Review
Sep 27, 2019, 9:00am

Promosi Penapis Air LG Puricare Untuk Susu Anak dan Penyakit Asthma


Promosi Penapis Air LG Puricare 2019 2020

Pernah dengar penapis air? Penapis air ini berfungsi mencegah dari bahan logam dan bakteria serta virus dari air untuk diminum. Kenapa penting penapis air? Penapis air ini penting kerana kita perlukan air yang bersih dalam untuk diminum. Bayangkan kita minum sumber air yang kotor masuk dalam badan kita? Apa yang akan jadi? Pasti akan dijangkiti penyakit seperti buah pinggang tidak dapat berfungsi, paru-paru dijangkiti kuman dan sebagainya. Jadi, adakah anda akan terus-menerus membiarkan diri anda menggunakan sumber yang tidak bersih? Pepatah anda mengatakan lebih baik mencegah dari merubatinya. Jadi, mulai hari ini marilah kita mengubah cara hidup kita kepada yang lebih baik dan sihat.

Penapis Air Mahal? Tidak Mampu?

Promosi Penapis Air LG Puricare Mudah

Anda pasti familiar dengan penapis air berjenama Coway, Cuckoo, Elken? Namun tidak semua orang mampu memiliki penapis air yang mahal dan membayar bulanan yang tinggi. Jangan risau, tidak semestinya semua penapis air mahal setanding kualitinya. Jika anda selalu survey dan buat sedikit selidik pasti anda akan menemukan penapis air yang murah dan kualitinya sangat tinggi dan anda tidak akan percaya anda boleh memiliki penapis air yang bagus kualitinya dengan harganya yang murah. Adakah ada penapis air yang murah? Ada, anda pasti boleh memiliki jika anda rajin mencari dan selidik.

Memperkenalkan LG PURICARE

Promosi Penapis Air LG Puricare Murah

Pernah dengar LG PuriCare? LG PuriCare ini merupakan penapis air yang sangat murah untuk di miliki dan kualitinya setanding dengan penapis air yang mahal. Jadi kenapa perlukan keluar modal yang banyak apabila anda boleh memiliki dengan harga yang murah bukan? Berbaloi atau tidak? Pastinya sudah berbaloi apabila memiliki harga yang murah dan kualitinya bagus. Jadi tunggu apa lagi kan, marilah bertukar kepada gaya hidup yang lebih sihat dan baik. Murah? Pasti tertanya-tanya berapa harganya kan. Harga penapis air ini boleh didapati dalam rating harga RM 70.00 hingga RM 180.00.

Kelebihan Menggunakan Penapis air LG PuriCare

Promosi Penapis Air LG Puricare Power

Penjimatan Tenaga

LG PuriCare ini sangat menjimatkan anda. Hal ini demikian kerana, penapis air LG PuriCare mempunyai penjimatan elektrik. Jadi anda tidak perlu risau mengunakan penapis air LG PuriCare akan menaikkan kos penggunaan elektrik anda. Jadi, anda tidak perlu takut kos penggunaan elektrik anda akan melambung tinggi. LG PuriCare ini akan sistem mode energy saving yang akan memudahkan urusan anda dalam penjimatan elektrik di rumah, pejabat atau di mana-mana sahaja. Apa lagi yang anda tunggu? Marilah merasai sendiri keajaiban LG PuriCare penapis air ini. Ini akan membawa keuntungan yang banyak kepada anda iaitu anda mendapat sumber air yang bersih, harganya yang berpatutan dan mempunyai mode energy saving lagi. Untung bukan!.

Promosi Penapis Air LG Puricare 2020

Design yang cantik dan terbaru

LG PuriCare penapis air mempunyai kelebihan pada designnya iaitu sangat cantik, kemas dan boleh dikatakan sangat ellegent designnya. Model penapis air LG PuriCare ini mengikut trend dan terbaru. Jadi tiada masalah jika anda hendak letak di ruang tamu rumah kerana degisnnya sangat cantik dan boleh dijadikan perhiasan rumah juga. Tampak kemas, unik dan sangat cantik. Penapis air LG PuriCare juga mempunyai pelbagai design jadi anda boleh memilih mengikut cita rasa anda, ruang rumah anda, dan berapa banyak anda perlukan.

Promosi Penapis Air LG Puricare Sihat

10 Tahun Warranty

Percaya atau tidak? LG PuriCare Produk memberikan anda jaminan warranty selama 10 tahun. Tidak masuk akal bukan? 10 tahun bukan 10 bulan, jangka masa yang sangat lama membolehkan produk LG PuriCare anda dalam jagaan yang baik. Untung bukan? Selama 10 tahun produk anda mempunyai warranty, jadi anda tidak perlu risau lagi jika produk LG PuriCare anda rosak atau sebagainya, anda cuma perlu laporkan kepada pihak LG PuriCare dan mereka akan bertindak memberikan servis baiki produk anda.

LG PuriCare Penapis Udara

Promosi Penapis Air LG Puricare 2019

LG PuriCare juga mempunyai penapis udara. Kenapa penapis udara juga penting? Hal ini demikian kerana udara yang kita sedut hari-hari juga mengandungi oksidan yang berlebihan akan menyebabkan kerosakan paru-paru anda. Udara yang kotor ini berlaku dari pencemaran udara seperti asap kilang, hutan terbakar dan pembakaran yang dilakukan secara besar-besaran tanpa dikawal. Ini akan menyebabkan jerebu dan menyumbang kepada udara yang tidak sihat kepada anda sekeluarga. Jadi, anda masih mempunyai pilihan untuk gaya hidup sihat iaitu menggunakan penapis udara di rumah anda. Jadilah pengguna yang bijak dan mengamalkan gaya hidup yang lebih baik dan sihat.

Kelebihan LG PuriCare Penapis Udara

Promosi Penapis Air LG Puricare Terbaik

Udara Yang Bersih

Seperti kita tahu sekarang adalah musim jerebu. Kualiti udara kini sangat tercemar dan boleh menyebabkan anda berasa sesak nafas. Tambahan pula, anda penghidap penyakit asthma, keadaan ini akan lagi merumitkan apabila anda memerlukan udara yang bersih dan segar. Jadi anda perlulah menggunakan penapis udara bagi membolehkan anda mendapatkan udara yang segar dan bersih.

Inginkan maklumat lanjut? Boleh dapatkan maklumat dibawah SEKARANG!

Marilah mengubah gaya hidup anda yang lebih sihat dan segar!!

Jom dapatkan penapis air LG Puricare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 32, Jalan 16/14, Bandar Puncak Alam, Selangor 43200, Malaysia

   
Jom dapatkan penapis air LG Puricare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan penapis air LG Puricare SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: