Review
Aug 20, 2018, 8:13am

Promosi Mobile SPA Terbaik di Kuantan


Siapa yang tak nak kelihatan cantik, sihat tubuh badan dan muka berseri – seri kan? Rata – rata kaum wanita suka sangat nampak cantik dan berseri. Selalunya tempat yang terbaik untuk mendapatkan bentuk wajah yang kembali ceria dari penat lelah, sudah semestinya ramai yang pergi ke spa. Lagi – lagi yang tengah buat promosi dengan harga yang murah dan berpatutan. Jadi tak salah berhabis duit sedikit.

Antara Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Memperkenalkan Rawatan Spa Facial Home To Home Daripada Zieda BeautySpa.

Antaranya Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Jarang sekali dengar mengenai mobile spa kan? Mobile spa ini biasanya dikenali sebagai spa bergerak, iaitu bergerak dari rumah ke rumah mengikut kawasan yang disertakan. Mobile spa ini amat menjimatkan masa para pelanggan. Lagi – lagi mereka yang berkerja tidak kira masa. Adanya Zieda BeautySpa, dengan menawarkan promosi yang cukup – cukup murah untuk rakyat Kuantan, Pekan dan Kemaman anda tidak perlu risau lagi.

Memilih Facial Home to Home Treatment Sebagai Mobile Spa.

Bagi Zieda BeautySpa, memilih facial treatment sebagai mobile spa adalah satu keutamaan. Kenapa facial treatment? Ini kerana ia melibatkan raut wajah seseorang itu berubah menjadi bersih dan berseri setelah melakukan rawatan wajah. Wajah seseorang itu memainkan peranan yang penting, kerana “people observed us by their eyes”.

Ada Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Kelebihan Memilih Facial Treatment Sebagai Mobile Spa Berbanding Yang Lain. Berikut adalah beberapa kelebihan facial treatment Zieda Beauty Spa untuk kecantikan wanita yang perlu anda ketahui.

1. Menegangkan dan mencerahkan kulit muka

Kulit muka yang lesu, tidaklah elok bagi sesetengah wanita. Ini kerana, kulit wajah adalah penting bagi mereka untuk mengekalkan kecantikan. Amat mudah untuk mengembalikan ketegangan dan mencerahkan kulit wajah dengan hanya melakukan rawatan facial treatment yang disediakan. Facial treatment ini hanyalah dilakukan mengikut pada kesesusaian anda.

2. Mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat.

Adanya Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Jerawat dan jeragat seperti rakan baik dekat kulit wajah kita. Nak – nak lagi ia datang dengan sekali gus. Dengan adanya rawatan muka ini, bahan – bahan semulajadi yang digunakan dapat mengecutkan dan memudarkan sahabat baik ini daripada terus membiak di kulit wajah kita.

3. Urutan Pada Wajah

Selain Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Ya, memang amat wajib dan perlu untuk melakukan rawatan keatas wajah. Urutan pada wajah, adalah satu cara untuk mengekalkan peredaran darah berjalan dengan lancar. Amat mudah melakukan urutan pada wajah, bahkan boleh melakukannya dengan sendiri di rumah.

4. Mengembalikan Seri Wajah

Selain itu Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Seri wajah seseorang itu akan tampil dengan penjagaan muka yang sebetulnya. Seri wajah ini akan menaikkan lagi tahap keyakinan seseorang itu dalam kehidupan seharian. Wajah yang sihat, kulit wajah yang berseri siapa yang tak nak bukan? Rawatan facial adalah salah satu rawatan muka yang bagus untuk mengembalikan seri wajah seseorang itu.

Harga Rawatan Yang Mampu Milik

Selan itu Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Siapa cakap nak buat rawatan muka ini mahal? Paling mahal pon dalam seratus lebih. Itu pon mengikut jenis muka dan rawatan yang disediakan. Tetapi Zieda Beauty Spa menyediakan harga rawatan yang mampu milik dan dapat memudahkan pelanggannya dengan perkhidmatan mobile spa bergerak dari rumah ke rumah yang dijalankan. Semakin banyak mengambil rawatan muka, semakin banyak promosi dan diskaun yang anda akan dapat.

Spa Dan Mobile Spa

Ada Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Zieda Beauty Spa bukan sahaja beroperasi sebagai mobile spa, namun pelanggan juga boleh pergi ke spa Zieda Beauty Spa. Mobile spa bergerak dari rumah ke rumah, mengikut pelanggan yang telah menetapkan temujanji. Bagi mereka yang ingin terus mendapatkan rawatan muka dengan segera boleh terus ke spa Zieda Beauty yang disediakan. Spa dan mobile spa memudahkan pelanggan dan juga pakar yang terlatih.

Temujanji Di Zieda Beauty Spa

Adanya Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Bagi pelanggan yang ingin mendapatkan rawatan muka, perlulah membuat temu janji terlebih dahulu. Ini untuk mengelakkan berlakunya kesuntukan masa dalam membuat rawatan muka bagi sesetengah pelanggan. Pelanggan boleh memilih sama ada mahu melakukan rawatan di rumah mahupun di spa sendiri. Temu janji haruslah dibuat beberapa hari sebelum rawatan. Pelanggan hanya perlu telefon dan menetapkan waktu dan hari sahaja.

Waktu Operasi Spa dan Mobile Spa Zieda Beauty Spa

Mencari Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Spa dan Mobile spa beroperasi 7 hari seminggu. Bermula dari pukul 10 pagi hingga 10 malam. Pelanggan boleh memilih sama ada ingin mengambil rawatan di spa mahupun di rumah. Pelanggan hanya perlu menetapkan waktu dan hari untuk mendapatkan rawatan. Spa akan beroperasi sehingga pukul 6 petang pada hari Ahad dan hanya tutup operasi pada waktu cuti am. Pelanggan tidak perlu khuatir lagi untuk mendapatkan promosi rawatan muka dari Zieda Beauty Spa.

Mobile Spa Workshop, Zieda Beauty Spa

Mencari-cari Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Zieda Beauty Spa juga banyak mengikuti kelas spa bergerak kepada mereka yang ingin menambahkan pendapatan. Yuran yang sangat murah. Cara pembelajaran yang sangat praktikal. Mentor yang bertauliah. Tidak perlu risau akan kegusaran mobile spa, kerana semuanya terlatih.  Mobile spa workshop akan mengadakan kelas mengikut kawasan yang mendapat banyak temu janji dan kepada yang memerlukan.

Pakar Yang Terlatih Dari Zieda Beauty Spa dan Mobile Spa

Ciri Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Zieda Beauty Spa sendiri mengeluarkan beratus pakar yang terlatih kepada setiap pelanggan. Ini kerana, memastikan cara kerja yang tulus dan betul. Walaupun menyediakan harga promosi yang murah kepada pelanggan, namun cara bekerja juga amat dititikberatkan. Amat mudah untuk menjadikan mobile spa ini sebagai platform pendapatan, dengan hanya memasuki kelas dan sentiasa praktis.

Mengadakan Kelas Mobile Spa / Preview Mobile Spa Dengan Pusat Kecantikkan Lain

Terdapat Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Team Mannequin Beauty dan bakal mobile spa adalah di antara  yang mengikuti kelas preview yang diadakan oleh Zieda Beauty Spa. Zieda Beauty Spa mengadakan kelas preview ini sebagai satu platform untuk melebarkan sayap perniagaan serta menjana pendapatan kepada yang lain untuk lebih percaya akan diri sendiri dengan bakat yang sedia ada.

Staff Mobile Spa Yang Mesra Pelanggan

Terdapatnya Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Dengan layanan tip top yang diberikan dari Zieda Beauty Spa, tidak perlu ragu – ragu lagi. Kerana layanan seperti puteri diraja diberikan kepada setiap pelanggan. Suasana yang nyaman dan bau – bauan herba semulajadi disekelilinya, menambahkan serta menaikkan aura serta kesegaran dan keselesaan kepada pelanggan.

Zieda Beauty Spa dan Mobile Spa Mengutamakan KebersihanAda ciri Mobile SPA Terbaik di Kuantan

Memakai penutup hidung dan mulut atau mask adalah satu kebersihan yang dititikberatkan oleh Zieda sendiri. Ini untuk memastikan cara kerja yang bersih di samping bekerja dengan pelanggan. Pemakaian mask adalah amat penting untuk mengekalkan pelanggan selesa dengan cara kerja yang dilakukan.

Jom Manjakan Muka di Zieda Beauty Spa!

Luangkan sedikit masa untuk merehatkan kulit wajah di Zieda Beauty Spa. Promosi yang sangat murah di sekitar Kuantan, Pekan dan Kemaman. Kekal cantik, segar dan bertenaga sejurus melakukan rawatan di sini. Hubungi mereka untuk keterangan lanjut.

ZIEDA BEAUTY SPA | PROMOSI MOBILE SPA TERBAIK DI KUANTAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (019 – 9519775) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook:
Zieda Beautyspa

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: