Review
Mar 6, 2019, 3:53pm

Promosi Kereta Sewa Murah Langkawi Serendah RM 40 / Sehari


Kalau bercuti ke Langkawi, semestinya kereta amat diperlukan untuk kemudahan perjalanan percutian kita. Bagi keluarga yang ingin bawa kereta ke Langkawi secara sendiri memang sangat jimat duit dan jimat tenaga malahan lebih selesa. Apatah lagi kalau menggunakan perkhidmatan feri yang disediakan untuk semua pengunjung yang ingin ke pulau lagenda ini. Adakah anda mencari kereta sewa murah di Langkawi?

kereta sewa murah Langkawi 3

Kereta Sewa Murah Di Langkawi

Banyak tawaran Sewa Kereta di Langkawi dari kereta Axia, Myvi, Saga FLX, Iriz, Nissan Urvan (Van), sehinggalah jenis bas. Semua bergantung pada bajet anda. Kereta paling murah, sudah tentu Axia / Myvi la, sesuai dengan CC nye. Kalau pergi berempat bercuti di Langkawi, saya sarankan anda ambil kereta Saga atau pon myvi 1.3 ke atas untuk jimat dan keselesaan pemanduan. Untuk yang berkumpulan, Nissan Urvan ataupun Grand Livina sesuai. Nak cari kereta sewa murah di Langkawi saya sarankan anda sewa kereta di Kereta Sewa Langkawi Airport yang beri tawaran yang berpatutan dan mudah bicara nya. senang cite, deal mudah la. Siap boleh pickup dan hantar ke Airport Langkawi lagi.

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 4

Boleh Pilih Sendiri Kereta Yang Anda Inginkan

Sebelum melakukan sebarang transaksi penyewaan, pelanggan sendiri akan memilih jenis kereta yang akan di sewa. Pihak Kereta Sewa Langkawi Airport menyediakan beberapa jenis kenderaan untuk di sewakan seperti compact car, sedan, MPV, SUV, 4WD, Van dan Bas. Kereta yang disediakan terdiri daripada berapa ramai orang yang menaiki sesebuah kereta itu. Contohnya setiap jenis kereta dapat memuatkan 4 sehingga 12 orang.  Jadi tidak perlu pening, pilih sahaja kereta apa yang anda nak!

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 1

Kereta Sewa Langkawi Airport Terbaik Di Langkawi

Kereta Sewa Murah Kereta Sewa Langkawi Airport adalah yang berkualiti, bersih, murah, dan menarik. Kereta Sewa Langkawi Airport adalah antara syarikat-syarikat kereta sewa pandu sendiri yang berpengalaman dan dipercayai ramai oleh semua pelanggan kami yang memilih kami sebagai pilihan utama perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di Kereta Sewa Langkawi Airport, amnya.

kereta sewa berpatutan di langkawi 1

Jangan Lepaskan Peluang Untuk Memiliki Kereta Sewa Serendah RM40 Sehari!

Harga yang ditetapkan bermula dari RM40 sehari hinggalah RM800 sehari mengikut jenis kereta. Murah bukan harga sewa kereta yang pihak Kereta Sewa Langkawi Airport tawarkan? Para pelanggan atau penyewa baru tidak sesekali akan melepaskan peluang yang pihak Kereta Sewa Langkawi Airport berikan kepada pelanggan. Tidak mustahil kenapa ramai yang menyewa kereta di Kereta Sewa Langkawi Airport. Harga yang murah, pelbagai jenis kereta yang diberikan, tinggal pilih dan bayar!

kereta sewa berpatutan di langkawi 4

Promosi Kereta Sewa Serendah RM40/Sehari Adalah Termurah Di Langkawi

Harga sewa kereta di Kereta Sewa Langkawi Airport adalah serendah RM40/sehari dan inilah yang termurah pernah saya dengar. Pada yang bercadang bercuti ke Langkawi cepat-cepat buat tempahan awal kerana promosi kereta sewa serendah RM40 ini adalah termurah yang pernah di tawarkan oleh syarikat ini.

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 5

Kenapa Perlu Sewa Kereta Di Kereta Sewa Langkawi Airport

Kereta Sewa Langkawi Airport akan memastikan penjagaan rapi mahupun penjagaan yang cukup tip top daripada tenaga kerja terhadap semua jenis kereta yang ada di Kereta Sewa Langkawi Airport. Mereka ada pakar yang cukup mahir dalam mengendalikan sesebuah kereta. Tidak mustahil kenapa ramai yang menyewa kereta daripada Kereta Sewa Langkawi Airport. Di sini pihak Kereta Sewa Langkawi Airport menyediakan beberapa kebelebihan yang ada di NH Travel:

1. Periksa Maintenance & Kebersihan Kereta

Dengan tenaga kerja yang mahir dan bertauliah, segala kereta yang ada di Kereta Sewa Langkawi Airport di jaga rapi. Pemeriksaan maintenance and juga kebersihan kereta dilakukan setelah memulangkan kereta sewa tersebut. Ini kerana tidak mahu berlaku sebarang masalah kepada pelanggan seterusnya. Segala jenis kerosakan atau komplikasi harus diberitahu kepada tenaga kerja agar memudahkan kerja mereka. Kebersihan kereta haruslah dijaga rapi bagi mengelakkan bau yang tidak menenangkan.

kereta sewa berpatutan di langkawi 3

2. Pantas, Cepat Dan Berdedikasi

Tenaga kerja Kereta Sewa Langkawi Airport melakukan kerja yang sangat pantas dan cepat. Mereka juga dilatih untuk berdedikasi semasa menjalankan aktiviti sewa menyewa bersama pelanggan. Ini kerana untuk menjalinkan sikap disiplin di antara tenaga kerja, majikan dan juga pelanggan. Menjadikan suasana kerja yang harmoni.

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 3

3. Mengutamakan Keselamatan Kereta Sewa

Setiap kali ada kereta sewa yang rosak, akan tenaga kerja Kereta Sewa Langkawi Airport yang perbaiki. Bengkel yang disediakan cukup dengan segala kelengkapan yang sepatutnya. Tenaga kerja yang ramai serta mahir dalam membaiki kenderaan amat memudahkan kerja yang ada. Bengkel merupakan satu keperluan bagi pihak Kereta Sewa Langkawi Airport untuk memastikan semua kenderaan yang di sewakan kepada pelanggan dalam keadaan yang baik dan sempurna. Ini mengelakkan daripada sebarang masalah apabila di atas jalan raya.

kereta sewa murah Langkawi 4

4. Kereta Sewa Bersih Dan Baru

Selesai sahaja penyewa memulangkan kereta, perkara pertama yang dilakukan adalah melihat keadaan kereta tersebut mahupun bersih atau kotor. Kebersihan adalah perkara yang sangat dititikberatkan oleh pihak Kereta Sewa Langkawi Airport. Penjagaan rapi serta kebersihan diutamakan bagi syarikat kami. Kereta akan dicuci dan di vacuum bagi membuang segala kekotoran yang ada. Ini menjadikan kereta bersih dan nampak sentiasa baru. Pelanggan akan dapat kereta yang bersih di samping baru. Bau yang wangi serta menenangkan.  

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 1

Kereta Sewa Bersama Pemandu Yang Berpengalaman

Oh ya, selain daripada perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, Kereta Sewa Langkawi Airport juga menawarkan perkhidmatan kereta sewa berserta pemandu atau ‘car rental with chauffeur‘. Pemandu profesional mereka boleh membawa anda ke mana sahaja destinasi yang anda mahukan. Mereka terdiri daripada pemandu yang arif dengan selok belok jalan di sekitar Langkawi ini. Jadi pastinya perjalanan yang selesa dan selamat serta servis bertaraf 5 bintang untuk anda yang menggunakan khidmat Kereta Sewa Langkawi Airport

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 2

Ambil Pakej Berserta Pemandu Akan Dapat Layanan Seperti VVIP

Kereta-kereta yang menjadi pilihan pelanggan untuk perkhidmatan ini kebiasaanya adalah Vellfire, Starex, Estima, Alphard, Innova, Exora, Van Hiace, Accord dan Camry. Namun, tiada halangan untuk anda memilih model kereta selain daripada yang telah disebutkan kerana pilihan kereta Kereta Sewa Langkawi Airport terdiri daripada pelbagai jenis dan saiz.

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 2

Pilihan adalah mengikut bajet anda dan harga pakej yang kami berikan lengkap termasuk minyak kenderaan, bayaran tol dan juga bayaran pemandu profesional. Harga yang ditawarkan dijamin berpatutan dan tiada bandingan.  Semua pemandu kami dilatih untuk menjadi pemandu yang cekap dan penjaga yang sangat baik. Pemandu mereka bukan sahaja akan memandu anda ke mana anda ingin pergi tetapi mereka akan mengambil berat dalam memastikan anda selesa dan baik sepanjang perjalanan anda.

Kereta Sewa Langkawi Airport Murah (Model dan Harga)

Kadar sewaan adalah bergantung kepada Model Kereta dan Jangkamasa sewaan. Terdapat pelbagai model kenderaan yang boleh anda dapati di Kereta Sewa Langkawi Airport Murah. Antaranya :

Perodua Viva

Kereta Sewa Kota Bharu Viva akan menjadi penyelamat keadaan semasa yang tidak menentu dan bajet yang terhad pasti menjadi mimpi ngeri bagi setiap orang tidak kira sesiapa sahaja, kami pasti akan bantu anda!.. Memperkenalkan Model Viva yang menjadi penyelamat mimpi ngeri dan duit poket anda dengan mudah.

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 6

Model Viva yang di kategorikan kereta kompak yang kecil lagi memudahkan perjalanan serta penggunaan minyak petrol yang lebih jimat pasti akan menjadikan hari anda tersenyum riang. Jadi pastikan anda membuat tempahan dengan segera kerana model ini sentiasa menjadi kegilaan dan laris dipasaran. Jadi tunggu apa lagi buat tempahan sekarang!

Perodua Alza

Ramai di kalangan kita mempunyai ahli keluarga yang ramai dan pasti menjadi masalah apabila ingin melancong atau bersiar-siar bersama ahli keluarga tersayang  dengan jumlah tempat duduk kereta yang terhad dan sempit, inilah penyelesaiannya!.

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 5

Dengan kenderaan mesra keluarga Model Alza pasti menjadi pilihan setiap keluarga untuk memudahkan perjalanan kemana sahaja destinasi yang dituju. Dilengkapi dengan sistem yang berteknologi terkini dan penjimatan minyak yang tinggi menjadikan perjalanan anda lebih sempurna. Jadi tunggu apa lagi buat tempahan sekarang!

Honda City

Nak kereta yang nampak mewah boleh cuba sewa kereta jenis Honda City. kereta ini nampak lebih elegent di atas jalan raya. Kereta Honda City 1.5 tidak terlalu kecil dan tidak terlalu besar, mempunyai ciri keselamatan premium malah anda juga akan terlihat mewah dengan memandu kereta Honda City 1.5 ini.

kereta sewa mudah didapati dan murah di langkawi 3

Mini Van

Sekali sekala nak ke tempat jauh beramai-ramai, apa kata anda memilih Mini Van yang sangat selesa untuk berkumpul di dalamnya. Anda bukan sahaja boleh menikmati perjalanan ke destinasi anda, tetapi juga boleh bergosip dan bermesyuarat secara tak rasmi di dalam van tersebut. Van yang mempunyai 11 seat ini memberikan anda kenangan bersama rakan-rakan dan saudara mara anda. Ia boleh digunakan dalam trip ke tempat menarik bersama kawan-kawan, rombongan kerja, rombongan meminang dan banyak lagi urusan.

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 4

Sampai Je Di Airport, Kereta Sewa Langkawi Airport Telah Menunggu Anda Di Sana

Jangan tunggu sehingga anda mendarat baru nak cari kereta sewa. Boleh buat tempahan awal bagi memudahkan urusan antara dua belah pihak. Seeloknya buat tempahan lebih awal bagi memudahkan pihak Kereta Sewa Langkawi Airport menyediakan kereta yang terbaik untuk anda. Oleh itu, tiba sampai sahaja anda di airport, telah ada kereta sewa menanti anda. Mudah bukan?

kereta sewa murah berbaloi di langkawi 6

Banyak Pilihan Kereta Dan Saiz

Saiz kereta sewa Kereta Sewa Langkawi Airport ini terdiri daripada kereta bersaiz kecil sehinggalah besar. Antara kereta sewa yang boleh anda dapatkan di sini juga adalah kereta sewa Alza, kereta sewa MPV, kereta sewa Vellfire, Kereta sewa 4×4 dan lain-lain lagi. Semua kereta yang anda pilih haruslah tepat dengan penggunaan dan tujuan urusan serta aktiviti anda.

kereta sewa berpatutan di langkawi 2

Kadar Senarai Kereta Sewa Di Kereta Sewa Langkawi Airport

 • Viva RM90/day
 • Axia RM110/day
 • Myvi RM130/day
 • Saga RM130/day
 • Bezza RM130/day
 • Alza RM190/day

kereta sewa murah Langkawi 5

 • Exora RM250/day
 • Honda City/Vios RM250/day
 • Inova RM350/day
 • Van RM400/day
 • 4wd Rm400/day
 • Starex RM600/day
 • Velfire RM800/day

Jom lihat Testimoni Pelanggan Kereta Sewa Langkawi Airport

kereta sewa murah Langkawi 2

kereta sewa murah Langkawi 1

kereta sewa murah Langkawi 6

Booking Kereta Sewa Termurah Di Langkawi Sekarang!

Dapatkan kereta sewa termurah di Langkawi untuk sewaan keluarga mahupun kegunaan lawatan rasmi di sini. Boleh ambil di Airport ataupun di Jeti Langkawi. Jangan lupa hubungi segera melalui WhatsApp atau lawati instagram dan Facebook di bawah.

KERETA SEWA LANGKAWI AIRPORT – KERETA SEWA MURAH DI LANGKAWI
Hotline: Tekan untuk telefon (013-4678128) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Kereta Sewa Langkawi Airport
Instagram : @carrentallangkawiairport

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: