Review
Jun 12, 2018, 4:49am

Promosi Pakej Percutian Bajet Ke Pulau Pangkor Dari RM140


Shares189

Pulau Pangkor sangat indah dengan air lautnya yang biru dan jernih menambat hati anda yang gemar melancong didalam dan luar negeri.  Selalunya gambar-gambar di instagram yang menunjukkan percutian mereka yang telah ke Pulau Pangkor pastinya membuka hati anda untuk merasai sendiri keseronokan bercuti di sebuah pulau yang terletak di Perak ini.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Best

Pulau Pangkor dikaitkan dengan tempat menarik di Malaysia yang terdiri daripada sebuah pulau serta menampilkan keindahan pantai yang bersih, menarik dan boleh dilakukan dengan pelbagai aktiviti percutian.  Anda berpeluang mengunjungi pelbagai tempat yang menyeronokkan dengan mudah dan murah hanya dengan mengambil pakej percutian ke Pulau Pangkor.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Peta

Promosi Pakej Percutian Bajet Ke Pulau Pangkor Dari RM140

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Kawan

Pakej percutian ke Pulau Pangkor boleh anda dapatkan dengan hanya promosi serendah RM140 sahaja. Bagi anda yang ingin bersiar-siar dan menikmati keindahan lautan serta melakukan aktiviti pantai sepanjang hari, Pulau Pangkor adalah tempatnya.  Promosi Pakej Percutian Bajet ke Pulau Pangkor yang ditawarkan ini membolehkan anda melancong ke pulau menarik, bersantai dengan aktiviti indoor dan outdoor, menikmati makanan yang pelbagai serta mendapat tempat penginapan yang amat selesa.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Pantai

Pakej Percutian Pulau Pangkor Bayu Vacation

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Bot

Pakej Percutian Bajet Pulau Pangkor ini dibawakan khas oleh Bayu Vacation.  Bayu Vacation menawarkan pakej percutian bajet yang rendah tetapi mempunyai pakej yang lengkap dari pelbagai aspek. Mari kita lihat senarai perkhidmatan yang termasuk di dalam pakej percutian Pulau Pangkor ini. Untuk pengetahuan anda, pakej percutian Pulau Pangkor ini terbahagi kepada Pakej Bajet Ekonomi dan juga Pakej Ekonomi Honeymoon.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Kumpuan

Pakej Bajet Ekonomi

1. Chalet Dan Penginapan

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Bilik

 • Chalet yang disediakan adalah berhampiran dengan Laut Pantai Teluk Nipah
 • 2 Hari 1 malam
 • Minimum jumlah untuk menetap di Chalet adalah seramai 10 orang dewasa
 • 1 Bilik boleh diduduki oleh 4 orang atau 6 orang

2. Makanan

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Berhibur

 • 1 Kali Breakfast
 • 1 Kali Lunch
 • 1 Kali Barbeque

3. Kenderaan

Kenderaan disediakan bagi anda menaiki feri dan teksi untuk pergi dan balik.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Seronok

4.  Aktiviti Dan Tempat Pelancongan Menarik

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Selam

Anda boleh melakukan aktiviti snorkeling di Pulau Giam serta melawat tiga pulau iaitu Mantagor island, Monkey bay dan Coral Beach. Anda juga akan menerima sekali dengan peralatan seperti mask, snorkel dan life jaket.  Selain itu, anda juga berpeluang untuk melawat tempat-tempat yang bersejarah, menarik dan unik ini.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor ATV

 • Batu kaki
 • Batu kalimah Allah
 • Batu buaya
 • Batu paus
 • Batu penyu

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Batu

Tak cukup itu sahaja, anda juga dapat mengelilingi dan melawat Pulau Pangkor dengan menaiki van ke tempat-tempat yang wajib anda kunjungi ini.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Panas

 • Kota Belanda
 • Batu Bersurat
 • Fu ling kung
 • Kilang satay ikan
 • Membeli-belah di pekan Pangkor
 • Telematch games at beach. .
 • Bola Tampar Pantai

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Ikan

Aktiviti seperti outdoor game sangat popular dan menjadi kemeriahan bagi anda yang melancong bersama kawan-kawan dan keluarga.  Anda boleh bermain bola tampar pantai secara match atau berlawanan antara satu sama lain. Akhir sekali, jangan ketinggalan untuk bermain Indoor game seperti dart, dam, chess dan ping pong.

Pakej Viral Ekonomi Honeymoon

Anda dapat menikmati pakej yang berbaloi bagi yang inginkan penginapan serta aktiviti yang sesuai dijalankan untuk pakej honeymoon atau berduaan dengan pasangan anda.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor romantik

Dengan pakej honeymoon, anda dapat menginap di bilik yang sangat cantik siap dengan decoration sempena honeymoon, ulangtahun dan sebagainya.  Decoration yang disediakan sangat cantik, eksklusif dan nampak seakan-akan mahal. Pakej ini sesuai untuk 2 orang bagi sebilik. Untuk pengetahuan anda, aktiviti dan tempat menarik yang boleh anda lawati adalah sama seperti di Pakej Bajet Ekonomi.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Cinta

Sememangnya anda akan lebih jimat dan berbaloi dengan pakej Honeymoon ini.  Anda tidak perlu menghias dan menghasilkan decoration bilik secara sendiri untuk membuat kejutan pada orang yang tersayang tetapi bilik tersebut sudah berkonsepkan honeymoon dan romantik.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Katil

Segala kemudahan, perkhidmatan, kenderaan dan tempat-tempat menarik untuk anda lawati juga adalah sama seperti pakej ekonomi, yang membezakan adalah decoration dan juga perkhidmatan disediakan adalah untuk 2 orang dan lebih private.

Sebab Anda Patut Memilih Percutian Bajet Pulau Pangkor Bayu Vacation

1. Penginapan Selesa

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Enjoy

Bilik dan chalet yang disediakan sangat-sangat selesa dan boleh diduduki seramai 10 orang minimum, pastinya keluarga anda akan selesa dan berpuas hati menetap di chalet yang disediakan.

2.  Aktiviti Menyeronokkan

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Pakej

Anda akan menjalani aktiviti yang menyeronokkan seperti bermandi-manda, snorkling, permainan sukan dan sukan air dan lain-lain lagi.  Inilah masanya untuk anda merehatkan minda anda dan bergambar sebagai kenang kenangan.

3.  Sesuai Untuk Semua

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Promosi

Percutian bajet ke Pulau Pangkor ini amat sesuai untuk semua terutamanya bagi anda yang ingin bercuti bersama keluarga kecil atau besar, kelab atau persatuan, kawan-kawan kolej atau pejabat dan semua komuniti.

4.  Tempat Menarik

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Murah

Tempat-tempat di Pulau Pangkor sangat menarik dan pelbagai.  Pantai menjadi keutamaan mereka yang datang ke sini kerana keindahan dan lautnya yang biru.

5.  Murah Dan Lengkap

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Jimat

Pakej ini sangat lengkap dengan pelbagai aspek tetapi murah pula.  Itulah kelebihan dan keistimewaan pakej bajet percutian ke Pulau Pangkor ini.

Harga Pakej Percutian Pulau Pangkor Yang Berpatutan

Anda boleh mendapatkan pakej-pakej ini mengikut kesesuaian anda, bilangan rakan-rakan dan juga tarikh masa yang sesuai yang anda dapat datang ke sini.  Bagi Pakej Ekonomi, untuk 2 hari 1 malam anda ditawarkan harga promosi iaitu RM350 dan untuk 3 smalam 2 hari pula bernilai RM470. Untuk pengetahuan anda, penginapan ini adalah khas untuk 1 bilik 2 orang.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Laju

Anda juga pasti akan terkejut dengan pakej penginapan yang khas untuk minimum 10 orang termasuklah kanak-kanak dan orang dewasa.  Dengan harga RM155 untuk dewasa dan RM80 untuk kanak-kanak, segala persediaan untuk melancong telah siap disediakan untuk anda. Kanak-kanak yang dimaksudkan adalah anak yang berusia 4 hingga 11 tahun.  Anda tidak perlu lagi menyediakan perkhidmatan seperti kereta, chalet dan sebagainya sekiranya membuat tempahan pakej ini.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Pantas

Harga bagi pakej-pakej yang ditawarkan ini sangat sangat murah dan berpatutan.  Adalah sangat berbaloi bagi anda mendapatkan pakej ini kerana ia merupakan promosi untuk tempoh masa yang tertentu dan selalu dilakukan.  Harga untuk hari bekerja dan hari cuti adalah seperti biasa.

Kata Mereka Yang Telah Menikmati Pakej Percutian Bajet Ke Pulau Pangkor

 

Percutian bajet yang menyeronokkan dan lengkap dengan pelbagai kenangan ditambah dengan perjalanan ke tempat-tempat menarik menjadikan percutian mereka sangat berbaloi, menyeronokkan dan sesuatu yang tidak dapat dilupakan.  Dengan hanya RM140 sahaja, anda juga dapat menikmati percutian yang sangat awesome ini!  Jom dapatkan promosi pakej percutian bajet ke Pulau Pangkor segera!

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Tepat

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Mesra

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Hubungi

Jom Tempah Pakej Percutian Bajet Ke Pulau Pangkor

Ramai yang telah menikmati Pakej Percutian Bajet ke Pulau Pangkor yang disediakan oleh Bayu Vacation.  99% sangat berpuas hati dengan semua perkhidmatan dan percutian mereka sepanjang berada di sana.

Pakej percutian ke Pulau Pangkor Cepat

PAKEJ PERCUTIAN BAJET PULAU PANGKOR BAYU VACATION
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-5868671) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook: Pakej Ekonomi Pulau Pangkor
Instagram: Percutian_Bajet_Pangkor
Email: bayu_vacation@yahoo.com.my

Jom tempah pakej percutian bajet ke pulau pangkor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah pakej percutian bajet ke pulau pangkor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah pakej percutian bajet ke pulau pangkor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: