Review
Nov 4, 2018, 9:34am

Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari


Permintaan Penapis Air Cuckoo di Korea sentiasa meningkat dan terus meningkat dari tahun ke tahun. Mereka yakin kepada produk berkualiti Penapis Air Cuckoo kerana reka bentuk dan kualiti sistem penapisan airnya. Jika masyarakat Korea memberikan sambutan yang sangat baik pada Penapis Air Cuckoo, sudah tentu rakyat Malaysia juga tidak akan ketinggalan membeli dan menggunakan sistem Penapis Air Cuckoo di Malaysia.

Antara Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Penapis Air Cuckoo, Penapis Air Beralkali Terbaik Yang Diikhtiraf

Adanya Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Penapis air Cuckoo sesuai untuk minuman seisi keluarga. Kebanyakan penapis air popular biasanya menghasilkan air osmosis berbalik (RO) tidak mempunyai mineral dan boleh memberikan kesan kurang baik kepada kesihatan. Penapis air Cuckoo menghasilkan air beralkali yang amat baik untuk menyahtoksik bahan berasid dalam badan yang diserap dari persekitaran, ubatan, makanan tidak semula jadi dan proses penuaan yang

Air Beralkali Terbaik Meneutralkan Radikal Bebas Yang Berbahaya

Adanya Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Bahan toksik yang terkumpul dalam tubuh boleh menyebabkan keadaan kesihatan serius dan minum air alkali setiap hari boleh meneutralkan asid pada sel dan tisu. Ketika proses ionisasi, penapis alkali menjadikan air lebih halus yang membuatnya lebih mudah diserap ke dalam sel. Ini menghasilkan “super-hidrat” kepada badan. Air alkali berfungsi sebagai antioksidan yang meneutralkan radikal bebas yang berbahaya.

Semua Model Penapis Air Cuckoo Moden Dan Menggunakan Teknologi Terbaik

Selain Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Berbeza dengan penapis air yang ada di pasaran, semua model Penapis Air Cuckoo menggunakan Teknologi Generasi ke-3 dan terkini, iaitu Teknologi Nano Positif yang menapis unsur berbahaya, logam berat dan 99.99 peratus virus dan bakteria dari air sambil mengekalkan kandungan mineral yang baik.

Penapis Air Cuckoo Ada 6 Tahap Penapisan Untuk Menghasilkan Air Bersih

Mencari Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Penapis air ini mempunyai enam tahap penapisan dengan empat penapis yang menghasilkan air bersih, bebas benda asing dan kaya mineral yang mengikut piawaian WHO. Penapis air “Natural” telah dipatenkan bagi menghasilkan air yang memberi kesan kesihatan hampir sama dengan air semula jadi. Semua penulen air Cuckoo menggunakan keluli tahan karat berketumpatan tinggi untuk mencegah kesan kimia plastik pada suhu tinggi, menghapus pembentukan “fur” dan memastikan situasi bersih setiap masa.

Penapis Air Berjenama Yang Diyakini Ramai

Terdapat Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Cuckoo adalah jenama penulen air pertama di Malaysia yang memperkenalkan perkhidmatan Steam-Sterilization atau penghapusan kuman menggunakan wap. Perkhidmatan Cuckoo’s Natural Care dibuat oleh profesional terlatih

Kenapa Anda Perlukan Penapis Air Cuckoo?

1. Teknologi 6 Peringkat Penapis Air Cuckoo

Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

?Teknologi penapisan air cuckoo tersangat halus dan tinggi, bukan sahaja menghasilkan air bersih, tapi air yg Berkualiti, BERALKALI dan Sihat untuk kulit dan badan anda?

2. Penapis Air Cuckoo sangat Efektif, Ekonomik dan Sihat

Ciri-ciri Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Cuckoo telah berjaya menghasilkan penapis air cuckoo yang berkualiti dan digunakan oleh ramai pengguna di Korea. Cuckoo mereka design penapis air cuckoo yang menepati kehendak dan keperluan pelanggan kami di Malaysia

3. Pemasangan dan Servis Percuma Seluruh Malaysia

Selain Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Cawangan Cuckoo berada di seluruh Malaysia. Kami sentiasa bersedia memberikan perkhidmatan terbaik dan cekap kepada semua pelanggan Cuckoo

Dah Tahu Kelebihan Cuckoo? Nah Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari Khas Untuk Anda

Mencari Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Penapis air berkualiti didatangkan dengan tawaran harga yang cukup murah untuk anda. Tidak kira golongan semua boleh memiliki penapis air cuckoo ini. Promosi Penapis Air Cuckoo yang ditawarkan kini adalah serendah RM2.50 sehari sahaja! Ya, sungguh menjimatkan bukan?

Dapatkan Penapis Air Model King Top Cuckoo Pada Harga Promosi Serendah RM75.47

Adanya Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Dengan Serendah RM 75.47 sebulan anda boleh memiliki penapis air cuckoo tanpa sebarang deposit. Nikmati Cuckoo Water Filter pada harga serendah RM 75.47 Sebulan Sahaja.Rebut Peluang Ini Kerana Promosi Cuckoo Good Plan Akan Berakhir Bila-Bila Masa Sahaja.

Dapatkan Penapis Air  Iris Top Pada Harga Promosi Serendah RM94.34

Terdapat Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Sekarang sedang berlangsung promosi untuk 2 model penapis air Cuckoo iaitu model King Top Dan Model Iris Top. Sejak memperkenalkan promosi Goood Plan bagi kedua-dua model ini, ramai pelanggan yang berpusu-pusu untuk memasang penapis air Cuckoo di rumah. Pada awalnya, hanya penapis air Cuckoo King Top sahaja yang diperkenalkan model Goood Plan. Promosi yang diberikan untuk model ini adalah dengan bayaran terkini serendah RM94.34/Bulan bagi tempoh 5 tahun. Anda boleh menikmati penapis air Cuckoo yang hampir sama kualiti dengan penapis air premium keluaran Cuckoo yang lain iaitu Model Cuckoo Icon.

Masih Keliru Dengan Penapis Air Cuckoo Model Iris Top Dan Model King Top? Lihat Perbezaan Kedua-dua Model Ini Di Bawah :

Perbezaaan antara kedua-dua model Cuckoo Iris Top dan Cuckoo King Top adalah seperti di bawah:

1. JENIS PENAPIS AIR

Cuckoo Iris Top

Menggunakan sistem Digital – Berkeupayaan untuk set sehingga 13 suhu air.Dimana suhu boleh dilaraskan pada air yang berkeadaan sejuk,panas dan suhu bilik seperti berikut :

  1. Air sejuk – 5 setting suhu
  2. Air panas – 5 setting suhu
  3. Room – 3 setting suhu

Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Cuckoo King Top

Sistem Manual – Berkeupayaan untuk set suhu pada 3 suhu asas sahaja tanpa boleh dilaras seperti Cuckoo Iris Top,iaitu sejuk,panas dan pada suhu bilik.

*ps: Tahukah anda bahawa kadar kelajuan untuk air penuh kedalam tangki penapis air Cuckoo ketika refill adalah sekita 0.3 ml seminit dimana ianya lebih cepat penuh berbanding jenama lain.

2. SAIZ TANGKI

iris top promosi 2019

Cuckoo Iris Top

Air Sejuk – 2.0 liter
Air Panas – 1.4 liter
Air Suhu Bilik – 1.8 liter

*Anda boleh memasang Paip tambahan khas untuk suhu bilik dengan PERCUMA

promosi king top

Cuckoo King Top

Air Sejuk – 1.0 liter
Air Panas – 1.0 liter
Air Suhu Bilik – 0.3 liter

*Anda boleh memasang Paip tambahan khas untuk suhu bilik dengan PERCUMA

3. DESIGN

Rekabentuk bagi kedua -dua model ini hampir sama,namun perbezaannya adalah bagaimana cara untuk mengeluarkan air. Cuckoo Iris Top menggunakan panel LCD,anda hanya perlu menekan LCD tersebut untuk mengeluarkan air,berbanding Cuckoo King Top masih menggunakan nozel untuk mengeluarkan air.

Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Penapis air Cuckoo King Top direka dengan design yang slim dan stylish dimana ianya kelihatan lebih kecil dan mudah untuk diletakkan dimana-mana,manakala penapis air Cuckoo Iris Topdireka lebih elegant,dengan rekabentuk premium.

4. KOS BULANAN

Selain itu Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Cuckoo Iris Top

Serendah RM 94.34 sebulan untuk tempoh 7 tahun atau pilih tempoh pembayaran bulanan yang anda rasakan selesa dan tidak terbeban.

Cuckoo King Top

Serendah RM 75.47 sebulan untuk tempoh 7 tahun atau pilih tempoh pembayaran bulanan yang anda rasakan selesa dan tidak terbeban.

*Kos bulanan ini adalah termasuk kos servis, pertukaran filter, penyelenggaraan mesin, waranti, after sales services dan lain-lain. Ini bagi memastikan penapis air Cuckoo yang dipasang di rumah anda sentiasa berada dalam keadaan yang paling optimum dan beroperasi 100% terbaik.

Tidak Tahu Nak Pilih Penapis Air Yang Sesuai?

pilihan cuckoo

Cuckoo by Shahir akan membantu anda dalam proses memilih penapis air yang sesuai dengan keperluan anda seisi keluarga. Encik Shahir akan guide anda dari A-Z dari pemilihan model dan pakej yang sesuai, cara pembelian dan pelbagai lagi sehingga anda benar-benar jelas tentang produk yang ditawarkan Cuckoo. Itu Janji Encik Shahir Kepada Anda.

Ramai Telah Menggunakan Perkhidmatan Encik Shahir Dan Berpuas Hati. Lihat Testimoni :

Adanya Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Terdapatnya Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

Mencari Promosi Penapis Air Cuckoo Serendah RM2.50 Sehari

PENAPIS AIR CUCKOO | PROMOSI PENAPIS AIR CUCKOO SERENDAH RM2.50 SEHARI
Hotline: Tekan untuk telefon (013-3339387) | Tekan untuk WhatsApp

Jom Dapatkan Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Dapatkan Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Cuckoo SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: