Review
Apr 24, 2019, 1:08am

Promosi Penapis Air Dan Udara Cuckoo Serendah RM75.27/Sebulan Di Selangor


Shares505

Apakah anda rasa bekalan air di negara ini selamat untuk diminum secara terus dari paip tanpa perlu penapis air? Tahukah anda Penapis air boleh membantu pengguna mendapatkan kualiti air yang baik untuk kesihatan tubuh badan. Kita masih memerlukan Penapis Air di rumah walaupun air di rumah kita jernih kerana air ini mengandungi flouride , karat, kuman , klorin yang tidak kita nampak dengan mata kasar. Ia membahayakan kesihatan untuk jangka panjang.

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (6)

AWAS! Air Tercemar Mengundang Penyakit

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (1)

Kualiti air yang rendah dan tidak terawat boleh mengundang pelbagai masalah seperti sakit kulit, sakit-sakit kronik seperti kanser dan sebagainya jika kita terus menggunakan air yang tidak terawat. Air yang anda minum itu nampak bersih pada zahirnya akan tetapi ia masih mengandungi karat, kuman,virus, logam berat, antara pencemaran yang turut sama keluar dari paip air yang dibekalkan ke rumah anda.

Penapis Air Yang Baik Dapat Mengurangkan Risiko Penyakit Dan Meningkatkan Imunisasi Badan

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (2)

Bayangkan jika anda tidak mempunyai satu sistem penapis air di rumah anda sebagai “2nd Level Water Treatment” yang dapat membantu anda untuk menapis segala kekotoran, bau-bauan dan juga bahan-bahan tercemar yang terdapat dalam air minuman anda, maka air itulah yang anda akan minum sehari-harian hingga anda terkena penyakit. Air yang bersih membantu meningkatkan sistem imunisasi badan, menghalang penyebaran toksin dan mengurangkan risiko mendapat penyakit.

Jika Anda Nak Minum Air Yang Paling Bersih Dan Sihat, Pasang Penapis Cuckoo Dirumah Anda!     

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (1)

Kenapa penapis air Cuckoo? Kerana Cuckoo Salah satu sistem penapisan yang paling bersih. Cuckoo menggunakan penapis air teknologi korea iaitu Nano Positive Filtration yang menghasilkan air yang bermineral dan beralkali ringan (mild alkaline) serta menyingkirkan logam berat, bakteria, kuman dan segala bendasing daripada air.

Teknologi Penapis Air Cuckoo Menghasilkan Air Yang Bermineral

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (4)

Air yang kita minum sebenarnya mempunyai kualiti yang berbeza dari segi kandungan mineralnya. Ada air yg zero mineral, ada air yg mendakwa bermineral tapi kadungannya teramat kecil. Tapi tahukah anda, cuckoo mencipta satu filter khas untuk menghasilkan mineral yg tinggi yg dipanggil Cuckoo NATURAL FILTER. Natural filter direka khas mengkayakan kandungan mineral dalam air yg anda minum. Natural Flter ni dipatenkan kerana ia unik dan tidak sama dengan lain-lain filter

Sebab-Sebab Mengapa Penapis Air Cuckoo Adalah Pilihan Yang Terbaik Untuk Anda Memilikinya!

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (3)

Terdapat beberapa pengguna baru Cuckoo yang mengaku bahawa mereka hampir membeli penapis air daripada jenama lain, tetapi apabila membaca mengenai penapis air Cuckoo, hati mereka terus terpikat dengan Cuckoo ini. Inilah sebab kenapa ramai lebih memilih Cuckoo berbanding jenama lain :

 1. pemasangan percuma seluruh negara tanpa deposit
 2. daftar percuma
 3. waranty selama 5 tahun
 4. servis secara berkala (setiap 4 bulan) percuma selama 5 tahun
 5. air alkali 3 fungsi suhu ( panas,suam,sejuk)

Teknologi Penapis Air Cuckoo Juga Antara Yang Paling Maju (3rd generation tech)

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (7)

Teknologi yang popular sebelum ini lalah RO (reserve osmosis). Namun Cuckoo telah membangunkan teknologi penapisan yang lebih maju kehadapan berbanding dengan teknologi RO. Teknologi Cuckoo mampu mengawal kadar pH dalam air dan menghasilkan air yg kaya mineral disamping membuang 99.9% bendasing dlm air. Purata kadar pH dalam air cuckoo ialah 7-9pH. Ia kadar pH yg sesuai untuk diminum.

Masih Meragui Kehebatan Penapis Air Cuckoo? Ramai Bertukar kepada Cuckoo Setelah Tahu 7 Perkara Ini :

 1. Penapis Air Cuckoo Jenis Air Beralkali

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (3)

Pastikan pilihan hasil air tapisan yang anda inginkan. Pilihan yang ada adalah Mineral, Alkali dan RO. Selalunya pilihan RO adalah yang paling bersih walaupun harganya sedikit mahal. Seperti Penapis Air Cuckoo menghasilkan air beralkali (average pH 7.5) dan kaya mineral yang bagus untuk tubuh. Jadi tidak mustahil kenapa ramai memilih penapis air beralkali kerana khasiat airnya.

 1. Mesin Penapis Air mesra pengguna

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (2)

Ada pelbagai pilihan mesin dan cantik-cantik serta moden design nya. Ada pilihan sama ada nak letak atas meja atau berdiri di lantai. Namun ketahui juga ia berbeza kuantiti simpanan airnya. Jika untuk kegunaan ramai dan cepat, Mesin berdiri di lantai lebih sesuai kerana tangkinya lebih besar. Pilihan mesin juga perlu mengikut keperluan sama ada mahukan air panas, sejuk, suam  atau air biasa. Ada yang beri dua pilihan, tiga dan empat. Maka pilihlah mana-mana mesin penapis air Cuckoo yang dapat memenuhi kehendak anda.

 1. Harga Mampu Milik Serendah RM75.27 Sebulan

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (6)

Ini adalah perkara yang paling perlu diambil perhatian. Harga yang ditawarkan serendah RM75.27 mengikut jenama, jenis mesin serta pakej yang ditawarkan. Jika ada sebarang promosi, ianya paling perlu diberi perhatian. Dapat harga promosi amat berbaloi namun pastikan harga yang ditawarkan adalah lengkap sama seperti yang sedang dipromosikan.

 1. Pakej Bayaran Secara Ansuran

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (5)

Seperti biasa, ada pilihan bayaran sama ada sekali bayar atau secara ansuran. Jika sekali bayar biasanya akan ada bayaran setiap kali servis dilakukan manakala secara ansuran pula biasanya telah termasuk sekali kos servis selama tempoh bayaran. Ada juga yang menawarkan promosi pemasangan tanpa deposit,tanpa upah pasang, servis & pemasangan filter percuma untuk tempoh sewabeli seperti Cuckoo.

 1. Servis Lepas Jualan

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (4)

Ada pilihan di sini kerana jenama Cuckoo menawarkan pakej servis termasuk dalam bayaran bulanan, tak perlu risau apa-apa dah! Jika tiada, maka pastikan anda tahu harga untuk setiap kali servis. Antaranya yang perlu diketahui adalah harga kos servis dan kekerapan jadual servis harus diambil kira dan adakah semua filter dapat ditukar dalam tempoh tertentu dan apakah servis-servis lain yang termasuk seperti pembersihan tangki dengan teknologi steril. Kepuasan pelanggan amat dititik-beratkan dengan Cuckoo. Setelah 2 tahun bertapak di Malaysia, Cuckoo mendapat sambutan & penerimaan yang baik oleh rakyat Malaysia

 1. Penapis Air Cuckoo Halal

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (1)

Jangan pelik pula kenapa air pun nak pastikan ianya halal? Sudah tentu air paip itu suci. Penapis Air yang Halal perlu diutamakan bagi pengguna Islam kerana digunakan dalam kegiatan harian iaitu meminum, memasak & mencuci sayur-sayuran & buah-buahan. Ada juga yang menggunakan air tapisan untuk mencuci muka malah menggunakan air tersebut untuk tujuan ambil air sembahyang & mandian bagi kegunaan yang maksimum. Cuckoo mendapat sijil halal dari JAKIM, maka yakinlah untuk minum

 1. Kaedah Pembayaran Yang Mudah

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (2)

Untuk memiliki air tapis yang bersih sepatutnya tiada halangan bagi anda. Walaupun dalam keadaan kegawatan ekonomi pun kita masih perlu menjaga kesihatan kita, kerana kos perubatan semakin hari semakin meningkat. Seperti pepatah, mencegah lebih baik dari mengubati. Terdapat pelbagai cara yang diberikan oleh Cuckoo seperti Easy Payment, Ansuran Kad Kredit ataupun Sewabeli Bulanan. Ini adalah sangat baik untuk mereka yang kurang berkemampuan dan yang memerlukan duit untuk kegunaan lain.

Jom Dapatkan Promosi Penapis Air King Top Serendah RM75.27 / Sebulan Di Selangor

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (5)

Teringin nak pasang Cuckoo? Ini peluang anda untuk memiliki penapis air mampu milik terbaik dalam negara. Dengan hanya RM75.27 sebulan anda juga di lindungi oleh waranty dan servis PERCUMA selama 7 tahun. Pastinya ramai yang akan akan menyesali sekiranya gagal merebut peluang keemasan ini kerana Penapis Air Cuckoo Model King Top yang berharga RM3200 ini,mampu dimiliki hanya dengan RM75.27 sebulan! ?

Selain Penapis Air, Anda Juga Boleh Dapatkan Rangkaian Produk Cuckoo Lain Seperti Penapis Udara!

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (5)

Tidak tertumpu pada penapis air, Cuckoo juga ada rangkaian produk lain seperti penapis udara. Penapis Udara Cuckoo dapat juga membantu menapis bulu-bulu haiwan yang berterbangan, debu serta hama yang menganggu seisi keluarga anda di rumah. Lengkap dengan teknologi 8 level sistem penapisan udara dan CUCKOO Plasma Ionizer (menghapuskan zarah yang lebih kecil serta merbahaya) untuk udara di kediaman anda lebih segar dan bersih.

Nak Lagi Jimat? Ambil Promosi Cuckoo Combo Goood Combo PERCUMA Penapis Air Bernilai RM600

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo sesuai untuk seisi keluarga (3)

Promosi penapis air dan udara Cuckoo diteruskan sehingga kini. Menariknya lagi, dengan setiap tempahan penapis air dan udara dalam satu tempahan anda akan dapat PERCUMA penapis air Cuckoo Air Q yang bernilai RM600 di atas ini. Menarik bukan?

Ramai Dah Pasang Cuckoo. Anda Bila Lagi? Lihat Testimoni Pelanggan Cuckoo

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo pada harga berpatutan (6)

Promosi Penapis Air dan Udara Cuckoo (4)

Tunggu Apa Lagi, Jom Dapatkan Penapis Air Dan Udara Cuckoo Sekarang!

Beribu pelanggan Cuckoo berpuas hati dengan produk dari Cuckoo. Anda bila lagi? Jom pasang Cuckoo hari ini.

MYCUCKOO | DEALER PENAPIS AIR DAN UDARA CUCKOO TERBAIK
Hotline : Tekan untuk telefon (018-9174128) | Tekan untuk WhatsApp 
Website : http://mycuckoo.biz

Shop Now Dengan MyCuckoo

Jom beli produk Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom beli produk Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom beli produk Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: