Review
Apr 16, 2018, 12:56pm

Promosi Dompet Dan Beg Chest Pack Unisex Berkualiti


dompet dan beg chest pack berkualiti

Dompet dan beg chest pack sering digayakan oleh kaum wanita mahupun kaum lelaki. Pelbagai jenis dompet yang menarik menjadi sebagai aksesori tambahan bagi mereka yang suka bergaya dan berfotografi. Dompet berbentuk empat segi panjang menjadi pilihan kaum wanita dan lelaki bekerjaya serta mereka yang sukakan style untuk nampak lebih muda, eksklusif, bergaya dan juga untuk memudahkan rutin harian mereka. Tidak kurang juga dengan dompet yang berbentuk segi empat tepat yang selalu digunakan oleh golongan kanak-kanak sehinggalah golongan dewasa. Merungkaikan tentang dompet yang menjadikan anda sangat stylo dan bergaya ini, terdapat banyak cara dan waktu yang bersesuaian untuk anda gunakan dompet ini. Selain daripada menjadi penggunaan rutin harian anda di mana-mana sahaja, dompet ini juga amat sesuai dijadikan hadiah untuk hari lahir keluarga atau kenalan anda serta boleh juga dijadikan sebagai salah satu pemberian bagi hantaran di majlis perkahwinan anda.

dompet dan beg chest pack berkualiti sebagai hadiah

Bukan sahaja dompet, tetapi beg chest pack juga hangat diperkatakan kini. Beg chest pack juga amat sesuai digunakan bagi pelajar-pelajar atau pekerja tidak kiralah lelaki atau perempuan kerana beg jenis chest pack ini amat fleksibel dan mudah digayakan bagi anda yang sukakan kekemasan, gaya ringkas dan juga inginkan perbezaan lain daripada yang lain. Paling penting, anda pasti teruja melihat jenis dompet dan beg chest pack unisex iaitu beg yang boleh digayakan oleh lelaki dan wanita sekaligus. Anda dapat menjimatkan masa untuk memilih dan boleh digunakan oleh anda sekeluarga. Mungkin hari ini anda guna, esoknya adik lelaki atau adik perempuan anda pula yang ingin guna!

Promosi Dompet Dan Beg Chest Pack Unisex Berkualiti

promosi dompet dan beg chest pack berkualiti

Harga biasa bagi dompet dan beg chest pack selalunya berpuluh-puluh ringgit dan adanya mencecah hingga ke seratus ringgit. Tetapi untungnya anda kerana terdapat promosi dompet dan beg chest pack unisex yang amat murah dan berkualiti. Promosi dompet dan beg chest pack unisex berkualiti ini amat murah di Malaysia dan sentiasa menjadi rebutan masyarakat kita zaman kini. Daripada berjuta-juta rakyat Malaysia, hampir kesemuanya menggunakan dompet dan beg chest pack, permintaan dompet dan beg chest pack unisex ini sangat tinggi kerana kualitinya mengalahkan beg-beg silang atau beg dompet yang lain kerana kualiti dan design atau rekaannya sangat hebat, eksklusif dan menarik. Mari kita lihat dompet dan beg chest pack unisex berkualiti yang sedang hangat diperkatakan ini!

Dompet YV

promosi dompet YV dan beg chest pack berkualiti

Dompet YV adalah dompet berkulit dan berfungsi untuk unisex yang sesuai digayakan oleh lelaki dan wanita. Ia merupakan dompet yang berbentuk segi empat panjang dan mempunyai pelbagai warna. Menariknya, warna hitam serta coklat merupakan gabungan kulit yang nampak lebih eksklusif, mewah dan sangat style. Namun begitu, anda boleh memiliki dompet unisex YV ini dengan harga yang cukup murah dan berbaloi-baloi. Terdapat 5 ruang untuk selitan kad disebelah kanan dan sebelah kiri serta di bahagian tengah iaitu ruang untuk menyimpan duit kertas. Ia bersaiz panjang iaitu 18.5cm, lebar 9.5cm dan tebal 1cm. Untuk pengetahuan anda, dompet YV ini merupakan dompet berjenama yang sangat berkualiti yang sentiasa digunakan oleh seluruh rakyat Malaysia.

Kelebihan Dompet YV Yang Perlu Anda Dapatkan

Terdapat banyak kelebihan dompet YV yang berbentuk panjang ini dan pastinya anda juga perlu dapatkan dompet yang sangat cantik dan hebat ini.

1. Material Berkualiti

dompet dan beg chest pack terbaik

Dompet YV ini diperbuat daripada kulit PU import yang terpilih. Ia sangat berkualiti, tahan lama dan tidak mudah rosak. Tidak kira siapa pun yang gunakannya, pasti ia akan berada dalam keadaan baik dan berkualiti. Ia amat sesuai untuk lelaki dan wanita yang inginkan penampilan yang bergaya dan menarik. Dompet YV merupakan dompet yang sangat berkualiti tinggi!

2. Ruang Besar

dompet dan beg chest pack berkualiti dan ruang besar

Dompet YV berbentuk panjang dan besar. Anda boleh meletakkan banyak wang kertas dan syiling beserta kad-kad di tempat selitan yang telah disediakan. Selain besar, ia berbentuk panjang bagi mencukupkan ruang untuk anda menyimpan duit secara tersusun dan kemas. Ia amat memudahkan anda untuk membawa ke mana sahaja tempat yang anda pergi.

3. Dompet Unisex

dompet unisex dan beg chest pack berkualiti

Dompet YV yang dikatakan dompet unisex ini sesuai diguna pakai oleh kaum lelaki dan wanita. Oleh itu, sesiapa pun boleh gunakannya dan tak perlu cerewet memilih jenis dompet lagi.

4. Pelbagai Gaya

gaya dompet dan beg chest pack berkualiti

Dompet YV bersifat gaya eropah. Ia amat sesuai digayakan untuk semua majlis, ke mana sahaja anda pergi jangan lupa untuk membawa dompet ini!

Beg ‘Chest pack’ Unisex

promosi beg chest pack berkualiti

Beg ‘Chest Pack’ adalah beg galas silang yang digunakan dengan cara menggalas secara silang dibelakang. Ia sering digunakan bagi anda yang meminati beg jenis ringkas dan tidak terlalu besar. Paling menjadi kegembiraan ramai, beg ini boleh dipakai oleh lelaki dan perempuan, masing-masing boleh memakainya. Ia bersaiz setinggi 35cm, panjang 18cm dan mempunyai lebar sebanyak 7cm. Ia diperbuat daripada material jenis nylon oxford. Selain itu, anda juga boleh mendapatkan beg ini dalam pelbagai warna seperti pink, hitam, ungu dan biru tua. Beg Chest Pack ini sesuai digunakan untuk melakukan aktiviti lasak ataupun menghadiri program tertentu.

Kelebihan Menggunakan Beg Chest Pack

kelebihan beg chest pack berkualiti

Terdapat banyak kelebihan memiliki beg chest pack yang kini viral dan mendapat sambutan. Anda wajib memiliki beg chest pack ini bagi memudahkan anda melakukan aktiviti-aktiviti luar dan yang paling penting anda tidak perlu bawa beg kertas atau beg kain lagi untuk letakkan barang-barang anda.

1. Design Atau Reka bentuk Yang Menarik

design beg chest pack berkualiti dan menarik

Beg chest pack ini direka khas bagi anda yang suka melakukan aktiviti luar dan memerlukan beg untuk menyimpan barang peribadi anda. Reka bentuknya yang sangat ringkas dan mempunyai lentik bentuk yang menarik menjadi perhatian dalam kalangan lelaki dan perempuan. Reka bentuk kontemporari dan ala klasik ini menjadikan beg sandang ini amat sesuai dipakai oleh masyarakat moden kini untuk ke mana sahaja seperti kelas universiti, tempat kerja, masjid dan sebagainya. Dengan reka bentuk yang menarik dan memudahkan, beg chest pack ini amat diminati ramai.

2. Berkualiti Tinggi

beg chest pack keluaran cina berkualiti

Duo Mei Lun merupakan jenama beg Chest Pack yang amat berkualiti tinggi ini. Ia merupakan jenama baru dan terkini dalam pasaran yang telah dikenali sebagai salah satu beg chest pack yang mempunyai kualiti tinggi dan tidak mudah rosak. Anda boleh menggunakan beg chest pack ini bertahun-tahun lamanya. Sekadar menyimpan buku nota, botol air, barangan gadget dan sebagainya sahaja, janganlah pula anda menggunakannya sebagai beg sekolah untuk buku banyak dan berat!

3. Kemudahan Telefon Bimbit, Earphone Dan Tempat Letak Air

beg chest pack banyak partition

Beg Chest Pack unisex ini juga mempunyai pemegang telefon bimbit dan lubang earphone yang memudahkan anda untuk memakai earphone tanpa gangguan menggalas beg. Pemegang earhone dan lubang earphone ini membolehkan anda menikmati muzik di mana sahaja anda berada tanpa gangguan. Selain itu, beg chest pack ini juga mempunyai tempat letak air disebelah kiri yang memudahkan anda untuk menyimpan botol air dan tidak perlu pegang sendiri.

4. Sentiasa Selesa

beg chest pack yang selesa

Sesiapa sahaja yang memakai beg chest pack pasti akan berasa sangat selesa kerana beg ini diperbuat daripada nylon oxford, ia merupakan materian yang sangat sedap dan selesa dipakai. Material jenis ini menolak air sekiranya tertumpahkan air dan ia tahan koyak. Selain itu, anda akan berasa sangat selesa menggunakannya kerana tali bahu boleh dilaras untuk tinggi atau rendah bagi memenuhi keperluan yang berbeza lelaki dan wanita.

5. Sesuai Untuk Semua Aktiviti

dompet dan beg chest pack berkualiti disukai ramai

Beg chest Pack yang sangat bergaya ini sesuai untuk dipakai oleh anda dengan kombinasi pelbagai fesyen. Anda juga boleh menggayakan beg ini secara santai dan kasual serta memakainya untuk melakukan aktiviti-aktiviti yang bersesuaian seperti mendaki, berbasikal, berlari, pergi melancong dan sebagainya.

Promosi Harga Dompet YV Dan Beg Chest Pack Unisex Termurah Dan Berbaloi

promosi dompet dan beg chest berkualiti terkini

Kini, anda boleh dapatkan Dompet YV dan Beg Chest Pack Unisex yang sangat berkualiti dengan harga yang murah dan berpatutan. Promosi atau harga yang ditawarkan sememangnya adalah mampu milik dan perlu didapatkan segera oleh anda. Tidak kira dompet berjenama YV atau beg chest pack, keduanya sangat berfungsi bagi anda semua terutamanya anda yang sukakan barangan atau koleksi beg yang eksklusif, santai dan berjenama. Mari kita lihat senarai harga bagi dompet YV dan juga Beg chest pack yang wajib anda dapatkan.

dompet YV murah berkualiti

Harga bagi Dompet YV untuk kawasan semenanjung Malaysia adalah RM34 manakala anda yang menetap di Sabah Sarawak adalah RM39. Kos penghantaran pula diberikan secara percuma. Murah dan jimat bukan? Untuk Beg Chest Pack Unisex pula, anda boleh dapatkannya dengan harga yang sangat-sangat rendah jika dibandingkan dengan harga pasaran yang semakin lama semakin tinggi kosnya. Hanya serendah RM40 sahaja bagi anda yang menetap di semenanjung Malaysia manakala RM45 untuk anda yang bertapak di Sabah dan Sarawak. Sama juga seperti dompet YV tadi, kos penghantaran adalah percuma tanpa perlu dikenakan apa-apa bayaran. Ya, ia sangat murah dan berpatutan. Anda wajib dapatkan promosi pembelian bagi dompet dan beg chest pack anda.

Testimoni Pembeli Dompet YV

feedback pembeli dompet dan beg chest pack berkualiti review pembeli dompet dan beg chest pack berkualiti testimoni pembeli dompet dan beg chest pack berkualiti

Jom Dapatkan Dompet YV dan Beg Chest Pack

Dompet YV dan beg chest pack ini wajib anda miliki kerana tahap kualitinya yang sangat tinggi dan mempunyai pelbagai kegunaan. Anda juga boleh mendapatkannya dengan harga yang sangat murah, berpatutan dan mampu milik. Bukan senang nak dapat beg chest pack yang sangat elok dan berkualiti dengan harga yang sebegini. Oleh itu, pastikan anda tidak ketinggalan untuk mendapatkan dompet dan beg chest pack dengan harga promosi ini! Ramai yang telah mendapatkan beg chest pack dan dompet ini, anda bila lagi? Semua pelanggan amat berpuas hati dan benar-benar menyukai beg chest pack dan dompet ini dan sangat suka menggayakannya. Jom dapatkan dompet YV dan beg Chest Pack Duo Mei Lun dengan segera!

promosi dompet dan bag chest pack unisex terbaik

DOMPET YV DAN BEG CHEST PACK UNISEX BERKUALITI
Hubungi: Tekan untuk telefon (016-3435257) | Tekan untuk WhatsApp
Shopee Online Store: https://shopee.com.my/gieavianna

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: