Review
Mar 23, 2018, 10:14pm

Promosi Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang 100% Ciri-Ciri Keselamatan Terkini


Pintu pagar automatik memainkan peranan yang sangat penting dalam memberi jaminan keselamatan dalam kehidupan anda, harta atau perniagaan serta melindungi privasi hidup anda di Kuala Lumpur, Lembah Klang, Selangor dan tempat – tempat lain di Malaysia.

autogate adalah keperluan rumah masakini

Dengan semua kadar jenayah yang semakin meningkat, ia sentiasa lebih selamat untuk mengetatkan keselamatan di sekeliling dan di dalam rumah anda. Mulakan dengan memasang pintu automatik. Dibina dari bahan yang kukuh dan direka untuk perlindungan maksimum, ia memberikan keselamatan dan perlindungan tambahan untuk keluarga anda, serta keselamatan yang berkesan dan berpatutan.

jenayah di kawasan perumahan

Gerbang auto berkualiti tinggi juga tahan lama dan tahan lama terhadap keadaan cuaca yang tidak menentu. Jika anda menjual rumah anda, pintu auto meningkatkan nilai harta anda kerana ia dianggap sebagai ciri keselamatan. Dan jika anda bimbang bahawa gerbang automatik mungkin menjejaskan penampilan keseluruhan rumah anda, jangan anda khuatir kerana pelbagai reka bentuk yang bergaya disediakan mengikut kesesuaian dan cita rasa anda.

Antara Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Menghentikan kenderaan anda untuk membuka atau menutup pintu pagar hanya akan mendedahkan diri anda, keluarga anda atau rakan-rakan anda kepada risiko rompakan yang berpunca daripada persekitaran yang berkeselamatan rendah? Jangan risikokan hidup anda!

Jenis Pintu pagar automatik

Antara jenis – jenis pintu pagar automatik yang selalu digunakan ialah;

 • Underground Autogate

Selain Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Jenis Pintu pagar automatik ini adalah jenis Autogate yang pertama dicipta bagi generasi auto gate. Autogate ini menggunakan sistem cengkaman clutch bertujuan untuk menjaga gear serta motor. Jenis ini sesuai bagi pintu swing iaitu pintu pagar biasa. Pada masa sekarang, jenis autogate ini sukar mendapat sambutan kerana aspek keselamatan dan kualiti. Jenis autogate ini boleh di tahan, di tarik, dibuka serta merta semasa ia sedang beroperasi. Oleh itu, tiada aspek keselamatan padanya. Ia hanya sesuai untuk kawasan yang ada komuniti keselamatan dalam pagar bersekuriti kerana aspek keselamatan telah diawasi pada pintu masuk perumahan. Kelemahan sistem ini adalah, ketahanan gear pada motor dan sistemnya yang agak mudah rosak, hanya di sebabkan angin sahaja anda akan mengalami kerugian. Angin yang kuat akan menyebabkan gearnya rosak dengan mudah. Kelemahan yang lain adalah pemasangannya memakan masa, kerana perlu menggali, menyimen dan perlu menunggu simen kering bagi memulakan menggunakan sistem ini.

 • Arm Swing Autogate

Ada Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Autogate jenis ini adalah autogate generasi terbaru yang sedang popular ketika ini. Kehebatan Autogate ini adalah dari sistem gearnya yang ada anti lock sekiranya sedang beroperasi. Ini akan memberhentikan gate pada posisi yang ada mahukan dan pegun di mana tempat ia berhenti. Ini mendorong aspek keselamatan lebih tinggi. Kelemahan autogate ini adalah mudah di sambar petir bagi kawasan yang di laluan petir. Oleh itu lightning protection perlu di pasang bagi menjaga autogate ini dan litarnya.

 • Dc Motor Swing Autogate

Cara Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Autogate ini adalah autogate jenis kelas golongan mewah kerana design yang kecil dan menarik. Selain itu, harganya juga lebih mahal dari yang biasa kerana padanya terdapat keistimewaan seperti ia pantas buka dan pantas tutup. Ciri – ciri autogate ini sama seperti underground autogate dan bezanya cuma ia di atas.

 • Sliding Autogate

Terbaik Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Autogate ini hanya digunakan pada pagar sliding sahaja. Jenis ini amat kuat dan tahan lama dan mempunyai kekuatan menarik beban sehingga 1400kg. Mempunyai sistem anti lock semasa ia berhenti.

Kenapa Anda Perlu Memasang Pintu Pagar Automatik?

Antara sebab anda perlu memasang autogate di rumah anda ialah dari segi keselamatan. Keselamatan memainkan peranan yang amat utama dalam pemilihan pemasangan Sistem Autogate sama ada di premis kediaman atau perniagaan anda. Dengan sistem autogate tidak memberi peluang kejadian yang tidak diingini berlaku seperti kecurian kenderaan atau samun ketika kita leka membuka kunci pagar dan terlupa mengunci pagar setelah mengeluarkan kenderaan anda, vandalisme dan sebagainya. Berbicara berkaitan jalan raya yang sibuk, anda mempunyai anak dan anda boleh pastikan mereka selamat daripada jalan raya yang sibuk dan orang yang lalu lalang di mana anda boleh pastikan yang pagar anda sentiasa berkunci dengan pagar anda tertutup dengan adanya sistem pagar automatik.

Terdapat ada Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Selain itu, dengan adanya pagar automatik ini , ia memberi keselesaan. Dengan sistem pagar automatik ini anda tidak perlu keluar dari kenderaan anda setiap hari hanya untuk menutup dan membuka pintu pagar. Kebanyakan pagar besi dan kayu adalah berat dan dengan sistem pagar automatik ini ianya menjadi lebih mudah untuk anda membuka dan menutup pintu pagar kediaman anda. Bayangkan anda pulang ke rumah pada waktu malam gelap dengan hujan yang lebat serta bayangkan pula anda berpeluang membuka pagar anda dalam keadaan selesa, tidak basah kuyup, selamat di dalam kereta dan dapat pastikan persekitaran anda selamat sebelum anda melangkah ke dalam kediaman anda.

ZS Global Enterprise Pakar Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Pintu pagar automatik berkualiti dapat memberikan rumah anda pemandangan yang indah sambil memastikan harta dan keluarga dilindungi. Kanak-kanak atau haiwan peliharaan anda tidak akan dapat keluar masuk sesuka hati tanpa pengetahuan anda. Pintu pagar automatik ini mempunyai ciri keselamatan automatik yang akan menghentikan operasi pintu pagar automatik apabila haiwan kesayangan anda atau anak-anak anda sedang menyekat pergerakan pintu pagar tersebut.

Selain Ada Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Pintu pagar automatik mampu memberikan anda dan keluarga kesenangan dalam keluar masuk dari rumah atau hartanah anda. Anda boleh menghidupkan pintu pagar automatik anda dari dalam rumah atau kereta anda dengan hanya menekan butang alat kawalan jauh yang mengawal sistem autogate tersebut. Jualan dan perkhidmatan yang ditawarkan kepada anda adalah cepat, mesra pelanggan dan khidmat lepas jualan yang efektif dan boleh dipercayai. Anda boleh menilainya.

pemasangan autogate murah di kajang dan bangi

Visi mereka adalah membentuk hubungan baik yang berpanjangan dengan pelanggan kerana lebih bagus mereka mengenali anda maka lebih bagus mereka dapat memberi perkhidmatan yang baik untuk anda. Sama ada anda mencari untuk pemasangan baru sistem pagar automatik atau hanya perlu untuk membaik pulih sistem pagar automatik yang sedia ada, ZS Global akan memastikan segala keperluan anda dapat dipenuhi sebaik mungkin.

pemasangan autogate murah oleh zs global di kajang

Dengan pengalaman lebih 5 tahun dalam bidang ini, mereka mempunyai pengalaman dan kemahiran yang mencukupi untuk menawarkan kepada pelanggan – pelanggan produk yang terbaik dan berkualiti juga dapat menyelesaikan masalah – masalah berkaitan sistem autogate yang dihadapi oleh para pelanggan.

Keistimewaan Pintu Pagar Automatik ZS Global Enterprise

 • Penyelesaian sistem autogate lengkap ini dapat menjimatkan masa anda berurusan dengan pelbagai pihak. Hanya beritahu mereka permintaan anda dan akan mereka melaksanakan tugasan tersebut mengikut tujuan dan keperluan anda.
 • Anda tidak lagi perlu bimbang mengenai pintu gerbang automatik anda. Anda boleh bergantung kepada perunding profesional ZS Global Enterprise untuk memberi nasihat dan membimbing anda melalui proses tersebut.
 • Produk pintu automatik yang berkualiti tinggi.
 • Pemasangan berkualiti tinggi dan mutu kerja oleh pemasang professional.

Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Harga yang kompetitif mengikut harga pasaran semasa.
 • Fleksibiliti dalam penyesuaian keperluan.
 • Pelbagai reka bentuk dan gaya untuk disesuaikan dengan kehendak pelanggan.
 • Produk diperbuat daripada bahan – bahan tahan lama.
 • Memerlukan penyelenggaraan yang rendah.
 • Menaikkan seri bangunan atau rumah.
 • Harga autogate berpatutan dengan perkhidmatan yang hebat dan waranti.
 • Penggantian bahagian yang berkualiti.

Tawaran Perkhidmatan Rundingan PERCUMA

free consultation untuk pemasangan autogate

Pihak ZS Global akan ke tempat anda jika perlu untuk khidmat rundingan pemasangan sistem autogate di premis mahupun kediaman anda dan mereka akan berikan sebut harga yang terbaik untuk anda. Jika anda setuju anda tetapkan tarikh pemasangan dan jika tidak bersetuju, tiada apa-apa bayaran yang dikenakan.

Servis Ditawarkan Selain Sistem Pintu Pagar Automatik

Mencari Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

Eh, bukan autogate sahaja yang ditawarkan oleh ZS Global Enterprise, terdapat banyak lagi servis yang disediakan dan dijamin ia berkualiti 100 peratus malah yang paling penting ia murah dan selamat digunakan. Antara servis lain yang ditawarkan di syarikat ZS Global Enterprise adalah seperti;

 • Wrought Iron

Cari Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Door Grill

Mencari-cari Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Polycarbonate

Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Main Gate

Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Stainless Stell

Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

 • Awning

Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang yang ada

Mari Bersama – sama Menjaga Keselamatan Orang Yang Tersayang

Anda sayang keluarga anda? Anda ingin menjaga keselamatan mereka dari perkara – perkara yang tidak diingini seperti merompak, mencuri dan langgar lari? Dengan adanya pintu pagar automatik ini, ia dapat menjamin keselesaan dan keselamatan keluarga anda. Oleh itu, anda mesti bertindak sekarang juga untuk melindungi insan – insan yang tersayang dengan menekan info di bawah ini. Sebarang persoalan boleh kemukakan dengan syarikat ZS Global Enterprise. Ini kerana mereka sedia membantu anda bagi menjamin keselamatan anda dan keluarga anda.

Selain Ada Pasang Pagar AutoGate Murah di Kajang

ZS GLOBAL ENTERPRISE | AUTOGATE MURAH DAN KUALITI DI KAJANG
Hubungi: Tekan untuk hubungi (03-8733197)
Hotline : Tekan untuk hubungi (012-6735371) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: ZS Global
Email: zs_global@yahoo.com
Alamat:
ZS Global Enterprise
No 59. Jalan SC 1/B, Pusat Perindustrian Sg. Chua, 43000 Kajang, Selangor

Jom pasang autogate di rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom pasang autogate di rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom pasang autogate di rumah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: