Review
Mar 9, 2019, 11:16pm

Promosi Penapis Air Dan Penapis Udara Murah Serendah RM66 Sebulan


Shares505

Air membentuk dalam 56 – 60% di dalam tubuh kita dan ia merupakan salah satu elemen yang amat penting untuk kita meneruskan hidup di muka bumi. Tubuh badan kita memerlukan air untuk bergerak dan juga melancarkan proses dalaman. Jika kita tidak meminum air, proses dehidrasi akan berlaku dan akan membuatkan kita berasa cepat letih, mudah sakit dan juga kulit tidak bermaya. Oleh itu, anda digalakkan untuk meminum air sekurang – kurangnya 8 gelas sehari ataupun mengikut kuantiti yang disyorkan untuk berat badan anda.

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 3

Namun, adakah anda pasti air yang anda minum adalah bersih? Tahukah anda, air juga mengandungi bakteria yang boleh membahayakan tubuh badan sekiranya tidak ditapis dengan bersih? Sebab itulah anda tidak boleh meminum air terus dari paip. Ia mengandungi klorin yang akan membuatkan anda mudah jatuh sakit. Selain itu, air yang tidak ditapis juga akan membuatkan anda mudah letih dan tidak bertenaga. Jadi, ia amat penting untuk anda meminum air yang sentiasa ditapis dan bersih.

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 7

Selain dari meminum air yang bersih, anda juga perlu memastikan bahawa udara yang dihirup adalah segar agar kesihatan anda tidak tergadai. Pada masa kini,udara kita dipenuhi oleh bakteria dan habuk yang boleh memasuki paru – paru dan seterusnya membuatkan kita terkena penyakit. Oleh itu, anda perlu memiliki sekurang – kurangnya satu penapis udara di rumah agar anda dapat mendiami rumah dengan selesa. Berikut adalah cara untuk mendapatkan penapis udara dan penapis air yang sesuai untuk rumah dan keluarga anda.

penapis air dan udara murah 1

Apakah Cara Untuk Memilih Penapis Air Dan Penapis Udara Yang Sesuai?

 • Bandingkan Harga

Anda boleh melihat harga yang ditawarkan oleh syarikat penapis air dan penapis udara dan bandingkan sendiri harga tersebut. Namun, anda tidak semestinya perlu memilih harga yang terlalu mahal atau terlalu murah. Hal ini kerana, harga yang mahal tidak menjamin kualiti penapis air dan udara yang ditawarkan. Oleh itu, pastikan anda melihat juga testimoni atau review yang ditinggalkan oleh pelanggan.

penapis air dan udara 6

 • Servis Penapis Air Dan Penapis Udara

Syarikat penapis air yang baik akan menyediakan servis penapis air dan penapis dari rumah ke rumah secara berkala. Syarikat Coway menawarkan servis penapis air dan udara secara percuma. Penapis air perlu diservis dari semasa ke semasa kerana benda asing yang berada di dalam air akan ditapis dan di asingkan di dalam penapis air. Manakala, penapis udara pula perlu diservis untuk membuang habuk yang terkumpul di dalam penapis tersebut. Jadi, servis pembersihan perlu dijalankan untuk memastikan penapis air tersebut berada di dalam keadaan baik.

penapis air dan udara murah 4

 • Bayaran Secara Bulanan

Pembelian penapis air dan udara secara penuh akan memakan kos yang tinggi. Jadi, anda boleh mencari syarikat yang menawarkan bayaran secara bulanan ataupun ansuran. Syarikat seperti Coway menawarkan bayaran secara bulanan mengikut model yang anda pilih. Jadi, anda tidak perlu mengeluarkan wang yang banyak untuk menikmati air dan udara yang bersih.

penapis air dan udara 4

 • Jenis Air

Air adalah bersifat alkali dan ia mempunyai jenis – jenis air yang berbeza iaitu air RO, air alkali dan air mineral. Jika anda ingin memilih jenis air yang tersendiri, maka anda boleh memilih perkhidmatan dari syarikat seperti Coway yang menyediakan ketiga – tiga jenis air untuk anda. Setiap jenis air mempunyai kebaikan tersendiri yang membolehkan anda untuk mendapatkan air yang bersih dan berkhasiat untuk keluarga.

Dapatkan Penapis Air Dan Udara Terbaik Dari Coway

Jika anda mahukan penapis air dan udara yang terbaik dan murah, maka anda boleh menggunakan produk ini dari jenama Coway. Ia adalah syarikat yang menawarkan pelbagai jenis penapis udara dan air yang bersesuaian untuk bajet anda. Jadi, anda boleh menikmati air yang bersih dan udara yang segar dengan harga yang berpatutan dan murah. Ia telah beroperasi lebih dari 25 tahun dan mempunyai berjuta – juta pelanggan yang mempercayai jenama ini.

penapis air dan udara 5

Berikut adalah info dan kelebihan mesin penapis air dan penapis udara Coway;

Penapis Air Coway

Mesin penapis air terbaik daripada Coway khas untuk semua lapisan keluarga di Malaysia. Setiap penapis air Coway mempunyai ciri – ciri seperti;

 1. Kebanyakan produk coway mempunyai tangki yang besar
 2. Baik untuk isi rumah yg ramai
 3. Dilengkapi dengan Water Pump
 4. Night-Mode untuk waktu malam
 5. Ada pelbagai suhu dan ada juga produk coway yang mengeluarkan ais batu

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 6

Antara kelebihan sekiranya anda menggunakan penapis air Coway termasuklah;

 1. Menapis kotoran sehalus 0.0001 micro meter
 2. Menjimatkan masa
 3. Tak perlu lagi masak dan sejukkan air
 4. Jimat wang ringgit
 5. Air 99.99% bersih
 6. Baik untuk semua peringkat umur

Penapis Udara Coway

Anda perlu memiliki penapis udara ini sekiranya:

 • Anak-anak anda mempunyai penyakit Asma/Lelah dan alergi pada habuk/ debu
 • Anda memelihara kucing/ anjing dan haiwan lain yg berbulu
 • Bau masakan sering melekat pada langsir dan sofa selepas anda memasak
 • Bau asap rokok melekat pada langsir & sofa

penapis air dan udara 3

Setiap penapis udara Coway mempunyai ciri – ciri seperti;

 1. Fungsi pengaliran udara automatik
 2. 2 in 1 (Purifier& Blower)
 3. Bersih dan sejuk (udara rasa lebih segar)
 4. Reka bentuk yang langsing dan tidak memakan ruang

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 5

Antara kelebihan sekiranya anda menggunakan penapis udara Coway termasuklah;

 1. Pembersihan udara lebih efisien
 2. Membantu menurunkan suhu ruang/bilik
 3. Jimat elektrik
 4. Jimatkan ruang
 5. Perangkap nyamuk
 6. Membunuh bakteria

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Coway by Kakton

Kalau anda dah membuat keputusan untuk mendapatkan produk Coway, pastikan anda mendapatkan servis dari Coway by Kakton. Hal ini kerana, anda akan menikmati pelbagai jenis kelebihan. Antara kelebihan tersebut termasuklah;

penapis air dan udara pada harga yang murah 1

 • Tidak Perlu Slip Gaji

Anda tidak perlu menunjukkan slip gaji sekiranya anda ingin memiliki penapis air dan udara Coway by Kakton. Anda hanya perlu menunjukkan minat dan anda boleh mendapatkan model yang anda ingini dari pihak mereka.

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 4

 • Warranty Sehingga 5 tahun

Setiap model yang ditawarkan mempunyai warranty selama 5 tahun.Jadi, anda boleh menggunakan produk penapis air dan udara dari Coway tanpa ragu – ragu. Jika sebarang kerosakan berlaku dalam tempoh 5 tahun, anda boleh menggunakan warranty yang disediakan.

penapis air dan udara pada harga yang murah 3

 • Pendaftaran Percuma

Jangan risau, Coway tidak mengenakan sebarang yuran pendaftaran untuk pelanggan mereka. Anda boleh mendaftar secara percuma dan memiliki produk penapis air dan udara Coway tanpa sebarang doumen yang rumit. Pastikan anda menggunakan perkhidmatan Coway by Kakton yang mudah dan pantas.

penapis air dan udara murah 2

 • Servis Secara Percuma Setiap 2 Bulan Sekali

Servis syarikat penapis air dan udara yang baik adalah syarikat yang menjalankan servis secara berkala kepada pelanggan mereka. Syarikatv Coway akan memberikan servis secara percuma setiap 2 bulan sekali kepada pelanggan agar produk anda sentiasa berada di dalam keadaan yang terbaik. Servis ini bertujuan untuk membersihkan bahagian dalam penapis air dan udara dan membuang benda asing yang terkumpul di dalam penapis tersebut.

penapis air dan udara pada harga yang murah 5

 • Penukaran Filter Secara Percuma Setiap 6 Bulan Sekali

Selain dari memberikan servis mencuci filter, para pelanggan Coway juga akan menerima servis penukaran filter setiap 6 bulan sekali. Filter inilah yang akan mengumpul segala bakteria dan benda asing yang berada di dalam penapis air dan udara anda. Penukaran filter yang baru akan membuatkan produk anda sentiasa berada di dalam keadaan terbaik.

penapis air dan udara untuk seisi keluarga 1

 • Free Gift

Free gift ini hanya akan diterima sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Coway by Kakton. Setiap langganan akan menerima free gift yang menarik dan anda akan mendapatkan pelbagai jenis lagi kelebihan sekiranya anda menggunakan perkhidmatan dari Coway by Katon.

Testimoni Pelanggan Coway  by Kakton

Berikut adalah testimoni positif yang ditinggalkan oleh pelanggan Coway by Kakton. Setelah anda melihat testimoni ini, anda pasti akan melanggan penapis air dan udara dari Coway. Banyak kelebihan yang anda akan terima setelah anda mendapatkan produk ini di rumah anda.

penapis air dan udara pada harga yang murah 2 penapis air dan udara murah 3 penapis air dan udara pada harga yang murah 4 penapis air dan udara 1

Dapatkan Penapis Air Udara Dari Coway by Kakton Sekarang!

Nak senang hubungi sahaja Kak Ton. Kak Ton akan tolong anda isikan dokumen, tinggal nak kena tandatangan sahaja kemudian anda dah boleh tunggu pemasangan mesin air coway di rumah. Mudah kan? Hubungi Kakton di WhatsApp atau layari instagram dan facebook untuk info lanjut.

COWAY BY KAKTON – PENAPIS AIR COWAY TERBAIK UNTUK RUMAH ANDA
Hotline : Tekan untuk telefon (0182785676) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Coway by Kakton
Instagram: Coway by Kakton

 

Nak pasang penapis air Coway?

Hubungi +60182785676 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Nak pasang penapis air Coway?

Hubungi +60182785676 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Nak pasang penapis air Coway?

Hubungi +60182785676 atau tekan butang untuk WhatsApp