Review
Apr 10, 2019, 8:48pm

Promosi Van Sewa Malaysia Murah 2019/2020, Booking Segera!


Shares504

Bercuti bersama famili dan teman-teman memang best! Makin best jika dapat bercuti di suatu lokasi yang belum pernah dikunjungi. Makin seronok jika dapat buat team building bersama. Tetapi pastikan sebelum bercuti telah selesai semua persediaan seperti tempahan tempat penginapan dan juga pengangkutan.

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 2

Soal pengangkutan tidak boleh dipandang remeh kerana tanpa kenderaan yang sesuai pastinya percutian anda itu nanti tidak akan berjalan dengan lancar. Mana mungkin ingin bercuti jika ingin tiba ke tempat tujuan sudah tidak boleh. Adalah lebih bagus jika dapat tiba ke destinasi percutian dari negeri tempat tinggal secara terus dengan mudah tanpa perlu melibatkan sebarang pengangkutan awam yang agak melecehkan.

Promosi Van Sewa 3

Bagi anda yang ingin bercuti dalam jumlah yang ramai dan masih belum mempunyai pengangkutan yang sesuai, anda boleh menyewa van mahupun bas yang selesa dengan harga terlajak murah dari pihak PADI HOLIDAYS.

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 4

Bercuti Dengan Menyewa Van Sangat Menyeronokkan

Bercuti secara berkumpulan tidaklah susah sebagaimana yang disangka. Sebaliknya bercuti secara berkumpulan ini dapat memberikan rasa seronok yang berganda-ganda. Kelebihan bercuti dalam jumlah yang ramai ini sebenarnya dapat menjimatkan lebih wang. Yelah, semua perbelanjaan semasa percutian dapat dikongsi secara bersama beramai-ramai tanpa perlu bersusah payah membeli tiket bas dan sebagainya lagi.

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 4

Dan jika anda bijak menguruskannya, anda boleh memiliki pengangkutan selama bercuti yang sangat mewah dan selesa dengan kos yang sangat berbaloi. Padi Holidays amat menyedari semua ini dan kerana itu ramai pihak yang telah mendapatkan perkhidmataan sewa kenderaan dalam bentuk van dan bas dengan penuh rasa puashati.

Promosi Van Sewa Tanpa Ragu Ragu 3

Keistimewaan Servis Van Sewaan Dari Pihak Padi Holidays

Berbeza dengan syarikat pengangkutan sewa yang lebih menekankan kenderaan jenis kereta, pihak Padi Holidays lebih mengutamakan van dan juga bas. Inilah keistimewaan pihak Padi Holidays di mana mereka dapat membekalkan van sewa Malaysia yang terbaik untuk semua yang memerlukan.

Promosi Van Sewa 1

 1. Van Sewaan Sentiasa Dalam Keadaan Baik dan Bersih

Sistem keselamatan kenderaan yg sentiasa di kemaskini utk keselesaan. Setiap van sewa yang disediakan oleh pihak Padi Holidays sentiasa dipastikan berada di dalam keadaan baik dan selamat untuk digunakan. Enjin sentiasa diperiksa termasuk keadaan tayar. Kebersihan van terutama untuk bahagian dalam turut diberi perhatian supaya semua pelanggan dapat bercuti di dalam keadaan yang senang dan selesa.

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 2

 1. Van Boleh Disewa Tanpa / Bersama Pemandu Jika Mahu

Kenderaan sewa dari pihak Padi Holidays ini boleh disewa sama ada dengan pemandu ataupun sebaliknya. Jika mahukan bersama dengan pemandu, anda tidak perlu berasa bimbang kerana setiap pemandu yang dilantik oleh pihak Padi Holidyas ini sangat cekap dan berpengalaman untuk pemanduan jauh mahupun dekat. Servis chauffer turut ada bagi yang inginkan pemandu peribadi untuk jangka masa tertentu. Chauffer adalah perkhidmatan special untuk menghantar anda ke event, convention dan juga meeting.

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 5

 1. Bas Persiaran Single Deck Turut Ada Untuk Disewa

Tidak hanya menyediakan van sewa Malaysia untuk sesiapa saja yang berminat. Pihak Padi Holidays turut mempunyai bas persiaran dalam bentuk single deck bagi yang perlukan kenderaan yang lebih besar. Bas single deck ini sangat eksklusif dan amat sesuai untuk perjalanan jarak jauh dan juga percutian dengan jumlah yang ramai.

Promosi Van Sewa Tanpa Ragu Ragu 2

 1. Harga Terbaik Sesuai Dengan Bajet Dan Jenis Kenderaan

Harga bermula serendah RM180 sahaja dan ternyata harga ini sangat berbaloi dan berpatutan untuk urusan van sewa Malaysia yang ada. Untuk kenderaan yang lebih mewah seperti vellfire, bas dan sebagainya harga masih di tahap munasabah dan boleh dipertimbangkan harga bagi kadar tempoh sewaan yang lebih lama.

Promosi Van Sewa 5

Yang pasti pihak Padi Holidays hanya menawarkan kenderaan sewa untuk jumlah percutian ramai dengan kadar yang terbaik tanpa sebarang caj tambahan yang meragukan. Pihak Padi Holidays juga turut menawarkan harga dengan special diskaun untuk pelanggan tetap yang datang semula untuk kali berikutnya.

Promosi Van Sewa 4

 1. Merangkumi Semua Destinasi di Malaysia, Singapura dan Thailand

Tidak kisah sama ada anda perlukan van sewa Malaysia dari Padi Holidays ini di Kuala lumpur, Johor, Ipoh, Pulau Pinang mahupun Perlis sekalipun, pihak Padi Holidays akan terus ke lokasi yang akan dipersetujui kelak. Tidak kisah juga kemanakah lokasi anda sama ada di dalam Malaysia mahupun ke Singapura ataupun Thailand. Semua lokasi ini dapat dituju dengan bantuan servis sewaan van milik Padi Holidays.

Promosi Van Sewa Tanpa Ragu Ragu 1

Boleh Memuatkan Sehingga 17 Orang Penumpang Dalam Satu Masa

Minimum penumpang adalah sebanyak 6 orang dan jumlah maksimumnya sehingga adalah 17 orang. Antara jenis-jenis van sewa Malaysia yang disediakan oleh pihak Padi Holidays ini adalah seperti:

– Van business class 17 seater

 •    Tanpa luggage – 17pax
 •    Small luggage – 15pax
 •    Cabin luggage – 14pax

– Van standard cabin seat  17 seater

 •   Tanpa luggage – 17pax
 •   Small luggage – 15pax
 •   Cabin luggage – 14pax

– Van superior seat 10 seater

Promosi Van Sewa Tanpa Ragu Ragu 4

Inilah Van Sewa Malaysia Murah Dan Terbaik Yang Sesuai Untuk Pelbagai Kegunaan

Anda mahu bercuti dalam kumpulan yang berskala kecil, sederhana mahupun besar sekalipun, itu semua tidak akan jadi masalah. Tidak kisah juga untuk tujuan apa anda perlukan van ini sama ada untuk bercuti, hadiri majlis kenduri kahwin, family day dan team building, van sewa Malaysia milik Padi Holidays sentiasa siap sedia untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda dengan caj servis yang sangat murah.

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 1

Boleh Juga Menyewa Kenderaan Mewah Bagi Yang Berkemampuan

Jika anda ada bajet lebih dan mahukan suasana percutian dalam kenderaan yang lebih selesa dan mewah, anda boleh memilih untuk menyewa van sewa yang lebih mewah. Pihak Padi Holidays turut memiliki van mewah dari jenis VIP Coach.

Promosi Van Sewa 2

Untuk VIP Coach untuk kenderaan jenis Vellfire ini, anda akan dapat bercuti dalam keadaan lebih selesa dan menyenangkan dengan adanya ruangan kabin yang lebih cozy, ruangan hiburan dengan skrin LCD 17 inci, ruangan kabin yang dilengkapi set karaoke dan tidak lupa Vellfire ini akan didatangkan bersama pemandu yang sudah biasa dengan pemanduan di dalam Malaysia, Singapura mahupun Thailand.

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 6

Promosi Van Sewa Terkini! Harga Termurah Untuk 2019/2020

Wow!! Anda ternyata sangat bertuah! Sekarang ini pihak Padi Holidays sedang giat mengadakan promosi van sewa Malaysia murah bagi tahun 2019/2020. Jika anda bakal bercuti dalam masa terdekat ini, ada baiknya anda  segera membuat tempahan dengan segera supaya dapat menjimatkan banyak wang untuk sewaan van atau bas.

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 3

Sebahagian Daripada Pelanggan Yang Bercuti Dengan Padi Holidays

Ini adalah sebahagian daripada para pelanggan yang telah pernah bercuti dengan menggunakan khidmat Padi Holidays. Anda boleh lihat sendiri bagaimana van sewa Malaysia milik Padi Holidays telah berjaya memberikan percutian idaman sebagaimana yang diinginkan oleh para pelanggan.

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 3

Promosi Van Sewa 7

Promosi Van Sewa Di Sekitar Malaysia 5

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 6

Promosi Van Sewa 6

Testimoni Sebahagian Pelanggan Bersama Padi Holidays

Promosi van sewa kedah

Promosi van sewa terbaikv

 

Promosi van sewa penang

Anda Ingin Bercuti? Perlukan Van Sewa Yang Sesuai Dengan Bajet? Booking Segera Di Padi Holidays Sebelum Terlambat!

Jika anda sedang merancang untuk bercuti, menghadiri majlis perkahwinan, membuat family day bersama keluarga dan sebagainya, inilah van sewa Malaysia yang terbaik boleh dipercayai untuk anda dapatkan. Jangan fikir lama-lama dan terus hubungi pihak Padi Holidays segera untuk harga promosi murah hebat untuk 2019/2020 ini sebelum semua kenderaan habis ditempah. Cepat cepat sebelum terlambat!

Promosi Van Sewa Pada Harga Yang Murah 1

Untuk sebarang pertanyaan lanjut dan urusan tempahan, sila hubungi pihak Padi Holidays melalui detail yang tertera di bawah ini:

PADI HOLIDAYS | PEMBEKAL VAN SEWA MURAH & TERBAIK DI MALAYSIA
Hotline :  Tekan untuk telefon (010-9140021) | Tekan Untuk WhatsApp
Instagram : @padi_pictures

Jom sewa van murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom sewa van murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom sewa van murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: