Review
Apr 6, 2019, 5:08pm

Promosi Set Bedung Murah Dan Cantik Serendah RM 55


Bedung bayi adalah kain yang digunakan untuk menutup badan bayi sepenuhnya. Bedung bayi ini adalah amalan tradisional yang telah lama dipraktikkan terutama oleh masyarakat melayu. Penggunaan bedung diyakini dapat melindungi bayi dari dimasuki angin dan untuk memberikan rasa yang lebih tenang terhadap bayi tersayang.

Promosi Set Bedung Murah Digemari Ramai 1

Bedung mula dipakaikan pada bayi sebaik saja selepas kelahiran. Pemakaian bedung selalunya akan bersama dengan barut. Selalunya bayi sama sekali tidak menangis apabila dipakaikan dengan bedung dan barut kerana ia sama sekali tidak menyakitkan. Jika anda mahu beli bedung murah dan cantik dengan tawaran promosi set bedung murah terbaik, anda boleh dapatkannya dari LITTLE AFIA.

Promosi Set Bedung Murah 4

Sebab Utama Mengapa Perlu Dipakaikan Bedung dan Barut Pada Bayi

Sebelum itu, anda perlu tahu mengapa bedung sering dipakaikan pada bayi. Untuk pengetahuan anda, bayi perlukan tempoh tidur yang lebih lama dari orang dewasa supaya otaknya sentiasa dapat berkembang. Maka dengan cara berbedung ini ia membantu memberi keselesaan dan mengelakkan bayi dari terkejut ketika sedang terlena. Bayi yang dibedung juga akan berasa lebih selesa dan senang seakan berada di dalam dakapan sang ibu.

Promosi Set Bedung Murah Dengan Design Yang Cantik 2

Selain daripada bedung, barut juga perlu dipakaikan pada bayi. Untuk pengetahuan anda, sebab utama mengapa para ibu nekad memakaikan bayi kesayangan dengan bedung dan barut ini adalah untuk :

  • Mengelakkan dari perut kembung akibat masuk angin
  • Memelihara perut bayi (bahagian dada dan kebawah) yang masih lembut.
  • Menjaga bahagian tali pusat dari terkena gigitan semut atau serangga kecil yang lain
  • Diperbuat dari kain kapas yang lembut dan memberikan keselesaan pada bayi
  • Mempercepatkan proses tali pusat tertanggal dan tidak menyakitkan bayi
  • Mengelakkan tali pusat yang telah tertanggal jatuh merata
  • Elak bayi dari terdedah kepada perubahan suhu mendadak

Promosi Set Bedung Murah Digemari Ramai 2

Kelebihan Set Bedung Bayi Dari Little Afia

Jika dulu bedung ini sering diperbuat daripada kain kasa yang berwarna putih sahaja sepenuhnya tetapi kini segalanya sudah semakin berubah. Sesuai dengan peredaran masa, bedung bayi turut mendapat sentuhan moden dengan mutu yang lebih berkualiti. Sekarang pihak Little Afia sedang giat melakukan jualan promosi set bedung murah dan cantik yang diperbuat daripada kain kapas sepenuhnya.

Promosi Set Bedung Murah 3

Pihak Little Afia tidak hanya mementingkan mutu kualiti fabrik yang lembut, tebal dan selesa. Pihak Little Afia juga turut mengutamakan ciri-ciri lain seperti saiz yang besar supaya lebih mudah untuk digunakan. Bedung murah dan cantik dari Little Afia ini didatangkan dalam size XXXL dengan pelbagai aneka warna dan corak yang menarik.

Promosi Set Bedung Murah Dengan Design Yang Cantik 1

Seller Online Boleh Dipercayai Dengan Pelbagai Barangan Bayi Berkualiti

Tidak hanya ada promosi set bedung murah untuk anda pilih. Pihak Little Afia turut mempunyai barangan lain yang sangat special untuk para ibu seperti anda. Melalui Little Afia anda juga boleh membeli barangan untuk ibu dan anak seperti barut bayi, bengkung ibu, bonjot untuk tuam perut bayi, tuala kanak-kanak yang gebu, stokin ibu berpantang yang lembut, pakaian bayi yang comel dan lain-lain lagi.

Promosi Set Bedung Murah 2

Kualiti barangan yang ditawarkan semestinya sangat bagus dan terbaik. Harganya yang murah dan cantik juga turut dititikberatkan oleh pihak Little Afia untuk para pelanggan. Jika anda ingin berjimat, seeloknya anda dapatkan promosi set bedung murah berserta dengan barangan yang lain untuk menjimatkan lagi kos pos dan sebagainya. Dalam masa yang sama ia dapat menjimatkan masa anda dari perlu bersusah payah mencari semuanya di pasaraya.

Promosi Set Bedung Murah Dengan Design Yang Cantik 4

Testimoni Daripada Sebahagian Pelanggan Yang Telah Membuat Pembelian

Ini adalah bukti sebahagian maklum balas daripada pelanggan yang telah pernah membuat pembelian bedung dari pihak Little Afia. Jangan risau kerana pihak Little Afia merupakan salah seorang seller online yang boleh dipercayai sepenuhnya.

Promosi Set Bedung Murah 1

Promosi Set Bedung Murah Dengan Design Yang Cantik 3

Promosi Set Bedung Murah 5

Promosi Set Bedung Bayi Serendah RM55 Sahaja!

Istimewa untuk para bakal ibu di luar sana. Jom lekas rebut peluang untuk dapatkan bedung murah dan cantik daripada Little Afia sekarang. Ini sempena dengan promosi set bedung murah yang hanya serendah RM55 sahaja!! Size besar, corak menarik, fabrik berkualiti lembut selesa. Hanya dengan harga serendah ini anda bakal dapat bedung terbaik untuk bayi tersayang yang bakal dilahirkan.

Promosi Set Bedung Murah Dengan Design Yang Cantik 5

Anda Sedang Mencari Bedung Bayi Yang Cantik? Mahu Beli Dengan Promosi Set Bedung Murah? Dapatkan Dari Little Afia Sekarang Juga!

Anda perlu tahu yang bedung dari Little Afia ini sangat mendapat permintaan yang tinggi. Jika benar anda mahukan bedung yang murah dan cantik dengan harga promosi set bedung murah terbaik, inilah peluang yang tidak patut anda lepaskan begitu saja. Dapatkan bedung murah dan cantik serendah RM55 sahaja dari Little Afia sekarang. Jangan tunggu lama-lama nanti kehabisan stok, anda juga yang akan gigit jari.

LITTLE AFIA | PEMBEKAL BARUT BAYI MURAH DAN CANTIK
Hotline : Tekan untuk telefon (019-4343408) | Tekan Untuk Whatsapp
Facebook : Little Afia

Jom order barut bayi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order barut bayi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order barut bayi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: