Review
May 22, 2019, 3:38pm

Promosi Kereta Murah di Pahang, Kereta Baharu daripada Proton


Kini kereta telah menjadi salah satu keperluan dalam hidup. Boleh dikatakan hampir setiap keluarga sekurang-kurangnya memiliki sebuah kereta. Maka tidak hairanlah apabila melihat jumlah jualan kereta baru di Malaysia ini sentiasa melebihi setengah juta unit pada setiap tahun. Membeli sebuah kereta baru mungkin menjadi satu keperluan dan mungkin juga menjadi satu perkara sampingan. Ianya bergantung kepada tujuan dan sumber kewangan. Oleh sebab itu terdapatnya pelbagai bentuk dan model ditawarkan oleh pelbagai pengeluar kenderaan.

Kereta Murah Di Pahang Padu

Elakkan Penipuan Semasa Membeli Kereta

Kereta Murah Di Pahang Malaysia

Dalam dunia jual beli kereta, kita perlu bijak memilih dengan siapa kita berurusan agar tidak berlaku penipuan antara sebelah pihak. Ini kerana, sudah terlalu banyak berlaku kes penipuan sehingga jurujual kereta dipandang sebagai kaki penipu,dan menjadikan pembeli berasa takut untuk membeli kereta. Oleh yang demikian, baca dahulu segala Ilmu dan tip sebelum membeli kereta perlu ada agar kita tidak mudah tertipu dengan jurujual. Bila dah fahami proses pembelian kereta barulah mudah nak pilih kereta idaman anda.

Cari Pengedar Sah Kereta Yang Boleh Dipercayai

Kereta Murah Di Pahang Kuantan

Adalah disarankan anda berurusan dengan juru jual dalam pembelian kereta baharu dengan perunding sah pengedar kereta yang terpilih kerana dijamin lebih selamat dan mereka adalah jurujual yang terlatih. Penerangan dari jurujual kereta juga boleh dikatakan lebih jelas tentang proses dalam pembelian sesebuah kereta. Jadi, anda akan lebih yakin untuk memilih kereta idaman yang sesuai mengikut kemampuan gaji anda.

Beli Kereta Murah Di Pahang Menggunakan Khidmat Dari Mohd Azzlan

Kereta Murah Di Pahang Maran

Setiap pembeli pasti suka akan peniaga yang mesra pelanggan dan tidak sombong. Keselesaan antara pembeli dan penjual perlu diambil berat agar memudahkan urusan kedua belah pihak sepanjang proses pembelian kereta. Kalau anda nak bercadang nak beli kereta baru dan murah di Pahang saya sarankan anda beli dengan Encik Mohd Azzlan. Beliau merupakan pengedar sah kereta Proton.

Teknologi canggih dengan pembuatan enjin terbaru faktor utama ramai membeli kereta Proton

Kereta Murah Di Pahang Dipercayai

Penghasilan kereta Proton pada masa kini sangat menepati kehendak manusia pada zaman sekarang kerana teknologi pembuatan enjin yang semakin canggih ditambah pula dengan sistem dan keselamatan yang tinggi mendapat perhatian pemandu. Selain itu, rekabentuk kereta yang berbentuk ‘sporty’ menjadikan kereta proton nampak lebih ekslusif selaras dengan harga yang ditawarkan. Jelas, Proton lebih menumpukan kepada rekabentuk, keselesaan dan kehebatan pada teknologi pemanduan.

Lihat senarai harga dan kelebihan kereta Proton

Bagaimanapun proton kini semakin memberi lebih perhatian kepada soal keselamatan dan kecanggihan teknologi seiring dengan kemajuan serta keperluan undang-undang semasa. Dari sudut harga, ia tidak banyak bezanya dan merupakan antara pilihan yang paling murah dipasaran pada masa kini maka persaingannya di sini adalah seimbang. Lihat sendiri antara model kereta proton terbaru bersama spesifikasi harga :

Proton Persona :

Kereta Proton Persona dilihat sarat dengan penambahbaikan berbanding model terdahulu. Ciri-ciri baharu yang dipertingkatkan itu dijangka Persona serba baharu ini mendapat sambutan hangat dan mengembalikan keyakinan orang ramai terhadap jenama Proton. Proton Persona menggunakan enjin 1.6 liter VVT untuk semua varian, Persona telah menerima pengiktirafan 5-bintang daripada ASEAN NCAP.

Kereta Murah Di Pahang Sempena Aidilfitri

Dari sudut keselamatan, Proton Persona 2016 didatangkan dengan enam beg udara bagi varian Premium dan dua beg udara bagi varian lain, serta ciri lain termasuk Kawalan Kestabilan Elektronik (ESC), Bantuan Brek (BA), Sistem Kawalan Cengkaman (TCS), Sistem Brek Anti-Kunci (ABS) dan Agihan Brek Elektronik (EBD)

Proton Saga :

Proton Saga didatangi dengan empat varian iaitu 1.3L 5MT Standard, 1.3L CVT2+ standard, 1.3 CVT2+ Executive dan 1.3L CVT2+ Premium. Kereta saga merupakan sebuah kereta paling mampu dimiliki dan termurah dalam kelasnya. Faktor harga mampu milik menjadikan Proton Saga baharu kini menjadi tarikan utaman kepada orang ramai untuk memilikinya.

Kereta Murah Di Pahang Terbaik

Audio di dalam Saga baharu miliki ciri popular iaitu boleh memainkan MP3/USB/Aux dan Bluetooth pada semua varian serta soket USB di belakang sebagai ciri standard. Dilengkapi dengan lima ciri keselamatan pasif iaitu ABS, BA, ESC, TCS dan HHA, sekaligus melayakkan untuk menerima penarafan 4 Bintang NCAP ASEA. Proton Saga didatangi dengan  enam warna pilihan iaitu Topaz Blue, Metal Grey, Fire Red, Sterling Silver, Cotton White dan Midnight Black

Proton X70 :

Model SUV pertama Proton iaitu X70 akhirnya sudah pun dilancar, selepas sekian banyak teaser dan dipertonton dalam beberapa acara. Model ini menggunakan asas sama dengan Geely Boyue, dan ia dijual pada harga antara RM99,800 hingga RM123,800, sekaligus meletakkan ia di tengah dalam pasaran SUV yang agak banyak pesaingnya.

Kereta Murah Di Pahang Padu

Senarai model yang ditawarkan cukup pelbagai. Selain SUV segmen B dan C yang menggunakan platform kereta biasa (berkongsi dengan model hatchback kompak), terdapat juga model yang menggunakan platform pacuan roda belakang seperti Honda BR-V dan Toyota Rush. Perodua juga akan tampil dengan SUV yang menggunakan asas sama dengan Rush tidak lama lagi.

Proton Iriz :

Proton Iriz ialah salah satu kenderaan kompak yang sangat digemari dalam kalangan rakyat Malaysia. Ia hadir dengan lima varian iaitu standard 1.3L MT, standard 1.3L CVT , eksekutif 1.3L CVT, eksekutif 1.6L CVT dan Premium 1.6L CVT. Ia dijual dengan harga diantara RM39,000 dan RM51,000. Dan baru-baru ini, model terbaru bagi Proton Iriz telah dilancarkan iaitu Proton Iriz Facelift. Proton Iriz Facelift ini hadir di pasaran dengan harga permulaan serendah RM36,000 yang sangat berbaloi bagi rakyat marhaen di sekitar Malaysia.

kereta murah di pahang iriz facelift

Dengan berinspirasikan design hatchback, ia diberi nafas baru dari segi rupa bentuk yang diberikan kerana sedikit sebanyak design rekabentuk Proton Iriz adalah ilham rekaan dari SUV Proton X70. Reka bentuk ini bukan sahaja nampak classy bila di atas jalan, tetapi menunjukkan rekaan yang kompak dalam pelbagai pandang rupa.

kereta murah di pahang iriz

En. Mohd Azzlan Perunding Kereta Proton Paling Mesra Pelanggan di Jerantut , Pahang Malahan Di Luar Kawasan Pahang Juga!

Kereta Murah Di Pahang Selesa

Bagi anda yang meminati kereta Proton dan bercadang untuk membeli terutama mereka yang tinggal di Temerloh Pahang, saya sangat mencadangkan anda berjumpa dengan agen terbaik di kawasan Jerantut iaitu Encik Azlan. Personalitinya yang peramah, murah dengan senyuman membuatkan pelanggan selesa untuk berurusan dengan beliau. Encik Azlan bukan sahaja beroperasi di sekitar Jerantut dan Pahang sahaja, malahan servis yang beliau berikan meliputi luar kawasan Pahang juga dan sangat dipercayai oleh semua pelanggannya!

Setiap pembelian kereta dengan En. Mohd Azzlan Akan dapat pelbagai jenis Freegift

Kereta Murah Di Pahang Lipis

Encik Azlan juga tidak lokek untuk memberi ‘freegift’ pada setiap pelanggannya. Ramai suka akan kejujuran Encik Azlan dalam urusan jualbeli kereta kerana beliau suka menerangkan pelanggannya harga atas jalan (on the road price) kenderaan yang ingin dibeli. Diskaun/rebat akan diberitahu beliau mengikut nilai harga kenderaan yang anda ingin beli kerana pada bahagian ini lah pelanggan selalu ditipu.

En Mohd Azzlan boleh memberikan khidmat nasihat untuk pemilihan jenis kereta mengikut bajet anda

Kereta Murah Di Pahang Murah

Adalah menjadi satu bencana kewangan bagi sesiapa yang memilih kenderaan atas dasar minat semata-mata tanpa memikirkan apa kesan jangka masa panjang dari aspek kewangan. Dalam soal ini, Encik Azlan akan kirakan bulanan kereta yang mampu anda bayar termasuk jenis kenderaan yang sesuai dengan gaji bulanan. Untuk pengetahuan, kiraan bayaran bulanan tersebut adalah anggaran jurujual sahaja. Tidak ada seorang jurujual pun yang boleh memberikan bulanan yang tepat kepada pelanggan kerana jumlah bulanan tersebut bergantung pada jumlah pinjaman, tahun pinjaman dan interest rate yang ditetapkan oleh bank.

Apa yang perlu anda lakukan ketika proses pembelian kereta adalah hanya berikan butiran yang diperlukan oleh Encik Azlan seperti :

Dokumen Diperlukan

1.Salinan Ic
2.Salinan lesen
3.Payslip 3 bulan
4.Bank statement 3 bulan
5.Kwsp (jika perlu)

Kereta Murah Di Pahang Bera

Perniagaan pemilik tunggal

1.Salinan Ic
2.Salinan lesen
3.Salinan SSM 3 page (pemilik tunggal)
4.Bank statement 6 Bulan (Active)

Fresh Graduate

1.Salinan Ic
2.Salinan Lesen
3.Offer letter (minimum basic Rm2,000)
4.Salinan sijil diploma ke atas
5.Payslip (jika kerja lebih 1 bulan)

 

Beli kereta Proton Full loan RM0 downpayment

Senarai kereta Proton Full loan RM0 downpayment :

  • Full Loan SAGA
  • Full Loan NEW PERSONA
  • Full Loan IRIZ
  • Full Loan PREVE
  • Full Loan SUPRIMA S  
  • Full Loan EXORA

Kereta Murah Di Pahang Bera

CCRIS PTPTN LAYAK MEMOHON (terma&syarat)
* 0% Downpayment @ Full Loan
* Trade-In Diterima
* Islamic Loan
* Booking Free
* Hadiah Menarik + Tinted Percuma

Testimoni bergaya dengan kereta baru oleh pelanggan Encik Azlan :

Kereta Murah Di Pahang Jerantut

Kereta Murah Di Pahang Karak

Kereta Murah Di Pahang Cameron Highlands

Jangan lupa dapatkan khidmat Pakar Penasihat Kereta Baru anda dari Encik Azlan selaku Sale Advisor Proton yang sah di Temerloh Pahang dan sekitar luar kawasan Pahang juga :

NEW CAPITAL | PAKAR PENASIHAT KERETA BARU ANDA
Hotline :
Tekan untuk telefon (019-9949453) | Tekan untuk WhatsApp
Email : mohdazzlan57@yahoo.com

Alamat :
New Capital Sdn Bhd Proton, Jerantut, Pahang 27000

Jom Beli Kereta Proton Full Loan RM0 Downpayment SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Beli Kereta Proton Full Loan RM0 Downpayment SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Kereta Proton Full Loan RM0 Downpayment SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: