Review
Apr 24, 2018, 2:02pm

Promosi Kangen Water Murah dengan Pembelian Online


Jika anda ingin memulai hari anda dengan baik ketika anda bangun pagi, segera mulai dengan minum segelas air putih. Ada banyak kelebihan dengan minum air putih di pagi hari, dan sebagian besar diantaranya memiliki kesihatan yang baik. Minum air putih selepas bangun tidur akan membuat anda merasa segar sehingga hal ini akan membawa kesihatan yang lebih baik bagi tubuh anda lebih-lebih lagi bila ambil kangen water setiap pagi.

promosi kangen water murah

Kenapa Kangen Water?

Rasa yang sedap, menyegarkan dan bersih.  Kangen Water adalah air yang terbaik untuk diminum yang mempunyai rasa yang lebih sedap. Rasanya sangat ringan dan menyegarkan. Ia juga akan meningkatkan rasa makanan dan minum.

promosi kangen water murah terbaru

Bagaimana Air Kangen Dihasilkan?

Air Kangen dihasilkan melalui proses yang dipanggil elektrolisis dimana arus elektrik akan melalui air untuk memisahkan ia kepada ion positif dan negatif. Air dari paip akan melalui hos ke mesin kangen dan memasuki Kangen filter. Ia adalah penapis karbon aktif anti-bakteria yang mampu menapis klorin, karat, bakteria dan segala jenis kekotoran untuk mengekalkan kebersihan air. Dalam masa yang sama ia memelihara mineral penting dalam sumber air seperti Kalsium, Potassium, dan Magnesium. Kangen filter ini dibuat dari Negara Jepun dan berkualiti tinggi. Penapis ini boleh digunakan sehingga 3000 galon air.

promosi kangen water murah penapis air terbaik

Kemudian air ini akan memasuki elektrolisis chamber. Ia mempunyai solid titanium plate yang besar berbanding mesin alkaline yang lain. Plat ini berkualiti tinggi dan ia merupakan alat perubatan. Ia digunakan untuk mengasingkan ion positif dan negatif. Air yang mempunyai ion negatif adalah air alkaline dan akan mengalir melalui hos utama manakala air yang mempunyai ion positif yang merupakan air asid akan mengalir ke hos kedua. Sila lihat gambar rajah dibawah.

bagaimana kangen water berfungsi

Manfaat Kangen Water Menepati Tahap Kesihatan Diri

Sesuatu perkara dikira bermanfaat besar jika ia menyumbang kepada kesihatan. Air Kangen terbukti memberi manfaat kesihatan terbesar zaman ini. Segala manfaat Air Kangen adalah pada keunikan ciri-ciri air yang dimilikinya. Ciri-ciri Air Kangen yang tidak pernah ada pada air lain ialah alkali tinggi, molikul airnya halus dan berbentuk heksagonal serta banyak anti oksida di dalam airnya. Semuanya terhasil daripada kekompleksiti proses elektrolisis mesin Kangen. Dari satu mesin terhasil 7 jenis air pelbagai manfaat. 4 kategori air alkali, air neutral, beauty water dan air asidik. Paling mengagumkan Air Kangen sebagai Water Cure memberi tindakan yang cepat, berkesan dan segera sembuh. Kategori air-airnya memberi manfaat yang sangat banyak kepada setiap sudut kehidupan dan urusan harian.

air kesihatan promosi kangen water murah

Keunikan Air Kangen Pelbagai Guna

1. Keseimbangan pH Badan Yang Berterusan

air kangen water terbaik di dunia

Kangen water membantu meningkatkan kealkalian tubuh badan dan melawan radikal bebas yang merosakkan sel-sel sihat. Sebuah badan beralkali adalah badan yang sihat. Anti-Oksida yang kuat. Pengoksidaan berlaku secara semula jadi dalam alam semula jadi. Karat pada paip atau. perubahan warna pada buah seperti epal yang berwarna coklat selepas dipotong adalah proses pengoksidaan. Pengoksidaan dalam badan dikenali sebagai penuaan ataupun mempercepatkan proses keumuran. Kangen water mempunyai anti-oksida yang kuat melebihi 6 hingga 8 kali dari teh hijau.

2. Membantu Dalam Pencernaan Yang Sehat

Terdapat berbagai akibat yang dihasilkan atas masalah yang berhubungan dengan pencernaan. Dimulai dari pola makan yang buruk hingga stress, anda mungkin saja akan mengalami gejala-gejala seperti sembelit yang sering ataupun diare, sering buang angin, perut kembung ataupun kram. Jika anda sendiri sadar bahwa anda sebetulnya tidak memiliki riwayat penyakit yang berhubungan dengan masalah-masalah tersebut di atas, maka cara yang paling mudah dalam merestorasi atau mengembalikan kesehatan sistem penceranaan anda sebetulnya cukup mudah yaitu dengan minum air putih yang masih segar seperti air Kangen Water yang baru diproduksi dari mesin Air Kangen Water LeveLuk K8 atau SD501 sebagai awalan untuk membantu kelancaran sistem pencernaan anda.

air kangen water membantu pencernaan badan

Air putih yang sehat ini akan membantu sistem pencernaan anda agar dapat bekerja secara efektif. Makanan yang anda konsumsi akan dicerna dan limbahnya atau kotoran hasil pencernaan ini akan segera dibuang. Fungsi air minum ini sendiri akan mengurangi rasa kembung pada perut, buang gas ataupun kram. Dengan minum air putih Kangen Water yang sehat ini anda akan menjadi lebih sehat. Anda tidak perlu mengkonsumsi laksatif (obat pencahar) dan antasida (penetral asam lambung) jika air putih merupakan prioritas utama yang anda minum di pagi hari.

3. Meningkatkan Kesihatan Keseluruhan

promosi terkini kangen water murah

Kangen water dihasilkan oleh ionizers Enagic. Mereka telah diiktiraf sebagai peralatan perubatan di Negara Jepun dan digunakan di banyak hospital dan klinik kerana manfaat kesihatannya.

4. Mengatasi Dehidrasi

air kangen water memberikan kesihatan

Kandungan air kangen atau kangen water memiliki rasa yang cukup lazat di mulut. Sehingga tiada alasan untuk anda menolak minumnya. Selain itu sifat zat ini mudah diserap oleh tubuh. Hal ini mampu mengurangi risiko diri anda merasa kekurangan air yang menyebabkan dehidrasi. Sebab akibat parah dehidrasi adalah kematian. Menurut penelitian terakhir, memang ada perbezaan antara mengonsumsi air water ini setiap hari. Cubalah!

5. Meneutralkan Radikal Bebas

radikal bebas dalam air kangen

Kangen water mempunyai ORP negative yang sangat tinggi (Potensi Pengurangan Pengoksidaan) yang menjadikannya anti-oksida yang kuat. Apabila diminum secara tetap, electron tambahan di dalam air Kangen dapat meneutralkan radikal bebas dalam badan. Air Kangen ni  mempunyai molekul air yang tersangat kecil (micro cluster 3-5 molecul) dibandingkan dengan air biasa (16-20 molecul)…sebab tu ianya dapat diserapkan ke dalam tubuh dengan cepat dibandingkan dengan air biasa.

Oleh kerana sifat molekulnya yang halus, ianya boleh meneutralkan asid dan sisa pembakaran dalam tubuh yang berasal daripada sisa makanan. Dalam ertikata lain uolls, AIR Kangen ni boleh berfungsi sebagai detoxifikasi/ pembersihan kepada kekotoran yang ada dalam tubuh kita. Kandungan pH nya juga agak tinggi dibandingkan dengan air puteh biasa.

Antara Kebaikan Radikal Bebas Dalam Air Kangen

promosi mesin kangen water murah

 • Berkesan untuk mengurangkan kolestrol dan juga sakit sakit berkaitan saraf.
 • Menghapuskan radikal radikal bebas dan mengaktifkan sel sel penting seperti DNA
 • Merawat sel sel yang rosak (dengan kadar molekulnya yang tersangat kecil dan kadar serapan amat tinggi)
 • Anti-oksidan yang tinggi baik untuk awet muda antioksidan yang 6-8 kali lebih kuat daripada sebijik epal. 
 • Mengurangkan keletihan
 • Kadar pH air yang tinggi (hanya sedikit rendah daripada pH air zam zam)
 • Air ni diproses menggunakan mesin.

Miliki Mesin Kangen Water Sendiri Di Rumah Anda

cara miliki mesin air kangen

Dengan pelbagai manfaat yang ditawarkan melalui 1 unit mesin Kangen Water, maka memiliki mesin ini di rumah anda merupakan suatu pilihan yang sangat tepat. Mesin Kangen Water lebih dari sekedar penghasil air minum yang sehat, ia mampu menghasilkan SELURUH jenis air untuk kebutuhan anda sehari-hari. Manfaatkan mesin Kangen Water ini baik untuk keperluan rumah tangga maupun sebagai alat pendukung untuk bisnis anda

10 Fakta Mengapa Perlu Minum Air KANGEN WATER ?

Perkataan “Kangen” adalah perkataan Jepun yang bermaksud “Kembali Kepada Asal” PH asal manusia sejak lahir ialah beralkali, manakala kita selalu makan dan minum makanan berasid menyebabkan kesihatan mula terganggu.

promosi kangen water murah 2018 2019

 1. Kangen Water Memiliki PH tinggi iaitu antara 8.5 – 11.5, membantu MENEUTRALKAN ASID dalam tubuh. Maka tubuh tidak perlu lagi menghasilkan lemak dan kolestrol yg berlebihan apabila asid meningkat dan membahayakan organ dalam.
 1. Air Kangen yang segar memiliki Anti Oxidant lebih tinggi daripada beberapa kilo sayur dan buah-buahan. Ia MEREMAJAKAN dan MEMPERBAHARUI seluruh sel tubuh manusia dan MENCERAHKAN KULIT.
 1. Molekul air Kangen Water sangat kecil (Micro cluster) hingga mampu MENYERAP ke dalam sel-sel tubuh hanya dalam masa 10 saat selepas minum air Kangen. Molekulnya langsung diserap ke sel otak, organ-organ dan sel darah.
 1. Kangen Water mampu MELARUTKAN LEMAK dan MINYAK yang ada di dalam darah dan yang menempel di dinding usus dibuang ketika pembuangan air besar dan kecil.
 1. Kangen Water pH 11.5 mampu membantu tubuh utk mempunyai kemampuan SELFHEALING untuk menyembuhkan sel. Selain diminum, terdapat BEAUTY WATER (pH 5.5) untuk PERAWATAN KULIT untuk wajah dan penyubur rambut.
 1. Kangen Water pH 2.5 mempunyai kelebihan sebagai ANTI BAKTERIA terkuat melebihi alkohol utk luka terbuka, luka bakar, jerawat, eczema, psoriasis, bisul, hand sanitizer, pengganti obat kumur.
 1. Kangen Water pH 11.5 satu-satunya air putih yg mampu MEMBERSIH sayuran, buah2an dan beras dari Pestisida juga unsur berbahaya lainnya yg melekat.
 1. Mesin Kangen Water adalah satu-satunya Perangkat ionisasi air yang MENDAPAT REKOMENDASI dari KEMENTERIAN KESIHATAN serta PERSATUAN DOKTOR di JEPUN yg beranggotakan 6500 doktor ahli terbaik di dunia. Juga penerima SIJIL GOLD SEALED dari lembaga pengawasan air terbaik di Amerika Water Quality Association (WQA).
 1. Mesin Kangen Water satu-satunya perangkat ion air 100% made in Japan yg tahan 15 -20 tahun.
 1. Kangen Water digunakan oleh masyarakat di NEGARA – NEGARA MAJU sejak 40 tahun lalu, bahkan menjadi minuman Celebrity Hollywood, USA dan Malaysia

Beli Mesin Kangen Water Bersama Pemasangan Dan Konsultansi Percuma

ejen kangen water kuala lumpur

Anda dah lihat segala kebaikan, manfaat, dan ciri-ciri Kangen Water kan? Mesti anda nak tahu pula kan cara pembeliannya? Ok, sebelum tu saya nak beri keterengan sedikit untuk anda yang berminat untuk membeli Kangen Water. Pastikan anda membeli pada agent yang bakal saya sarankan dibawah ya. Beliau adalah agent sah Kangen Water. Kelebihan beli pada beliau, akan diberikan konsultansi dan pemasangan secara percuma.

Uji Tahap Kesihatan Air Di Rumah Anda Bersih Atau Tidak?

kangen water digunakan oleh doktor jepun

Saya percaya mesti ada di antara kita teringin nak lihat tahap bersih air yang kita minum tiap hari di rumah kan? Kalau betul anda nak lihat tahap bersih air dirumah anda, staff Kangen Water boleh menunjukkan demo atau uji air di rumah anda dan sambil-sambil tu mereka akan jawab segala soalan yang berkaitan dengan kangen water. Penjelasan yang begitu details dan lengkap mengenai Kangen Water akan terjawap disitu dan anda akan lihat sendiri tahap kebersihan air dirumah anda sama ada  memuaskan atau tidak.

Dapatkan Promosi Kangen Water Murah Dengan Pembelian Online

promosi terbaik dari kangen water

Inilah masanya untuk anda menukar air Kangen Water. Rakyat Jepun juga amat mempercayai dan mengamalkan Kangen Water dalam hidupan harian. Tidak mustahillah mereka mempunyai tahap kesihatan yang terbaik kerana amalkan minum air dari Kangen Water. Air yang bersih sudah pasti memberikan tahap kesihatan yang optimum pada diri. Penyakit juga dapat dielakkan.

Bertukarlah Sekarang Ke Kangen Water!

Anda pastinya sangat beruntung memiliki alat yang luar biasa ini kerana Mesin Kangen Water merupakan 1 mesin untuk segala jenis keperluan air di rumah anda. Segera hubungi di talian di bawah untuk membeli Mesin Kangen Water sekarang juga.

order mesin kangen water murah

PROMOSI MESIN AIR KANGEN WATER TERBARU
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-5675678) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: