Review
Oct 29, 2018, 8:55am

Promosi Dan Penghantaran Kek Premium Sedap Di Melaka


Apabila tiba hari bahagia seperti ulangtahun perkahwinan mahupun ulangtahun kelahiran, antara perkara utama yang sering akan disediakan semestinya adalah kek. Tanpa kek majlis yang diadakan untuk menyambut hari bahagia itu seakan kurang seri meskipun pada hakikatnya masih ada lagi juadah sedap lain yang telah disediakan.

Antara Kek Premium Sedap Di Melaka

Maka tidak hairanlah mengapa sekarang ini telah ada ramai pengusaha kek samada secara besar-besaran dengan buka premis kedai kek sendiri mahupun yang diusahakan secara kecil-kecilan dari rumah. Jika di tanya apakah faktor yang paling penting untuk memilih sesuatu kek itu jawapan yang paling tepat pastinya adalah pada rasa, kreativiti rupa bentuk dan juga harga.

Selain Kek Premium Sedap Di Melaka

Apalah gunanya jika rupa bentuk kek itu terlajak cantik sedangkan rasanya tidak seperti yang diharapkan dan apalah juga gunanya jika harganya murah sedangkan tidak dapat dihabiskan dek kerana tidak lalu untuk ditelan tekak. Maka, bagi anda yang benar-benar mahukan kek untuk apa saja majlis yang anda ingin adakan, silalah membuat tempahan hanya daripada pengusaha kek yang benar-benar berkemahiran meskipun pengusaha tersebut hanya melakukan perniagaan itu secara terus dari rumah tanpa sebuah premis hebat yang gah.

Mencari Kek Premium Sedap Di Melaka

Jika anda yang berada di bumi Melaka Bandar Bersejarah, anda adalah salah seorang insan yang sangat bertuah kerana di sana telah terdapat seorang pengusaha kek berjaya yang telah semakin di sebut-sebut setelah berjaya mendapat tempat di hati ramai pengemar kek ini di sana. Pengusaha kek yang dimaksudkan ini adalah SUGAR BOOGER.

Pelbagai Design Dengan Bermacam Rasa Kegemaran

Kek Premium Sedap Di Melaka

Terdapat bermacam jenis kek yang diketengahkan dan rata-rata pelanggan berasa sangat berpuashati kerana dapat pihak Sugar Booger dapat menghasilkan kek sebagaimana yang telah ditempah oleh pelanggan tanpa sebarang masalah sama sekali. Sebut saja rupa bagaimana yang diinginkan, InshaAllah pihak Sugar Booger akan cuba laksanakan. Yang pasti Sugar Booger boleh menyediakan premium cake menggunakan bahan yang berkualiti dengan dekorasi pelbagai design yang menarik menggunakan foundant.

Mencari-cari Kek Premium Sedap Di Melaka

Bagi pihak Sugar Booger, setiap biji kek yang dihasilkan itu haruslah dengan rasa cinta dan kasih supaya si pemilik yang akan menikmatinya nanti akan berasa semakin bahagia di hari yang penuh kenangan itu. Pihak Sugar Booger sama sekali tidak mahu hari bahagia itu menjadi hambar hanya kerana kek yang selalunya akan menjadi penyeri utama di sesebuah majlis itu tidak secantik dan sesedap apa yang digambarkan. Wajah manis para tetamu dan insan yang diraikan biarlah penuh dengan senyuman lebar kerana dapat sama-sama menikmati kek yang tersedia dengan gembira.

Kek Premium Sedap Bersesuaian Dengan Tema Majlis

Adanya Kek Premium Sedap Di Melaka

Melalui Sugar Booger apa yang perlu anda lakukan hanyalah memberitahu apakah tema berserta warna yang ingin anda ketengahkan di majlis penuh gembira itu nanti dan serahkan saja soal kek ini pada pihak Sugar Booger kerana anda pasti akan memuji diri sendiri kerana telah berjaya membuat satu keputusan bijak dengan mengupah pihak Sugar Booger ini sebagai pembuat kek istimewa untuk anda itu.

Selain itu Kek Premium Sedap Di Melaka

Terdapat banyak design yang boleh anda jadikan sebagai ilham dan pilihlah mana-mana design yang anda rasakan amat sesuai dengan majlis mahupun keperibadian insan tersayang yang akan dirai itu nanti.

Contoh Sebahagian Rupa Kek Premium Cantik Sedap Hasil Sentuhan Kreatif Sugar Booger

Kek Premium Sedap Di Melaka

Kek Premium Sedap Di Melaka

Kek Premium Sedap Di Melaka

Tidak Lokek Bahan Dengan Harga Berpatutan Demi Kepuasan Pelanggan !

Kek Premium Sedap Di Melaka

Tidak lokek dengan kuantiti bahan yang digunakan merupakan senjata utama mengapa kek dari hasil air tangan pihak Sugar Booger ini menjadi semakin tular. Apa yang penting setiap kek yang dihasilkan itu adalah dengan perasaan penuh rasa kasih seolah ingin dinikmati oleh diri sendiri.

Mencari-cari Kek Premium Sedap Di Melaka

Harga yang dikenakan dengan bermula dari RM60 pula adalah mengikut jenis kek yang ditempah dan rata-rata sangat berpuashati kerana harga dan rasa kek-kek ini sangat seiring dan amat memuaskan hati. Para pelanggan juga dengan tanpa rasa gembira dan teruja ingin terus membuat tempahan di masa yang akan datang tanpa rasa berbelah bagi.

Tambahan Servis Penghantaran Secara Terus Kepada Pelanggan

Adanya Kek Premium Sedap Di Melaka

Setanding dengan pengusaha kek terkenal yang lain, pihak Sugar Booger ini bukan hanya terkenal dengan keknya yang sangat sedap, cantik dan berkualiti bahkan pihak Sugar Booger ini juga sangat terkenal dengan perkhidmatan yang cekap sehingga sanggup untuk melakukan penghantaran kek secara terus kepada para pelanggan mengikut lokasi yang telah dipersetujui.

Selain itu Kek Premium Sedap Di Melaka

Dengan adanya servis penghantaran ini secara tidak langsung sangat-sangat membantu para pelanggan kerana tidak perlu lagi bersusahpayah ke hulu ke hilir sedangkan masa tersebut sangat sibuk dengan persiapan majlis termasuk menerima para tetamu.  Dengan penghantaran sebegini secara tidak langsung kek tersebut lebih fresh direct from oven! Waktu dan lokasi penghantaran bolehlah di buat perbincangan dengan lebih awal terutama semasa membuat tempahan kek tersebut.

Sebahagian Daripada Testimoni Pelanggan Yang Sangat Berpuashati!

Ada Kek Premium Sedap Di Melaka

Adanya Kek Premium Sedap Di Melaka

Adanya Kek Premium Sedap Di Melaka

Ingin Adakan Majlis Di Melaka Dalam Masa Terdekat? Mahukan Kek Premium Sedap Dengan Harga Promosi Berserta Penghantaran? Hubungi Sugar Booger Sekarang Juga !!

Kek Premium Sedap Di Melaka

Jika dulu anda susah hati dan pening kepala saat adanya sesuatu majlis yang memerlukan kek tapi kini masalah anda itu akan dapat diselesaikan seolah-olah seperti telah mempunyai seorang master pastri sendiri. Paling penting, ibu-ibu seperti anda akan berasa lebih senang untuk membuat tempahan kek tanpa perlu bersusah payah dan penat dengan perlu membawa anak-anak ke kedai kek ketika ingin membuat tempahan seperti dulu lagi. Apa tunggu lagi? Segeralah hubungi Sugar Booger hari ini!

SUGAR BOOGER | KEK PREMIUM SEDAP DI MELAKA
Hotline: 
Tekan untuk telefon (019-2579093Tekan untuk WhatsApp
Facebook: https://www.facebook.com/aishah.adnan.92
Instagram: @aishaadnan89
Lokasi:
Km 15, Kampung Seri Minyak,
Umbai 77300 Merlimau, Melaka

Mahukan Kek Premium Sedap Dengan Harga Promosi Berserta Penghantaran? Hubungi Sugar Booger Sekarang Juga !!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Mahukan Kek Premium Sedap Dengan Harga Promosi Berserta Penghantaran? Hubungi Sugar Booger Sekarang Juga !!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Mahukan Kek Premium Sedap Dengan Harga Promosi Berserta Penghantaran? Hubungi Sugar Booger Sekarang Juga !!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: