kecantikan Yang Lulus KKM

Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum tidak mengandungi kandungan merkuri yang merbahaya pada kulit. Hasil ujian makmal oleh mereka yang pakar telah membuktikan bahawa kandungan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum ini tidak menunjukkan sebarang merkuri serta bahan kimia yang merbahaya. Produk ini selamat digunakan serta telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

kelulusan KKM ainaa serum

NSA Beau sangat menitikberatkan akan risiko yang bakal dihadapi dengan penggunaan bahan kimia yang merbahaya ini kerana ia bakal memberi kesan jangka masa panjang kepada para pengguna. Oleh yang demikian, NSA Beau hanya menggunakan bahan semulajadi dan diimport khas daripada Eropah dengan sokongan penuh daripada organisasi kesihatan. Disebabkan kualiti bahan yang digunakan maka NSA Beau mendapat pengiktirafan sebagai ” Best Ray Material ” pada tahun 2013.

Kualiti Produk Terjaga Dengan Ramuan Bahan Semulajadi

produk penting untuk penjagaan wajah

Penggunaan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum sangat bagus untuk kulit wajah kerana ia dihasilkan daripada bahan – bahan semulajadi sahaja. Antaranya adalah Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis dan Asparagopsis Armata. Bahan – bahan ini tidak memberi kesan buruk pada kulit wajah anda malah membantu anda dapatkan kulit wajah yang cantik dan sihat.

Manfaat Anda Perolehi Daripada Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum

purifying gel ainaa serum

Anda miliki kulit yang kering? Atau kulit berminyak? Anda jangan risau kerana Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum ini sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh merawat kulit wajah anda kembali bersih dan sihat secara semulajadi. Antara manfaat yang bakal anda perolehi daripada pengamalan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum adalah :

  • Membantu membersihkan kulit dari dalam.
  • Merawat pertumbuhan jerawat dan jeragat.
  • Membantu sekatakan tona wajah.
  • Mengecilkan pori pori terbuka.
  • Memberi kelembapan pada kulit wajah.
  • Mencerahkan kulit wajah.

Testimonial Mereka Yang Sudah Berjaya Mendapatkan Kulit Cantik!

testimoni rahsia kulit cantik ainaa serum testimoni rahsia kulit cantik ainaa serum testimoni rahsia kulit cantik ainaa serum testimoni rahsia kulit cantik ainaa serum testimoni rahsia kulit cantik ainaa serum

Jom Cantik Dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum!

Anda mampu merawat kulit untuk lebih cantik dan sihat dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum. Anda mesti bertindak sekarang dengan menghubungi info di bawah.

tempah ainaa serum pada harga promosi

AINAA CLEANSER & AINAA SERUM BY SYAFIQAH AINA
Telefon: Tekan untuk telefon (011-62345539) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Cik Bya
Instagram: @nsabeautykl_siti

Jom Cantik Dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Cantik Dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Cantik Dengan Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: