Review
Nov 6, 2019, 3:00pm

Promosi Kopi Arabica Terbaik Di Pasaran


Hai semua, adakah anda sangat sibuk pada hari-hari anda? Anda tiada masa rehat? Dan anda sangat tekanan dalam menghadapi hari-hari anda kerana penuh dengan masalah di tempat kerja, tempat belajar dan rumah? Pada pendapat saya, anda perlukan rehat yang lebih untuk merehatkan diri anda sedikit untuk mengelakkan anda terkena penyakit seperti sakit jantung dan darah tinggi apabila terlampau sterss. Anda juga perlu menitikberatkan hal kesihatan anda walaupun anda selalu sibuk dengan kerja-kerja harian anda.

Promosi Kopi Arabica Padu

Apabila anda selalu sterss, anda perlu menjaga pemakanan dengan lebih teliti dan baik. Hal ini demikian kerana untuk mengelakkan anda terkena penyakit 3 serangkai iaitu kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung. Pemakanan harus diberi perhatian untuk anda dapatkan badan yang sihat dan cergas. Hal ini sangat dapat membantu anda dalam menangani tekanan apabila badan yang lebih sihat. Jadi, jangan biarkan pemakanan anda terbiar ia akan membuatkan mood anda juga berubah menjadi sterss.

Sihat Bersama Skash

Promosi Kopi Arabica 2020

Anda pernah dengar tentang Skash? Skash ialah menawarkan produk minuman yang berkualiti tinggi,sedap dan memenuhi keperluan harian anda. Kombinasi produk minuman bersama herba menambah nilai kepada produk yang dihasilkan. Kesan yang positif kepada tubuh badan menjadikan ia sebagai pilihan utama minuman harian anda. Selain itu, produk Skash yang di adun di kilang yang sangat bersih, mempunyai sijil MESTI, sentiasa dipantau oleh pihak berwajib iaitu Kementerian Kesihatan Malaysia dan pihak Jabatan Agama Islam Negeri. Sijil Halal yang diperoleh menambah keyakinan pengguna atas kesucian produk yang dihasilkan. Jadi, anda perlu risau tentang produk yang di keluarkan oleh Skash.

Antara Produk yang dikeluarkan oleh Skash

Promosi Kopi Arabica Di Pasaran

Arabica Cocoa

Bagi anda yang peminat minuman coklat, anda boleh mencuba Cocoa Arabica. Minumannya sangat sedap dan tinggi khasiatnya. Anda boleh mengambil minuman ini di pagi hari untuk memenuhi nutrien harian anda. Minuman ini sangat sesuai di ambil ketika sarapan pagi. Minuman coklat Arabica juga sesuai untuk semua golongan dari kanak-kanak sehingga dewasa. Diperkayakan dengan arabik gam,tamar dan garam bukit memberi khasiat yang berganda pada tubuh pengguna. pengambilannya tidak menyebabkan sembelit kerana peranan arabik gam dan tamar yang sangat baik untuk usus sebagai sumber prebiotik,sumber serat dan kalsium yang tinggi.

Packaging Arabica Cocoa

Didatangkan 3 jenis pembungkusan iaitu:

a. 1kg:loose powder Harga: RM23.00
b. 20 sachet sebungkus Harga:RM20.00
c. 5 sachet sebungkus Harga:RM6.90

Promosi Kopi Arabica 2020

Arabica Kacip Fatimah + Manjakani

Arabica kacip fatimah tambah manjakani ini dihasilkan khusus untuk kaum wanita yang mementingkan kesihatan dalaman. Adunan kopi yang begitu wangi, aroma yang memikat,rasa yang cukup enak membuatkan si pengguna terikat untuk terus mengambilnya setiap hari. Setelah diminum badan terasa begitu bertenaga, meningkatkan hormon yang menimbulkan mood yang positif,membuatkan anda ceria setiap hari. ekstrak kacip fatimah dan manjakani adalah kombinasi yang hebat untuk wanita,sangat sesuai untuk orang yang berpantang bagi membantu memulihkan anggota dalaman wanita. fungsi herba yang pelbagai memberi manfaat yang maksimum pada wanita. Jadi, bagi anda yang mementingkan kecantikan dalaman, anda wajib mencuba Arabica Kacip Fatimah dan manjakani ini.

Packaging untuk Arabica Kacip Fatimah + Manjakani

sekotak 20 sachet Harga:RM25.00

Promosi Kopi Arabica Power

Arabica Tongkat Ali + Ginseng

Arabica tongkat ali tambah ginseng ini di formulasi khusus untuk kaum lelaki agar sentiasa cergas bertenaga di samping membantu menyeimbangkan hormon kelelakian. khasiat tongkat ali sememangnya diketahui umum dari zaman dahulu lagi, disinergi dengan herba ginseng membuat khasiatnya berganda. herba yang digunakan adalah diekstrak dari akar tongkat ali, bukannya serbuk tongkat ali agar kesihatan pengguna dijamin selamat tanpa meninggalkan kesan yang negatif pada organ dalaman pengguna. Bagi anda yang mempunyai anging di dalam badan juga sangat bagus mengamalkan ini kerana dapat membuang angin jahat di dalam badan. Arabica tongkat ali ini boleh diminum pada awal pagi semasa sarapan dan waktu malam.

Packaging untuk Arabica Tongkat Ali

sekotak 20 sachet Harga: RM25.00

Promosi Kopi Arabica Malaysia

Susu Kambing

Skash juga menyediakan produk susu kambing keluaran sendiri. Banyak produk susu kambing dihasilkan dari pelbagai jenama. Namun begitu, jenama Skash merupakan satu produk yang menghasilkan susu kambing yang berkualiti tinggi dan bermutu di tambah penuh khasiat dan nutrien. Pengguna dapat merasa kelainannya jika di bandingkan dengan jenama lain. Rasanya susu kambing keluaran Skash yang lemak,memberikan kepuasan pada pengguna. Susu kambing keluaran Skash ini sesuai untuk semua peringkat umur,lelaki dan wanita. Jadi, jangan tunggu lagi, jom ramai-ramai rasai sendiri bagaimana rasaan yang enak susu kambing keluaran Skash ini. Selain itu, susu kambing juga baik untuk wanita mengandung yakni satu kaedah untuk mengelakkan anak dalam kandungan dijangkiti demam kuning dan meningkatkan antibodi tubuh badan ibu dan anak. Susu kambing Skash juga sesuai untuk pesakit gastrik,pengambilan susu kambing sangat digalakkan bagi meneutralkan asid yang berlebihan dalam tubuh badan.

Packaging Susu Kambing Skash

sekotak 15 sachet Harga: RM32.00

Kelebihan Memilih Skash

Campuran Herba Kacip Fatimah, Tongkat Ali dan Ginseng

Promosi Kopi Arabica 2019 2020

Kombinasi produk minuman bersama herba menambah nilai kepada produk yang dihasilkan. Kesan yang positif kepada tubuh badan menjadikan ia sebagai pilihan utama minuman harian anda. Minuman Skash campuran herba sangat baik untuk anda tidak mengira umur, jantina lelaki dan perempuan. Kombinasi bersama herba juga sangat baik untuk kesihatan dalaman anda dan menambahkan lagi tenaga luaran dan dalaman di dalam badan anda. Jadi, cepat dapatkan segera minuman berjenama Skash dengan segera untuk menjaga kesihatan luaran dan dalaman anda.

Memiliki Sijil MESTI

Promosi Kopi Arabica 2019 dan 2020

Skash Marketing SDN BHD juga memiliki dan memperolehi sijil daripada MESTI, iaitu sentiasa dipantau oleh pihak berwajib dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan pihak Jabatan Agama Islam Negeri. Sijil Halal yang diperoleh menambah keyakinan pengguna atas kesucian produk yang dihasilkan. Jadi, anda tidak perlu risau ragu-ragu lagi terhadap produk keluaran daripada Skash kerana kilang mereka sentiasa dipantau dan diperiksa oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Skash Marketing SDN BHD juga memiliki sijil halal yang sah yakni dijamin halal dan bersih.

Pilihan Perisa Mengikut Cita Rasa Anda

Promosi Kopi Arabica Hebat

Keluaran Skash Marketing SDN BHD mengeluarkan pelbagai perisa minuman pilihan anda. Jadi, anda boleh memilih mengikut keselesaan dan cita rasa anda sendiri. Skash Marketing SDN BHD mempunyai 4 perisa berlainan iaitu Arabica Cocoa, Arabica Kacip Fatimah tambah manjakani, Arabica Tongkat Ali tambah Gingseng dan Susu Kambing tinggi khasiat dan kualiti yang mantap. Jadi, anda boleh dapatkan produk Skash SND BHD dengan pilihan perisa kegemaran anda sendiri.

Testimoni Bersama Pelanggan Skash SND BHD

Promosi Kopi Arabica Terbaik Sekali

Anda boleh lihat sendiri dan menilai sendiri, Puan di atas memborong semua jenis perisa keluaran Skash SND BHD. Ini bermakna produk Skash SND BHD sangat baik dan berkualiti tinggi. Jika tidak, tidak mungkin Puan di atas membeli semua jenis perisa keluaran Skash. Jadi, anda boleh menilai dan boleh cuba sendiri minuman keluaran produk Skash SND BHD ini.

Promosi Kopi Arabica 2019

Bagi anda yang memiliki anak-anak yang berminat dengan minuman coklat. Anda boleh dapat minuman coklat Arabica Cocoa ini untuk anak-anak anda. Minuman Arabica Cocoa ini sangat baik kerana khasiatnya yang tinggi dan penuh dengan nutrien. Sangat sesuai untuk tumbesaran anak-anak anda. Arabica coklat ini juga sesuai di ambil ketika sarapan pagi dan makan malam.

Promosi Kopi Arabica Terbaik

Gambar di atas ialah bersama pelanggan setia Skash. Mereka selalu mengulangi order produk Skash. Katanya, produk keluaran Skash sangat terbaik dan mantap. Baik untuk kesihatan luaran dan dalaman serta menambah tenaga agar selalu kuat dan tidak lemah lagi.

Jom dapatkan segera produk keluaran Skash SND BHD!.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No.5&6, Halal Park MARA, Kawasan Industri Kuala Perlis, Kuala Perlis, Perlis

   
Jom dapatkan segera produk keluaran Skash SND BHD!.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan segera produk keluaran Skash SND BHD!.

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: