Review
Jun 21, 2019, 11:15am

Promosi Handbag Murah Berjenama Dari RM130 Gred Terbaik


Beg tangan sinonim dengan wanita. Ke mana sahaja wanita pergi, pasti tidak lupa untuk membawa beg tangan. Tidak kira murah atau mahal, kecil atau besar, beg tangan sudah tentunya menjadi kegilaan para wanita. Beg tangan berjenama sudah tentunya menjadi kegilaan ramai para wanita pada masa kini. Bukan sahaja nampak cantik, malah tahan lama. Namun demikian, tidak semua orang mampu memiliki beg tangan berjenama kerana harganya yang di luar kemampuan.

Handbag Murah Berjenama Terbaik

Di sini, kami ada menawarkan promosi beg tangan murah berjenama, di mana kualitinya terjamin tahan lama dan harga mampu milik. Jika anda berminat untuk mendapatkan beg tangan yang berjenama dan mampu milik, maka artikel ini adalah sesuai untuk anda.

Harga Beg Tangan Mampu Milik!

Handbag Murah Berjenama Terhebat

Inginkan beg tangan berjenama tetapi risau tidak mampu kerana harganya yang mahal? Jangan risau, kami boleh jadikan impian anda menjadi kenyataan. Kini, anda tidak perlu mengeluarkan belanja yang banyak untuk memiliki beg tangan berjenama yang cantik dan berkualiti. Di sini, kami ada menawarkan beg tangan murah berjenama yang berharga dari RM130 pada gred biasa manakala RM230 adalah gred yang paling terbaik. Jadi, anda bolehlah pilih beg tangan yang bersesuaian dengan bajet anda. Jangan risau kerana kami ada menyediakan beg tangan dari pelbagai jenis, saiz dan warna. Semuanya cantik dan comel belaka. Paling penting, semuanya berkualiti dan tahan lama kerana beg tangan kami ini diperbuat dari material yang berkualiti.

Kelebihan Beg Tangan Kami

 

Handbag Murah Berjenama Hebat

Beg tangan ini didatangkan dengan pelbagai warna, jenis dan saiz. Anda boleh memilih mana-mana beg tangan mengikut kesesuaian bajet anda. Yang pasti, beg tangan kami ini sesuai untuk dibawa ke mana-mana dan sesuai untuk pelbagai jenis majlis. Paling penting, beg tangan kami ini daripada gred yang terbaik dan dijual pada harga yang berpatutan. Jadi, anda tidak perlu risau kerana beg tangan ini dijamin tahan lama dan berkualiti.

Handbag Murah Berjenama RM130

Oleh kerana harganya yang mampu milik, beg tangan ini sesuai dimiliki oleh pelajar ataupun wanita yang sudah bekerja. Selain itu, para suami, bapa, anak atau abang yang ingin memberikan hadiah untuk ibu, isteri, adik atau kakak yang tersayang boleh juga dapatkan beg tangan dari kami. Jika anda sedang mencari hadiah untuk dibuat sebagai hantaran, anda juga dialu-alukan untuk mendapatkan beg tangan dari kami yang cantik-cantik dan comel-comel ini. Anda juga akan mendapat banyak lagi hadiah percuma yang lain. Jadi, tidak rugi jika anda membeli beg tangan dari kami ini.

Tips memilih Beg Tangan yang Berkualiti

Handbag Murah Berjenama AAA

Seperti yang kita ketahui, beg tangan merupakan antara aksesori wajib bagi wanita. Apabila hendak keluar ke mana sahaja, sudah tentu para wanita memerlukan beg tangan kerana mereka memiliki barang yang banyak untuk dibawa. Tidak kiralah di mana, wanita cenderung untuk menjadikan beg tangan sebagai pelengkap gaya. Namun begitu, amat susah untuk mendapatkan beg tangan yang cantik dan pada masa yang sama berkualiti. Cantik luaran sahaja tiada guna jika ianya tidak tahan lama. Oleh itu, di sini kami kongsikan beberapa tips untuk anda memilih beg tangan yang berkualiti agar anda tidak silap dalam membuat pilihan.

Handbag Murah Berjenama Gred Terbaik

Pertama sekali, anda perlu memberikan perhatian kepada tujuan beg tangan tersebut. Sesetengah beg tangan digunakan untuk ke pejabat. Ada juga beg tangan yang digunakan untuk membeli-belah, menghadiri majlis dan juga melancong. Oleh itu, saiz amat penting dan berkait rapat dengan tujuan sesebuah beg tangan tersebut. Sebagai contoh, jika anda ingin ke pejabat, beg tangan bersaiz besar sedikit amat sesuai kerana ia boleh memuatkan barangan untuk dibawa ke pejabat seperti alat tulis dan buku nota kecil. Jika anda ingin menghadiri sesuatu majlis, pilihlah beg tangan yang bersazi kecil, di mana ia cukup untuk memuatkan beberapa alat kosmetik seperti lipstick dan compact powder. Jika anda ingin melancong atau membeli-belah, pilihlah beg tangan berzaiz sederhana agar ia tidak memngganggu pergerakan anda.

Handbag Murah Berjenama Promosi

Selain itu, anda juga perlu mengambil kira figura anda. Pastikan anda membeli beg tangan yang sesuai dengan figura anda. Beg tangan yang sesuai akan menaikkan aura personaliti anda. Bagi wanita yang berbadan kurus dan tinggi, anda disarankan untuk membeli beg tangan yang berbentuk bulat dan “slouchy”. Sekiranya anda berbadan besar, anda disarankan untuk memilih beg tangan yang berbentuk petak dan “sleek”.

Handbag Murah Berjenama Lauren

Warna juga memainkan peranan yang penting semasa memilih beg tangan. Beg tangan yang berwarna asas sudah tentunya menjadi pilihan ramai kerana sesuai digayakan dengan pelbagai jenis baju. Namun begitu, tidak salah untuk memilih beg tangan yang memiliki warna “colour-blocking”. Sebagai contoh, anda boleh menggabungkan warna hitam dengan navy-blue bersama coklat untuk tampak bergaya. Warna-warna seperti ini membuatkan penampilan anda lebih terserlah!

Handbag Murah Berjenama Polo

Dari segi kualiti beg tangan, anda mungkin perlu menumpukan perhatian terhadap jenis material dan jahitan yang digunakan. Jika beg tangan anda berasaskan “leather”, pastikan ianya berkualiti tinggi dan tahan lama serta tidak mudah rosak apabila terkena air. Selain itu, pastikan beg tangan anda memiliki jahitan yang kemas agar ia tidak mudah koyak dan tahan lama.

Tips Untuk Beg Tangan Kekal Cantik dan Baru

Beg tangan ini amat sinonim dengan diri wanita. Pernahkah anda merosakkan salah satu beg tangan kegemaran anda?  Berikut adalah beberapa petua mudah untuk menjaga beg tangan anda. Matlamatnya adalah untuk memastikan beg tangan anda kekal kelihatan cantik seperti baru.

Handbag Murah Berjenama Dijadikan Hadiah

Bagi penjagaan beg tangan yang mempunyai kulit jenis suede, anda boleh mendapatkan berus suede atau gunakan berus gigi lembut yang mempunyai gigi berus yang halus. Anda juga boleh membersihkannya dengan menggunakan cecair semburan khas yang mana ia boleh memadamkan kotoran tanpa menjejaskan tekstur kulit. Untuk kulit jenis Patent pula, ia lebih tahan lama daripada kulit tradisional. Jenis kulit Patent adalah jenis kulit yang diproses dengan dilapisi bahan protektif seperti acrylic yang menghasilkan impak berkilau dan licin. Kelebihan jenis kulit Patent Leather adalah mudah dibersihkan. Namun, ia masih perlu sentiasa di simpan di dalam ‘dust bag’ atau sarung bantal, jika tidak warna-warna beg dan barang-barang di sekeliling akan terlekat di antara satu sama lain. Jika ini berlaku, ia mungkin susah untuk menyingkirkan kotoran. Untuk menhilangkan kotoran, anda boleh menggunakan minyak jelly atau alkohol kadang-kadang dapat membantu menghilangkan kotoran.

Handbag Murah Berjenama Isteri

Selain itu, elakkan menyimpan beg tangan anda di dalam plastik atau beg jenis vinyl pada tempoh masa yang lama. Jika ia disimpan pada jangka waktu yang lama, plastik itu akan memerangkap kelembapan. Penggunaan plastik untuk menyimpan beg anda hanya boleh menyebabkan beg tangan anda berkulat. Untuk mengekalkan ketahanan beg anda, adalah disarankan untuk anda menyimpan di tempat yang kering dan bersih seperti di dalam ‘dust bag’. ‘Dust bag’ digunakan untuk melindungi beg anda apabila anda tidak menggunakannya.

Handbag Murah Berjenama 2019 dan 2020

Dalam pada itu, anda disarankan untuk elak meletakkan beg tangan anda di bawah sinaran matahari secara langsung kerana ia akan mengakibatkan warna beg kulit anda luntur dan keadaan beg mudah merekah. Ini berikutan tindak balas terhadap haba yang melampau yang tidak sesuai dengan bahan kimia pada beg tangan, sekaligus menjadikan kondisi kulit tersebut keras dan mudah patah.

Handbag Murah Berjenama 2019 2020

Handbag Murah Berjenama 2020

Untuk menjadikan beg anda tampak baru, elakkan menggunakan pewangi berasaskan aerosol kerana ia boleh melunturkan warna serta merosakkan kulit beg. Jika beg anda berbau, cuba hilangkan bau tersebut dengan meletakkan soda pada dalam beg anda semalaman selama 24 jam. Hasilnya, beg anda tidak lagi berbau bahkan beg anda akan berbau harum seakan baru.

Handbag Murah Berjenama 2019

Bukan mudah untuk menjaga beg tambah lagi jika anda seorang yang lasak. Namun, jika betul penjagaannya sudah tentu beg anda boleh dipakai sehingga 5 tahun atau lebih. Melalui perkongsian tips ini diharap ia akan dapat membantu dalam penjagaan beg tangan anda. Dengan ini, tiada lagi beg yang kelihatan lama atau lusuh.

Testimoni Pembeli Handbag Berjenama

Anda masih ragu-ragu untuk mendapatkan beg tangan dari kami? Jangan risau. Di sini kami kongsikan beberapa testimoni dari pelanggan kami. Anda boleh lihat dan nilai lah sendiri.

Handbag Murah Berjenama Cantik

Gambar di bawah menunjukkkan testimoni dari pelanggan kami. Seperti yang anda lihat, pelanggan kami ini gembira dan berpuas hati dengan servis kami. Bukan sahaja dapat beg tangan, malah dapat hadiah percuma! Pelanggan gembira, kami pun senang hati.

Beg tangan kami dijamin cantik dan kemas. Anda tidak akan rugi memiliki beg tangan dari kami ini. Pelanggan kami ini menyuarakan rasa gembira apabila membeli beg tangan dari kami. Beg tangan kami dijamin cantik, kemas dan tahan lama. Tidak lupa, kami juga selitkan beberapa hadiah percuma buat pelanggan kami ini.

Handbag Murah Berjenama Selamat

Jika anda risau beg tangan tidak sampai, jangan risau kerana kami menawarkan servis yang jujur dan ikhlas. Lihat sahaja beberapa testimoni dari pelanggan kami ini. Semuanya berpuas hati dengan kualiti beg tangan dari kami. Beg tangan anda dijamin selamat sampai. Kami juga akan sertakan beberapa hadiah percuma. Lihatlah betapa gembiranya pelanggan kami ini sampai nak repeat order katanya! Kami pun senang hati.

Handbag Murah Berjenama Jimat

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. Oleh itu, kami akan sentiasa memastikan beg tangan yang sampai pada anda berada dalam keadaan yang baik. Oleh itu, anda tidak perlu risau kerana beg tangan yang ditawarkan semuanya cantik-cantik belaka dan bersesuaian dengan kehendak dan keperluan anda.

Handbag Murah Berjenama Berkualiti

Bagaimana? Anda telah lihat sendiri testimoni dari pelanggan kami yang ratanya berpuas hati dengan beg tangan ini. Jadi apa tunggu lagi. Marilah order sekarang!

Dapatkan Beg Tangan Berjenama Anda Sekarang!

SHA MIKHAIL AL IDRUS | BEG TANGAN BERJENAMA DAN CANTIK
Hotline : Tekan untuk telefon (011-24147249) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Mikhail Mikhail
Instagram : @sha_mikhail_empayar_online
Email : mikhailidrus@gmail.com

Dapatkan Beg Tangan Berjenama Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Dapatkan Beg Tangan Berjenama Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Beg Tangan Berjenama Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: