Umum
Oct 13, 2010, 3:05pm

Promosi Berbaloi-Baloi Ben Ashaari


  •  
  •  
  •  
  •  

Salam semua,

Ehh.. Bro ben (Ben Ashaari) buat promosi apa? Haa.. Mari sini meh Hariz nak citer kat korang.. Kalau korang perasaan pada 11 Oktober pada pukul 8.00 PM. Bro ben blogger popular ada buat promosi blog secara percuma.. Dengan meletakkan Feed entri blog korang di sebelah kanan sidebar blog www.benashaari.com hanya dengan meneka dengan tepat pemilik header..

Milik siapakah HEADER ini ???

Berbaloi-baloikah promosi Ben Ashaari tuh? Hahaha.. Korang cuba banyangkan berbaloi-baloi ke tak? Traffik daily Blog Bro Ben kita purata 5K lah paling siput… Hanya anggaran Hariz.. Dan sebelum itu mari Hariz tanya.. Jika Bro Ben kita buat sahaja promosi Blog list aku buka lagi … cepatt pasti blogger-blogger akan cuba mengambil peluang yang ada itu untuk berada pada Blog list Bro Ben.. Kenapa korang semua nak masuk dalam Blog List Ben? Pasti jawapan korang “Boleh dapat traffik” ?

Cuba korang bayangkan jika entri blog korang berada pada Blog List Milik Siapakah Header Ini? Siap ada 5 entri lagi beb… Bagaimana dengan traffik blog korang? Dapat ke? Mencurah-curah? “Tepuk dada tanya selera” Huhu.. Bagi pendapat Hariz bukan semua blogger-blogger popular nak bantu blogger-blogger baru yang macam Hariz ni.. Masih menjerit-jerit di sana disini untuk dapatkan pembaca. Kepada korang takkan nak lepaskan peluang yang orang kasi ? Bagi Hariz takkan lepaskann punya…

Sepanjang 4 bulan Hariz kenal dengan dunia blog.. Hariz tidak pernah lepaskan peluang jika Promosi yang mendatangkan trafik.. Ketika dulu Bro Ben pernah anjurkan Jelajah Blog Julai dan akhirnya blog prof-hariz.blogspot.com dijelajah oleh Bro Ben.. Bayangkanlah ketika itu baru sebulan kenal Apa itu blog? Dijelajah pula oleh Blogger Popular.. Fuhh nak melompat mencapai syiling nyah….

Korang tengok jelah kat situ.. Berapa traffik/refer blog profhariz.com dapat daripada http://www.benashaari.com?.. Untuk pengetahuan korang blog profhariz.com berada pada list ben hanyalah pada pukul 11.30PM – 8.00AM.. Kiranya pada waktu pagi-pagi buta dah dapat banyak tuh.. Kalau kena pada waktu siang pukul 8.00AM~11PM? Macam blogger Shahazrin? Kompem kencang beb! Melimpah-limpah..

Hariz rasa cukuplah setakat ini.. Apa yang Hariz boleh cakap..  Ada peluang kita rembat.. Harap-harap Bro Ben sudi biarkan blog profhariz.com berada pada sidebar sampai pukul 2PM 13 Oktober.. Fuhh.. Fuhh… hehehehe.. Haa.. Korang sebelum tuh meh klik Like dan Comment Contest My Raya Moments korang comel kan? Ala kuci-kuci.. c(:

ProfHariz : Ada tak blogger-blogger popular sudi buat promosi blog untuk profhariz.com? Sehari pun cukup rasanya..