Review
Oct 2, 2019, 9:13am

Promosi Pendaftaran Sijil Kementerian Kewangan (MOF) Sepantas 24 Jam


Memiliki sebuah syarikat sendiri yang sah dan berdaftar merupakan salah satu impian bagi anda yang berkecimpung di dalam dunia perniagaan. Terdapat pelbagai jenis cabang perniagaan dilakukan bagi setiap syarikat yang ditubuhkan.

cara nak daftar dengan kementerian kewangan

Setiap cabang perniagaan ini menawarkan produk dan servis yang pelbagai bagi memenuhi permintaan dan kehendak umum. Namun, adakah anda sedar, betapa pentingnya sesebuah syarikat di Malaysia untuk mendaftar lessen dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)?

Logo-MOF-kementerian-kewangan

 

Ya! Sudah tentu, peluang perniagaan yang mendapatkan lessen daripada Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ini lebih cerah untuk menjana lebih banyak keuntungan. Syarikat yang mempunyai lessen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) akan dapat menjalankan perniagaan dengan Kerajaan Malaysia serta badan – badan seliaan di bawahnya.

contoh sijil pendaftaran kementerian kewangan

Adakah anda sudah mendaftar lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)? Apakah itu Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)? Sijil Kementerian Kewangan Malaysia merupakan syarat wajib untuk semua pembekal atau kontraktor yang ingin memohon tender – tender kerajaan. Semestinya tanpa lessen kementerian Kewangan Malaysia ini, pihak syarikat tidak layak untuk memohon sebarang tender kerajaan.

 Kenapa Perlu Daftar Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)?

 Profil syarikat merupakan sesuatu info yang sangat penting bagi mewujudkan kepercayaan dan kestabilan sesebuah perniagaan. Adanya Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ini akan menambahbaik profil syarikat anda kerana memiliki salah satu lessen penting di Malaysia.

kenapa perlu daftar dengan kementerian kewangan

Meluaskan empayar perniagaan bermakna anda perlu keluar daripada zon selesa anda. Memiliki Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) akan memberikan akses mudah untuk syarikat anda memasuki tender – tender kerajaan serta boleh memilih tender – tender yang tersedia ada di pasaran.

kontrak mudah diperolehi dengan kementerian kewangan

Tiba masanya untuk menambah pendapatan syarikat supaya empayar perniagaan dapat diperluaskan lagi! Sudah pasti syarikat yang memperoleh tender – tender kerajaan akan memperolehi pembayaran yang jelas dari kerajaan. Ia akan menstabilkan kewangan syarikat anda juga nanti.

tender perniagaan dengan kementerian kewangan

Syarikat yang mempunyai Sijil Kementerian Kewangan (MOF) akan tampak lebih kukuh dan terjamin bagi mendapatkan tender – tender di dalam pasaran. Ini kerana anda memiliki sijil yang

Ketahui Kelebihan Yang Anda dan Syarikat Perolehi Setelah Mempunyai Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)

1. Meluaskan Cabang Perniagaan

pendaftaran dengan kementerian kewangan

Anda dapat memperluaskan cabang perniagaan dengan menawarkan produk dan servis syarikat anda kepada kerajaan, jabatan – jabatan kerajaan serta agensi – agensi di bawah seliaan kerajaan Malaysia.

2. Ditawarkan Latihan Menjadi Usahawan Berjaya

peluang tambah ilmu perniagaan dengan agensi kerajaan

Bagi anda yang telah mendaftar Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF), anda akan ditawarkan pelbagai latihan, panduan serta cara untuk menjadi ahli perniagaan yang Berjaya.

3. Dapat Memasarkan Produk Dengan Lebih Mudah

mudah pasarkan produk

Syarikat anda dapat memasarkan servis dan produk dengan cara yang lebih mudah dan sistematik. Semestinya badan kerajaan mempunyai piawaian yang lebih tersusun dan teratur menjadikan projek yang bakal diperolehi lebih mantap.

Yuna MOF Expert Tawarkan Anda Promosi Pendaftaran Sijil Kementerian Kewangan (MOF) 

Yuna MOF Expert merupakan jalan penyelesaian terbaik untuk anda dan syarikat. Kini, semuanya akan menjadi lebih mudah dengan adanya bantuan Yuna MOF Expert. Hanya dengan Yuna MOF Expert, urusan Pendaftaran Sijil Kementerian Kewangan (MOF) anda dapat diselesaikan. 

yuna syarikat pendaftaran sijil kementerian kewangan

Antara servis yang ditawarkan oleh Yuna MOF Experts adalah pendaftaran baru atau pembaharuan Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF), penambahan kod bidang, kemaskini profil syarikat, pengurusan login ID dan email serta pembatalan daftar kod atau syarikat.

Siapa Layak Memohon Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF)?

urusan pendaftaran sijil kementerian kewangan mof online

Pasti ramai juga tertanya – tanya siapa atau syarikat bagaimana yang layak untuk memohon Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ini. Untuk pengetahuan anda, permohonan Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) tidak memerlukan anda mendaftarkan syarikat sebagai syarikat sdn bhd. Anda yang mempunyai syarikat enterprise juga layak memohon bagi mendapatkan tender – tender daripada kerajaan. Perbezaannya adalah syarikat sdn bhd akan diberikan projek yang lebih besar nilainya memandangkan syarikat sdn bhd kelihatan lebih meyakinkan.

Lihat Testomoni Yuna MOF Expert

testimoni pendaftaran sijil kementerian kewangan testimoni pendaftaran sijil kementerian kewangan testimoni pendaftaran sijil kementerian kewangan

pendaftaran sijil kementerian kewangan

Rebut Peluang Promosi Pendaftaran Sijil Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) Sepantas 24 Jam!

urusan sijil mof siap 24jam

Adakah anda pemilik syarikat yang masih mendambakan projek – projek sub kontrak bagi syarikat yang lain? Kerap kali terlepas projek – projek kerajaan dan badan berkanun disebabkan ketiadaan lessen? Jom rebut peluang sedia ada sekarang! Segera daftarkan syarikat anda untuk mendapatkan Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) dengan kami. Semua urusan lebih mudah, telus dan pantas! 

Nak daftar perniagaan anda dengan Kementerian Kewangan tapi tak tahu caranya?

Yuna MOF akan bantu anda. Hubungi melalui WhatsApp atau emel ke yuna.mof@gmail.com untuk pertanyaan

Yuna MOF

Pendaftaran Sijil Kementerian Kewangan Sepantas 24 Jam

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Taman Nirwana, Ampang Jaya, Kuala Lumpur

   
Nak daftar perniagaan anda dengan Kementerian Kewangan tapi tak tahu caranya?

Yuna MOF akan bantu anda. Hubungi melalui WhatsApp atau emel ke yuna.mof@gmail.com untuk pertanyaan

Call Whatsapp Layari Website

Nak daftar perniagaan anda dengan Kementerian Kewangan tapi tak tahu caranya?

Yuna MOF akan bantu anda. Hubungi melalui WhatsApp atau emel ke yuna.mof@gmail.com untuk pertanyaan