Review
Jun 11, 2018, 4:24pm

Promosi Minyak Wangi De’xandra Pada Harga Murah


Biarpun wajah anda dirias sempurna dengan solekan, namun penampilan anda seakan ‘hambar’ jika tidak dilengkapi dengan semburan haruman yang mengasyikkan. Benar, haruman itu mencerminkan personaliti seseorang. Ia membangkitkan aroma dan aura seseorang itu dengan lebih jelas.

promosi minyak wangi de'xandra

Perbezaan Di Antara Parfum, EDP, EDT & EDC

Pada botol pewangi wangian sering tertulis label ‘parfum’, ‘eau de parfum’, ‘eau de toillette’ atau ‘body splash’. Mungkin banyak dari Anda masih bingung, kandungan apakah itu dan berpengaruhkah pada ketahanan aromanya?

panduan tips memilih perfume

Label-label tersebut ternyata berkait rapat dengan kadar kandungan pati parfum. Semakin tinggi tingkat patinya, maka semakin lama pula wangian tersebut bertahan dan tentunya, semakin mahal harganya.

Parfum (Pure Perfume)

promosi minyak wangi de'xandra

Kadar Ketumpatan  patinya mencapai 16%-30%, dan asli tanpa campuran alkohol. PARFUM adalah pati minyak wangi yang paling kuat dan paling mahal. Tahan lebih lama sehingga 6-8 jam bergantung kepada jenis kulit.  Jika anda mengenakan wangian ini, bukan sahaja tubuh akan berbau harum malah boleh dihidu dari jarak yang cukup jauh dan tahan lama.

Eau de Perfume

promosi minyak wangi de'xandra termurah

Kadar Ketumpatan patinya mencapai  8%-16%. EDP atau Eau De Parfum mengandungi pati yang kurang pekat daripada Parfum. Tahan sehingga 3-5 jam. Ia mempunyai kandungan alkohol yang sedikit, aroma wanginya tahan lama dan kuat. Selalunya lebih sesuai digunakan pada malam hari, terutama untuk menghadiri acara formal.

Eau de Toilette

promosi minyak wangi de'xandra terkini

Kadar Ketumpatan  patinya mencapai 5%-8%. EDT atau Eau De Toilette merupakan minyak wangi yang lazim didapati di pasaran. Tahan sehingga 2-4 jam. Wangian ini berada setingkat diatas cologne. Kandungan alkoholnya kurang sedikit berbanding dengan cologne. Untuk kesegaran yang bertahan lama, wangian jenis ini adalah pilihan yang sesuai kerana aromanya ringan, tidak terlalu tajam dan sesuai untuk banyak acara mahu pun saat bersantai bersama teman.

Eau de Cologne

antara promosi minyak wangi de'xandra

Kadar Ketumpatan patinya mencapai 3%-5%. EDC atau Eau De Cologne adalah minyak wangi yang paling lemah dan kebiasaannya dipasarkan kepada lelaki. Tahan sehingga 2 jam. Jenis wangian ini yang paling ringan jika dibandingkan dengan yang lain. Amat sesuai digunakan di bagian tubuh, untuk menyegarkan dan memberikan aroma harum setelah mandi. Biasanya wangian ini beraroma menyegarkan.

Garis Panduan Dalam Memilih Minyak Wangi

Terdapat beberapa garis panduan dalam memilih minyak wangi antaranya:

Kulit 

pilih perfume mengikut jenis kulit

Setiap minyak wangi akan mencetuskan aroma berbeza apabila terkena kulit. Oleh itu, pastikan kita mencuba dulu dengan membuat semburan pada kulit dan bukannya baju bagi memastikan aroma yang sesuai dengan tubuh. Jangan hanya membeli disebabkan terpengaruh dengan jenama sebelum benar-benar yakin wangian itu sesuai dengan diri anda.

Bau 

pilihan bau perfume dexandra terbaik

Pastikan kita memilih minyak wangi beraroma segar yang mempunyai bau mengesankan. Ketika membeli, pastikan kita meminta pandangan rakan (sebaik-baiknya wanita) mengenai minyak wangi sesuai. Biasanya rakan akan memberikan pandangan berbeza mengenai apa yang sesuai dengan personaliti diri kita.

Bahan Dan Aroma 

bahan dan aroma dexandra

Minyak wangi boleh dipilih berdasarkan bahan serta aroma digunakan. Misalnya, minyak wangi berperisa kayu, buah – buahan, bunga – bungaan, lautan, sayur-sayuran dan wangian Timur. Biasanya, setiap wangian mempunyai pengkelasan berbeza sama ada sesuai untuk lelaki atau wanita. Bagaimanapun, pilih haruman yang sesuai dengan personaliti dan gaya hidup kita.

Iklim Dan Musim

kelebihan minyak wangi dexandra

Memilih minyak wangi juga harus mengambil kira iklim dan musim. Minyak wangi yang baik untuk musim sejuk tidak semestinya baik untuk musim panas. Oleh itu, amat penting memilih minyak wangi sesuai bukan saja pada kulit tapi iklim dan musim.

Kelahiran De’xandra telah menggegarkan industri perfumes di negara ini kerana dalam masa yang singkat ia telah menjadi salah satu jenama pilihan oleh rakyat tempatan. Sekiranya anda bukan peminat perfumes, anda harus baca laman ini dengan teliti bagaimana dexandra dapat membantu mengharumi anda setiap masa.

35 Wangian Dexandra Lelaki Dan Wanita

Sejak penjenamaan semula Dexandra sehingga hari ini, sebanyak 35 brand perfume telah di brandingkan semula iaitu 19 wangian untuk wanita dan 16 wangian untuk lelaki dengan nama-nama baru.

perfume dexandra pilihan masakini

Kepada peminat perfumes atau minyak wangi, anda mungkin sudah tahu kewujudan De xandra. Ia adalah perfume yang paling hangat diperkatakan kebelakangan ini. Apakah sebabnya? Mari kita tinjau kelebihan perfume De’xandra berbanding dengan wangian antarabangsa yang lain.

Kelebihan De’Xandra Jika Dibandingkan Dengan Perfume-Perfume Antarabangsa Atau Jenama Yang Lain

Tahan Lebih Lama Dengan Harga Yang Berpatutan

promosi minyak wangi de'xandra menjimatkan

Dexandra adalah wangian EDP (halal) yang boleh tahan 8 jam selepas spray dan wangiannya setanding dengan original perfumes. Harganya yang tidak terlalu mahal menjadikan ia mampu dimiliki oleh kebanyakan rakyat Malaysia. Malah banyak pengguna mengatakan wangian ini setanding dengan produk-produk jenama terkenal antarabangsa yang lain seperti Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, dsb.

Ringan Dan Senang Dibawa (Termasuk Solat Dan Masuk Kapal Terbang)

perfume mudah dibawa

35 ml sebotol adalah isi kandungannya. Pengguna dapat membawanya ke mana saja yang diingini dan menggunakannya apabila diperlukan (termasuk ketika melancong). Selain itu, pihak Jakim telah mengesahkan alkohol boleh dibawa solat dan alkohol dexandra ialah dari ekstrak tumbuhan iaitu tebu dan ianya boleh dibawa bersolat dan semasa penerbangan (hand carry luggage).

Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia

promosi minyak wangi de'xandra menepati citarasa

Bayangkan minyak wangi De’xandra menjana hasil sebanyak RM4.5 juta pada bulan Oktober 2015 sahaja dan angka ini terus meningkat setiap bulan. Ini membuktikan bahawa ia adalah perfumes yang dapat diterima oleh semua lapisan umur & kaum dan produk haruman yang sangat laris dijual di negara ini.

Khidmat Pelanggan Yang Baik

promosi minyak wangi de'xandra khidmat pelanggan

Kami dan syarikat HQ kami sentiasa bersedia membantu anda sekiranya anda menghadapi apa-apa masalah atau kurang faham dengan produk kami. Sistem kerja syarikat yang efektif, memberi jaminan 100% kepuasan kepada anda.

Penghantaran Yang Cepat Dan Efisien

penghantaran promosi minyak wangi de'xandra

Penghantaran produk adalah cepat ke seluruh Malaysia (termasuk Sarawak dan Sabah) menggunakan servis Pos laju setelah menerima tempahan secara online atau offline. Biasanya bungkusan akan sampai ke tangan anda dalam masa dua hari bekerja.

Award Winning Product (Kualiti Terjamin)

anugerah dexandra

Bayangkan pada tahun lepas (2015), DeXandra telah dinobatkan sebagai THE BEST INDUSTRY CLASS SECTOR IN FRAGRANCE & LUXURIOUS PERFUMESBukan senang untuk mendapatkan anugerah ini. Jadi, sememangnya ia adalah perfume yang berkualiti dan boleh diterima oleh masyarakat sejagat.

100% Secure & Safe Payment

safe and secure payments

Sekiranya anda berminat mencuba perfume De’xandra, kami amat yakin produk ini tidak akan mengecewakan anda dan anda boleh mendapatkannya secara online atau offline

Banyak Testimoni Yang Positif Pengguna DeXandra

Kami menerima banyak dan macam-macam testimoni yang mengatakan kehebatan minyak wangi ini. Jom kita lihat antaranya.

testimoni peminat wangian dexandra testimoni peminat wangian dexandra testimoni peminat wangian dexandra

Dapatkan Promosi Minyak Wangi De’Xandra Perfume Pada Harga Murah Sekarang!

Bagi anda yang ingin mewangi dengan De’xandra Perfume bolehlah mendapatkannya sekarang juga. Harganya taklah mahal tetapi harumannya setanding haruman antarabangsa. Tak perlu buang duit yang banyak untuk mendapatkan haruman yang tahan lama. Dengan De’xandra Perfume anda akan mewangi sampai ke petang.

wangikan diri dengan testimoni peminat wangian dexandra

DE’XANDRA PERFUME | WANGIAN MURAH DAN HARUM
Hotline: Tekan untuk telefon (0192649594) | Tekan untuk WhatsApp
Web: http://TestimoniSaya.biz/AfzanHussin

 

Nak order Perfume DeXandra SEKARANG?

Sila telefon ke +60192649594 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak order Perfume DeXandra SEKARANG?

Sila telefon ke +60192649594 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak order Perfume DeXandra SEKARANG?

Sila telefon ke +60192649594 atau WhatsApp SEKARANG!