Review
Jun 4, 2018, 4:08pm

Rahsia Jana Sales RM5,000 Dengan Google Dalam Masa 3 Hari


AdWords adalah platform periklanan dari Google dimana kita dapat mengatur iklan bisnis kita. Disini kita boleh mengatur tempat penempatan iklan di Google Search atau jaringan Google, lokasi target pasar, bahasa, dan sebagainya. Platform periklanan AdWords adalah terbaik dalam pemasaran online. Sesuai untuk meningkatkan perniagaan dan penjualan anda secara offline mahupun online. Pemasaran di dalam google juga tiada had limit.

Rahsia Jana Sales RM5,000 Dengan Google Dengan Cepat

Menyasarkan Jualan Anda Di Google Adword Mempercepatkan Jualan Perniagaan

Kenapa saya kata begitu? Kerana AdWords berfungsi dengan cara memasarkan calon pelanggan anda berdasarkan keyword, topik, lokasi hingga waktu. Inilah rahsia bagaimana kebanyakan usahawan mulai jana pendapatan sehingga lebih dari RM5,000 dalam masa yang singkat. Dalam erti kata yang mudah di fahami, Google AdWords adalah satu platform pengiklanan yang disediakan oleh Google (enjin carian terbesar di dunia) dimana anda boleh mengiklankan laman web bisnes/produk/servis anda melalui 4 saluran iaitu:

Jana Sales Dengan Google Dengan Pantas

  1. Enjin carian Google
  2. Enjin carian yang berada di dalam “Google network” seperti AOL, Ask.com & Netscape
  3. Laman-laman web yang menyertai program Google AdSense (program pengiklanan oleh Google) – juga dikenali sebagai Google Display Network;
  4. Iklan video di YouTube atau mana-mana laman web yang membenarkan iklan video dipaparkan di dalam Google Display Network

Sebab Apa Google Adwords?

Sebab nakkan Result yang cepat dan sangat target dan google adalah tempat pencari utama yang selalu orang guna kan untuk mencari sesuatu untuk selesaikan masalah mereka. Google adalah salah satu medium pengiklanan dimana anda boleh letakkan produk di service anda di muka surat pertama google search.

Jana Sales Dengan Google Dengan Mudah

Contoh 1 : orang nak cari “kereta sewa” mereka akan cari di google dahulu.

Contoh 2 : orang nak buat “kenduri kahwin” akan cari info tentang “kad kahwin”, “khemah murah”, “pakej catering”, dan macam macam lagi.

Contoh 3 : orang yg ada masalah “gastrik” pun akan gunakan google untuk ketahui cara kurangkan rasa pedih gastrik ni

Guna Google Adwords Supaya Pelanggan Cari Anda Dan Bukannya Anda Yang Cari Pelanggan !!

Lihat contoh dibawah, “petua hilangkan gastrik” ada 37 600 carian dan sudah ada 2 pengiklan yg bertanda “iklan”. Dari situlah carian ke perniagaan anda dipromosikan. Google akan menarik pelanggan untuk singgah ke perniagaan anda. Manakala anda pula uruskan layanan kepada pelanggan yang berminat. Cara anda menguruskan pelanggan sangat penting untuk melariskan jualan. Dari situlah pelanggan menilai sama ada anda memberikan layanan terbaik atau tidak.

Jana Sales Dengan Google Dengan Senang

Kos Iklan Sehari RM5.46 Sahaja

Ini kos yang yang perlu keluarkan dalam sehari. Tak habis pun bajet RM30 sehari. Untuk pengetahuan anda, Google Adwords ni bukan macam fbads ,letak RM30 sehari tu la akan sedut bajet kita. Google Adword ni lebih menjimatkan berbanding fbads. Untuk anda yang baru berjinak-jinak dalam perniagaan dan teringin menggunakan Google Adwords, inilah masa yang sesuai.

Rahsia Jana Sales Dengan Google

6 Sebab Kenapa Perlu Buat Google Adwords

1. Selepas buat iklan di google,kita boleh retarget kan Iklan kita semula di semua media online sama ada di blog blog dan di facebook

2. Bila Prospek klik website >> pelanggan Whatsapp >> Kita terus tanya nak berapa unit/box/ nak order >> closed sales!

3. Prospek klik website >> depa klik order form >> kita bangun tido cek transaksi account sales masuk!

Tips Jana Sales Dengan Google

4. Prospek sendiri yang cari anda. Prospek terdiri dari golongan yang desperate nakkan sesuatu penyelesaian.

5. Sebagai menambah channel pemasaran selain facebook atau Ig.

6. Google adalah tempat Carian yang paling tinggi sekali buat masa ini(mana taknya bila nak cari sesuatu mesti orang akan cakapcuba google) kan?? Betul tak?

Contoh Bagaimana Berkesannya Iklan Di Google Adwords

Inilah juga rahsia bagaimana google membantu para usahawan berjaya menjalankan pernigaan dengan menggunakan Google Adwords. Ada beberapa tips untuk menghasilkan landing page dan buat google adwords sendiri. Berikut adalah contoh bagaimana usahawan yang telah berjaya menghasilkan jualan kerana landing page berapa di muka pertama.

Petua Jana Sales Dengan Google

Hasil Saya Jana Sales RM5,000 Dengan Google Dalam Masa 3 Hari Dengan Kos Iklan Cuma RM 222.00

Proses untuk memahami Google Adwords tidak dapat dinafikan agak sukar difahami semua golongan. Banyak perkara anda perlu isi sehingga google approved dan kemudian akan ada lagi beberapa langkah perlu di selesaikan. Pengalaman dari saudara Rizal Miftah yang telah jana pendapatan dengan Google Adwords telah cecah hingga RM5000 dalam masa 3 hari sahaja. Kos pengiklanan pula serendah RM222. Ramai mengatakan bahawa inilah yang termurah mereka dapat jika nak dibandingkan dengan fbads yang agak mahal.

Kesan Jana Sales Dengan Google

Jana Sales Dengan Google Testimoni

Jana Sales Dengan Google Berjaya

Jumlah Jualan RM 5315.00 Dengan Kos Iklan Cuma RM 222.00 terbukti berhasil dengan menggunakan Google Adwords.

Download Report Rahsia Jana Sales RM5,000 Dengan Google Dalam Masa 3 Hari Sekarang!

Kuasa pemasaran google ini anda tidak boleh pandang remeh. Mungkin ketika anda sedang berfikir sekarang ini, pesaing anda sudah mulakan langkah memasang iklan di google adwords. Jadi siapa rugi kalau anda masih nak berfikir lagi? Untuk dapatkan Laporan Percuma bagaimana saudara Rizal Miftah menghasilkan jualan RM5000 dengan google adwords, klik link di bawah ini dan isikan maklumat yang diperlukan.

Join Sekarang : http://mama3tree.com/freereport/
Join Sekarang : http://mama3tree.com/freereport/
Join Sekarang : http://mama3tree.com/freereport/

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: