Review
May 25, 2019, 9:20am

Promosi Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Dari RM20


Shares285

Lenguh badan? Migrain? Senggugut? Perut masuk angin? Resdung datang menyerang lagi? Kan bagus kalau semua itu dapat dirawat hanya dengan satu krim yang mudah di bawa ke mana sahaja. Namun, pasti risau akan harga krim pelbagai fungsi ini kan? Boleh bayangkan harganya pasti melambung tinggi di luar kemampuan!

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Mudah Digunakan

Berita baik untuk anda! Siapa kata tiada krim serbaguna yang murah, selamat dan berkesan? Ya! Anda pasti teruja apabila dapat mengetahui manfaat dan keistimewaan yang bakal kami kongsi di artikel ini. Menariknya, krim ini dapat merawat pelbagai jenis kesakitan yang anda, anak atau ibu bapa anda alami hari ini.

Krim Sekapur Limau | Produk Berkesan dan Selamat Untuk Digunakan

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Hebat

Lambakan produk di pasaran pasti membuatkan anda rambang mata dan risau untuk memilih produk yang terbaik untuk anda. Memperkenalkan Krim Sekapur Limau iaitu krim serbaguna yang berasaskan tumbuh – tumbuhan dan herba alam semulajadi sahaja. Tekstur Krim Sekapur Limau ini adalah berwarna putih dan juga 100% berasaskan air. Ini menjadikan penyapuan krim akan lebih mudah meresap ke dalam kulit sepantas 20 saat sahaja.

Ketahui Rahsia Ramuan Yang Terkandung Di Dalam Krim Sekapur Limau

#1 Herba Susu Nabi

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Dipercayai

Krim Sekapur Limau sangat bermanfaat untuk anda yang mempunyai masalah kulit seperti kegatalan kulit, kayap dan eczema. Ini kerana bahan Herba Susu Nabi ini sangat mujarab untuk merawat pelbagai jenis masalah kulit. Selain itu, Herba Susu Nabi ini juga dapat membantu mengurangkan serangan asma, menyembuhkan batuk berkahak serta mampu menghentikan selsema.

#2 Serai Wangi

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Mudah Digunakan

Krim Sekapur Limau juga berfungsi sebagai aromaterapi yang boleh memberikan kesegaran daripada bauan serai wangi. Selain itu, serai wangi ini juga dapat membantu mengurangkan sakit senggugut, melegakan perut kembung dan melegakan kekejangan otot.

#3 Daun Sireh

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Segar

Daun sireh mempunyai pelbagai manfaat untuk kesihatan luaran dan dalaman wanita. Namun, setelah daun sireh juga dimasukkan ke dalam ramuan Krim Sekapur Limau ini, maka khasiat daun sireh ini dapat dinikmati oleh semua ahli keluarga termasuk lelaki dan kanak – kanak. Antara manfaat daun sireh adalah dapat melegakan senggugut, merawat kulit berjerawat, merawat asma, mengurangakan kegatalan pada vagina, membantu sistem pencernaan serta melawaskan sistem pembuangan.

#4 Halia

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Termantap

Krim Sekapur Limau sangat berkesan untuk anda yang mengalami sakit senggugut setiap kali datang bulan. Ramuan halia yang terkandung di dalam Krim Sekapur Limau dapat melegakan sakit senggugut, menghilangkan lenguh badan dan juga sakit belakang.

#5 Kayu Putih

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Terbaik

Salah satu ramuan semulajadi terbaik yang ada di dalam Krim Sekapur Limau adalah kayu putih. Kayu putih ini sangat bermanfaat bagi anda mengalami demam, selsema, batuk, sakit kepala, cirit birit, radang usus, keradangan kulit, sakit gigi, eczema dan pelbagai lagi masalah kesihatan.

#6 Air Mawar

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Melembutkan

Air mawar sangat kaya dengan vitamin A, C dan E yang sangat baik untuk membantu mencerahkan kulit serta membantu kulit anda untuk kelihatan sentiasa muda. Malah, air mawar juga mengandungi bahan antiseptik dan antibakteria yang boleh mencegah jerawat muncul pada kulit anda.

#7 Limau Nipis

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny 2020

Krim Sekapur Limau juga mengandungi ramuan limau nipis di mana ia dapat membantu mencerahkan kulit. Selain itu, limau nipis sangat bermanfaat bagi merawat masalah – masalah kulit seperti jeragat, jerawat dan juga kulit kusam.

Ketahui Kebaikan Daripada Amalan Sapuan Krim Sekapur Limau Secara Konsisten

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Malaysia

Setelah anda ketahui ramuan utama yang terkandung di dalam Krim Sekapur Limau ini, pasti anda sudah boleh mengesan pelbagai manfaat yang bakal diperolehi. Tambahan pula, formulasi Krim Sekapur Limau tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya maka anda boleh mengamalkannya dengan yakin dan selamat.

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Segar

Antara kebaikan yang dapat dinikmati daripada sapuan Krim Sekapur Limau secara konsisten adalah :

  • Merawat sakit kepala yang disebabkan migrain.
  • Mengurangkan sakit senggugut ketika datang bulan.
  • Membantu untuk kurus lebih cepat.
  • Membantu merawat kegatalan pada kulit, eczema atau kulit sensitif.
  • Merawat sakit sendi yang disebabkan oleh gout.
  • Melegakan badan yang lenguh.
  • Mengurangkan batuk berkahak.
  • Merawat masalah kegatalan hidung dan resdung.
  • Membantu ibu selepas bersalin.

Nikmati Promosi Krim Sekapur Limau Hanya RM20 Sahaja

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Selesa

Krim Sekapur Limau cukup dikenali sebagai krim serbaguna paling murah di pasaran. Hanya berharga RM20, anda boleh merawat pelbagai jenis kesakitan yang dialami. Apa yang lebih penting adalah, walaupun Krim Sekapur Limau sangat murah, namun, kesannya sangat mujarab dan berkesan. Malah, Krim Sekapur Limau sesuai digunakan oleh semua peringkat umur termasuklah bayi, kanak – kanak, wanita, lelaki dan juga warga emas.

Boleh Membantu Ibu – Ibu Berpantang Dengan Mudah

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Termantap

Krim Sekapur Limau sangat disarankan untuk ibu – ibu yang baru lepas bersalin. Ibu lepas bersalin sangat memerlukan penjagaan rapi kerana keadaan urat sudah mengembang, sendi – sendi yang lenguh serta mengelakkan angin dalam badan. Krim Sekapur Limau akan membantu ibu berpantang ini untuk dapatkan kembali bentuk badan idaman mereka, melancarkan aliran darah serta mengurangkan rasa lenguh dalam badan.

Lihat Testimoni Pengguna Krim Sekapur Limau

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Melembutkan Muka

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Cantik

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny 2019

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Berangin

Dapatkan Krim Sekapur Limau Untuk Anda dan Keluarga Hari Ini!!

Krim Sekapur Limau merupakan satu produk kesihatan yang wajib ada di setiap rumah. Malah, hanya dengan satu krim ini, anda dapat merawat dan mengubati kesakitan yang dialami dalam tempoh yang pantas. Jadikan Krim Sekapur Limau sebagai teman anda di rumah, di tempat kerja dan ketika mengembara juga! Bagi mendapatkan maklumat lanjut, anda boleh menghubungi info yang dinyatakan di bawah ini.

Krim Sekapur Limau oleh Inspirasi Ayumurny Hangat

KRIM SEKAPUR LIMAU | KRIM SERBAGUNA YANG MURAH, SELAMAT & BERKESAN
Hotline : Tekan untuk telefon (019 957 2753) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Krim Sekapur Limau Bera

Jom dapatkan Krim Sekapur Limau SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan Krim Sekapur Limau SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan Krim Sekapur Limau SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: