Review
Aug 12, 2018, 11:25pm

Promosi Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh


Teknologi penapis air yang berkualiti dan canggih menjadikan 60% rakyat Malaysia telah mempunyai penapis air di setiap rumah. Kini, kewujudan dan kesedaran menggunakan penapis air di rumah meningkat seolah-olah setiap keluarga wajib memiliki penapis air seperti memiliki mesin basuh baju. Namun, terdapat banyak penapis air yang berada di pasaran negara kita tetapi tidak semua boleh anda dapatkan dengan harga yang murah.

Antara Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Kenapa Anda Perlu Ada Penapis Air?

Antaranya Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Mengapa pentingnya penapis air di Malaysia? Tidak disangkal lagi kelebihan memasang penapis air di rumah punya banyak kebaikan dan manfaatnya.

1. Pencemaran Air

Terdapat Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Biarpun kita menyangka air yang keluar daripada kepala paip itu sudah dirawat dengan klorin di loji kumbahan, tetapi sebenarnya banyak lagi unsur-unsur kurang sihat masih melekat pada molekul air.  Di sinilah letaknya kepentingan penapis air dirumah anda. Bukan sahaja kekotoran, malah bau dan bahan tercemar mampu ditapis dengan sempurna.

2. Tangki Simpanan Air

Terdapat Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Biasanya air yang disimpan di dalam tangki air bertujuan untuk penggunaan mandian dan cucian. Pasti ramai yang lupa untuk mencucinya, malah yang lebih teruk adalah tidak pernah mencucinya sekalipun. Tahukah anda terdapat kekotoran, lendir dan lipas di dalamnya jika tidak pernah dicuci?

3. Air Vending Mesin Kotor

Kebersihan mesin air layan diri tidak bersih seperti yang anda jangkakan. Menurut hasil penelitian beberapa ilmuan di Malaysia, 29 sampel air telah diambil dari mesin di seluruh Selangor dan hampir kesemuanya telah tercemar. Terdapat banyak bakteria yang terkandung pada kandungan air mesin tersebut seperti bakteria Clostridium yang bertoksin, Koliform dan E Coli.

Terdapatnya Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Promosi Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Ada Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Penapis air Cuckoo adalah penapis air keluaran South Korea dan telah terkenal di seluruh negara sebagai penapis air terbaik dalam menapis air daripada bahan kasar atau bahan kimia yang terkandung di dalam air.  Sebagai penapis air yang menghasilkan minuman alkali yang bersih dan selamat diminum, penapis air Cuckoo telah mendapat pengiktirafan dan pengesahan HALAL daripada JAKIM. Penapis air Cuckoo sangat berbaloi dan murah untuk anda dapatkan kerana promosi harga mampu milik ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya mereka yang berada di Ipoh.

Adanya Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Penapis air Cuckoo sangat murah dan berkualiti di mana ia mempunyai suhu panas dan sejuk serta pelbagai jenis model untuk kemudahan anda. Promosi penapis air Cuckoo murah di Ipoh ini memberi anda pilihan model penapis air Cuckoo yang menarik untuk anda pilih.

Koleksi Penapis Air Cuckoo Pilihan Anda

1. Iris Top Model

Adanya Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

2. King Top Model

Selain itu Penapis Air Cuckoo Murah di Ipohwffwcs

3. Icon Model

Seterusnya Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

4. Fusion Top Model

Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

5. Prince Top Model

Ciri Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

6. Marvel Model

Ciri-ciri Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

7. Fushion Stand

Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

8. Deluxe Model

Mencari Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Proses Penapisan Air Cuckoo

Tahu Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Proses penapisan air Cuckoo mempunyai 6 peringkat yang berkualiti dan hebat berbanding dengan penapis air lain. Servis penapis air Cuckoo menggunakan kaedah steam sterilization dan elektro strealization iaitu kaedah pertama di dunia yang belum pernah diguna oleh mana-mana syarikat penapis air yang lain.  Mari kita lihat peringkat penapisan air Cuckoo satu persatu.

1. Sediment Filter (Peringkat Pertama)

Faham Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Sediment Filter diperbuat daripada Polypropylene dan ia perlu ditukar setiap 4 bulan penggunaan.  Fungsi sediment filter adalah untuk menyingkirkan kekotoran seperti habuk, tanah, pasir, zarah dan karat.

2. Pre Carbon Block (Peringkat 2)

Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Pre Carbon Block dihasilkan daripada karbon aktif dan ia harus ditukar setiap 8 bulan bagi membersihkannya dengan lebih lagi.  Pre Carbon Block berfungsi menghilangkan bau dan bahan-bahan organik.

3. Natural Filter (Peringkat 3-5)

Tahu Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Natural diperbuat daripada arang, bola seramik dan karbon aktif.  Anda boleh membuat penukaran selama 12 bulan menggunakannya. Natural filter berperanan mengeluarkan mineral beralkali ringan dan kaya dengan hidrogen.

4. Nano Positive (Peringkat 6)

Terdapat Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Setiap 12 bulan, anda perlu menukar sistem ini untuk menghasilkan fungsi yang lebih baik. Nano Positive mempunyai daya elektrostatik yang menyerap bakteria,logam berat, zarah micro dan virus. Ia dihasilkan dari  polyester, polypropylene dan polyamide.

Kelebihan Menggunakan Penapis Air Cuckoo

Antara ada Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

  • Cuckoo menghasilkan air bermineral, beralkali dan bebas dari bahan berat dan kasar
  • Tahap pH air Cuckoo adalah 7.5
  • Penukaran filter setiap 4 bulan sekali dan semua filter ditukar baru. (Tempoh penukaran filter paling kerap berbanding penapis air lain)
  • Penapis air termurah dan berkualiti di pasaran untuk suhu panas dan sejuk
  • Anda akan menerima percuma tubing maksima 10 meter
  • Cuckoo memerlukan tekanan air serendah 5psi berbanding 25 psi bagi sistem RO untuk pemasangan
  • Sistem pemanasan dan penyejukan lebih pantas dan dapat menjimatkan elektrik kerana Cuckoo menggunakan stainless steel tank yang pantas bertindak.
  • Proses penapisan sangat pantas menghasilkan air berbanding sistem RO. Dengan sistem ini, 1 minit menghasilkan 3 liter air.

Kos Pembayaran Cuckoo Yang Murah

Selain itu Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Bagi pembayaran Cuckoo, anda tidak perlu mengeluarkan deposit untuk pemasangan tetapi anda boleh membayar sebulan rental advance untuk bulan terakhir sewa.  Anda juga akan menerima kos pindah setahun sekali, kos pemasangan dan penghantaran secara percuma. Ia tidak ada cas yang tersembunyi malah permohonan anda akan lebih mudah kerana CTOS tidak diambil kira.  Status bayaran bulanan boleh disemak melalui website Cuckoo. Anda juga layak mendapat point untuk menebus voucher percuma.

Jom Dapatkan Promosi Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh!

Cari Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Harga bulanan serendah RM56.60 sangat berbaloi bagi anda yang inginkan penapis air Cuckoo yang murah dan menjimatkan.  Ramai pengguna yang berpuas hati dengan kelebihan dan fungsi penapis air Cuckoo murah ini. Anda juga boleh menikmati kelebihan dan mendapatkan faedah dari penggunaan penapis air Cuckoo ini.  Jom dapatkan promosi penapis air Cuckoo murah ini segera!

Adanya ciri Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

Tahu ciri Penapis Air Cuckoo Murah di Ipoh

PENAPIS AIR CUCKOO |  PROMOSI PENAPIS AIR CUCKOO MURAH DI IPOH (WATY)
Hotline 1: Tekan untuk telefon (010-2558088) | Tekan untuk WhatsApp
Lokasi: Seluruh malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: