Review
May 21, 2019, 7:45pm

Promosi Kereta Honda Murah di KL dengan Rebat Tunai dan Free Gift


Kereta merupakan salah satu mod pengangkutan yang terbaik untuk sesiapa yang inginkan pengangkutan tersendiri. Terdapat banyak model kereta di pasaran pada masa ini yang berbeza dari segi reka bentuk, prestasi dan juga harga. Jadi, anda boleh memilih kereta – kereta yang anda ingini mengikut bajet anda tersendiri. Tak salah untuk memilih kereta yang anda mahukan, tetapi anda perlu bijak dalam mendapatkan ejen yang sah dan boleh merunding dan memberikan harga yang terbaik untuk anda.

Promosi Kereta Honda Gombak

Dalam mencari ejen yang terbaik, anda perlu memastikan dahulu bahawa mereka adalah peniaga yang sah dan juga dipercayai ramai. Jika anda telah memastikan kesahihan mereka, maka anda boleh mula mencari kereta yang anda ingini dari ejen tersebut. Selalunya, ejen – ejen ini akan memberikan promosi bagi kereta yang dijual kerana mereka akan bersaing dengan pengedar – pengedar lain. Jadi, ia terpulang kepada anda untuk mendapatkan ejen dan kereta pilihan.

Promosi Kereta Honda Dijamin

Honda Fast Deal – Promosi Honda Murah Di Kuala Lumpur Sebanyak RM5000 dan Keatas

Bagi sesiapa di kawasan Shah Alam, Kuala Lumpur dan Selangor yang sedang mencari kereta Honda termurah di pasaran, Honda Fast Deal merupakan ejen Honda yang terbaik untuk anda mendapatkan kereta Honda baru dengan harga promosi sebanyak RM5000 dan keatas. Selain itu, anda juga boleh menerima rebat tunai dan free gift. Untuk anda yang ingin trade in pula, Honda Fast Deal juga menerima trade in dengan harga yang tinggi.

Promosi Kereta Honda Dipercayai

Jangan risau sekiranya anda tidak mempunyai bajet yang cukup tetapi masih ingin mendapatkan kereta Honda. Hal ini kerana, Honda Fast Deal menerima full loan dan 0% downpayment. Sebarang bayaran tambahan juga tidak dikenakan, jadi anda tidak perlu takut untuk membeli dari Honda Fast Deal.

Promosi Kereta Honda Free

Pakej Dari Honda Fast Deal

Terdapat dua pilihan yang anda boleh pilih dari Honda Fast Deal, iaitu pakej rebat tunai atau pakej accessories. Jadi, anda boleh mendapatkan pakej yang anda mahukan mengikut keperluan anda.

Promosi Kereta Honda Selangor

 • Pilihan 1

Pakej Accessories MODULO/MUGEN (JAZZ/CITY/HRV/BRV/CIVIC/CRV/ACCORD)

 • Front, Rear, Side Under Spoiler & Trunk Spoiler
 • Security Tint Film
 • Door Visor

Promosi Kereta Honda Gift

 • Pilihan  2

Pakej Rebate Tunai Honda di mana anda boleh mendapatkan rebat bagi model kereta di bawah sehingga RM5,000 amaun rebat bagi model berikut! Amaun rebat bagi setiap bulan berbeza dan akan berubah dari semasa ke semasa.

 • CITY 
 • JAZZ 
 • HR-V 
 • BR-V
 • CIVIC
 • CR-V 
 • ACCORD

Promosi Kereta Honda Free Gift

Berikut adalah harga bulanan untuk jenis – jenis model kereta;

 • Honda Jazz : RM748
 • Honda City : RM790
 • Honda BRV: RM 864
 • Honda HRV: RM1118
 • Honda Civic: RM1142
 • Honda CRV: RM1464

Promosi Kereta Honda Rebat Tunai

Dokumen Yang Diperlukan

Bagi anda yang berminat, anda tidak perlu menyediakan apa – apa bayaran, anda hanya perlu menyediakan dokumen – dokumen yang Honda Fast Deal perlukan bagi meluluskan pinjaman bank dengan mudah. Berikut adalah dokumen yang  anda perlu sediakan;

 1. Salinan i/c depan & belakang
 2. Salinan lesen depan & belakang
 3. Penyata gaji 3 bulan terbaru
 4. Penyata bank 3 bulan terbaru

Promosi Kereta Honda Kuala Lumpur

Berikut pula adalah dokumen yang perlu disediakan bagi sesiapa yang berniaga sendiri;

 1. Salinan i/c depan & belakang
 2. Salinan lesen depan & belakang
 3. SSM Company
 4. Penyata bank 6 bulan terbaru

Promosi Kereta Honda Hebat

Kelebihan Membeli Kereta Honda Dari Honda Fast Deal

Apabila anda membeli kereta Honda pilihan anda di Honda Fast Deal, anda akan menerima pelbagai kelebihan yang anda tidak akan temui di tempat lain. Berikut adalah kelebihan – kelebihan yang anda akan nikmati dari Honda Fast Deal;

 • CTOS dan Tiada Lesen Layak Memohon

Adakah CCRIS dan CTOS menghantui anda sehingga anda tidak dapat membeli kereta yang diingini? Jangan risau, Honda Fast Deal boleh membantu anda untuk mendapatkan kereta idaman meskipun anda mempunyai rekod CCRIS dan CTOS. Selain itu, sesiapa yang tidak mempunyai lesen juga layak memohon. Jadi, anda boleh mula memohon sekarang dan dapatkan kereta Honda anda tersendiri.

Promosi Kereta Honda Tunai

 • Trade In Harga Tinggi

Honda Fast Deal bukan sahaja menawarkan kereta yang baru untuk dijual malah mereka juga memberikan perkhidmatan trade in kereta. Apa yang membuatkan mereka lebih baik dari ejen yang lain adalah harga untuk trade in adalah tinggi. Anda tidak akan menyesal atau rugi sekiranya anda menggunakan perkhidmatan mereka.

Promosi Kereta Honda Diberi Hadiah

 • Gaji Minimum Hanya RM2.5K

Sekiranya anda rasa gaji anda tidak mencukupi atau banyak ejen yang lain menolak untuk menjual kereta Honda yang anda idamkan, Honda Fast Deal boleh memberikan anda model kereta yang anda mahukan dengan gaji minimum serendah RM2.5K sahaja. Maka, anda boleh mendapatkan kereta Honda hanya melalui Honda Fast Deal.

Promosi Kereta Honda Murah

 • Harga Promosi Dengan Rebat Tunai

Apa yang membuatkan Honda Fast Deal ini amat berbaloi adalah setiap model kereta didatangkan dengan rebat tunai tersendiri. Ia membolehkan anda untuk mendapatkan harga yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran. Tambahan lagi, harga yang ditawarkan untuk setiap model pula adalah harga promosi. Jadi, anda boleh berjimat sekiranya anda membeli kereta dari mereka.

Promosi Kereta Honda Rebat

 • Waranti 5 Tahun dan Servis Percuma

Setiap model Honda yang dijual mempunyai waranti selama 5 tahun dan unlimited mileage. Jadi, anda tidak perlu risau langsung tentang waranti yang disediakan. Selain itu, anda juga boleh menikmati servis percuma sebanyak 6 kali apabila anda memohon dan membeli kereta Honda bersama Honda Fast Deal.

Promosi Kereta Honda Cantik

Testimoni Pelanggan Honda Fast Deal

Promosi Kereta Honda KL

Promosi Kereta Honda Bermutu

Promosi Kereta Honda Bermutu Tinggi

Promosi Kereta Honda Mewah

Promosi Kereta Honda Cepat

Dapatkan Kereta Honda Idaman Anda Sekarang!

HONDA FAST DEAL | PROMOSI KERETA HONDA IDAMAN ANDA
Hotline : Tekan untuk telefon (014-5303432) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Honda fast deals

Alamat :
Shared Auto Cars Sdn Bhd, Jalan Utas 15/7,Seksyen 15shah Alam, Selangor 40200

Dapatkan Kereta Honda Idaman Anda Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Dapatkan Kereta Honda Idaman Anda Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Kereta Honda Idaman Anda Sekarang !

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: