Review
Nov 2, 2019, 9:13am

Promosi Telefon Murah Celcom Dari RM1 Jenis iPhone atau Android


Telefon pintar / handphone / smartphone adalah satu barangan keperluan masa kini sesuai dengan kepesatan teknologi abad kini. Telefon pintar kini menjadi kegilaan generasi baru dengan banyak model dan jenama dikeluarkan dari masa ke semasa dengan fungsi dan harga yang berbeza. Namun perlu diingat yang jangka hayat telefon pintar kini kebanyakannya tidak panjang seperti telefon mudah alih di zaman awal pengeluaran dulu.

Telefon Murah Celcom Lejen

Namun begitu untuk memiliki handphone yang berjenama atau berkualiti, perlulah mengeluarkan belanja yang tinggi. Kebiasaannya untuk mendapatkan handphone dengan harga yang murah daripada harga pasaran, ia selalu digabungkan dengan pakej-pakej pascabayar yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat telekomunikasi dengan tawaran pakej yang menarik. Satu contoh adalah seperti Celcom yang kini mengadakan promosi handphone murah dengan pakej pacabayar Celcom XP Lite. Nak tau lebih lanjut? Mari kita amati artikel ini.

Celcom XP Lite – Internet Terpantas dan Panggilan Tanpa Had

Anda ingin mencari handphone yang murah tetapi berkualiti? Anda inginkan handphone yang original, serba baru yang mana anda boleh bergaya dengannya? Kami di CELCOM ARAU menyediakan pakej-pakej yang menarik yang mana kami menawarkan promosi handphone harga murah dengan Celcom XP Lite. Adakah anda berminat? Sila baca artikel ini untuk maklumat selanjutnya.

Telefon Percuma 2020

Celcom kini menawarkan pakej baru yang dinamakan Celcom XP Lite yang baru sahaja dilancarkan pada bulan September 2019. Pelan Celcom XP Lite ini merupakan pelan pascabayar (postpaid plan) yang serba unik, di mana anda boleh menikmati panggilan ke semua rangkaian secara percuma. Tiada tambahan caj dikenakan untuk anda membuat panggilan di mana-mana. Semua ini dengan komitmen bulanan hanya RM28 sahaja. Menarik bukan?

Dengan pakej Celcom XP Lite ini, anda dibekalkan dengan 1GB internet pantas sebulan dengan jaringan Celcom 4G LTE yang menjanjikan pelayaran internet yang pantas dan tanpa gangguan. Anda akan pasti untuk melayari internet dengan kelajuan yang cukup pantas. Celcom XP Lite membolehkan anda untuk menentukan jumlah data yang anda ingin gunakan pada satu-satu masa bergantung kepada budget dan kemampuan anda.

Telefon Murah Celcom Power

Untuk menaiktaraf pakej yang sedia ada, anda perlulah mengakses serta memuat turun aplikasi yang bernama Celcom Life App yang boleh didapati di Google Play Store ataupun di Apple App Store. Dengan app ini, anda boleh memilih untuk menaiktaraf pakej anda dengan mendapatkan dua pass yang berbeza. Pass yang pertama, Pass M, memberikan anda tambahan internet sebanyak 7GB dalam sebulan, manakala pass yang kedua, Pass L, membolehkan anda untuk menaiktaraf quota internet anda sebanyak 14GB. Lebih-lebih lagi, Celcom kini sedang membuat promosi yang mana dengan langganan Celcom XP Lite dengan L Pass (RM28 + RM30 = RM58 sebulan), anda berpeluang untuk mendapatkan telefon-telefon bimbit yang dibekalkan oleh Celcom dengan harga yang lebih murah dari harga pasaran.

Seperti contoh, sekiranya anda mengambil pakej Celcom XP Lite beserta L Pass iaitu bernilai RM58 sebulan, terdapat promosi handphone harga murah dengan Celcom XP Lite. Antaraya termasuklah model-model seperti berikut:

  • Oppo A1k 32GB secara percuma!
  • Vivo Y91C dari RM11 sahaja!
  • Realme C2 dari RM11 sahaja!
  • Oppo A5s 32GB dari RM119 sahaja!
  • Vivo Y17 64 GB dari RM388 sahaja!
  • HUAWEI nova 5T dari RM1,288 sahaja!

Telefon Murah Celcom Hebat

Internet Tanpa Had dengan Celcom XP Lite

Tambahan dari promosi handphone harga muran dengan Celcom XP Lite, anda juga dapat menikmati internet pantas 4G setiap dengan hari dengan Ultra Pass dan Ultra Hour Pass. Anda boleh mendapat internet tanpa had selama 1 jam dengan hanya RM1 setiap hari, atau 3 jam dengan hanya RM2. Kini terdapat promosi yang mana dengan RM1 anda akan dapat internet tanpa had selama 2 jam, dan untuk RM2 anda boleh mendapatkan internet tanpa had selama 6 jam! Pakej yang cukup menarik sekiranya anda ingin menggunakan internet pantas bila perlu sahaja.

Telefon Murah Celcom 2019 dan 2020

Dengan Celcom XP Lite juga, anda dapat menikmati internet tambahan Video Walla yang mana ia tidak terikat kepada quota internet anda. Ia mempunyai quota sendiri yang mana anda boleh menggunakannya untuk streaming video-video secara atas talian atau online. Video Walla bekerjasama dengan pelbagai perkhidmatan streaming video seperti Youtube, iFlix, Astro Go, Dimsum, Viu, Netflix dan Smule antara lainnya. Untuk mendapatkan perkhidmatan internet tambahan ini, pelanggan Celcom perlu memuat turun aplikasi Celcom Life App untuk anda mendapatkan internet tambahan untuk penggunaan harian anda.

Pelan Pascabayar Celcom

Celcom XP Lite merupakan pakej pascabayar terbaru yang fleksibel yang anda boleh langgan serendah RM28 sebulan sahaja dan anda berpeluang juga untuk meyertai promosi handphone harga murah dengan Celcom XP Lite. Selain dari itu, Celcom juga menawarkan pakej-pakej pascabayar yang lain yang menawarkan penggunaan internet sehingga 100GB, panggilan percuma dan tiada had, dan banyak lagi, hanya dari RM80 sebulan.

Telefon Murah Celcom 2019 2020

Berikut merupakan pakej-pakej pascabayar yang menarik lagi memikat hati yang ditawarkan oleh Celcom. Anda pasti akan terpikat dengan apa yang ditawarkan di sini.

Pelan Gold (RM80): 20GB internet (10GB internet harian + 10GB internet hari minggu PERCUMA), dengan rebet sebanyak RM15 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 30GB Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Gold Plus (RM90): 40GB internet (20GB internet harian + 20GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 12 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Gold Supreme (RM90): 50GB internet (25GB internet harian + 25GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Platinum (RM90): 60GB internet (30GB internet harian + 30GB internet hari minggu PERCUMA) dengan rebet sebanyak RM10 selama 6 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Super Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Pelan Platinum Plus (RM188): 100GB internet dengan rebet sebanyak RM15 selama 12 bulan, tambahan dengan PERCUMA 100GB Video Walla, panggilan ke semua rangkaian.

Dapatkan Handphone Yang Murah Selain Promosi Handphone Harga Murah Dengan Celcom XP Lite

Selain daripada Celcom XP Lite yang mana ia merupakan salah satu promosi handphone murah dengan Celcom XP Lite, sekiranya anda melanggan pakej-pakej pascabayar seperti Gold, Gold Plus, Gold Supreme, Platinum atau Platinum Plus, anda berpeluang untuk mendapatkan handphone secara murah dengan beberapa cara hanya di Celcom. Cara yang pertama adalah melalui kaedah EasyPhone yang mana anda boleh mendapatkan smatphone yang terkini hanya dengan bayaran serendah RM54 sebulan. Anda gemar iPhohe? Anda boleh mendapatkan jenama iPhone yang terkini dengan bayaran serendah RM52 sebulan! Menarik bukan? Anda tidak perlu membayar dengan penuh untuk mendapatkan handphone idaman anda. Dengan plan EasyShare ini anda dapat bergaya serta dapat menggunakan handphone jenama terkini dengan plan ini. Ini adalah salah satu promosi untuk mendapatkan handphone dari Celcom yang murah.

Telefon Murah Celcom Terbaik

Pelbagai jenama handphone yang anda boleh dapati dengan program EasyPhone ini, termasuklah iPhone yang terkini, iPhone 11 bermula dari RM52 sebulan, iPhone 11 Pro bermula dari RM96 sebulan, dan iPhone 11 Pro Max bermula dari RM107 sebulan. Atau anda gemarkan handphone Android? Dari RM52 sebulan anda boleh dapatkan Oppo Reno2, atau dari RM82 sebuan anda boleh memperolehi handphone Samsung Galaxy A80! Nak yang lagi canggih? Bagaimana dengan Huwaei P30? Hanya dari RM45 sebulan sahaja!

Sekiranya anda tidak mahu bayar secara bulanan dan ingin mendapatkan handphone secara tunai tetapi dengan harga yang kurang daripada harga pasaran, anda bolehlah mendapatkannya melalui program Device Bundle yang mana anda boleh membeli handphone dari Celcom dengan harga yang kurang dari harga sebenar. Sebagai contoh, Anda boleh mendapat iPhone 11 dari hanya RM1,738 sahaja (harga sebenar RM3,399) bergantung kepada pelan pascaabayar yang anda pilih. Anda juga berpeluang untuk mendapat handphone secara percuma untuk pakej-pakej tertentu. Anda minat Samsung? Anda boleh dapatkan model Samsung Galaxy A80 dengan harga dari RM488 sahaja (harga pasaran RM2,499) tertakluk kepada pakej yang anda langgan.

Telefon Murah Celcom 2020

Selain dari itu, terdapat juga satu plan yang dinamakan Celcom Mobile Family yang mana anda juga berpeluang untuk mendapatkan promosi handphone murah. Sekiranya anda memilih Celcom Mobile Platinum Plus dan ditambah dengan satu lagi Celcom Mobile Family Line sebagai line tambahan, anda berpeluang untuk mendapatkan DUA (ya, dua!) Samsung Galaxy Note 10 dengan hanya RM199 sebulan, atau DUA Samsung Galaxy Note 10+ denga hanya RM257 sebulan!

Dapatkan Handphone Anda Melalui Promosi Handphone Harga Murah Dengan Celcom XP Line

Celcom kini menawarkan pakej-pakej pascabayar yang begitu menarik sekali bagi sesiapa yang ingin menjadi pelanggan Celcom, satu-satunya syarikat telekomunikasi yang terulung dan terunggul di Malaysia. Dengan liputan hampir 100% dan kelajuan internet 4G, anda akan pasti untuk mendapatkan perkhidmatan telekomunikasi tanpa gangguan serta pelayaran internet yang pantas. Anda juga boleh menikmati internet tambahan yang tidak mengganggu quota internet asas anda dengan Video Walla, yang mana anda boleh streaming video-video kegemaran anda seperti Youtube, Smule, TikTok, Netflix dan sebagainya.

Telefon Murah Celcom Padu

Datanglah ke kedai kami untuk mendapatkan tawaran yang hebat dan jangan lepaskan peluang anda dalam promosi handphone harga murah dengan Celcom XP Lite serta pakej-pakej pascbayar yang lain. Anda perlu bertindak cepat kerana promosi ini terhad dan tertakluk pada terma dan syarat. Bagi mereka yang ingin mendapatkan handphone percuma, anda perlu cepat kerana tawaran sah selagi stok masih ada! Jadi apa yang ditunggu-tunggu? Jangan sia-siakan peluang anda untuk mendapatkan tawaran yang terhebat ini! Segeralah datang ke kedai kami untuk mendapatkan yang terbaik hanya dri Celcom.

Dapatkan Pakej Telefon Murah Celcom Anda Di Cawangan Di Bawah Sekarang!

Telefon Murah Celcom Paling Hebat

Hotline : Tekan untuk telefon (04-9861662)
Alamat :
No 5A, Jalan Dua, Kompleks Tok Arau (Area CMart Arau Sebelah Pizza Hut), 02600 Arau, Perlis

Telefon Murah Celcom Di Malaysia

Hotline : Tekan untuk telefon (04-9771785)
Alamat : No 11, Taman Simpang Tiga, Jalan Kangar Arau, 01000 Kangar, Perlis

Telefon Murah Celcom Arau

Hotline :Tekan untuk telefon (04-9778626)
Alamat :
Tingkat Bawah, Bangunan DPMMPS (Belakang CIMB Kangar), Jalan Penjara, 01000 Kangar, Perlis

Sekiranya anda di luar kawasan Perlis, anda tidak perlu runsing untuk datang ke cawangan Sejagat Indah, mereka juga menyediakan servis pendaftaran secara online buat anda.

Dapatkan Promosi Telefon Murah Celcom Dari RM1 Sahaja.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 5A, Jalan Dua, Kompleks Tok Arau (Area CMart Arau Sebelah Pizza Hut), 02600 Arau, Perlis

   
Dapatkan Promosi Telefon Murah Celcom Dari RM1 Sahaja.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Promosi Telefon Murah Celcom Dari RM1 Sahaja.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: