Review
Aug 14, 2018, 8:47am

Promosi Perfume Dexalea Murah dan Tahan Lama Untuk Lelaki dan Perempuan


Kemunculan begitu banyak sekali perfume di pasaran Malaysia menunjukkan bahawa begitu banyak sekali permintaan dan persaingan khusus untuk menarik minat pelbagai generasi. Turut tidak melepaskan peluang, syarikat Dexalea Sdn. Bhd. yang kini tampil dengan promosi perfume Dexalea murah dan tahan lama untuk lelaki dan perempuan.

perfume dexalea murah dan tahan lama

Di Dexalea Sdn. Bhd., mereka sangat komited dalam menyediakan formula terbaik untuk menghasilkan produk yang berkualiti di samping membina kepercayaan jaringan keusahawanan yang mantap. Buktinya, mereka mempunyai ramai tenaga kerja yang berpengalaman luas dalam bidang masing-masing.

Turut diakui bahawa sistem kerja yang dibangunkan oleh syarikat Dexalea Sdn. Bhd. bukan sahaja efektif malah ia mampu mengatasi sebarang masalah belenggu kewangan melalui program-program perniagaan yang telah dirancangkan.

Jom Kenali Dexalea Sdn. Bhd – Pengeluar Perfume Dexalea Murah dan Tahan Lama

perfume dexalea murah dan tahan lama bau

Selari dengan matlamat Dexalea Sdn. Bhd. iaitu untuk mewujudkan gaya hidup yang lebih sihat, teratur dan berupaya mengatasi masalah kewangan melalui jaringan perniagaan, Dexalea terdiri daripada pasukan yang sangat mantap. Daripada kepimpinan korporat yang luar biasa dan berdaya saing, Dexalea turut menggunakan pendekatan baru iaitu perniagaan atas talian dengan kerjasama dari pihak MSC tempatan.

Dexalea merupakan jenama yang terkenal di Malaysia sebagai pengeluar ulung produk-produk wangian antaranya Inspired EDP, Body Mist, Body Soap dan Car Freshener yang berkualiti tinggi pada harga mampu milik.

perfume dexalea murah dan tahan lama peluang

Sepanjang berada dalam industri ini, Dexalea telah berjaya melahirkan ramai usahawan yang berjaya mengatasi masalah belenggu kewangan. Dengan hanya bermodalkan RM100, anda berpeluang menjadi pengedar sah Dexalea dan memperoleh kesemua produk pada harga ahli. Sistem trading, dropship dan affiliate akan digabungkan dalam satu platform. Hasilnya, anda tidak perlu lagi menyimpan stok untuk menjual dan mampu menjana keuntungan sehingga 50%.

Promosi Perfume Dexalea Murah dan Tahan Lama Untuk Lelaki dan Perempuan

perfume dexalea murah dan tahan lama lelaki

Dexalea Sdn. Bhd. melakukan promosi perfume Dexalea murah dan tahan lama untuk lelaki dan perempuan. Perfume yang ditawarkan itu ialah Dexalea Eau De Parfumes dengan kod Dex-35. Dengan harga RM79 sahaja, anda akan memperolehi perfume EDP seberat 35ml sebotol yang mempunyai ketahanan antara 12 jam sehingga 18 jam haruman.

Apa yang lebih menarik ialah perfume keluaran Dexalea Sdn. Bhd. ini merupakan perfume yang boleh dibawa solat tanpa sebarang was-was. Meskipun haruman yang terdapat di Dexalea ini diinspirasikan oleh beberapa haruman terbaik luar negara.

Perfume Untuk Perempuan

perfume dexalea murah dan tahan lama perempuan

DEX 35ml Midnight Fantasy (Inspired)

Minyak Wangi Dexalea DEX-35 Inspired by Midnight Fantasy ini telah dihasilkan dengan formulasi yang begitu teliti dan diinspirasikan oleh jenama terkenal Midnight Fantasy oleh Britney Spears. Mempunyai ketahanan sehingga 18 jam.

perfume dexalea murah dan tahan lama bombshell

DEX 35ml Bombshell (Inspired)

Minyak Wangi Dexalea DEX-35 Inspired by Bombshell ini telah diinspirasikan oleh jenama terkenal Bombshell oleh Victoria Secret. Ia merupakan satu-satunya koleksi minyak wangi yang terbaik pernah dihasilkan. Ketahanan haruman adalah antara 12 jam sehingga 24 jam.

perfume dexalea murah dan tahan lama tresor night

DEX 35ml Tresor Midnight (Inspired)

Diinspirasikan oleh jenama terkenal Tresor Midnight oleh Lancome. Juga mempunyai ketahanan haruman selama 24 jam.

perfume dexalea murah dan tahan lama gucci flora

DEX 35ml Gucci Flora (Inspired)

Mendengar pada namanya sahaja sudah diketahui bahawa perfume ini diinspirasikan oleh jenama terkenal Gucci Flora oleh Gucci. Ia telah menjadi trending dan merupakan pilihan masyarakat Malaysia, sesuai dengan keadaan persekitaran di sini.

perfume dexalea murah dan tahan lama apple blossom

DEX 50ml Apple Blossom (Inspired)

Didatangkan dengan botol 50ml berharga RM129 dan ia diiinspirasikan oleh jenama terkenal Apple Blossom oleh Body Shop.

Perfume Untuk Lelaki

perfume dexalea murah dan tahan lama desire blue

DEX 35ml Desire Blue (Inspired)

Jika anda pernah memiliki perfume Dunhill Desire Blue ini, pasti mengetahui betapa harumnya perfume berkenaan. Perfume ini diinspirasikan oleh jenama terkenal Desire Blue oleh Dunhill. Minyak Wangi Dexalea DEX-35 Inspired By Desire Blue merupakan satu-satunya koleksi minyak wangi yang terbaik pernah dihasilkan.

perfume dexalea murah dan tahan lama one million

DEX 35ml One Million (Inspired)

Minyak Wangi Dexalea DEX-35 Inspired By One Million ini telah dihasilkan dengan formulasi yang begitu teliti, yang mana kualitinya setanding dengan inspirasi jenama yang dihasilkan ini. Mempunyai ketahanan sehingga 18 jam. Diinspirasikan oleh jenama terkenal One Million oleh Pacco Rabanne.

perfume dexalea murah dan tahan lama polo red

DEX 50ml Polo Red (Inspired)

Perfume ini diinspirasikan oleh jenama terkenal Polo Red oleh Ralph Lauren. Dengan harga yang mampu dimiliki, Minyak Wangi Dexalea DEX-50 Inspired By Polo Red telah menjadi trending dan menjadi pilihan masyarakat Malaysia dan mampu bertahan dan kekal wangi sehingga 24 jam.

perfume dexalea murah dan tahan lama armani code

DEX 50ml Armani Code (Inspired)

Perfume ini adalah hasil inspirasi oleh jenama terkenal Armani Code oleh Giorgio Armani. Sangat menguntungkan apabila haruman yang sama tetapi boleh didapati pada harga yang jauh lebih baik sebagai perfume jenis EDP.

boss signature perfume dexalea murah dan tahan lama

DEX 35ml Boss Signature (Inspired)

Betapa harumnya wangian daripada Boss Signature ini kerana ianya adalah setanding dengan jenama Hugo BOSS. Dengan haruman yang kekal selama 18 jam, sudah pasti ianya menarik minat bukan sahaja di pemakainya malah orang di sekeliling juga.

Dapatkan Promosi Perfume Dexalea Murah Dan Tahan Lama Untuk Lelaki Dan Perempuan Sekarang!

perfume dexalea murah dan tahan lama order

Jika anda berminat untuk mendapatkan perfume Dexalea pada harga promosi, segeralah berhubung dengan pihak Dexalea. Pastinya haruman terbaik akan mampu anda miliki dan ianya sah untuk dibawa solat.

DEXALEA PERFUME | PERFUME MURAH DAN TAHAN LAMA
Hubungi:
Tekan untuk telefon (011-21458545) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook: Dexalea HQ
Website: www.dexalea.com

Alamat:
Dexalea Sdn Bhd HQ
No 17 A, Jalan Astana D 13/D Pusat Niaga Astana Alam 42300 Bandar Puncak Alam Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: