Review
Jul 24, 2018, 3:43pm

Promosi Tempahan Doorgift Murah Dari RM1 Di Pulau Pinang


Menganjurkan majlis perkahwinan bukanlah satu tugas mudah. Banyak benda yang perlu kita fikir dan uruskan. Salah satunya adalah berkenaan dengan doorgift kahwin. Doorgift perkahwinan kini sudah berubah jika dibandingkan pada zaman dahulu yang mana tetamu diberikan bunga telur. Doorgift untuk tetamu kini adalah lebih unik, kreatif dan menarik.

doorgift murah di penang

Walaupun cenderahati untuk tetamu bukanlah perkara yang wajib namun tidaklah menjadi kesalahan sekiranya kita mengikut trend selain daripada tanda penghargaan kepada tetamu yang sudi hadir dan memeriahkan majlis perkahwinan.

8 Idea Kreatif Doorgift Untuk Tetamu

Kalau anda sedang mencari-cari idea door gift perkahwinan untuk hari bahagia anda yang bakal berlangsung tak lama lagi, anda berada di tempat yang betul! Di sini, akan kongsikan dengan anda 8 idea doorgift yang unik dan menarik untuk majlis perkahwinan!

1) Coklat Bar Customade

doorgift coklat bar murah

Sangat jimat kalau dapat beri pada tetamu coklat terutamanya tetamu kanak-kanak. Selalunya tak menjadi masalah juga nak beri tetamu dewasa coklat bar sebab menjadi kesukaan semua orang akan coklat. Cuma perlu labelkan nama pengantin pada bahagian pembalut dan nampak hasil yang menarik nanti.

2) Biskut Dalam Plastik

doorgift biskut murah

Tak susah nak jimat! Beli je biskut coklat atau apa-apa jenis biskut dalam tin dan repack semula kecil-kecil dalam plastik. Letak tag dan ribbon dah memadai nampak comel.

3) Balang Madu

doorgift balang madu murah

Antara idea doorgift perkahwinan menarik yang sesuai untuk anda adalah balang madu. Apa yang anda perlu cari adalah vendor yang menyediakan perkhidmatan penyediaan madu berkualiti. Kalau boleh, sertakan juga bekas balang yang sederhana besar. Mudahlah untuk anda memasukkannya ke dalam goodie bag nanti!

4) Biskut Dalam Kotak

doorgift biskut kotak

Biskut dalam kotak juga menjadi satu trend sekarang. Lebih murah dan jimat juga Cantik!

5) Set Hotel Amenities

doorgift set hotel murah

Pernah pergi hotel kan? Mesti suka dengan segala shampoo dan sabun yang comel-comel tu. Boleh juga beri pada tetamu.

6) Penanda Buku

doorgift penanda buku

Penanda buku yang dibuat secara customized untuk majlis perkahwinan anda juga adalah satu hadiah goodies bag kahwin yang boleh anda pertimbangkan. Ianya kompak, cantik, dan masih bersifat sentimental. Lagi-lagi kalau anda seorang yang gemar membaca buku. Kalau anda rasakan penanda buku kertas itu kelihatan murah dan boring, anda boleh menempah bookmark yang diperbuat daripada besi keluli atau aluminum. Memang nampak mahal!

7) Tuala Mandi

doorgift tuala murah

Anda inginkan doorgift kahwin murah yang praktikal, dan sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa? Satu lagi idea goodies kahwin untuk anda – tuala mandi. Ada banyak pilihan warna yang anda boleh pilih. Pastikan ia masuk dengan tema majlis perkahwinan anda. Untuk membuatkannya lebih istimewa, mungkin anda boleh menempah jahitan khas yang menunjukkan nama anda dan pasangan. Barulah tetamu anda tahu siapa yang memberikan tuala tersebut setiap kali dia menggunakannya!

8) Set Kutleri Sudu & Garpu

doorgift terbaik di penang

Idea goodies kahwin yang seterusnya adalah set kutleri yang memuatkan sudu dan garfu. Kadangkala, ada juga yang meletakkan pisau kecil atau set measurement cup khas untuk baking di dalamnya. Ia sesuai buat para tetamu wanita. Selalunya, harga tempahan untuk set mini sebegini juga tidaklah terlalu mahal. Yang penting, jika ia datang dengan kotak atau bekas yang cantik, ada juga tetamu yang boleh meletakkanya sebagai salah satu koleksi barang dapur mereka! Menarik, bukan?

Masalah Doorgift Selesai Dalam 1 Hari Dengan Hanya Serendah RM1

tempahan doorgift murah di pulau pinang

Ramai wanita berkerjaya sekarang memilih untuk mencari goodies secara online saja kerana ianya amat mudah dan sangat efektif dari segi masa, tenaga, kos dan wang. Setakat ini, pelanggan beliau berasa amat puas hati dengan pakej dan perkhidmatan dari Cik Yati.

Pilihan Terbaik Di Seberang Jaya, Pulau Pinang

doorgift kuih murah di pulau pinang

Hasil maklum balas dari pelanggan, Cik Yati doorgift adalah pilihan terbaik dan dipercayai dalam menyediakan goodies murah dan cantik di sekitar Seberang Jaya dan di luar kawasan. Goodies yang disediakan mengikut pilihan dan kehendak pelanggan. Pelanggan beliau tidak akan menyesal memilih beliau sebagai penyedia goodies/doorgift untuk sebarang majlis sosial dan korporat.

Kenapa Harus Membeli Doorgift Dari Cik Yati?

Terdapat 6 sebab utama iaitu;

Pantas

doorgift cik yati murah

Beliau akan memberikan respons yang pantas untuk segala pertanyaan serta permintaan sebut harga bagi goodies/doorgift yang anda perlukan secepat yang boleh. Buat masa ini tempahan dilakukan secara online melalui email dan whatsapp.

Mudah

tempahan doorgift dari rumah

Tempahan boleh dilakukan secara online dan dihantar secara terus ke rumah anda. Izinkan beliau untuk memudahkan kerja anda dan meringankan beban dalam checklist persiapan majlis penting anda.

Kos Minimum

doorgift best price

Cik Yati sentiasa memberikan harga yang terbaik dan berpatutan untuk anda supaya ianya dapat membantu meminimumkan kos majlis anda secara keseluruhannya.

Efektif

doorgift efektif untuk penghantaran

Selain efektif dari segi masa dan kos, anda juga tidak perlu menghabiskan tenaga untuk membelinya dari kedai dan risau tentang urusan pengambilan atau penghantaran. Maklumkan sahaja lokasi anda, beliau akan uruskan penghantaran goodies dengan selamat.

Pelbagai Pilihan

doorgift murah dari cik yati

Nyatakan apa saja jenis majlis anda, beliau akan memberikan pilihan goodies yang murah dan cantik yang sesuai dengan tema majlis anda. Tidak perlu untuk survey banyak tempat kerana Cik Yati akan memudahkan anda untuk membuat pilihan. Anda boleh pilih antara buble rice coklat dan tepung pelita.

Buat Tempahan Doorgift Murah Dari Cik Yati Sekarang!

doorgift murah warga penang

Anda disarankan membuat tempahan lebih awal untuk memudahkan tempahan disiapkan dalam tempoh yang ditetapkan sebelum majlis berlansung. Membuat tempahan awal juga menguntungkan anda kerana berkemungkinan barang  akan naik harga pada masa akan datang dan anda tidak boleh berjimat lagi.

CIK YATI | DOORGIFT SERENDAH RM1.00
Hubungi: Tekan untuk Telefon (0124110931) | Tekan untuk WhatsApp

Jom order doorgift kahwin murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order doorgift kahwin murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order doorgift kahwin murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: