Review
Nov 19, 2018, 5:07pm

Promosi Upah Ubahsuai dan Bina Rumah Murah dan Cepat


upah renovate rumah murah

Ubahsuai rumah dan bina rumah murah dan cepat adalah idaman semua pemilik rumah yang tercari-cari kontraktor atau pihak yang sesuai untuk menguruskan proses pembinaan dan ubahsuai rumah mereka.  Kontraktor terbaik yang menawarkan ubahsuai dan bina rumah murah dengan cepat yang berpengalaman dan pakar memudahkan urusan pembinaan rumah anda sekaligus menjamin keselamatan anda dan rumah anda.  

upah bina rumah murah di selangor

Banyak kes yang berlaku dalam negara kita melibatkan kontraktor yang tidak bertanggungjawab, tidak menyiapkan projek dalam masa sepatutnya dan lain-lain lagi kes yang dilaporkan di akhbar.  Tambah-tambah, semua pihak yang tidak bertanggungjawab tersebut mengambil bayaran yang amat tinggi untuk perkhidmatan ubahsuai dan bina rumah. Masih adakah perkhidmatan ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat yang dipercayai, selamat serta berbaloi?

Promosi Upah Ubahsuai dan Bina Rumah Murah dan Cepat

renovate dapur rumah

Kini, terdapat promosi upah ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat yang boleh anda dapatkan terutamanya di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor. Promosi upah ubahsuai dan bina rumah mudah dan cepat ini adalah dari syarikat N.H Warisan Enterprise.  Pastinya promosi upah ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat ini menjimatkan kos anda serta membolehkan anda memiliki rumah idaman yang cantik dan berkualiti.

N.H Warisan Enterprise | Kontraktor Ubahsuai Dan Bina Rumah Murah Dan Cepat

kontraktor bina rumah sungai buloh

N.H Warisan Enterprise merupakan kontraktor ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat yang menawarkan pelbagai perkhidmatan selaku kontraktor profesional di Malaysia.  N.H Warisan Enterprise juga menawarkan promosi upah ubahsuai dan bina rumah yang murah, berpatutan serta kadar harga yang berbaloi dalam menyediakan rumah berkualiti dan menarik untuk anda.  Pejabat N.H Warisan Enterprise beroperasi di Sungai Buloh, Selangor.

Perkhidmatan N.H Warisan | Kontraktor Ubahsuai Dan Bina Rumah Murah Dan Cepat

kabinet dapur cantik

N.H Warisan menyediakan pelbagai servis ubahsuai dan bina rumah untuk kemudahan anda serta menyelesaikan masalah kerosakan rumah, kedai atau pejabat anda.  Sama juga dengan situasi dimana anda inginkan rumah atau banglo di atas tanah lot sendiri, N.H Warisan yang sangat berpengalaman dan pakar ini sedia membina rumah anda dengan perkhidmatan mereka yang cekap, mudah dan cepat. Mari kita lihat perkhidmatan yang disediakan oleh N.H Warisan.

servis bina rumah NH Warisan

 • Menyediakan dan menguruskan plan serta lakaran rumah baru dan lakaran ubahsuai untuk rumah lama.
 • Mengubahsuai rumah mengikut kemahuan dan citarasa tuan rumah
 • Roboh rumah atau ruang yang diperlukan
 • Bina semula rumah lama atau ruang lama kepada rumah serta ruang baru yang berbeza plan, lebih luas, selesa dan mengikut apa yang dimahukan.
 • Menukar reka bentuk rumah lama dengan reka bentuk baru yang lebih cantik, menarik, moden dan elegen.
 • Membuat kerja mengecat dan menghias dalaman rumah
 • Mengemas dan mempercantikkan kemasan lantai, dinding, tiling, plaster, ceiling, stone cladding, cat, pebble wash dan lain-lain lagi.
 • Membuat hiasan dalaman untuk semua ruang rumah yang penting seperti ruang tamu, bilik, dapur dan tandas
 • Membuat lantai mozek, ceiling door dan sebagainya.
 • Turut menyediakan khidmat nasihat berkaitan interior design rumah anda
 • Mencadangkan spesifikisi ubahsuai dan bina rumah anda serta sebut harga yang lengkap untuk memudahkan anda.
 • Melengkapkan kerja pembersihan atau housekeeping sebelum menyerahkan kunci setelah rumah siap kepada anda.
 • Membuat table top dan kabinet

N.H Warisan Realisasikan Reka Bentuk Dan Plan Rumah Anda

hasil renovasi rumah NH Warisan

Salah satu keistimewaan yang menjadi kesukaan ramai dalam membina rumah bersama N.H Warisan adalah anda boleh merekacipta atau design sendiri plan atau reka bentuk rumah anda. Seandainya tiada masalah atau diluluskan, pihak kontraktor akan merealisasikan reka cipta anda untuk plan rumah anda. Dapatlah anda memiliki rumah idaman anda dengan ciptaan design kesukaan anda.

Kelebihan N.H Warisan |  Kontraktor Ubahsuai Dan Bina Rumah Murah Dan Cepat

ubahsuai dalaman rumah

Banyak kelebihan yang boleh anda nikmati dengan kontraktor yang menawarkan promosi upah ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat di Selangor dan Kuala Lumpur ini.  Banyak projek perumahan, pembinaan rumah dan ubahsuai rumah yang diuruskan oleh mereka setanding dengan kepercayaan dan kepakaran mereka.

#1. N.H Warisan Berpengalaman Dan Pakar Ubahsuai Serta Bina Rumah

N.H Warisan mempunyai pengalaman lebih dari 17 tahun dalam bidang pengubahsuaian dan pembinaan rumah serta pejabat. Pelbagai rumah telah mereka bina dan ubahsuai malah kepakaran mereka dalam bidang pembinaan menjadikan ramai pelanggan berpuas hati dan mengesyorkan kepada rakan-rakan.  Tenaga pekerja mereka juga amat mahir dan pakar dalam bidang pembinaan.

bina rumah banglo

#2. Syarikah Sah Dan Berdaftar

N.H Warisan adalah salah satu syarikat kontraktor yang berdaftar dengan CIDB Malaysia dan diiktirafkan sah sebagai syarikat kontraktor di Malaysia. Tambahan pula, ia adalah syarikat kontraktor yang dipercayai, selamat serta berkualiti dari segi perkhidmatan serta pembinaan.  Syarikat sah dan berdaftar mempunyai prosedur pembinaan dan pengurusan yang tepat, cekap, efektif dan sistematik.

Kontraktor berdaftar untuk ubahsuai rumah

#3. Perkhidmatan Ubahsuai Dan Bina Rumah Terbaik

Syarikat N.H Warisan pakar dan terbaik dalam bina rumah serta ubahsuai rumah sepenuhnya. Anda tidak perlu risau kerana mereka mempunyai pakar seperti jurutera, kontraktor dan pekerja yang bertauliah serta tidak pernah mengecewakan.  Anda juga boleh mendapatkan khidmat nasihat berkenaan dengan spesifikasi, struktur serta kos sebut harga bagi rujukan untuk anda tentukan bajet anda.

hasil ubah suai rumah

#4. Kualiti Bahan Binaan Dan Harga Berbaloi

Bahan binaan bagi rumah atau pejabat anda sememangnya amat berkualiti tinggi dan sangat bernilai. Pembinaan rumah anda juga pasti bertahan, kukuh dan berkualiti dengan adanya bahan binaan yang tinggi kualiti.  Anda juga boleh meminta untuk menggunakan bahan berdasarkan bajet anda dan N.H Warisan akan membuat pembinaan mengikut citarasa anda.

hasil renovasi ruang dapur dan ruang tamu

#5. Menyediakan Sebut Harga Dan Maklumat Lengkap

Sebut harga disediakan oleh N.H Warisan dalam menerangkan setiap bahan yang digunakan untuk pembinaan rumah anda beserta nilainya secara terperinci seperti shower, jenama cat, sinki, tile, mangkuk tandas dan lain-lain lagi. Dengan sebut harga dan maklumat lengkap yang disediakan, anda boleh tentukan bajet serta spesifikasi binaan yang anda mahukan.

binaan rumah yang terkini

#6. Proses Pembinaan Rumah Cepat Dan Pantas

Proses pembinaan rumah dan ubahsuai rumah anda akan dilakukan dalam tempoh jadual yang telah ditetapkan sebelum projek pembinaan bermula. N.H Warisan sentiasa menyiapkan pembinaan dan ubahsuai rumah dalam jangka masa mengikut jadual atau lebih awal dari jadual. Anda tidak perlu bimbing akan kos dan masa rumah siap yang akan bertambah atau lain-lain hal.

binaan tangga

#7. Hasil Binaan Rumah Menarik, Cantik Dan Berkualiti

Hasil binaan rumah atau pejabat anda siap dengan lengkap malah menjadi sangat menarik, cantik dan berkualiti.  Kontraktor ini bijak memilih dan mengenakan reka bentuk serta warna yang anda inginkan menjadi lebih sesuai dan sepadan dengan rumah anda. Pasti tetamu, saudara mara dan rakan-rakan anda turut suka rekaan dan hasil binaan rumah anda!

bina rumah siap pantas

#8. Upah Pada Kadar Harga Murah Dan Berpatutan

Selain menjadi pilihan ramai disebabkan kualiti dan kepakaran mereka, N.H Warisan juga menjadi keutamaan ramai pelanggan kerana harga yang ditawarkan sebagai upah ubahsuai dan bina rumah adalah sangat murah dan berpatutan. Kadar harga perkhidmatan bina rumah dan ubahsuai rumah ini juga bergantung kepada keluasan rumah, kerja-kerja ubahsuai rumah serta kualiti dan kuantiti bahan binaan rumah anda. Anda lebih berbaloi dan jimat dengan tawaran promosi upah ubahsuai dan bina rumah murah dan cepat ini.

upah pasang siling

Testimoni Hasil Kerja NH Warisan

kerja yang dilakukan NH Warisan kerja yang dilakukan NH Warisan kerja yang dilakukan NH Warisan kerja yang dilakukan NH Warisan

Jom Gunakan Perkhidmatan N.H Warisan Untuk Bina Dan Renovasi Rumah Anda

Ramai pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan N.H Warisan amat puas hati dan mengesyorkan anda memilih N.H Warisan sebagai kontraktor dalam ubahsuai serta bina rumah anda.  Hasil kerja dan kualiti yang diberikan untuk setiap pembinaan dan ubahsuai rumah mendapat pujian ramai dan menjadi pilihan nombor 1 di Malaysia. Tidak dinafikan, promosi upah ubahsuai dan bina rumah ini amat murah dan cepat.

nh warisan Upah Ubahsuai dan Bina Rumah Murah dan Cepat

N.H WARISAN | PROMOSI UPAH UBAHSUAI DAN BINA RUMAH MURAH DAN CEPAT
Hotline: Tekan untuk telefon (0122921781) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: N.H Warisan

Lokasi:
N.H Warisan Enterprise
No 33F, SU Mall, Jalan Bidara 8, Saujana Utama 3, Sungai Buloh Selangor

Jom Gunakan Perkhidmatan N.H Warisan Untuk Bina Dan Renovasi Rumah Anda

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Gunakan Perkhidmatan N.H Warisan Untuk Bina Dan Renovasi Rumah Anda

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Gunakan Perkhidmatan N.H Warisan Untuk Bina Dan Renovasi Rumah Anda

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: