Review
Apr 25, 2018, 1:23pm

Promosi Tempahan Dodol Mak Tok Murah dan Sedap


Dodol amat terkenal dalam masyarakat melayu zaman dulu dan kini terutamanya apabila menjelangnya hari perayaan. Setiap rumah pasti inginkan dodol yang lazat, empuk, sedap dan sempurna dimata orang lain. Ya, sudah tentu! Sudah menjadi amalan atau trend dari dulu lagi apabila beraya di rumah orang, pasti dodol menjadi pilihan, kemudian pasti disusuli dengan pujian “sedap dodol ini, siapa buat?” ataupun “dodol ni liat, melekat ye”.

tempahan dodol untuk raya

Sudah menjadi lumrah tradisi lagi untuk dodol dijadikan topik dalam perbualan. Rumah yang tiada dodol, terasa tidak cukup dan tidak sempurna pula dalam juadahnya. Nak dibuat tidak tahu, nak dibeli takut tak sedap. Jadi cara yang paling mudah dalam menyediakan dodol adalah dengan mencari dodol terbaik di Malaysia. Mudah kan?

tempahan dodol sedap

Tidak semua orang yang menjual dodol mempunyai bakat dalam menghasilkan dodol yang terbaik tetapi semua dodol dibuat dengan cara yang sama dan menggunakan mesin atau periuk yang sama. Bezanya adalah ketelitian, keberkesanan dan kesedapan dodol yang dibuat. Selain itu, harga yang dijual pula berbeza dan tidak sama antara peniaga-peniaga dodol. Mencari dodol yang murah dan sedap amat sukar dan pastinya seringkali kita membuat kesilapan kerana kita hanya melihat tekstur luarannya sahaja tetapi tidak ada orang yang berkata mengenai kesedapannya.  Cara terbaik bagi mencari dodol yang paling sedap dan paling murah adalah dengan melihat pendapat dan kata-kata mereka yang telah merasai dan mengesyorkan dodol kepada anda.

Dodol Mak Tok Murah dan Sedap

tempahan dodol sedap dan murah

Dodol Mak Tok adalah dodol asli yang kini hangat diperkatakan oleh rata-rata negeri dan seluruh Malaysia. Dodol asli ini merupakan dodol homemade yang dibuat dan diedarkan ke seluruh negeri. Ia telah mendapat permintaan ramai dan mendapat sambutan ramai kerana kesedapannya yang tiada tandingnya beserta harganya yang sangat murah lagi berpatutan. Semua yang telah merasai dodol asli Mak Tok akan berasa sangat berpuas hati dengan rasa dodolnya itu dan paling hebatnya, dodol Mak Tok sangat laris dijual walaupun bukan bulan puasa dan raya, apatah lagi pada raya puasa! Dodol Mak Tok sangat asli, bak kata taglinenya ‘Pure Dodol, Pure Love’. Jadi anda boleh bayangkan bagaimana sedapnya dodol Mak Tok ini.

Promosi Tempahan Dodol Mak Tok Murah dan Sedap

tempahan dodol sedap mak tok

Sekarang, Mak Tok tengah mengadakan promosi dodolnya yang sangat murah, berpatutan dan anda semua mampu memilikinya. Pastinya anda tidak ingin melepaskan peluang merasai kenikmatan dodol asli Mak Tok yang semakin hari semakin menjadi sebutan semua pelanggan dan orang luar. Kesedapan Dodol Mak Tok yang berlemak asli menjadikan ia sangat mudah dimakan dan dikunyah oleh semua golongan. Dengan promosi yang sangat hebat ini, anda tidak patut melepaskan peluang menikmati dodol tersedap dan termurah di Malaysia. Pihak Dodol Mak Tok selalunya membuka tempahan untuk anda dapatkan dodol kerana kebanyakan dodol Mak Tok dibuat setelah mendapat tempahan supaya ia sangat segar dan berkhasiat. Mereka jarang menyimpan dodol ready made demi menjaga kualitinya terhadap pelanggan.

Sebab Anda Wajib Rasa Dodol Mak Tok

antara dodol terbaik dan sedap

Anda wajib merasai Dodol Mak Tok yang sangat sedap dan murah ini kerana ia tidak sama dengan dodol yang anda makan selama ini. Dodol Mak Tok adalah dodol yang sangat asli dan terbaik dari segi rasa, teksturnya dan kelembutannya. Selain itu, Dodol Mak Tok juga sangat terkenal dengan khasiatnya kerana ia diperbuat dengan menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan sebagainya.  Terdapat pelbagai sebab kenapa anda benar-benar perlu menikmati Dodol Mak Tok.

#1 – Tekstur Cantik Dan Berkilat

tempahan dodol mak tok sedap

Tekstur dodol bermaksud permukaan atau rupa dodol Mak Tok akan kelihatan cantik, berkilat dan sangat sempurna sehingga menaikkan selera anda sehingga teringin nak makan dodol. Teksturnya sangat cantik dan menarik kerana Mak Tok sentiasa memastikan dodol ini dimasak dengan sempurna mengikut semua langkah-langkahnya. Bukan itu sahaja, dodol Mak Tok juga tidak melekat apabila dipegang. Oleh itu, tidak hairanlah jika kesemua dodolnya mendapat pujian ramai.

#2 – Rasanya Sedap Dan Lemak

dodol enak dan lembut

Dodol Mak Tok mempunyai rasa yang sangat sedap dan tidak pernah sama dengan mana-mana dodol. Ia sememangnya lemak asli dan rasanya tidak terlalu manis dan tidak terlalu kelat dan berminyak.  Rasa manisnya yang sederhana ini menjadikan ramai kanak-kanak , orang dewasa dan warga tua amat meminati dodol Mak Tok.

#3 – Gula Melaka Asli

tempahan dodol asli gula melaka

Ada orang yang membuat dodol menggunakan gula melaka sahaja dan ada juga yang menambahkan sedikit gula pasir. Bagi Dodol Mak Tok, mereka menggunakan 100% gula melaka tanpa campuran gula pasir sedikit pun. Sememangnya resepinya juga sangat asli dan original zaman berzaman.

#4 – Santan Segar

dodol guna santan segar

Sangat teruja bila kita mendapat tahu bahawa semua barang yang digunakan oleh Mak Tok ini diperbuat daripada bahan-bahan berkualiti terutamanya santan. Selalunya santan yang kita beli di kedai, pasti beku dengan lamanya jika diletakkan di dalam peti sejuk. Untuk pengetahuan anda, santan yang digunakan oleh Mak Tok sangat segar dan bukanlah dibeli dimana-mana kedai yang bercampur air.

#5 – Dodol Segar Dan Fresh

dodol fresh dan sedap

Dodol yang dihasilkan oleh Mak Tok sangat fresh dan segar kerana mereka sangat menjaga kualiti dodol untuk dijual. Ianya tidak tegik seperti sesetengah dodol yang selalu anda dapatkan di luar sana. Tambahan pula, Mak Tok selalu menambah stok dodol yang baru setelah dodol yang lama telah terjual. Konsep yang digunakan adalah mereka akan siapkan dodol yang fresh dan berkualiti untuk anda.

#6 – Harga Murah Dan Berpatutan

dodol sedap dan murah

Harga Dodol Mak Tok sangat berpatutan, ia tidaklah mahal seperti yang anda sangkakan. Semua orang mampu memiliki Dodol Mak Tok ini dengan hanya serendah RM19 sahaja iaitu sebanyak 500 gram atau dalam satu bekas.  Murah sangat kan? Sesiapa pun boleh memiliki Dodol Mak Tok ini.

#7 – Mudah Didapati – Pengeposan Seluruh Malaysia

penghantaran dodol secara pos

Dodol Mak Tok Boleh didapati dengan pelbagai cara. Mereka akan menghantar dodol Mak Tok ke kawasan yang berdekatan kepada anda manakala bagi kawasan yang jauh, mereka akan post kepada anda.  Untuk pembelian juga anda boleh lakukan secara online dan offline. Mudah sahaja, anda cuma perlu hubungi mereka sahaja, dodol Mak Tok akan sampai kepada anda.

#8 – Feedback Pelanggan Hebat

pelanggan dan kanak - kanak suka dodol

Dodol Mak Tok mendapat pujian yang hebat daripada pelanggan iaitu testimoni yang sangat bagus. Ramai yang telah merasai dodol dan memberi pendapat dan komen yang sangat positif dan bernas. Dodol Mak Tok juga telah mendapat sambutan dan ramai permintaan di seluruh Malaysia. Dengan dodol yang yang sedap dan murah ini, rsmai yang tidak sabar untuk mendapatkan dodol Mak Tok.

Ciri-Ciri Dodol Mak Tok

ciri ciri dodol maktok

Dodol Mak Tok sangat berbeza dengan Dodol Lain yang dijual di luar sana. Dodol Mak Tok berbeza dari segi masakan di mana ia dimasak dengan teliti dan sangat lama bagi mendapatkan rasa empuk dan lemak yang sangat enak dan tidak liat. Selain itu, dodol Mak Tok juga dimasak dengan menggunakan bahan-bahan yang berkualiti serta bahan-bahan asli seperti santan pekat yang tidak didapatkan di mana-mana kedai serta gula melaka asli 100%. Ciri-ciri dodol Mak Tok juga adalah dodolnya tidak liat dan keras tetapi sedang-sedang sahaja dan menjadi mudha untuk dimakan oleh kanak-kanak, orang tua dan orang dewasa. Dodol Mak Tok juga bukan sahaja dijual semata-mata untuk menyambut raya, tetapi ia dijual setiap masa dan jika anda inginkan dodol yang menarik dan sedap untuk dimakan pada hari-hari biasa juga anda boleh dapatkan segera dodol Mak Tok.

kotak tempahan dodol mak tok terbaik

Dodol Mak Tok juga mempunyai packaging yang sangat cantik dan menarik iaitu ia diletakkan di dalam bekas dan di litupi dengan kertas kotak yang mempunyai label Mak Tok. Inilah dodol asli tradisi yang sangat menarik dan berjaya menambat hati para peminat dodol di Malaysia. Anda juga boleh melihat bahan-bahan kandungannya serta tarikh dodol Mak Tok baik untuk dimakan. Ia dijual dalam bekas kecil sederhana dan mencukupi bagi anda untuk menghadiahkan kepada saudara mara, jiran tetangga, rakan pejabat dan kenalan anda.

Cara Dapatkan Dodol Mak Tok

dodol pilihan ramai

Anda boleh dapatkan dodol Mak Tok di lokasi utama mereka iaitu di Seksyen 8, Shah Alam, Selangor. Service cash on delivery disediakam bagi mereka yang berada di sekitar kawasan Shah Alam, Klang bukit raja atau Centro, Zoo negara, Keramat, Ampang taman kosas, Bukit Antarabangsa dan lain-lain lagi yang berdekatan. Untuk kawasan lain pula, Dodol Mak Tok akan terus dipos kepada anda. Pos akan mengambil masa 2 atau 3 hari untuk sampai bergantung kepada lokasi anda. Disamping itu, anda tidak perlu risau kerana dodol Mak Tok akan berada dalam keadaan yang baik, tidak rosak dan bekasnya juga tidak pecah untuk dihantar secara post. Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan pos dalam mendapatkan dodol Mak Tok terutamanya mereka yang menetap di Sabah dan Sarawak. Keadaan Dodol yang mereka terima amat memuaskan dam menyeronokkan mereka.

Testimoni Mereka Yang Menikmati Dodol Mak Tok

testimoni tempahan dodol sedap mak tok testimoni tempahan dodol sedap mak tok testimoni tempahan dodol sedap mak tok

Tempah Dodol Sedap Daripada Dodol Mak Tok Sekarang Juga!

Dodol Mak Tok telah banyak diedarkan ke seluruh Malaysia dan telah dikenali ramai orang. Dodol Mak Tok juga telah luas dipasarkan serta mendapat bermacam-macam reaksi daripada pelbagai pihak. Kabanyakannya yang telah merasai dan menikmati dodol ini amat berpuas hati dengan segala rasa asli dodol ini dan mereka selalunya repeat order untuk membeli lagi Dodol Mak Tok. Rugi kalau belum merasai dodol mak tok ini kerana ia satu satunya dodol yang sangat sedap dan murah di Malaysia. Jom dapatkan dodol mak tok dan rasai keenakannya!

order dodol secara online

DODOL MAK TOK | PROMOSI DODOL MAK TOK PALING SEDAP DAN MURAH
Hotline: Tekan untuk telefon (0195907960) | Tekan untuk WhatsApp
Telefon: Tekan untuk telefon (018-2601344)

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: