Review
Dec 18, 2018, 9:36am

Promosi Design Dan Printing Packaging Murah, Stiker, Flyers Serendah 50 Sen


Packaging produk yang menarik pastinya mempengaruhi jualan sesuatu produk untuk lebih laris dan menjadi perhatian ramai.  Product packaging yang terdiri daripada rupa bentuk bungkusan, warna, corak yang tampak menarik serta mempunyai branding sesuatu perniagaan adalah penting dalam menaikkan semula produk dan perniagaan anda. 

printing packaging murah

Sebagai seorang usahawan produk ataupun pemilik bisnes, pasti anda inginkan produk anda lengkap dengan packaging terbaik, berkualiti dan cantik dari semua aspek percetakan.  Ramai yang tidak tahu bagaimanakah cara mendapatkan design dan percetakan terbaik untuk melengkapkan proses packaging produk anda, malah ianya tidak lengkap jika anda menjual produk tanpa branding dan packaging produk.  Nak tak nak, ciptalah satu design dan packaging untuk menaikkan produk anda ke suluruh dunia.

Tips Menaikkan Produk Atau Bisnes Anda Dengan Packaging Terbaik

#1  Design Packaging, Stiker Dan Flyers

contoh packaging untuk perniagaan

Perkara pertama dalam membina branding juga adalah dari packaging sesebuah produk.  Nilai produk anda terlihat kosong tanpa apa-apa packaging atau design berkaitan dengan produk atau bisnes anda. Anda perlu mula membuat design untuk packaging, stiker dan flyers anda.

#2  Tentukan Saiz Packaging Bersesuaian

menghasilkan packaging mengikut produk

Saiz packaging haruslah tepat untuk anda menyesuaikannya dengan saiz produk anda bagi mengelakkan risiko pembaziran dan kerosakan. Selain menentukan saiz packaging yang sesuai, saiz flyers dan stiker juga amat penting untuk mencantikkan dan menaikkan produk anda.

#3  Memastikan Kualiti Packaging Terjamin

kualiti packaging dengan jaminan kualiti produk

Sama ada stiker, flyers ataupun packaging produk anda, anda harus memastikan semua kualiti percetakan dan packaging yang dihasilkan adalah terjamin.  Jangan tertipu dengan iklan servis percetakan yang indah khabar dari rupa di internet yang sedang berleluasa tu.

#4  Percetakan Dan Packaging Produk Kos Murah

penghasilan packaging sebanding harga jualan

Anda boleh membuat perbandingan untuk perkhidmatan percetakan dan packaging produk yang lebih murah dan berbaloi. Ada servis yang terlampau murah tetapi tidak berkualiti, anda pula servis packaging produk kos murah dan berkualiti namun satu dalam seribu.

Promosi Design Dan Printing Packaging Murah, Stiker, Flyers Serendah 50 Sen Nombor 1 di Malaysia

promosi print packaging murah

Kini anda boleh dapatkan perkhidmatan design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen dan ini adalah servis termurah nombor 1 di Malaysia. Produk anda tidak akan hambar lagi kerana packaging produk anda menjadikan produk anda lebih bernilai dan eksklusif.

sample packaging terbaik untuk produk kecantikan

Sudah menjadi fenomena untuk setiap produk didatangkan khas dengan packaging produk, untuk lebih jimat dan berbaloi siapa yang sanggup tolak promosi design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen nombor 1 di Malaysia ini? Khas untuk usahawan yang perlukan design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen, jangan lepaskan peluang mendapatkannya di HMS Design & Printing.

HMS Design & Printing | Packaging Printing Serendah 50 Sen/Unit

HMS design printing packaging

HMS Design & Printing menawarkan perkhidmatan design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen untuk anda yang ingin membuat tempahan packaging produk anda dalam kuantiti yang sedikit ataupun banyak. Mereka merupakan sebuah syarikat yang bertapak di Ampang, Selangor dan telah beroperasi sejak tahun 2014.

packaging untuk minuman

HMS Design & Printing adalah satu-satunya servis design dan cetak yang mampu milik, murah dan berpatutan di Malaysia bagi merealisasikan impian anda mendapatkan design cantik dan packaging berkualiti untuk produk anda. HMS Design & Printing bukan sahaja fokus pada packaging, stiker dan flyer produk, tetapi mereka mempunyai banyak perkhidmatan dari segi pengiklanan, percetakan dan design packaging untuk semua kategori bisnes anda.

Perkhidmatan HMS Design Dan Printing

perkhidmatan packaging berkualiti

HMS Design & Printing yang menawarkan promosi design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sehari ini membantu anda mendapatkan keperluan packaging yang bersesuaian dan design setanding dengan jenama anda.  Terdapat banyak servis dan keperluan anda yang mereka sediakan.

packaging menambah nilai sesuatu produk

 • Design reka bentuk packaging anda dari segi stiker, packaging kotak produk, flyers dan lain-lain lagi
 • Mencetak packaging yang telah dipersetujui designnya dalam kuantiti yang telah dirunding
 • Membantu anda dari segi marketing produk dan bisnes anda.
 • Servis Graphic Design atau membantu design logo untuk anda
 • Offset Printing untuk cetakan packaging anda lebih cantik dan jelas
 • Digital Printing yang membolehkan mencetak dalam kuantiti yang lebih rendah untuk anda
 • Inkjet Priting yang digunakan dalam menghasilkan design dan kualiti banner, bunting, poster dan lain-lain lagi.
 • Architecture Design yang turut menawarkan konsep design, plan dan servis 3d untuk design anda
 • Menawarkan servis Corporate Gift dan cetakan pada pakaian
 • Menawarkan perkhidmatan design dan cetak label serta packaging produk

Antara Jenis Produk HMS Design Dan Cetak

servis print dan design product packaging

 • Sticker
 • Flyers
 • Envelope
 • Paperbag
 • Calender
 • Packaging Box
 • Poster Bunting
 • Banner
 • Kad Bisnes

Proses Design Dan Cetak Packaging Produk

produk vape pon ada packaging menarik

Selalunya, pelanggan akan menyatakan konsep logo atau design yang mereka mahukan dan mendapat pengesahan atau confirmation dari pihak HMS Design & Printing. Kemudian, pihak HMS akan menyiapkan design packaging dan mendapatkan persetujuan dari pelanggan.  Barulah proses cetakan dibuat berdasarkan berapa jumlah kuantiti packaging yang pelanggan mahukan. Anda akan menerima packaging produk anda sejurus semuanya telah siap dicetak. Pasti tak sabar untuk dapatkan packaging cantik dan berkualiti yang serendah 50 sen ini kan?

Design Dan Cetak di Barang Lain

sample produk serum dengan packaging menarik

HMS Design & Cetak turut menerima tempahan design dan cetak untuk cetakan di barang-barang lain seperti pakaian, mug, cawan minuman, gambar, marmar batu sebagai frame gambar, bantal dan lain-lain lagi. Anda boleh jadikan barang-barang cetakan ini sebagai hadiah, barang jualan, promosi dan juga urusan lain dalam perniagaan anda.

Kelebihan Design Dan Cetak Packaging Produk, Stiker, Flyers di HMS Design & Printing

#1  Packaging Serendah 50 Sen | Termurah Nombor 1 di Malaysia

packaging untuk produk tekstil

HMS Design & Printing menawarkan promosi design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen termurah di Malaysia. Tiada servis lain yang memberikan harga serendah 50 sen untuk packaging produk terutamanya dalam design dan cetakan kotak produk.  Design dan cetak packaging serendah 50 sen sangat berbaloi untuk anda dapatkan.

#2  Packaging, Stiker, Flyers Berkualiti Tinggi

packaging untuk lipmatte

Siapa kata packaging, stiker, flyers serendah 50 sen tidak berkualiti? HMS Design & Printing telah membuktikan bahawa design dan cetakan yang mereka hasilkan amat berkualiti dan menjadi pilihan ramai syarikat usahawan di luar sana. Kualiti dari segi kertas, kotak, warna, jenis cetakan, material, stamping, laminate dan reka bentuk design amat terbaik!

#3  Pekerja Professional, Berpengalaman, Pakar Dan Mahir

packaging dengan design profesional

Tahukah anda HMS Design & Printing ini mempunyai pekerja ataupun tenaga penggerak bagi menjayakan servis produk packaging ini? Mereka amat mahir, pakar dan berpengalaman dalam menghasilkan pelbagai jenis design dan cetakan yang berkualiti untuk banyak jenama  produk usahawan diluar sana. Dengan sikap professional, tidak hairanlah mereka berjaya memberikan khidmat cetak dan design yang terbaik dan berbaloi di Malaysia.

#4  Hasil Terbaik, Memuaskan Pelanggan, Servis Pantas

harga servis design terbaik

Ramai yang tidak tahu bahawa walaupun hanya 4 tahun HMS Design & Servis ditubuhkan, mereka telah bekerjasama dengan beberapa client yang mempunyai jenama yang terulung di dunia iaitu Flamingo, Kitkat, Perodua, JKR, UKM dan lain-lain lagi. Semua client ini berpuas hati dengan kualiti design, packaging dan penghantaran yang sangat pantas.  Sudah tentulah, anda adalah yang seterusnya berjaya bersama mereka.

#5 Servis Packaging Menyeluruh Untuk Semua Jenis Produk

khidmat servis yang menyeluruh

Jangan risau lagi, semua perkhidmatan cetak dan design boleh anda dapatkan di sini kerana HMS Design & Printing mempunyai servis design, printing dan packaging yang menyeluruh untuk semua jenis produk sama ada anda mahu hasilkan packaging berupa kotak, plastik, beg dan sebagainya.

#6  Minimum Order Yang Serendah 300 pcs

minimum order yang rendah

Minimum order untuk setiap jenis packaging adalah berbeza mengikut jenis printing atau cetakan yang dihasilkan. Namun, bagi packaging seperit kotak box dan paperbag, anda boleh mendapatkan minimum order dengan serendah 300 pcs sahaja. Jimat, untung dan berbaloi sangat tetapi jika anda ingin dapatkan 1000 pcs dan ke atas, harganya akan lebih murah.

#7  Design Menepati Citarasa Anda

design yang mengikut citarasa

Design untuk packaging produk, stiker dan flyers yang anda inginkan amat menepati citarasa anda. Mereka mempunyai designer yang cukup pakar dalam menjiwai citarasa anda dan kesesuaian perniagaan anda untuk menghasilkan seni design yang berkualiti dan terbaik.  Untuk pengetahuan anda, konsep moden, mewah, eksklusif dan ringkas adakalanya menjadikan perniagaan anda lebih maju dan berkembang.

Harga Murah Dan Rendah Dari Kilang

promosi harga cetak packaging lebih rendah dari kilang

Sempena awal tahun dan kebetulan ramai dalam kalangan anda yang masih restock produk, anda boleh dapatkan harga murah dan rendah dari kilang iaitu tawaran harga promosi serendah 50 sen untuk setiap satu packaging, stiker, flyers yang ditawarkan oleh HMS Design & Printing.  Bukan senang nak jumpa packaging yang berkualiti termasuk servis design dengan harga 50 sen untuk setiap packaging kan?

Promosi Design Dan Cetak Serendah 50 Sen

promosi packaging serendah 50sen sekeping

Semua harga servis yang ditawarkan juga berbeza mengikut jenis cetakan seperti packaging produk, stiker, flyer dan lain-lain lagi. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Promosi design dan cetak packaging, stiker, flyers iaitu serendah 50 sen sahaja.  HMS Design & Printing adalah servis design dan cetak serendah 50 sen nombor 1 di Malaysia yang termurah dan terpantas.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Perkhidmatan HMS Design & Printing

antara testimoni pelanggan

Ramai client dan pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan design dan cetak packaging, stiker, flyers serendah 50 sen nombor 1 di Malaysia ini.  Sekiranya anda merupakan usahawan produk yang memerlukan servis design dan cetak untuk perniagaan anda atau menaikkan produk anda, anda wajib gunakan servis design dan cetak dari HMS Design & Printing.

rangkuman testimoni hms printing packaging

“We from Flamingo E-liquid produce the highest end E-liquid and highest graded labelling stickers and boxes by HMS. The colour and attraction of the packaging are sure to amazed the customers world wide” Burn Flamingo | Founder of Flamingo Worldwide

label manggakini

“Semenjak 2 tahun bekerjasama dgn HMS Printing, sy berpuas hati dengan servis mereka dari segi design, kualiti printing dan penghantaran.” Nik Haniff | Manager of Kedai Emas Merchant 9

beat beauty namecard

“Banyak-banyak service printing yg saya pernah berkerjasama, (syarikat awak) yg paling terbaik. Dah beratus ribu kotak kami dah print. Takda nak cari lain dh sbb harga, kualiti dan service mmg pantas! Terbaik!”Puan Farah | Founder of Beat Beauty Malaysia

Jangan Pening Kepala Lagi. HMS Design & Printing Uruskan Masalah Design Dan Packagin Produk Anda

Jangan bazirkan masa dan peningkan kepala lagi. Hanya hubungi pihak HMS Design & Printing untuk temujanji ataupun pertanyaan quotation secara atas talian. Jadi apa tunggu lagi. Hubungi sekarang melalui saluran di bawah.

HMS design printing packaging

HMS DESIGN & PRINTING | DESIGN DAN CETAK PACKAGING, STICKER, FLYERS
Hotline: Tekan untuk telefon (019-9051424) |Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Pakar Packaging dan Design Sticker
Website: www.hmsprinting.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: