Review
Jun 6, 2018, 11:27am

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching, Sarawak


Kuching adalah antara pilihan orang ramai untuk bercuti. Kadar pelancongan di Kuching juga semakin meningkat dari semasa ke semasa terutamanya ketika musim perayaan seperti Hari Raya Aidilfitri, dan Tahun Baru Cina. Hal ini kerana terdapat  banyak tempat untuk membeli belah. Misalnya, barang tradisional Sarawak yang cantik dan berseni.

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Pantas

Selain itu, makanan tradisional juga faktor orang ramai ke Kuching. Makanan yang menyelerakan seperti Laksa Sarawak dan Kuching Mee boleh didapati di pelbagai tempat menarik. Maka, dapatlah pelancong bersiar siar sambil menikmati keindahan bumi Kuching. Antara tempat yang menarik adalah Matang Wildlife Centre, tempat ini adalah tempat perlindungan haiwan terancam dalam kawan hutan terlindung yang besar. Haiwan yang boleh dijumpai di sana adalah seperti Orang Utan, burung enggang dan Sun bear.

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Cepat

Zaman teknologi sekarang, anda boleh memudahkan perjalanan dengan menyewa kereta sahaja. Bandar seperti Kuching yang mempunyai banyak jalan raya dan lebih sesuai memandu kenderaan berbanding berjalan kaki kerana ia lebih selamat. Bukan sekadar itu, membawa kereta sendiri mungkin lebih mudah, tetapi itu sekiranya anda ingin berada di tempat tersebut untuk tempoh masa yang lama. Sekiranya anda ingin singgah untuk sehari dua, lebih elok sekiranya anda menyewa kerana caj yang dikenakan untuk membawa kereta anda ke Kuching boleh mencecah ratusan ringgit.

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Profesional

Tips Mendapatkan Perkhidmatan Kereta Sewa Di Kuching,Sarawak.

Jika anda ingin melancong ke Kuching Sarawak, anda boleh menggunakan tips ini untuk memastikan anda dapat perkhidmatan terbaik dan berbaloi. Dengan tips ini akan kurang berlaku pembaziran Wang dan masa anda supaya semua tempahan dan penyewaan diselesaikan dengan cepat dan lancar. Anda juga boleh mengguna tips ini di mana- mana perkhidmatan sewa kereta sahaja pada apa- apa masa pun dan di mana sahaja.

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Best

1. Sentiasa Semak Keadaan Kereta

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Tayar

Anda perlu ambil sedikit masa untuk membuat penyelidikan bagi mencari dan mendapatkan tawaran terbaik Memandangkan perkhidmatan sewa kereta di hampir semua destinasi pelancongan adalah amat berdaya saing, anda pastinya inginkan pihak yang boleh menawarkan perkhidmatan dan khidmat pelanggan yang baik pada harga yang berpatutan atau tawaran istimewa lain yang anda tidak ketahui. Pastikan kereta yang anda ingin menyewa itu dalam kondisi terbaik dan tidak mempunyai tempat yang telah tercalar.

2. Bandingkan Harga

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Kredit

Pastilah anda ingin mendapatkan kereta sewa yang terbaik dan termurah, Oleh itu, anda boleh berbanding harga setiap kereta untuk mendapat kereta yang kamu ingin menyewa. Jika harganya terlalu baik untuk menjadi kenyataan pastikan tiada cas lebihan  yang kamu perlu dibayar , ini akan menyebabkan harga dibayar menjadi lebih tinggi. Jika betul -betul murah dan berkualiti baik, ambiklah!

3. Dapatkan Semua Maklumat Sebelum Ke Tempat Perkhidmatan Sewa Kereta

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Telefon

Anda perlulah tahu jenis kereta yang ingin kamu menyewa seperti jika anda ingin ke tempat yang mempunyai jalan raya yang tidak rata atau jalannya berbatu anda perlu menyewa kereta yang lebih tahan lasak dalam keadaan ini. Selain itu anda juga perlulah tahu apa harga biasa untuk menyewa kereta tersebut supaya anda tidak tertipu semasa ingin menyewa kereta, anda boleh membuat sedemikian dengan melayari laman sosial dan cari harga biasa untuk sewaan sesebuah kereta.

4. Cas Lain Yang Dikenakan

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Wang

Pastikan anda dapat mengetahui semua cas lain yang akan dikenakan sewaktu anda menyewa kereta, mungkin harga sewa kereta murah tetapi bila ditambah dengan cas lebihan terus harganya boleh naik sebanyak dua kali ganda, maka berhati- hatilah dengan cas lebihan. Jangan malu dan tanya ejen penyewa apa cas lain yang dikenakan sewaktu anda ingin menyewa.

Zaqwan Transport Perkhidmatan Kereta Sewa di Kuching, Sarawak

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Zaqwan

Jika anda ingin melancong ke Kuching Sarawak dan memerlukan Perkhimatan Kereta Sewa, Zaqwan Transport adalah pilihan terbaik untuk anda! Zaqwan Enterperprise menawarkan pelbagai jenis pengangkutan untuk Perkhidatan Sewa seperti Kereta, MPV dan Bas.

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Pengangkutan

Zaqwan Transport memastikan pengalaman bebas stres dan menyeronokkan untuk pelanggannya.

Zaqwan Transport mempunyai beberapa jenis pengangkutan yang anda boleh sewa, antaranya ialah:

1. Kereta Kompak

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Perodua

Kereta Kompak adalah kereta saiz biasa yang boleh memuatkan 4-5 orang, dan amat bagus untuk keluarga kecil. Jika anda ingin melancong seorang diri, kereta ini juga boleh dijadikan sebagai pilihan yang baik. Kereta ini senang dibawa kerena saiznya yang kecil dan juga menjimatkan petrol secara langsung menjimatkan wang anda.

Terdapat juga jenis kereta kompak seperti:

  • Myvi
  • Proton Saga
  • Axia

2. Kereta MPV

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching MPV

Kereta M.P.V  bermaksud Multi Purpose Vehicle, kereta ini mampu menampung sebanyak 9-12 orang, bagus untuk keluarga yang besar. Jika anda ingin melancong dengan keluarga anda ke Sarawak ini adalah kereta terbaik untuk anda, kereta yang besar ini memberikan keselesaan kepada sekeluarga supaya mengalami perjalanan yang licin dan selesa.

Terdapat juga jenis Kereta M.P.V seperti :

  • Perodua Alza
  • Alphard
  • Toyota Hilux

3. Bas

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Bas

Selain daripada kereta, Zaqwan Transport juga menyediakan Perkhidmatan Sewa Bas, bas boleh menumpangkan 35-40 orang. Jika ingin buat lawatan sekolah ke mana-mana di Kuching Sarawak dan anda memerlukan bas pastikan ini adalah pilihan anda! Bas ini selesa, mempunyai penghawa dingin supaya penumpang rasa selesa sepanjang perjalanan.

Terdapat jenis Bas iaitu:

  • Baram Express
  • Fusanta Express

Apakah Kebaikan Menyewa Kereta Dengan Zaqwan Transport?

1. Harga Berpatutan

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Promosi

Terdapat banyak tempat yang memberikan perkhidmatan tetapi harga mereka adalah mahal dan tidak berbaloi. Di Zaqwan Transport harga menyewa kereta murah dan berpatutan supaya kamu tidak perlu risau pecah dompet untuk membayar sewa kereta sahaja! Anda boleh menempah untuk beberapa hari dan anda pasti akan merasa perbezaan harga antara Zaqwan Transport dengan perkhidmatan kereta sewa yang lain.

2. Kereta Bersih, Wangi dan Mantap

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Pakej

Kereta di Zaqwan Transport bersih, wangi dan mantap supaya pelanggan dapat memandu dan melancong dengan selesa dan gembira. Tentulah anda tidak suka menaiki kereta yang kotor, busuk dan mempunyai banyak masalah mood melancong terus hilang dan anda akan rasa tidak semangat kerana kualiti kereta yang tidak baik. Maka untuk mengelakkan situasi itu pastiksn anda sewa kereta dari Zaqwan Transport. Kereta mereka juga diservis setiap kali sebelum diberikan kepada pelanggan jadi anda akan merasa seperti membawa kereta baru!

Perlukan Perkhidmatan Kereta Sewa Murah Di Kuching Sarawak? Tempahlah Dengan Zaqwan Transport!

Promosi Pakej Kereta Sewa Murah Di Kuching Hubungi

Zaqwan Transport berdekatan dengan Sarawak Museum dan Sarawak Stadium. Jadi, anda boleh waze sahaja alamat di bawah untuk mendapatkan perkhidmatan dari Zaqwan Transport.

ZAQWAN TRANSPORT | KERETA SEWA MURAH DI KUCHING
Hubungi 
: Tekan untuk telefon (016-8896878) | Tekan untuk Whatsapp
Email: zaqwantransport@gmail.com

Alamat:
Lot 421, 1st Floor, Wisma Hwa Geok, Jalan Kulas, 93400, Kuching, Sarawak, Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: