Review
Oct 21, 2018, 12:05pm

Promosi Pakej Facial Wajah Murah di Segambut


Mobile Spa semakin di kenali di kalangan wanita mahupun lelaki yang mementingkan penjagaan diri. Untuk pengetahuan anda, servis Mobile Spa ini akan dilakukan mengikut lokasi yang anda tentukan serta pada masa yang anda inginkan. Anda dapat menikmati servis spa yang lebih privasi dan eksklusif memandangkan anda boleh membuat spa mengikut tempat yang anda inginkan.

Ada Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Membuat rutin penjagaan kecantikan dan kesihatan di spa ini sangat bagus untuk dalaman badan juga kerana ia memberi kesegaran dan ketenangan kepada badan anda. Ramai sangkakan rutin spa ini hanya untuk dapatkan wajah yang cantik sahaja walhal hakikatnya rutin di spa ini sangat membantu kulit kita sihat dari dalam dan mengembalikan aura – aura positif yang akan menyerlahkan ketrampilan seseorang itu.

Mobile Home Spa Rozy Terbaik di Segambut

Adanya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Penat seharian bekerja dan tiada masa untuk luangkan waktu untuk penjagaan diri? Anda jangan risau kerana bagi mereka yang berada di sekitar Segambut , anda sangat bertuah. Anda boleh menempah slot spa di rumah daripada Mobile Home Spa Rozy untuk datang ke rumah anda. Untuk melakukan sedikit kelainan, anda boleh juga melakukan spa secara berkumpulan bersama rakan karib atau ahli keluarga bersempena hari lahir anda. Pasti ia akan menjadi hadiah yang terbaik untuk hari kelahiran anda itu nanti.

Manjakan Diri Dengan Servis Mobile Home Spa Rozy

Selain Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Mobile Home Spa Rozy menyediakan pelbagai servis spa yang pasti membuatkan anda terasa ingin mencuba ke semua pakej yang ada. Antara servis spa yang anda boleh nikmati adalah :

Rawatan Muka ( Facial )

Adanya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Rutin facial di spa merupakan rutin yang paling asas yang dilakukan di setiap spa. Sebelum anda membuat keputusan untuk melakukan prosedur facial ini, sangat penting untuk anda ketahui proses serta produk yang digunakan. Facial merupakan proses perawatan wajah yang dilakukan oleh seseorang agar wajahnya kelihatan lebih muda, jelita dan berseri – seri. Tujuan melakukan facial adalah untuk merawat, memulihkan dan mengekalkan kesihatan kulit dari dalam.

Eyelash Perming

Selain itu Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Setiap wanita mengidamkan bulu mata yang lentik. Sebelum keluar rumah, mereka akan pastikan bulu mata di aliskan dengan maskara terlebih dahulu. Namun itu akan melambatkan tempoh untuk bersiap sekiranya sedang mengejar masa. Teknologi hari ini, anda boleh membuatkan bulu mata anda melentik selama beberapa bulan sekiranya melakukan penjagaan yang baik. Eyelash Perming daripada Mobile Home Spa Rozy ini menggunakan bahan yang selamat dan terbaik untuk dapatkan hasil yang luar biasa pada bulu mata anda.

Waxing Underarm, Full Hand dan Half Leg

Antara Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Waxing ini merupakan proses menghilangkan rambut atau bulu – bulu yang tumbuh di sekitar bahagian badan tertentu. Ramai yang memilih teknik waxing berbanding bercukur. Ini kerana waxing lebih selamat dan bulu baru mengambil masa yang agak lama untuk tumbuh berbanding bercukur. Bercukur sangat berisiko untuk luka, kulit menjadi hitam serta pertumbuhan bulu baru yang cepat. Anda boleh nikmati servis waxing ini daripada Mobile Home Spa Rozy.

Manicure

Adanya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Manicure merupakan rawatan khas untuk kuku tangan bukan sahaja untuk kelihatan lebih cantik malah bagi memastikan kuku berada dalam tahap kebersihan yang optima. Antara manfaat yang diperolehi daripada manicure ini adalah dapat mengelakkan kuku daripada rapuh, membantu mengembalikan kesihatan kuku, melancarkan peredaran darah di sekitar jari dan pergelangan tangan, serta memperlihatkan tangan dan kuku anda yang lebih bersih.

Dapatkan Rawatan Facial Terbaik Daripada Mobile Home Spa Rozy

Seterusnya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Untuk mengembalikan aura positif serta kelihatan awet muda, anda mesti dapatkan rawatan facial daripada Mobile Home Spa Rozy. Facial wajah ini sangat penting bagi memastikan kulit sentiasa bersih serta merawat masalah kulit sebelum menjadi lebih teruk. Antara manfaat yang anda boleh perolehi daripada membuat rawatan facial adalah :

Mencegah Masalah Jerawat

Adanya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Kulit berjerawat berpunca daripada kekotoran yang singgah pada kulit muka anda. Selain itu, penjagaan wajah yang tidak teratur juga akan mendorong pertumbuhan jerawat ini. Jerawat anda akan menjadi semakin teruk sekiranya anda memicit dengan menggunakan jari yang tidak bersih. Namun dengan rawatan facial, jerawat anda akan dirawat menggunakan alat yang bersih serta teknik – teknik yang betul.

Membuang Sel Kulit Mati

Selain itu Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Sel – sel kulit mati pada kulit anda akan menyebabkan kulit wajah anda menjadi kusam dan tidak bermaya. Kulit kusam akan menyebabkan masalah kulit lain juga seperti tona kulit yang tidak sekata, permukaan kulit yang kering serta munculnya blackhead pada kulit wajah. Dengan rawatan facial, kulit anda akan menjadi semakin sihat serta lebih bertenaga kerana sel – sel kulit mati ini akan dibuang dan dibersihkan.

Melambatkan Proses Penuaan

Antaranya Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Melakukan rutin facial dengan teratur akan memberi manfaat yang baik kepada kulit anda iaitu melambatkan proses penuaan. Rawatan wajah yang betul akan memperbaiki struktur kulit, melancarkan peredaran darah serta merawat garis – garis halus yang timbul pada permukaan kulit.

Apa Kata Mereka Yang Sudah Menikmati Servis Mobile Home Spa Rozy?

Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Ada Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Jom Lakukan Spa di Rumah Dengan Mobile Home Spa Rozy

Pakej Facial Wajah Murah di Segambut

Kini anda sudah tidak perlu keluar rumah untuk menikmati rawatan spa serta manjakan diri anda. Anda yang berada di sekitar Segambut boleh dapatkan servis Home Spa Rozy ini pada harga yang murah dan dapat melakukan spa di lokasi yang anda inginkan. Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi info di bawah.

Promosi Spa Murah | Mobile Home Spa Rozy
Hotline: Tekan untuk telefon (010-2374000) | Tekan untuk WhatsApp

Jom Lakukan Spa di Rumah Dengan Mobile Home Spa Rozy SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Lakukan Spa di Rumah Dengan Mobile Home Spa Rozy SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Lakukan Spa di Rumah Dengan Mobile Home Spa Rozy SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: