Review
Apr 21, 2018, 6:14pm

Rahsia Jana Pendapatan Tanpa Henti Dengan Tone Excel


Tone Excel adalah simkad telefon prepaid yang dikeluarkan oleh syarikat Tone Group yang ditubuhkan pada 1.4.2010. Simkad Tone Excel menggunakan talian daripada Tune Talk yang menggunakan prasarana daripada Celcom. Tune Talk pula dimiliki oleh Tune Group yang juga memiliki Air Asia, dan Tune Hotel.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti

Apa Fungsi Simkad Tone Excel ini?

Simkad Tone Excel berfungsi sama dengan simkad telefon lain yang berada di luar sana, boleh call in, call out, data internet, whatsapp, facebook, wechat, instagram, sms, dan juga boleh digunakan di luar negara.

belajar Rahsia jana pendapatan tanpa henti

Disebabkan ia menggunakan prasarana dari Celcom, jadi di mana ada line Celcom di situ simkad Tone Excel boleh digunakan.

Kelebihan Simkad Tone Excel

1. Perlindungan Insurance Takaful Kemalangan RM50k

perlindungan takaful sehingga RM50k tone excel

Sebagai pengguna Tone Excel ini, anda akan diberikan Takaful Kemalangan Percuma yang diunderwrite oleh Etika Takaful bernilai RM50,000 dengan syarat topup anda sendiri melebihi RM50 setiap bulan. Insurans kemalangan ini hanya membabitkan kematian dan cacat kekal sahaja. Ia tidak termasuk penunggang motosikal, tidak termasuk Polis/ Askar sewaktu bekerja dan tidak termasuk kemalangan sewaktu pembabitan di dalam sukan yang merbahaya, seperti payung terjun, scuba diving dan sebagainya.

2. Kekalkan Nombor Kesayangan Anda, Tak Perlu Tukar Nombor

Rahsia jana pendapatan tanpa henti tanpa ubah nombor

Sebagai pengguna talian TuneTalk ini, anda juga boleh membuat pilihan, sama ada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh Tune Talk, yang biasanya bermula dengan 010 atau 0111, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad tune talk ini. Asalkan no lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda. Jadi, anda tidak perlu risau untuk kehilangan atau berpisah dengan nombor kesayangan anda. Nombor lama anda itu tidak kira sama ada line postpaid atau prepaid, boleh dikekalkan. Tetapi jika permohonan itu berjaya dikekalkan, ia sudah menjadi prepaid tune talk, nombor sahaja yang lama. Tune talk tiada postpaid mahupun line, ianya adalah 100% prepaid. Anda juga boleh memilih nombor kesukaan anda.

3. Airtime Percuma RM 30

Di dalam simkad tersebut sebenarnya mengandungi airtime percuma bernilai RM 30. Anda boleh gunakan serta-merta sebaik saja simkad anda telah diaktifkan. Anda boleh buat panggilan, hantar sms atau melanggan data internet seperti biasa.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan kelebihan tone excel

Maknanya modal sebenarnya yang anda keluarkan cuma RM60 sahaja. Sebab RM30 anda dapat balik dalam bentuk airtime. Bukan saja anda dapat jimat tetapi dapat pula airtime percuma tanpa perlu risau nak cari topup lagi.

4. Dapat Mata Ganjaran Yang Tiada Tarikh Luput

Setiap kali anda topup anda akan mendapat mata ganjaran (point). Mata ganjaran ini TIADA tarikh luput, boleh dikumpulkan dan ditukarkan dengan tiket kapal terbang Air Asia atau handphone secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi.

mata ganjaran tanpa tarikh luput

Point ini akan diberikan setiap kali anda topup, anda akan mendapat point. Point-point tersebut kalau dikumpulkan, boleh ditebus dengan tiket kapal terbang Air Asia. Asalkan ada penerbangan Air Asia, maka adalah point-point tertentu yang boleh anda tebus. Untuk menebus tiket-tiket tersebut, anda boleh hubungi terus ke khidmat pelanggan Tune Talk di 0379490000.

5. Diskaun 30% Penginapan Di Tune Hotel

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan diskaun hotel

Anda bole menginap di Tune Hotel dengan potongan DISKAUN SEBANYAK 30% untuk corporate rate. Di mana sahaja Tune Hotel berada di seluruh dunia. Hebatkan?

6. Cabutan Bertuah Setiap Minggu / Bulan / Tahun

Bukan saja anda dapat bermacam-macam kelebihan tetapi juga berpeluang menerima RM200 setiap bulan untuk 20 orang pemenang.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan menang cabutan bertuah

Setiap bulan Tone Excel akan mengadakan cabutan bertuah di mana setiap nombor yang bernasib baik akan memenangi hadiah RM 200 tunai yang akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda.

7. Boleh Topup Di mana Saja

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan kerja mudah

Topup untuk prepaid Tune Talk ini, ada dijual di seluruh Malaysia. Kalau tidak percaya, anda boleh pergi ke mana-mana kedai yang menjual topup berhampiran rumah anda, atau 7eleven, atau station minyak dan tanya sama ada mereka ada jual topup Tune Talk atau tidak.

Peluang Perniagaan SimKad Tone Excel

Buat pertama kali di Malaysia, sebuah syarikat telekomunikasi memberi peluang pendapatan kepada para penggunanya, dengan berkongsi hasil keuntungan dari prepaid topup.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti untuk semua golongan

Dengan peluang yang hebat ini, membolehkan anda menikmati pendapatan tanpa batas.

Terdapat 2 jenis komisyen yang akan anda peroleh di dalam program ini :

1) Fast Track Bonus

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dengan fast track bonus

Setiap simkad yang anda jual, anda akan mendapat upah RM20 dibayar oleh Tone Excel ke dalam akaun bank anda. Anda boleh taja (jual) seberapa ramai yang anda suka. RM20 hanya untuk satu simkad yang terjual. Kalau anda jual kepada 10 orang, anda akan dapat RM200. Kalau anda jual kepada 100 orang, anda akan mendapat RM2,000. Kalau anda boleh jual kepada 1,000 orang, anda akan dapat RM20,000.

2) Komisyen Topup

komisen topup tone excel

Anda bukan sahaja mendapat keuntungan RM20 dari Fast Track Bonus, tetapi setiap kali mereka topup, anda dapat lagi komisyen sehingga 20% (mengikut level). Cuba bayangkan, jika pelanggan anda tadi guna simkad tersebut selama 10 tahun, maka selama itulah anda dapat komisyen topup daripadanya setiap bulan. Dan yang lebih menarik lagi, kenalan anda juga berpeluang untuk menikmati komisyen seperti anda. Kerana sesiapa sahaja yang memiliki simkad Tone Excel, secara automatik boleh menikmati komisyen dari syarikat Tone Excel.

11 Sebab Kenapa Tone Excel Adalah Perniagaan Terbaik

Antaranya Sebab Kenapa Tone Excel Adalah yang Terbaik ialah;

1. Produk Keperluan Ramai

Populasi pengguna handphone di Malaysia adalah melebihi 37 juta pengguna di mana kalau kita lihat penggunaan handphone sudah menjadi perkara wajib dan bukan lagi perkara pelik di zaman sekarang ni.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dengan produk keperluan

Adalah pelik di zaman sekarang kalau ada orang yang tidak menggunakan handphone, ternyata di zaman sekarang handphone menjadi keperluan ramai.

2. Tiada Maintain Bulanan

Rahsia jana pendapatan tanpa henti tanpa maintenance

Setiap hari, setiap minggu, setiap bulan bahkan sepanjang masa orang gunakan handphone. Bila mereka guna maka mereka akan topup atau bayar bil dan statistik menunjukkan purata penggunaan handphone setiap bulan sebanyak rm60.

Dalam program TTTE ini, minima penggunaan untuk melayakkan dapat bonus adalah rm20 maka tiada maintain diperlukan.

3. Tak Perlu Servis

Pengguna beli simkad melalui kita dan bila mereka nak topup mereka hanya pergi ke mana-mana kedai, stesen minyak, seven eleven, hypermarket atau online banking untuk topup.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti tanpa perlu after sale service

Mereka tak perlu jumpa kita setiap masa untuk topup, inilah yang dikatakan tak perlu servis.

4. Tak Perlu Ingatkan Pelanggan

Rahsia jana pendapatan tanpa henti tanpa ingat pelanggan

Apabila seseorang menggunakan handphone dan kredit mereka habis tahulah mereka bila dan di mana nak topup handphone mereka. Tak perlu anda ingatkan mereka setiap bulan untuk topup handphone mereka.

5. Hanya Perlu Jual Sekali

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dengan modal permulaan hanya sekali

Anda bukan jual topup, anda hanyalah pengedar simkad. Kalau jual topup jual sekali untung sekali tapi kalau jual simkad keuntungan sepanjang masa selagi mereka guna handphone dan topup.

6. Keuntungan Berkali-kali

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan berkali kali

Produk yang begitu mudah untuk dijual dengan hanya sekali tetapi keuntungan berkali-kali tanpa perlu anda jumpa pembeli tadi. Mereka boleh topup di mana-mana sahaja dan anda yang berada di rumah akan dapat duit tiap-tiap bulan secara pasif.

7. Potensi Pendapatan Berganda

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan potensi tanpa had

Pendapatan anda bukannya berdasarkan kepada kelayakan akdemik tetapi berdasarkan usaha anda, semakin anda berusaha menaja maka semakin meningkat pendapatan bulanan anda. Dalam perniagaan ini kenaikan gaji bukannya setahun sekali tetapi 12 kali setahun dengan 3 kali gaji setiap bulan.

8. Modal Sangat RendahRahsia jana pendapatan tanpa henti dengan modal rendah

Jika anda mahu berniaga jual topup atau buka kedai handphone modalnya sangat besar tetapi dengan menjadi pengedar simkad Tune Excel anda hanyalah RM90 seumur hidup sebagai lesen untuk berniaga modal selebihnya hanyalah handphone anda.

9. Mudah Dijalankan

Rahsia jana pendapatan tanpa henti mudah dijalankan di mana

Sebagai pengedar simkad, produk anda hanyalah simkad yang boleh dimasukkan ke dalam poket seluar. Anda boleh berniaga secara bergerak kerana anda tiada pejabat dan tidak perlukan kedai untuk melakukan jualan.

10. Tidak Perlu Kerja Lama

Rahsia jana pendapatan tanpa henti tanpa kerja yang lama

Jika kita menyertai perniagaan lain, anda terpaksa bekerja setiap masa untuk mendapatkan pendapatan tetapi berlainan dengan perniagaan Tune Excel, anda boleh buat target pendapatan anda setiap bulan. Pendapatan yang dijanjikan dalam program ini sungguh menarik dan lumayan.

11. Pendapatan Boleh Diwarisi

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan boleh diwarisi

Pendapatan yang anda peroleh dari bonus fast track dan bonus 3 level. Anda boleh diwarisi kepada anak, isteri, dan saudara-mara jika sekiranya apa-apa berlaku kepada anda. Inilah satu perniagaan hebat yang dapat memberikan pencen kepada ahli keluarga anda.

Bagaimana Menjana Income Pasif Dengan Hanya Menjadi Pengguna Simkad Tune Talk Tone Excel?

Anda hanya perlu buat 2 perkara sahaja;

Langkah #1

Gunakan simkad prepaid Tone Excel. Boleh kekal nombor lama anda.langkah dan Rahsia jana pendapatan tanpa henti

Langkah #2

Promosikan kepada sesiapa sahaja untuk gunakan simkad Tone Excel ini. Daftarkan mereka di bawah nombor ID anda. Setiap kali mereka topup di mana jua, anda akan terima komisen terus ke akaun bank anda.

promosi Rahsia jana pendapatan tanpa henti

Bisnes Ini Adalah Bisnes Yang Mematuhi Syariah

Tahukah anda pekedai yang menjual topup boleh mendapat keuntungan yang banyak hanya dari jualan prepaid mereka sehingga ada pula yang boleh berikan rebate kepada kita. Kenapa tidak diagihkan keuntungan tersebut kepada pengguna prepaid itu sendiri? Anda sebagai pengguna prepaid (37 juta pengguna handphone) adalah satu jumlah yang sangat besar.

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan patuh syariah

Kita semua perlu bersatu menjadi pengguna bijak. Wariskan kepada keluarga anda harta yang memberi pendapatan berulang-ulang kepada anak-anak anda pula. Bayangkan seketika, setiap kali pengguna seramai ini melakukan topup, komisyen anda juga akan bertambah.

Siapa Patut Menceburi Perniagaan Ini

  • Mereka yang mengalami masalah kewangan yang memerlukan pendapatan sampingan
  • Penganggur, pekerja yang diberhentikan kerja, mereka yang tiada pekerjaan tetap yang ingin mencari pendapatan untuk menampung keperluan hidup

Rahsia jana pendapatan tanpa henti yang patut anda cuba

  • Pelajar, lepasan siswazah, pelajar kolej dan universiti yang memerlukan sumber pendapatan sampingan untuk menampung kos pengajian
  • Suri rumah yang ingin membantu meningkatkan pendapatan keluarga dengan menjalankan perniagaan dari rumah

Testimoni

Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan berjaya Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan berjaya Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan berjaya Rahsia jana pendapatan tanpa henti dan berjaya

Jom Bertukar Kepada Simkad Prepaid Yang Membayar Anda!

Dengan menggunakan simkad prepaid tone excel, anda sebenarnya mendapat pulangan yang hebat! Jom daftar segera dengan simkad prepaid tone excel.

daftar bisnes tone excel

SIMKAD PREPAID TONE EXCEL | RAHSIA JANA PENDAPATAN TANPA HENTI
Hubungi: Tekan untuk telefon (018-9885738) | Tekan untuk WhatsApp
Website: http://gajimasyuk.com/user/nooratikah

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: