Review
Aug 31, 2018, 2:08am

Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi


Sesekali dapat memanjakan diri di spa dan pusat rawatan kecantikan pasti memberi keselesaan kepada diri. Tambahan pula, kini pelbagai pakej menarik dan harga yang berpatutan ditawarkan di spa yang sentiasa mementingkan keselesaan kepada pelanggannya.

Antara Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Bukan mudah untuk mencari salun dan spa yang memberikan banyak kelebihan kepada wanita Muslimah yang ingin mendapatkan rawatan bagi merehatkan minda dalam suasana tenang. Salah satu spa Muslimah yang boleh dikunjungi ialah Gelam Wangi Spa Salon, terletak di tengah-tengah Bandar Baru Bangi, yang mula beroperasi sejak bertahun lamanya serta dilihat mampu memenuhi permintaan mereka yang mementingkan aspek penjagaan aurat.

SPA Dan Salon Untuk Muslimah

Terdapat Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Gelam Wangi Spa Salon merupakan pusat sehenti bagi rawatan kecantikan dan kecergasan khusus kepada Muslimah tanpa mengambil kira peringkat umur selain mementingkan aspek penjagaan aurat. Ia sekali gus dapat memberikan kelainan kepada Muslimah ketika mengikuti proses rawatan tanpa rasa ragu terutama apabila membabitkan aurat. Seiring memenuhi kehendak pelanggan Muslimah yang ingin memanjakan diri di spa, dan pada masa yang sama masih mengekalkan syariat Islam, ternyata spa ini sesuai untuk mereka.

Rawatan Dari Hujung Rambut Hingga Hujung Kaki

Ada Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Gelam Wangi Spa Salon menjadi  pusat sehenti kecantikan dan kecergasan yang menawarkan pelbagai rawatan dari hujung rambut hingga hujung kaki. Selain menawarkan perkhidmatan salun dan spa, mereka juga membawakan perkhidmatan sebagai pusat kecergasan yang memberikan pelbagai terapi rawatan alternatif. Wanita yang mengambil berat tentang aurat sangat mementingkan aspek ini. Walaupun mereka ingin cantik dan sihat tetapi batas-batas sebagai Muslimah masih terpelihara

Promosi Rawatan Facial Serendah RM10 Sahaja

Ciri Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Siapa kata kalau pergi ke spa perlukan beratus duit? Di Gelam Wangi Spa Salun anda boleh melakukan basic facial treatment serendah Rm25 sahaja! Promosi sekarang RM10! Kalau nak putihkan wajah buat rawatan brightening treatment yang baru berharga Rm50. Nak wajah gebu, lembut dan putih ambil rawatan Vitamin C yang berharga RM95. Harga yang ditawarkan adalah terendah di bangi.

Rawatan lengkap Pada Harga Istimewa

Mencari Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Bisnes utama di sini adalah salun dan spa yang menawarkan rawatan lengkap daripada dandanan rambut, kulit muka hinggalah kepada rawatan badan. Kesemua pakej yang terdapat di sini pula bergantung kepada permintaan pelanggan dan bajet. Gelam Wangi Spa Salon menawarkan harga istimewa bagi setiap pasangan sama ada ibu atau anak yang ingin menjalani rawatan di sini bermula harga serendah RM25 ke RM380 mengikut pakej yang disediakan.

Rawatan Di Spa Dapat Mengembalikan Kesegeran Badan

Antara Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Datanglah ke Gelam Wangi Spa Salon untuk mengembalikan kesegaran badan setelah penat bekerja waktu siang. Tidak ramai yang ambil peduli tentang penjagaan dan perawatan kulit. Macam-macam alasan dikeluarkan antaranya malas, mengantuk, penat nak tidur awal, pagi sampai petang muka dah penat bermakeup, leceh dan sebagainya. Sebenarnya membuat rawatan kecantikan di Spa adalah lebih efektif dan berkesan sekiranya inginkan kulit yang cantik dan bertenaga.

Mengunakan produk MELALEUCA Sebagai Rawatan Kecantikan Muka

Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Setiap Spa ada menggunakan rahsia mereka sendiri. Kelebihan Gelam Wangi Spa Salon adalah membuat rawatan dengan menggunakan produk Melaleuca. jika anda inginkan kulit anda lembut seperti bayi, tidak merekah, tidak kasar dan halus, anda seharusnya menggunakan produk yang memang diakui hebat untuk merawat segala masalah kulit anda.

Mengenai Melaleuca

Selain Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Melaleuca adalah sebuah syarikat yang mengeluarkan lebih dari 350 produk keperluan harian berkualiti tinggi dan non-toksik berasaskan bahan dari pokok melaleuca. Syarikat Melaleuca mengeluarkan produk kesihatan, kecantikan, pencucian, supplement, mandian kanak, ubat-ubatan dan juga produk mesra alam. Hampir semua produk-produk keluaran mereka berasaskan bahan-bahan semulajadi atau organik. Syarikat ini mementingkan kualiti kehidupan manusia yang sentiasa terdedah kepada penggunaan produk-produk yang sememangnya mengandungi peratusan bahan-bahan berbahaya yang tinggi. Syarikat ini juga ingin menyedarkan pengguna tentang kesan jangka panjang yang akan diterima sekiranya masih tidak bertindak untuk menukar cara hidup yang lebih sihat.

5 Sebab Kenapa Gelam Wangi Spa Salon Menggunakan Produk Melaleuca

1. Mengecutkan jerawat dengan pantas

Antara Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Produk tersebut dapat melawan jerawat dan juga mengurangi produksi sebum kulit yang membuat kulit berminyak. Ia juga dapat mengecutkan jerawat serta menghilangkan parutnya dengan kadar segera.

2. Melembapkan kulit

Antaranya Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Bagi mereka yang memiliki kulit kering, pasti boleh menjejaskan penampilan bukan? Raut wajah yang kering perlu dirawat. Dengan melakukan rawatan di Spa inshaAllah dapat melembapkan wajah kembali berseri

3. Mencegah rambut gugur

Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Tidak semua mengalami keguguran rambut. Jika rambut anda mulai nampak gugur dan kelihatan nipis, segeralah check untuk rawatan. Gelam Wangi Spa Salon boleh membantu anda mencegah rambut dari keguguran.

4. Melawan infeksi kulit

Selainn itu Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Kerana memiliki sifat anti-bakteri, tea tree oil yang digunakan sangat efektif dalam mengubati dan menyembuhkan pelbagai infeksi di kulit, mulai dari kutil sampai kurap.

5. Mengatasi kelemumur

Mencari-cari Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Tea tree oil juga dapat membantu mengatasi kelemumur. Yang perlu Anda lakukan adalah mencampur tea tree oil dengan dengan shampo anda. Tiada masa untuk melakukannya? Buat sahaja di Gelam Wangi Spa Salon

Melakukan Rawatan Di Spa Membantu Memberikan Kesegaran Wajah

Ciri Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Rawatan yang dilakukan lebih mudah menyerap ke dalam kulit untuk memperbaiki sel-sel mati di dalam kulit. Oleh itu, segala kelembapan, keletihan, sembap, kotoran sudah dapat dibersihkan dan dipulihkan sekaligus menjadikan kulit lebih cerah, gebu, cantik dan berseri. Boleh nampak perubahan serta merta apatah lagi jika diamalkan selalu.

Pakej Urutan Dan Srcub Paling Mendapat Sambutan Di Gelam Wangi Spa Salon

Antara ciri Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Bukan sahaja perawatan muka malah perawatan badan juga amat bagus dilakukan. Mana tidaknya, lepas balik dari kerja terus ke Spa. Ambil pakej yang ada urutan badan. Nak ambil rawatan Sauna, Scrub Badan dan mandi pun bagus juga. Dari Spa terus ke rumah dah wangi dan yang paling best, kita tak perlu buat apa-apa sebab beautician kat Spa dah buatkan semua. Bestkan?

Lihat Antara Feedback Pelanggan Gelam Wangi Spa Salon:

Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Selain itu Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Ciri Promosi Spa Muslimah Murah di Bangi

Jom Singgah Ke Gelam Wangi Spa Salon Sekarang!

Nak buat rawatan kecantikan jangan lupa singgah ke Gelam Wangi Spa Salon. Spa untuk muslimah termurah di Bangi.

GELAM WANGI SPA SALON | PROMOSI SPA MUSLIMAH MURAH DI BANGI
Hotline: Tekan untuk telefon (019-2229770) | Tekan untuk WhatsApp

Jom Singgah Ke Gelam Wangi Spa Salon Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Singgah Ke Gelam Wangi Spa Salon Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Singgah Ke Gelam Wangi Spa Salon Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: