Review
Jun 2, 2018, 12:13pm

Promosi Penapis Air Coway Murah di Melaka


Coway adalah syarikat pengguna dan isi rumah elektronik yang terkemuka di Korea. Sejak penubuhannya pada tahun 1989, Coway telah mengambil langkah ke hadapan dalam mengembangkan dan memajukan pasaran. Coway juga Mendapat pelbagai pengiktirafan bagi produk dan kualiti perkhidmatan di dalam dan di luar negara, Coway mula kepelbagaian portfolio produknya pada pertengahan tahun 1990-an untuk menjadi sebuah syarikat elektronik isi rumah dalam erti kata sebenar.

penapis air coway murah di melaka

Coway telah diperkenalkan kepada pasaran Malaysia pada tahun 2006. Dengan slogan “Kita Bawa Wellness”, Coway meletakkan dirinya sebagai jenama yang prihatin terhadap kesihatan dan alam sekitar, menyediakan 100% peralatan rumah mesra alam untuk kesejahteraan anda.

Satu-Satunya Teknologi Sistem Air Mineral Beralkali Hybrid Pertama Di Dunia

Coway telah melancarkan sebuah model terbaru Penapis Air Alkali Hybrid yang  pertama di dunia Inception. Jadilah pengguna unit penapis air yang paling canggih ini, rugi jika anda tidak ambil peluang ini.

penapis air coway terbaik

Wow!! Coway Mempunyai Tiga Jenis Air Tapisan

“Eh betul ke penapis air coway mempunyai tiga jenis air tapisan? Macam tipu je!! Tak percaya langsung! Mana ada penapis air yang begitu canggih macam itu.”

Sering kali kita mendengar orang tidak percaya tentang tapisan air coway ini. Namun realitinya itu memang benar.  Percaya atau tidak, anda memang wajib percaya bahawa Coway mempunyai tiga jenis air iaitu RO (reverse osmosis), Nano dan Alkali ion.

1. Tapisan RO (Reverse Osmosis)

Tapisan tahap 0.0001micron = 0.00000000001m. Disebabkan kehalusannya itu, maka semua kandungan dalam air ditapis sama ada yang baik (mineral) mahupun yang tidak baik (logam berat).

sistem tapisan air coway

Namun begitu hakikatnya, mineral yang tertapis tersebut tidaklah menyebabkan badan kekurangan mineral kerana kandungan mineral terlalu sedikit hanya sebesar ikan bilis dalam 1 botol air 1.5liter. Sedangkan kandungan mineral boleh ditampung daripada pemakanan sayur-sayuran, nasi dan sebagainya. Namun bagi mereka yang bergantung hidup dengan minum RO sahaja adalah tidak sesuai sama sekali.

2. Tapisan Nano Membran

Tapisan 0.001micron = 0.0000000001m. Masih tapisan yang halus tetapi masih terdapat beberapa kandungan mineral dan logam berat yang bahaya yang halus terlepas.

tapisan nano membran filter coway

Apalah guna untuk tubuh badan menerima mineral dalam masa yang sama meracuni diri dengan logam berat yang bahaya. Jadi Coway memperkenalkan model Neo dan Harry.

3. Tapisan Alkali Ion (Tapisan Nano Alkali)

tapisan air nano alkali

Model air alkali hybrid (sekali dengan tapisan air tanpa alkali) dapat membantu mengurangkan masalah seperti:

  • Gastric
  • Pedih Ulu Hati
  • Nausea (Loya-Loya)
  • Kembung Perut
  • Gout
  • Rendah Asid Dalam Badan
  • Masalah Pencernaan

Kelebihan Penapis Air Coway

Apa kelebihan yang terdapat pada penapis air coway? Mencari penapis air sama juga macam beli kereta. Kita mencari jenama yang boleh offer kelebihan dengan pengiktirafan daripada badan-badan besar. Antara kelebihan Coway ialah;

1. Pengiktirafan Halal daripada Jakim

coway dan sijil halal

Ini adalah perkara wajib yang perlu kita pilih dalam memilih penapis air. Sila semak daripada laman web JAKIM untuk ketahui adakah penapis yang anda pilih mendapat pensijilan Halal daripada JAKIM? JAKIM mengeluarkan sijil Halal kepada Coway setiap tahun berbanding 2 tahun sekali sebelum ini, bermaksud Coway amat mengambil berat tentang isu Halal kepada umat Islam di Malaysia.

2. Pemasangan 3 Hari Bekerja

pemasangan 3 hari bekerja coway

Betul, Coway mempunyai lebih kurang 6,000 stok tersedia setiap bulan. Semua order Coway akan diproses dan dipasang dalam 3 hari bekerja.

4. Kontrak Minima 36 Bulan Sahaja, Pulang Awal Ada Diskaun Penalti 50%

kontrak 50 diskaun

Ramai yang tidak fikir untuk long term, selepas 36 bulan sudah pasti akan ada teknologi baru yang akan masuk ke pasaran Malaysia. Anda boleh upgrade penapis air anda tanpa penalti selepas 36 bulan atau bayar penalti dengan diskaun 50%.

5. Anugerah dan Sijil-Sijil Lain Daripada ROHs, NSF, FDA, KOLAS, REDDOT DESIGN AWARD

anugerah pengiktirafan badan kesihatan sedunia

Selalunya orang yang kerja di kilang atau engineer lebih faham kependekan di atas. Bukan calang-calang brand yang diiktiraf oleh mereka. ROHs contohnya. Bagi industri pembuatan, ROHs sangat penting. Anda sebagai pengguna harus memilih produk yang mempunyai ROHs certified ini untuk keselamatan dan kesejahteraan kita bersama.

6. Servis Lebih Kerap, Setiap 2 Bulan

servis coway setiap 2 bulan

Ya, ini adalah penting kerana pihak R&D Coway di Korea telah menetapkan servis sanitasi untuk isi rumah di Malaysia ialah setiap 2 bulan. Jika dipanjangkan, boleh memudaratkan pengguna. Jika servis 2 bulan pun airnya teruk, apatah lagi 3 bulan dan ke atas. Jangan ambil risiko.

Senarai Jenama Penapis Air Coway

Antara jenama penapis air yang sering mendapat perhatian para pengguna ialah inception 195, villaem 125, Core 140, dan Neo 115/95.

Inception – RM195

penapis air coway murah - model inception

Penapis air paling ‘power’ dalam pasaran. Didatangkan dengan 2 jenis air iaitu air bertapis mineral dan air alkali ion dengan 3 pH iaitu 8.5, 9.0 dan 9.5.

Villaem – RM125

penapis air coway murah - villaem

Penapis air Coway paling laris dengan 4 suhu air dan tangki kedap udara sebesar 11.3 liter.

Core – RM140

penapis air coway murah - Standing Core

Sesuai diletakkan di pantri pejabat atau keluarga yang ramai.

Neo – RM95

penapis air coway murah - neo

Penapis air Coway yang bermineral dengan air alkali rendah. Bajet RM95 bulanan dengan 3 suhu dan tangki 5.2 liter. Ramai pesaing yang jealous dengan kehebatannya.

Testimoni Pelanggan

Jenama penapis air coway tidak boleh dipertikaikan lagi kerana ia sudah terbukti jenama yang paling popular dan mempunyai pengaruh yang kuat. Bahkan mereka yang menggunakan penapis air coway juga memperakui Coway adalah jenama yang paling bagus dan berkualiti tinggi daripada jenama-jenama penapis air yang lain. Jika anda tidak percaya lagi apa kata anda melihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah menggunakan penapis air coway.

pengguna coway melaka pengguna coway melaka pengguna coway melaka

Anda Berada Di Sekitar Melaka? Dapatkan Promosi Penapis Air Coway Murah Di Melaka Sekarang!!!

promosi combo penapis air murah coway

Wahhh, ini berita baik untuk anda yang berada di sekitar Melaka kerana pihak coway Melaka memberikan anda promosi dan harga yang terbaik. Jadi tunggu apa lagi, dapatkan penapis air coway dengan segera sementara promosi masih ada. Untuk info lanjut sila layari info di bawah ini.

PENAPIS AIR COWAY | PENAPIS AIR MURAH DI MELAKA
Hubungi Siti: Tekan untuk telefon (019-7138897) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: