Review
Apr 6, 2019, 4:58pm

Promosi Hadiah, Printing Dan Corporate Gift Murah di Penang


Dalam mencari hadiah yang bersesuaian untuk rakan, keluarga,mahupun pasangan anda, ada banyak perkara yang anda perlu pertimbangkan agar hadiah yang diberikan boleh membuatkan penerima rasa bahagia dan bersyukur dengan pemberian anda. Kalau anda nak orang tersebut lebih gembira, hadiah pula perlulah unik dan tidak sama seperti yang biasa diberikan oleh orang lain.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 6

Jika orang tersebut penting di dalam hidup anda, sudah tentu anda mahu memberikan hadiah yang lain dari yang lain. Hal ini kerana, hadiah yang unik akan membuatkan penerima hadiah akan sentiasa mengingati anda setiap kali mereka melihat atau menggunakan hadiah tersebut. Jadi, anda boleh melihat tips membeli hadiah  untuk orang tersayang yang akan dikongsikan di bawah agar mereka lebih menghargai hadiah yang diberikan.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 1

Tips Membeli Hadiah Untuk Orang Tersayang

Kadang – kadang anda pasti akan rasa ketandusan idea untuk membeli hadiah bagi orang tersayang. Jadi, anda boleh melihat tips – tips yang bakal dikongsikan di bawah untuk anda membeli hadiah yang cantik dan boleh digunakan dengan baik oleh penerima hadiah tersebut. Antara tips – tips tersebut termasuklah;

 • Beli Hadiah Simple Tetapi Bermakna

Anda pasti ingat hadiah yang mahal adalah lebih bermakna. Sebenarnya,hadiah yang memberi impak yang betul adalah hadiah yang bermakna. Jadi, anda tidak perlu menghabiskan wang yang banyak hanya untuk membuatkan orang yang anda berikan hadiah tersebut rasa dihargai. Selalunya, hadiah yang menunjukkan keunikan seperti gambar atau tandatangan orang tersayang di baju atau topi akan membuatkan orang tersebut rasa lebih gembira.

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 2

 • Beli Hadiah Yang Mempunyai Memori

Kalau dulu anda sentiasa pujuk si dia dengan menggunakan coklat, jadi kali ini anda boleh lakukan perkara yang sama. Anda boleh membeli coklat yang sama atau memberikan hadiah yang lebih menarik bersama – sama coklat yang diberi. Jadi, anda boleh mengembalikan memori – memori anda bersama orang yang tersayang.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 2

 • Kenali Hobi Penerima Hadiah

Jika orang tersayang anda mempunyai hobi tersendiri, maka lebih baik anda berikan hadiah yang berkaitan dengan hobi mereka. Hal ini kerana, hadiah yang berkaitan dengan hobi mereka akan membuatkan mereka lebih gembira. Contohnya, jika orang yang anda ingin memberikan hadiah suka memancing, anda boleh belikan joran atau topi untuk mereka gunakan sewaktu memancing.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 4

 • Kenal Pasti Harga Barangan

Ini adalah tips yang paling penting jika anda mempunyai bajet tersendiri ketika ingin membeli hadiah buat orang tersayang. Anda perlu melihat harga – harga yang ditawarkan dan bandingkan dahulu harga tersebut agar anda tidak membazirkan wang terutamanya dengan keadaan ekonomi sekarang ini.

hadiah printing dan corporate gift 3

 • Ketahui Warna Kegemaran Mereka

Dalam mencari hadiah yang terbaik, anda tidak boleh lupa satu aspek yang penting iaitu warna kegemaran mereka. Pastikan anda mendapatkan produk atau hadiah yang mempunyai warna kegemaran agar mereka lebih menghargai hadiah tersebut. Jika mereka tidak mempunyai warna kegemaran tersendiri, maka kerja anda akan menjadi lebih mudah.

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 7

 • Tanya Soalan Kepada Penerima Hadiah

Kalau anda ingin memberikan hadiah kepada lelaki atau perempuan, anda boleh buat – buat bertanyakan soalan. Contohnya, anda boleh cakap bahawa hadiah tersebut akan diberikan kepada adik atau ibu bapa anda. Maka, anda boleh dapat sedikit klu tentang apa yang mereka suka atau ingini. Jadi, apabila mereka dapat hadiah tersebut, pasti mereka akan rasa gembira dan dihargai.

hadiah printing dan corporate gift 1

 • Berikan Hadiah Yang Kelihatan Sweet

Tips ini pula boleh diikuti oleh anda yang mahu memberikan hadiah kepada pasangan. Apabila bercakap tentang hadiah, anda perlu tahu bahawa mereka menyukai hadiah yang boleh membuatkan mereka terkenang – kenang akan anda. Jadi, hadiah yang boleh diubah suai dengan design tersendiri serta memasukkan gambar orang yang tersayang adalah hadiah yang terbaik untuk pasangan anda.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 5

Hafiz Anis Enterprise – Kedai Hadiah,Printing dan Corporate Gift Terbaik Dan Murah Di Penang

Adakah anda ingin memberikan hadiah yang unik untuk orang yang tersayang? Apa kata anda berikan hadiah yang boleh mengingatkan mereka kepada diri anda? Contohnya, T Shirt yang dicetak dengan gambar anda dan orang tersayang pasti akan membuatkan hadiah tersebut lebih istimewa. Selain itu, kalau anda dah rasa bosan dengan T Shirt, anda juga boleh cuba untuk mendapatkan payung atau topi yang dah diubah suai dengan design anda sendiri.

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 5

Jika anda ingin mendapatkan hadiah sebegini, anda boleh ke Hafiz Anis Enterprise, iaitu kedai printing terbaik di Penang dan menawarkan servis percetakan yang murah dan berpatutan. Setiap barang percetakan akan dijamin kualitinya sebelum dihantar kepada pelanggan agar para pelanggan berpuas hati dengan servis mereka. Hafiz Anis Enterprise juga mempunyai pelbagai perkhidmatan yang lain termasuklah;

hadiah printing dan corporate gift 6

Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh Hafiz Anis Enterprise

 • F1 @ Baju Korporat

Inginkan baju korporat yang cantik dan tahan lama? Anda perlu mendapatkan servis dari Hafiz Anis Enterprise. Mereka menjual baju korporat yang diperbuat daripada material yang berkualiti dan tidak mudah koyak. Malah, warna di baju korporat tersebut juga tahan lama dan tidak akan pudar.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 5

 • T-Shirt / Jersey

Ingin membuat baju untuk apa – apa majlis istimewa anda atau diberikan hadiah kepada orang tersayang? Baju yang direka sendiri pasti akan membuatkan majlis atau event anda kelihatan lebik unik. Gunakan servis Hafiz Anis Enterprise untuk mendapatkan print yang lebih tahan lama dan tidak luntur warna. Cetakan yang digunakan adalah berkualiti dan akan memastikan warna tersebut tidak akan mudah pudar meskipun dicuci beberapa kali.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 1

 • Banting

Jika anda mahukan perniagaan anda dikenali ramai, banting @ banner adalah salah satu cara untuk anda mendapatkan perhatian pelanggan. Hafiz Anis Enterprise menghasilkan banting yang berkualiti tinggi dan mempunyai warna yang terang. Jika anda ingin mendapatkan banting yang cantik dan murah, pastikan anda menggunakan servis dari syarikat ini.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 4

 • Flyers

Flyers adalah salah satu strategi marketing yang boleh membuatkan para pelanggan mengenali produk anda dengan lebih baik melalui info yang berada di dalam flyers tersebut. Hafiz Anis Enterprise juga merupakan pakar dalam mencetak flyers untuk kegunaan perniagaan anda. Flyers yang dicetak adalah dijamin menggunakan design yang boleh menarik minat pelanggan atau pembaca.

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 1

Selain itu, terdapat pelbagai lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh Hafiz Anis Enterprise. Antara perkhidmatan – perkhidmatan tersebut termasuklah;

 • Vest / Jaket
 • Topi
 • Tuala
 • Payung
 • Lanyard
 • Keychain
 • Pen
 • Pingat / Trofi
 • Plaque
 • Beg
 • Mug
 • Button Badge
 • Kad Nama
 • Silk Screen
 • Sulaman
 • Heat Press
 • Sublimation dan pelbagai lagi…..

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 3

Jadi, anda bukan sahaja boleh mendapatkan hadiah yang unik di sini, tetapi anda juga boleh menggunakan perkhidmatan cetakan mereka untuk membuat pelbagai jenis banting, kad nama dan sebagainya. Apa yang penting adalah kualiti cetakan dan bahan – bahan yang digunakan mempunyai kualiti yang amat tinggi.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Perkhidmatan Hafiz Anis Enterprise

Hafiz Anis Enterprise adalah pakar percetakan yang boleh membantu anda untuk membuatkan sesuatu produk kelihatan menarik. Antara sebab – sebab yang membuatkan Hafiz Anis Enterprise sebagai syarikat printing yang terbaik adalah;

 • Design Printing Mengikut Idea Anda

Adakah anda mempunyai idea tersendiri untuk design produk yang anda inginkan? Berikan idea tersebut kepada Hafiz Anis Enterprise dan mereka akan merealisasikan idea anda. Mereka akan mendengar idea dan mengolahkannya menjadi satu produk yang berkualiti di mana ianya akan bercakap mewakili produk yang anda ingin sampaikan. Anda pasti akan terkejut dengan ketepatan mereka dalam mengolah idea anda kepada produk yang cantik.  

hadiah printing dan corporate gift 2

 • Harga Yang Berpatutan

Setiap produk yang dihasilkan oleh Hafiz Anis Enterprise adalah cantik dan harganya amat berpatutan. Anda boleh mendapatkan produk yang berkualiti dengan harga yang murah. Anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar untuk mendapatkan produk yang cantik atau cetakan yang terang dan berkualiti.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 6

 • Menggunakan Jenama Anda Sendiri

Jenama produk adalah salah satu ciri penting yang akan membuatkan pelanggan mengenali produk anda dan membuatkan produk tersebut mempunyai keunikan tersendiri. Dengan meningkatkan jenama bagi produk anda, persaingan bukan lagi satu masalah untuk kekal kompetitif. Anda boleh menggunakan jenama anda tersendiri melalui servis cetakan Hafiz Anis Enterprise. Mereka akan menyampaikan servis anda menerusi penjenamaan melalui produk cetakan dan identiti corporate syarikat anda.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 2

 • Graphic Designer Yang Berpengalaman

Barisan graphic designer yang mereka miliki mempunyai pengalaman luas dalam membina design tersendiri agar ia kelihatan unik dan cantik untuk anda miliki. Mereka juga sudah berada di dalam bidang designing dalam masa yang lama dan mahir di dalam bidang tersebut. Setiap design yang dibuat adalah teliti dan mereka akan memastikan ia dapat menarik minat anda. Pasti penerima hadiah akan jatuh cinta dengan hadiah tersebut.

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 3

 • Kualiti Printing Yang Tahan Lama

Anda tidak perlu bimbang akan kualiti printing oleh Hafiz Anis Enterprise kerana ia semestinya tahan lama dan warnanya tidak akan mudah luntur. Malah, setiap warna yang dicetak adalah terang dan boleh menarik minat pelanggan sekiranya anda akan menjalankan perniagaan. Para pengguna pasti akan tertarik dengan produk anda yang kelihatan menarik dan menyerlah.

hadiah printing dan corporate gift 4

 • Servis Design Percuma

Adakah anda ketandusan idea untuk membuat design tersendiri? Gunakan servis dari graphic designer mereka yang berpengalaman dan mahir dalam mencipta design yang menarik. Anda pasti akan berpuas hati dengan design yang dicipta. Malah, sekarang ini Hafiz Anis Enterprise sedang mengadakan promosi di mana anda boleh mendapat servis design secara percuma. Apa yang anda tunggu lagi? Gunakan servis design mereka sekarang.

hadiah printing dan corporate gift untuk pelbagai event 7

 • Design Yang Menarik

Setiap design yang direka oleh graphic designer mereka adalah dijamin menarik dan boleh membuatkan para pengguna ingin membeli produk anda. Hafiz Anis Enterprise akan memastikan rekaan tersebut adalah cantik, unik dan berkualiti.

pembekal hadiah printing dan corporate gift 7

Testimoni Pelanggan Hafiz Anis Enterprise

Para pelanggan Hafiz Anis Enterprise amat berpuas hati dengan packaging yang dihasilkan oleh Hafiz Anis Enterprise, jadi mereka meninggalkan testimoni – testimoni yang positif bagi Hafiz Anis Enterprise. Berikut adalah testimoni tersebut;

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 4

hadiah printing dan corporate gift untuk majlis kecil kecilan 6

hadiah printing dan corporate gift 5

pembekal hadiah printing dan corporate gift 3

Dapatkan Servis Hadiah, Printing Dan Corporate Gift Di Hafiz Anis Enterprise

HAFIZ ANIS ENTERPRISE | SERVIS HADIAH, PRINTING DAN CORPORATE GIFT TERBAIK
Hotline: Tekan untuk telefon (012-5760539) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook : Premium and Corporate Gift
Email: hafizanis.ent@gmail.com

Alamat:
Belakang 107, Jalan Maqbul, Sg. Pinang, 10150 Georgetown, Pulau Pinang.

Jom buat tempahan cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom buat tempahan cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom buat tempahan cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: