Review
Jul 27, 2018, 2:06pm

Promosi Beli Vitamin C Shaklee Murah di Johor


Kesihatan dan juga kecantikan merupakan dua perkara yang amat digemari oleh semua orang jadi sesiapa sahaja pasti akan melakukan yang terbaik untuk mendapatkan dua perkara ini. Hal ini kerana, ia merupakan anugerah yang boleh membantu anda untuk hidup dengan lebih lama dan juga memiliki tenaga yang baik untuk melakukan aktiviti seharian. Manakala kecantikan kulit pula boleh memberikan anda keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai.

Antara Vitamin C Shaklee Murah

Oleh itu, anda pasti mahukan kesihatan dan juga kecantikan kulit untuk diri anda. Ia bukanlah suatu perkara yang sukar untuk anda sekiranya anda mengetahui cara yang betul untuk mendapatkan kedua – dua perkara tersebut. Sekiranya anda mengikut diet yang sihat serta penjagaan kulit yang baik, anda pasti akan kelihatan cantik dan berseri.

Ada Vitamin C Shaklee Murah

Vitamin C Shaklee – Vitamin Untuk Kecantikan Kulit

Terdapat Vitamin C Shaklee Murah

Jangan mengalah dengan lebih awal sekiranya diet dan penjagaan kulit anda tidak begitu berkesan, kerana Vitamin C Shaklee boleh membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cantik, licin dan juga cerah. Ia merupakan vitamin C asli yang boleh memberikan anda kulit idaman anda serta mengurangkan masalah kesihatan.

Selain itu Vitamin C Shaklee Murah

Shaklee merupakan syarikat yang mengeluarkan produk kesihatan yang selamat, asli, natural dan juga efektif untuk kesihatan anda bagi memastikan anda lebih sihat dari segi dalaman dan juga luaran. Setiap pengeluaran produk Shaklee adalah terkawal dan diperbuat di kilang yang mempunyai taraf GMP.

Seterusnya Vitamin C Shaklee Murah

Salah satu produk yang popular dari Shaklee adalah Vitamin C @ Sustained Release Vita – C. Sustained Release Vita-C Plus adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

Mencari Vitamin C Shaklee Murah

Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa 5 jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya.

Apakah Keistimewaan Vitamin C Shaklee?

Anda perlu mengambil Vitamin C Shaklee setiap hari sekiranya anda mahu mendapatkan keistimewaan seperti di bawah untuk kesihatan dan juga kecantikan kulit anda. Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat. Antara kelebihan Vitamin C Shaklee termasuklah;

 • Baik Untuk Imunisasi Dan Daya Tahan Badan

Vitamin C Shaklee Murah

Segala bahan yang digunakan di dalam vitamin C Shaklee telah terbukti untuk meningkatkan ketahan tubuh badan pengguna mereka kerana kandungan vitamin C itu sendiri telah terbukti boleh meningkatkan kesihatan para pengguna

 • Mengurangkan Simptom Demam

Perlu Vitamin C Shaklee Murah

Selain itu, terdapat juga kajian yang menunjukkan bahawa vitamin C sustained release boleh membantu untuk mengurangkan simptom demam jadi anda tidak mudah terkena penyakit.

 • Mengatasi Masalah Jerawat Degil

Selain adanya Vitamin C Shaklee Murah

Masalah jerawat yang disebabkan oleh bakteria juga akan berkurang setelah anda menggunakan produk ini kerana bakteria akan berkurangan di dalam tubuh badan anda.

 • Mengatasi Masalah Jerawat Pasir Dan Nasi

Ciri Vitamin C Shaklee Murah

Jika anda mempunyai masalah jerawat pasir dan nasi yang disebabkan oleh kulit yang kering. Vitamin C akan menambahkan kelembapan di dalam kulit anda yang akan mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.

 • Membantu Kulit Sensitif

Ciri-ciri Vitamin C Shaklee Murah

Eczema dan resdung yang seringkali terjadi disebabkan oleh kulit sensitif akan menyebabkan anda tidak selesa. Vitamin C boleh membantu mengurangkan sensitiviti pada kulit anda yang membolehkan ia menjadi lebih sihat.

 • Membantu Penghasilan Kolagen Dalam Tubuh

Terdapatnya Vitamin C Shaklee Murah

Penghasilan kolagen yang lebih banyak akan memberikan anda kulit yang lebih cerah, anjal dan gebu. Ia sesuai untuk dimakan oleh orang yang berusia kerana penghasilan kolagen akan berkurangan sekiranya usia anda semakin bertambah. Selain itu, kedutan dan tanda penuaan juga akan berkurangan.

 • Mengurangkan Kesan “Sunburn”

Mencari Vitamin C Shaklee Murah

Kesan sunburn akan membuatkan tona kulit anda tidak sekata dan memberikan kesan kusam kepada kulit anda. Penggunaan Vitamin C boleh mengurangkan kesan sunburn dan masalah tona kulit tidak sekata yang seterusnya mencerahkan kulit anda secara semulajadi.

 • Melindungi Badan Daripada Radikal Bebas

Vitamin C Shaklee Murah betul

Tubuh badan anda mudah terkena radikal bebas sekiranya anda tidak menjaga dengan baik dan boleh memudaratkan kesihatan anda. Vitamin C boleh melindungi tubuh badan anda dengan bahan – bahan yang efektif dalam meningkatkan kesihatan badan.

 • Menggantikan Tisu Yang Rosak Dan Menyembuhkan Luka

Selain ada Vitamin C Shaklee Murah

Sekiranya anda mempunyai tisu yang telah rosak, vitamin C mempunyai ciri – ciri yang boleh menggantikan tisu yang telah rosak dan boleh menyembuhkan luka dengan cepat.

Kelebihan Menggunakan Produk Shaklee

Anda boleh menggunakan produk dari syarikat lain, tetapi produk Shaklee mempunyai kelebihan tersendiri. Antara kebaikan menggunakan Vitamin C daripada syarikat Shaklee termasuklah;

 • Selamat

Vitamin C Shaklee Murah dan Bagus

 

Produk yang dibuat adalah daripada bahan –bahan yang berkualiti. Keselamatan merupakan perkara yang paling penting bagi Shaklee jadi mereka memastikan bahawa standard mereka adalah terjamin dan berkualiti.

 • Terjamin

Ada Vitamin C Shaklee Murah

Saintis – saintis di syarikat Shaklee akan memastikan bahawa mereka akan mencari bahan yang asli dan berkesan dari alam semulajadi, mengulangkaji kajian – kajian saintifik serta menjalankan sendiri kajian mereka untuk mengkaji keberkesanan setiap produk yang diuji.

 • Efektif

Selain itu Vitamin C Shaklee Murah

Bahagian Shaklee Dietary Supplement Study adalah kajian yang melihat keberkesanan produk Shaklee kepada pengguna – pengguna Shaklee. Mereka telah membuktikan bahawa Shaklee telah meningkatkan lagi kesihatan pengguna – pengguna produk Shaklee.

Testimoni Pengguna Vitamin C Shaklee

Vitamin C Shaklee Murah

Seterusnya Vitamin C Shaklee Murah

Ada Vitamin C Shaklee Murah

VITAMIN C SHAKLEE | PROMOSI BELI VITAMIN C SHAKLEE MURAH
Harga: Satu botol Vit C tahan 6 bulan (180 biji) RM93 free postage.
Harga asal RM104 exclude postage.
Lokasi: Pasir Gudang-Johor Bahru
Hubungi: Tekan untuk telefon (010-8891805) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: