Review
Jul 27, 2018, 4:04pm

Promosi Clarros Untuk Mengilatkan Lampu Kereta Kos Paling Murah


cara kilatkan lampu kereta murah

Kereta persendirian merupakan kenderaan utama untuk rata-rata rakyat di Malaysia ini cuma yang membezakan adalah cara penggunaannya di mana ada yang hanya sekadar memiliki kereta semata-mata untuk pergi balik kerja tanpa terlalu ingin mempedulikan keadaan kereta tersebut dan ada yang benar-benar bersungguh menjaga tahap keadaan kereta masing-masing supaya sentiasa berada di dalam keadaan yang memuaskan.

cara penjagaan kilatkan lampu kereta

Sebenarnya sebagai salah seorang pengguna kereta, anda perlu sentiasa memastikan keadaan kereta anda berada di dalam keadaan yang baik. Memastikan keadaan baik ini tidak bererti dengan cara membuat servis kenderaan, mengisi angin tayar dan dengan sempurna sebaliknya perlu juga memastikan kompenan yang lain seperti lampu.

Lampu kereta meskipun tampak hanyalah sekadar satu bahagian yang biasa pada kenderaan namun hakikatnya ia mempunyai tanggungjawab yang sangat besar terutama untuk pemanduan pada waktu malam. Lampu kereta yang kusam boleh menyebabkan pencahayaan menjadi malap dan seterusnya pemanduan akan menjadi amat berbahaya kerana cahaya lampu telah menjadi kabur.

lampu kereta kusam bahaya bawa malam

Itu baru bercerita soal keselamatan, belum lagi bercerita apabila ada di kalangan rakan mulut lantang yang dengan sengaja menegur kereta sudah nampak lusuh walau baru di beli.

Jangan stress dan resah kerana sebenarnya masalah lampu kereta kusam ini dapat diselesaikan dengan cepat, tangkas dan mudah. Jika dulu anda mungkin terpaksa menghabiskan masa yang agak lama di pusat pencuci kereta tetapi kini anda boleh melakukannya sendiri di rumah tanpa perlu menghabiskan masa dan wang ringgit saban masa untuk berada di mana-mana pusat cucian kereta terbabit.

lampu kereta kuning nak putihkan

Apakah caranya? Tidak lain dan tidak bukan adalah dengan menggunakan satu produk yang di beri nama CLARROS. Dengan Clarros ini anda kini boleh mengilatkan lampu kereta dengan kos paling murah!

Apakah Clarros Dan Fungsinya?

clarros untuk kilatkan lampu kereta

Clarros merupakan sejenis produk terkini yang ada di pasaran untuk membantu anda mendapatkan semula keadaan lampu utama kereta yang sudah lusuh dan suram kepada rupa bentuknya yang asal. Walaubagaimanapun Clarros ini hanya berfungsi ke atas lampu kereta yang di perbuat daripada plastik sahaja tidak untuk lampu kereta yang diperbuat daripada kaca.

Antara Kelebihan Utama Clarros Yang Lain

Dengan Clarros anda akan berjaya menjimatkan wang ringgit yang banyak kerana hanya dengan sekali penggunaan sahaja, lampu kereta anda akan kembali jernih dan kekal bersinar selama bertahun-tahun. Clarros ini juga boleh membantu anda memulihkan lampu kereta yang kusam berkerak menjadi jernih berkilat-kilat seperti baru.

lampu kereta kilat dengan pantas

Telah ada di kalangan pengguna memberitahu yang lampu kereta mereka masih lagi kekal bersinar sehingga selepas dua hingga ke tiga tahun penggunaan. Walaubagaimanapun ini semua akan bergantung kepada pelbagai faktor seperti tempat kereta diparkir samada garaj atau padang terbuka,
cuaca panas, habuk dan pasir.

sebelum selepas kilatkan lampu kereta

Clarros didatangkan di dalam bentuk kit di mana untuk setiap kit ini boleh memulihkan rupa lampu untuk dua lampu depan bagi sebuah kereta. Di dalam kit ini juga mempunyai peralatan yang lengkap untuk anda gunakan iaitu

  • 1 x Masking Tapeclarros-items
  • 1 x Sponge c/w Sandpaper Grip
  • 2 x P400 Sandpaper
  • 2 x P800 Sandpaper
  • 2 x P1000 Sandpaper
  • 1 x 40gm Polishing Paste
  • 1 x 75gm UV Protection Paste
  • 1 x Glove

set lengkap kilatkan lampu kereta

Cara Untuk Menggunakannya

Segalanya telah tersedia di dalam kit tersebut. Panduan cara menggunakannya langkah demi langkah juga ada tertera di belakang kotak. Apa yang perlu dilakukan hanyalah menyediakan kain basah dan juga air. Tanpa menggunakan elektrik sama sekali sebaliknya hanya perlu di buat secara manual dengan beberapa langkah yang amat mudah.

cara kilatkan lampu kereta dengan betul

Anda pasti akan berasa teruja kerana lampu kereta anda itu boleh berubah menjadi jernih hampir serta merta seawal pada tiga langkah pertama. Kebiasaannya anda boleh memulihkan rupa lampu kereta anda seperti baru semula hanya dalam masa 20 minit untuk sebuah lampu hadapan kereta anda itu.

Testimoni Sebahagian Pengguna

testimoni pelanggan clarros pengilat lampu kereta testimoni pelanggan clarros pengilat lampu kereta testimoni pelanggan clarros pengilat lampu kereta

Clarros Sedang Di Jual Dengan Harga Promosi

Harga untuk setiap kit Clarros ini adalah RM65 seunit. Manakala jika anda membeli sebanyak dua unit, harga yang perlu di bayar hanyalah sebanyak RM120 sahaja. Belian untuk tiga unit akan semakin dikurangkan kepada RM175. Ini bermakna semakin banyak jumlah Clarros yang anda beli maka akan semakin kuranglah wang yang perlu anda belanjakan.

pengilat lampu kereta clarros

Kos penghantaran untuk seluruh semenanjung Malaysia adalah RM8 dan kos penghantaran untuk Sabah dan Sarawak adalah RM12. Jika anda membeli lebih dari seunit maka kos penghantaran akan menjadi lebih murah dan menjimatkan.

Segera Dapatkan CLARROS Untuk Mengilatkan Lampu Kereta Kusam

Apa tunggu lagi, segera dapatkan Clarros untuk kereta kesayangan anda sendiri. Hanya dengan langkah mudah kini kereta anda akan semakin segak bergaya seperti baru semula. Secara tidak langsung ianya juga boleh membantu mengurangkan risiko kemalangan kerana selepas ini lampu kereta anda yang kelihatan malap akan kembali cerah bersinar semula.

mengilatkan lampu kereta terbaik dan murah

Jangan risau, jika tidak berkesan wang yang telah anda belanjakan ke atas pembelian Clarros ini akan dipulangkan semula kepada anda dengan syarat memberi semula unit Clarros yang telah di beli dan bukti yang ianya tidak ‘menjadi’ setelah digunakan.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi pengedar Clarros Malaysia yang sah melalui maklumat berikut :

CLARROS | PENGILAT LAMPU KERETA BERKUALITI
Hotline: Tekan untuk telefon (019-3299634) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: CLARROS
Instagram: @clarrosmalaysia
Website: https://clarros.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: