Review
Aug 1, 2018, 12:11pm

Promosi Beli Supplement Afamaxx Murah Di Kuala Lumpur


afamaxx new

Afamaxx Terbaik

Afamaxx merupakan sejenis supplemen yang mampu untuk mencegah penyakit kronik yang sering melanda rakyat Malaysia. Afamaxx dibuat daripada  alga biru hijau yang nama saintifiknyer adalah Aphazominone Flos Aquae (AFA) yang terdapat di tasik klamath oregon US dan kesan pada badan boleh membantu sel sel tubuh badan manusia sihat supaya boleh bekerja menjaga dan memperbaharui organ,tisu dan sistem saraf yang rosak secara semulajadi.

Afamaxx Menggunakan AFA Sebagai Bahan Utama

afamaxx green

Afamaxx Khasiat

Afamaxx diformulasikan dengan alga biru hijau atau dikenali sebagai Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) yg berasal dari Upper Klamath Lake, Oregon, Amerika Syarikat.Ianya kaya dengan 64 nutrisi penting yg lengkap seperti Polisakarida,Klorofil,L-Selectin Ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) sebanyak 1-3gram sehari mampu merangsang pembebasan Stem Sel dan sel sel baru daripada tulang sum sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawat dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Affamax Mampu Membantu Merawat Diabetis

afamaxx blood

AFAMAXX membantu membebaskan sel-sel induk dewasa secara semula jadi dari sum sum tulang dan sel2 induk tubuh badan kita sendiri yang akan merawat organ pankreas untuk kembali menghasilkan insulin yang cukup supaya boleh membakar gula untuk di jadikan tenaga. Apabila organ pankreas sihat, ia akan dapat membebaskan insulin secukupnya dan secara tak langsung bacaan gula dalam darah akan turun secara semula jadi seperti badan yang normal.Dengan mangamalkan AFAMAXX bukan sahaja kencing manis akan dirawat, tetapi satu persatu penyakit dalam tubuh akan dirawat semula oleh sel-sel tubuh yang baru keluar apabila mengambil AFAMAXX.

Bagaimana Afamaxx Dapat Membantu Pesakit Kanser Tulang Atau Pelbagai Kanser Lain?

afamaxx bacteria

Pertama sekali sel kanser harus dinyahkan daripada tubuh badan. Dengan pengambilan AFAmaxx, ‘NK Cell’ dapat dijana dengan lebih banyak. NK Cell akan mendampingi sel kanser lalu sel kanser ni akan membunuh dirinya sendiri. Aspartic asid yang ada dlm Afamaxx akan membina rangkaian DNA yang sihat bagi mengelakkan sel lain tumbuh diluar kawasan pengendalian.

Boron yang terdapat dalam Afamaxx akan meningkatkan densiti tulang agar lebih kukuh dan tidak rapuh akibat kanser tulang. Ia juga bantu melancarkan peredaran darah sekitar kawasan tulang yang terinfeksi. Magnesium yang tinggi akan membantu tulang menyerap kalsium dengan lebih kerap dengan ini akan mempercepatkan lagi penumbuhan tulang yang telah rosak ataupun patah.

Afamaxx Juga Boleh Membantu Masalah Kolestrol

afamaxx blockage

Setiap 1 gram AFA (bahan utama dlm Afamaxx) mampu menjana pengeluaran sel stem tubuh secara semula jadi utk rawat apa masalah yg berlaku dalam badan. Agen yg terdapat dlm AFA iaitu POLISACARIDE akan bantu keluarkan apa-apa bahan yg tidak perlu dalam tubuh. Kolestrol dikeluarkan melalui sistem perkumuhan.

Afamaxx Sesuai Diambil Oleh Semua Golongan

afamaxx family

Affamax juga sesuai untuk kanak-kanak, orang tua, ibu mengandung dan juga ibu yg sedang menyusu badan.

Selain itu, Afamaxx bukan hanya sesuai utk orang yg sakit. Orang yang sihat juga perlu amalkan Afamaxx kerana ia sangat kaya dgn nutrisi spt Vitamin, Mineral, Asid Amino, Antioksidan. Selain itu ia juga kaya dgn nutrien lain seperti

 • Klorofil
 • Omega 3
 • Omega 6
 • Phenylethylamine (PEA)
 • Phycocyanin
 • Polysaccharide &
 • L-Selectin Ligand

AFAMAXX adalah 100% ORGANIK tanpa sebarang bahan pengawet atau bahan kimia yg tidak dibenarkan.

Pakej Keahlian

afamaxx founder

Terdapat Ada 4 Pakej Keahlian Afamaxx yang boleh anda oilih mengikut ksesuaian anda.

 1. Ruby @ 2 botol = RM300 = 100 PV
 2. Sapphire @ 10 botol = RM1500 = 500 PV
 3. Emerald @ 20 botol = RM3000 = 1000 PV
 4. Diamond @ 40 botol = RM6000 = 2000 PV

Promosi Istimewa Untuk Pengguna Baru

afamaxx promo

Khas untuk anda yang berminat untuk mencuba supplemen ini, potongan harga sebanyak RM20 untuk satu botol. Anda jugak mendapat pengahantaran secara percuma ke rumah anda.

Sekiranya anda berminat dengan supplemen ini, anda boleh terus hubungi nombor yang tertera.

afamaxx dapatkan

AFAMAXX | SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK SEISI KELUARGA
Hotline: 
Tekan untuk telefon (012-9066432) | Tekan untuk Whatsapp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: