Review
Aug 6, 2018, 5:37pm

Promosi Kereta Sewa Di Klia2 Dari Razada Dari RM90 / Sehari


Perjalanan di Kuala Lumpur dan Selangor akan lebih mudah sekiranya anda memandu kereta sendiri berbanding menaiki kenderaan awam bagi percutian atau urusan yang akan anda hadir. Mahukah anda usai keluar dari KLIA2 meneruskan perjalanan anda bersama keluarga atau kawan-kawan, kereta baru yang berkualiti, selesa dan murah menjemput anda di KLIA2?

kereta sewa di klia2 murah

Promosi Kereta Sewa Di Klia2 Dari Razada Dari RM90 / Sehari

Menarik bunyinya sekiranya anda dijemput oleh kereta yang dipandu dari KLIA2 terus membawa anda ke destinasi anda. Realitinya, tidak semua perkhidmatan kereta sewa yang menyediakan servis kereta sewa beserta pemandu. Anda terpaksa memandu sendiri tetapi mempunyai privasi untuk bersama keluarga dan kawan-kawan anda. Walau bagaimanapun, ia sangat mudah dan menjimatkan masa serta tenaga anda kerana anda boleh terus menaiki kereta setibanya di KLIA2 ke tempat anda inginkan dan tidak perlu mencari kenderaan lain lagi.

promosi kereta sewa di lapangan terbang kuala lumpur

Kereta Sewa Razada di KLIA2

Kereta sewa Razada adalah perkhidmatan kereta sewa murah yang ditawarkan di KLIA, KLIA2, Kota Warisan dan kawasan sekitarnya. Perkhidmatan kereta sewa Razada telah beroperasi selama 5 tahun dan telah mendapat permintaan ramai penduduk Kuala Lumpur dan Selangor bagi memudahkan perjalanan mereka sepanjang berada di sana. Kereta Sewa Razada juga merupakan cawangan Klezcar yang turut menawarkan perkhidmatan kereta sewa KLIA untuk individu sehinggalah pihak syarikat korporat yang memerlukan kereta sewa.

kereta sewa murah di klia klia2

Perkhidmatan Kereta Sewa Razada di KLIA

Kereta sewa Razada menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan bagi memudahkan anda menyewa kereta mereka secara mudah, cepat dan murah. Anda boleh mengambil kereta sewa pilihan anda pada tarikh yang anda pilih setelah booking dibuat. Jom lihat perkhidmatan yang ditawarkan oleh kereta sewa Razada.

1. Servis Sewa Kereta

Kereta sewa boleh terus anda pilih dan booking untuk mendapatkan pada hari yang anda inginkan. Terdapat pelbagai jenis kereta yang sesuai digunakan mengikut bilangan penumpang dan bajet anda.

2. Servis Pandu Kereta

chaffeur service klia klia2

Anda bukan sahaja boleh menyewa kereta, tetapi anda juga boleh mendapatkan pemandu kereta bagi membawa anda ke destinasi atau lokasi yang anda inginkan. Lebih mudah, anda tidak perlu memandu tetapi anda mempunyai kereta sewa sendiri untuk anda bergerak.

3. Penghantaran Dan Pengambilan Kereta

hantar dan ambil kereta sewa di klia2

Kereta sewa Razada boleh diuruskan dari segi penghantaran kereta terus kepada anda dan apabila anda ingin kembalikannya semula, kereta sewa Razada boleh mengambil semula kereta di tempat anda tanpa anda perlu menghantar kereta ke tempat mereka lagi.

4. Tempahan Kereta Secara Online

booking online kereta sewa klia2 murah

Anda boleh melakukan tempahan secara online bagi mendapatkan kereta sewa Razada kerana ia merupakan sebahagian dari rangkaian KLEZCAR yang terdiri daripada banyak cawangan di seluruh Malaysia secara mudah, cepat dan murah. Pelanggan akan menerima salinan tempahan elektronik di email masing-masing setelah selesai membuat tempahan. Sistem tempahan yang mudah dan pantas ini meningkatkan lagi kredibiliti Razada sebagai pembekal servis kereta sewa terkemuka di Malaysia.

Jenis Kereta Sewa Razada Yang Boleh Anda Miliki

jenis keeta sewa klia2

Kereta sewa Razada terdiri daripada pelbagai jenis model kereta dan jenama sama ada dari dalam ataupun luar negeri. Anda boleh memilih untuk mendapatkan kereta bersaiz besar atau kecil bagi memuatkan anda dan rakan-rakan yang akan naik bersama anda. Dari segi tahap kereta, kereta biasa sehingga lebih eksklusif dan sesuai untuk urusan korporat dan syarikat juga boleh anda dapatkan disini.

kereta sewa viva klia2

Perodua Viva

perodua axia klia2


Perodua axia

perodua myvi

Perodua myvi

Perodua myvi 2018

Perodua myvi 2018

Perodua Bezza klia

Perodua Bezza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Exora

Perodua Exora

Honda City kereta sewa di klia2

Honda City

Toyota Wish kereta sewa di klia2

Toyota Wish

kereta sewa di klia toyota alphard

Toyota Alphard

Kelebihan Menempah Kereta Sewa Razada

Menempah kereta sewa dari Razada menjadikan anda lebih jimat dan mudah dalam menjalani urusan anda seharian. Kereta sewa Razada amat dipercayai ramai kerana telah banyak membantu mereka yang mengalami masalah tiada masa untuk mencari kereta dan tidak mempunyai bajet yang tinggi dalam menyewa kereta. Banyak manfaat yang anda akan nikmati setelah menyewa kereta dari Razada.

  • Berpengalaman Tinggi Dan Mahir

pengendali kereta sewa murah di klia2

Kereta sewa Razada dikendalikan oleh mereka yang berpengalaman tinggi dan mahir dalam urusan kereta sewa yang melibatkan kereta, sistem kereta, keadaan kereta dan lain-lain lagi. Pengalaman selama 5 tahun dalam bidang kereta sewa menjadikan mereka arif dan pakar dalam hal-hal seperti pembaikian dan penjagaan kereta untuk lebih berkualiti.

  • Kereta Berkualiti Dan Baru

kereta sewa baru di klia2

Kereta sewa Razada yang ditawarkan adalah sangat berkualiti dan terbaru. Anda tidak perlu risau akan keadaan kereta kerana ia tahan lasak, mempunyai sistem enjin yang kukuh dan telah siap diservis untuk kegunaan anda.

  • Sesuai Untuk Individu Dan Syarikat

kereta sewa untuk individu dan syarikat

Kereta sewa Razada turut menawarkan tempahan sewa bagi syarikat-syarikat dan kilang-kilang pada harga korporat. Untuk individu juga, anda boleh menggunakan kereta sewa Razada bagi perjalanan anda bersama rakan atau keluarga anda. Perkhidmatan kereta sewa beserta pemandu di KLIA juga boleh anda dapatkan dengan mudah dan murah.

  • Harga Murah Dan Berpatutan

promosi kereta sewa terbaik di klia2

Harga bagi kereta sewa Razada sangat murah dan berpatutan. Razada adalah syarikat kereta sewa mampu milik bagi anda yang berpendapatan sederhana dan tinggi. Dengan harga murah dan keadaan kereta yang berkualiti, ia sangat berbaloi dan untung bagi anda sebagai penyewa.

Harga Kereta Sewa Razada

kereta sewa vellfire murah klia2

Anda boleh mendapatkan kereta sewa Razada jenis Perodua Viva Auto dengan kadar sewa RM90 untuk sehari atau RM500 untuk seminggu dimana kereta ini adalah kereta yang termurah ditawarkan untuk sewa. Seterusnya, kereta Perodua Axia dengan kadar RM120 sehari dan RM650 seminggu juga amat berpatutan untuk anda dapatkan. Bagi Perodua Myvi pula, seminggu RM700 dan sehari pula adalah RM130. Anda juga boleh menyemak senarai harga kereta sewa lain di Razada. Semuanya benar-benar murah dan berbaloi!

Testimoni Pelanggan Kereta Sewa KLIA2 Dengan Razada Car Rental

testimoni razada car rental klia2 testimoni razada car rental klia2 testimoni razada car rental klia2 testimoni razada car rental klia2 testimoni razada car rental klia2 testimoni razada car rental klia2

Tempah Kereta Sewa Di KLIA2 / KLIA Dengan Razada Car Rental Sekarang!

klia2 car rental service

Apa lagi yang harus anda tunggu? Ramai pelanggan yang telah memberikan feedback atau tindak balas kepada Kereta Sewa Razada mengenai perkhidmatan terbaik kereta sewa yang mereka sediakan di KLIA dan kawasan sekitarnya beserta harga murah serendah RM90 untuk sehari sewa. Anda pasti berpuas hati dengan kepantasan dan kecekapan Razada mengendalikan urusan kereta sewa bersama anda. Lebih-lebih lagi, harga kereta sewa yang sangat murah dan berpatutan ini. Jom tempah kereta sewa Razada sekarang!

KERETA SEWA RAZADA | PROMOSI KERETA SEWA DI KLIA2 DARI RAZADA DARI RM90/SEHARI
Hotline:Tekan untuk telefon (012-724 4734) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Kereta Sewa Murah Klia Sepang
Website: www.kliaklia2carrental.razada.com.my

Lokasi: KLIA KLIA2 Kota Warisan Sepang

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: