Review
Jan 4, 2019, 4:10pm

Promosi Beli Emas 916 Murah Dan Bayaran Ansuran Secara Bulanan


Shares651

Kaum hawa dengan emas mana boleh dipisahkan. Bila sebut emas mahu terbeliak biji mata. Bukan hanya wanita di zaman moden saja yang sukakan emas, wanita dari zaman dulu kala juga sama. Cuma yang membezakan emas di zaman ini adalah lebih menawan dan bernilai jika hendak di bandingkan dengan zaman dulu. Tidak hanya kaum hawa, kaum adam juga ikut suka membeli emas.

promosi emas 916 ansurans

Walaupun di dalam agama Islam melarang kaum adam untuk memakai emas tetapi tidak salah untuk membelinya untuk dihadiahkan pada yang tersayang. Tambahan pula emas ini juga bagus untuk dijadikan sebagai salah satu aset pelaburan. Harganya yang agak mahal di pasaran tanpa sebarang masalah susut nilai ternyata boleh memberi keuntungan pada para pemiliknya.

emas aksesori wanita

Sebelum mula membeli sila pastikan dulu yang anda mempunyai sedikit sebanyak ilmu mengenai emas. Ini bagi mengelakkan diri daripada di tipu. Untuk pengetahuan anda, emas ada pelbagai jenis yang telah dikelaskan mengikut kualiti emas itu sendiri. Kualiti atau mutu emas berdasarkan karat atau nombor yang menunjukkan peratus kandungan emas tersebut. Semakin tinggi nombor karat bermakna semakin tinggi peratus kandungan emas. Karat adalah perkataan Latin untuk kerátion atau carato.

promosi emas 916 murah

Perlu Ada Pengetahuan Tentang Emas Sebelum Mula Membeli

Jika mengikut pengiraan standard, emas 24K atau emas 999.9 adalah emas yang paling asli dengan peratus ketulenan emas sehingga 99.99%. Ini bermakna emas 24K adalah logan emas sebenar sepenuhnya tanpa mempunyai sebarang campuran logam yang lain. Kerana itu emas 24 Karat adalah yang paling mahalnya berbanding dengan emas yang lain.

koleksi emas murah online

Selepas emas 24K ada pula emas dalam kategori 22K. Jika di kira mengikut peratus kandungan logam emas, emas di dalam kategori 22 karat ini mengandungi sebanyak 22/24 ataupun 0.916667 emas. Kerana itu emas 22 karat ini sering dikenali sebagai emas 916 atau emas 917 berpandukan kepada jumlah sebenar peratus logam emas itu sendiri. Tidak kisah emas 916 ataupun 917 tetapi jumlah logam emas di dalamnya adalah sama saja. Maka jika ada di kalangan peniaga emas menawarkan harga yang jauh lebih tinggi untuk emas 917 dengan alasan peratus kandungan emas adalah lebih tinggi dari emas 916, anda hendaklah abaikan saja supaya tidak tertipu.

gelang emas murah

Emas 916 Paling Cantik Dan Menarik Untuk Perhiasan Diri

Dalam banyak-banyak jenis emas yang ada di pasaran, emas dari kategori 916 yang paling mendapat sambutan. Emas 916 ini sangat cantik setelah dijadikan barangan perhiasan diri dengan pelbagai bentuk yang menarik. Kerana itu emas 916 ini telah menjadi salah satu barangan paling disukai oleh para wanita. Warnanya yang kuning keemasan dengan cahaya yang berkilau turut memberikan rasa teruja yang lebih untuk para pemiliknya.

gelang tangan emas 916

Harganya yang tidak mudah susut nilai menambahkan lagi kegembiraan di hati para pembeli. Cuma bukannya mudah untuk membeli pelbagai perhiasan diri daripada emas 916 ini kerana harganya yang agak mahal itu. Faktor harga ini turut membuatkan ramai di kalangan masyarakat kita yang sanggup untuk bermain kutu emas bersama individu lain demi untuk membeli emas 916 yang dihajati.

emas 916 menyerikan

Sila Hindarkan Diri Dari Kutu Emas Yang Penuh Risiko

Anda pasti pernah dengar tentang kutu emas kan? Jika belum pernah menyertainya anda dinasihatkan untuk menghindarkan diri daripada menyertai mana-mana kutu emas. Kutu emas sangat berisiko kerana ia akan melibatkan anda dengan orang lain. Untuk setiap kutu emas akan ada kepala kutu yang akan berperanan sebagai ketua untuk memegang semua duit yang di bayar. Untuk setiap kutu emas juga akan ada anak-anak kutu yang akan membayar duit mengikut jumlah yang telah ditetapkan.

scam emas 916

Selalunya kepala kutu adalah daripada individu perseorangan yang bila-bila masa saja boleh menghilangkan diri bersama duit yang telah terkumpul itu. Manakala jika ada di antara mana-mana anak kutu ini culas dalam pembayaran maka semua ahli kumpulan tersebut akan mula bermasalah disebabkan kekurangan wang daripada jumlah yang sepatutnya.

kelebihan membeli emas secara ansurans

Oleh kerana itu, adalah lebih bijak jika anda dapat hindarkan diri dari menyertai sebarang kumpulan kutu emas. Andai benar anda mahu membeli emas 916, anda boleh saja terus kepada si penjual emas yang boleh dipercayai. Jika tidak punya wang tunai yang banyak untuk membeli emas 916 itu secara terus, anda boleh membelinya dalam bentuk ansuran.

promosi emas untuk raya 2019

Konsep membeli secara ansuran ini jauh lebih baik daripada bermain kutu emas kerana anda akan membuat bayaran secara terus kepada si peniaga. Urusan membeli emas secara ansuran ini juga hanyalah di antara anda dan si penjual emas sahaja tanpa perlu melibatkan orang lain. Antara peniaga emas 916 yang ada menyediakan khidmat menjual emas 916 secara ansuran ini adalah Ikhwa Q Gold Marketing.

syarikat jual emas secara ansurans

Ikhwa Q Gold Marketing Menjual Emas 916 Dengan Bayaran Ansuran Secara Bulanan

Inilah kelebihan Ikhwa Q Gold Marketing yang paling utama. Melalui servis penjualan emas 916 dengan bayaran ansuran secara bulanan ini para pembeli akan berpeluang untuk membeli emas dengan lebih mudah. Syarat yang dikenakan oleh Ikhwa Q Gold Marketing terhadap para pelanggan juga sangat adil. Ini bagi membolehkan para pelanggan dapat membeli emas dengan selesa tanpa ada sebarang unsur paksaan dan bebanan.

senarai emas 916 murah

Antara syarat tersebut adalah :

  • Ansuran boleh di bayar mengikut bajet para pelanggan itu sendiri
  • Bayaran paling minimum hanyalah sebanyak RM50 sahaja sebulan
  • Bayaran boleh di buat seberapa banyak yang boleh untuk bulan tersebut mengikut keadaan ekonomi masing-masing
  • Deposit akan hangus jika menarik diri secara tiba-tiba tetapi masih boleh minta tangguh jika ada sebarang masalah
  • Bayaran ansuran boleh di buat sehingga tempoh 2 ke 3 tahun tetapi harga untuk emas 916 yang ingin di beli itu masih lagi pada kadar harga yang sama
  • Habis selesaikan semua bayaran, emas 916 anda akan segera diposkan tanpa sebarang penangguhan

deal beli emas secara atas talian

Melalui syarat tersebut anda boleh melihat betapa untungnya jika anda membeli melalui Ikhwa Q Gold Marketing. Jika hendak dibandingkan dengan bermain kutu emas, ternyata pembelian emas 916 dengan bayaran ansuran secara bulanan bersama Ikhwa Q Gold Marketing ini adalah jauh lebih selamat dan menyakinkan.

chat pembelian emas secara online

Ikhwa Q Gold Marketing Menjual Emas 916 Dengan Pelbagai Rekabentuk Yang Menarik dan Terkini

Melalui Ikhwa Q Gold Marketing anda boleh membeli emas 916 dalam bentuk barangan perhiasan diri mengikut citarasa anda sendiri. Rantai, gelang, rantai tangan, rantai kaki, cincin, loket, subang dan lain-lain lagi. Semuanya ada di Ikhwa Q Gold Marketing. Yang pasti, semuanya sangat cantik dan menarik dengan rekabentuk moden yang terkini. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah memilih dan membuat tempahan dengan kadar harga yang telah ditentukan.

antara barang kemas promosi raya

Promosi ! Jom Beli Emas 916 Dengan Harga Terlajak Murah Dari Ikhwa Q Gold Marketing

Berita baik untuk anda semua yang ingin membeli emas 916 dengan harga murah. Walau di mana anda berada, pihak Ikhwa Q Gold Marketing dapat menawarkan harga emas 916 yang sangat berpatutan untuk anda. Percaya ataupun tidak, harga jualan untuk setiap gram emas 916 bagi setiap pembelian 9 gram dan ke bawah hanyalah sebanyak  RM167 segram. Harga untuk pembelian emas untuk 9 gram ke bawah ini belum masuk upah tempah.

rantai emas murah 916

Manakala untuk pembelian emas 916 dengan berat 10 gram ke atas pula, harga yang ditawarkan hanyalah sebanyak RM190 segram dan harga ini sudahpun termasuk sekali dengan upah tempah. Harga yang ditawarkan ini ternyata jauh lebih rendah berbanding dengan harga pasaran emas tempatan walaupun harga emas ini sering turun dan naik.

kelebihan beli emas ikhwa q marketing

Tempahlah Hari Ini Untuk Segera Lock Harga Pada Kadar Yang Sangat Istimewa

Yang pasti, jika anda membeli emas 916 murah dengan bayaran ansuran secara bulanan ini harga emas tersebut tetap akan kekal untuk anda dengan harga terdahulu walaupun ketika itu harga emas sedang mencanak naik. Dengan cara ini anda akan berjaya membeli emas yang jauh lebih rendah berbanding dengan harga semasa pada waktu tersebut.

design emas 916 menarik

Sebagai contoh, katakan anda membuat keputusan untuk membeli seutas rantai tangan daripada pihak Ikhwa Q Gold Marketing dengan harga promosinya sebanyak RM167 segram itu hari ini. Anda terus membayar deposit dan secara tiba-tiba harga pasaran emas 916 telah naik sehingga RM180 di pasaran. Maka, harga yang perlu anda bayar masih lagi kekal sebanyak RM167 segram walaupun baki bayaran akan di bayar secara ansuran.

beli lebih banyak emas dengan ansurans

Jika kebetulan rantai tangan yang ingin anda beli itu adalah seberat 7.89 gram emas, maka pihak Ikhwa Q Gold Marketing akan mencadangkan supaya anda membuat bayaran untuk 8 gram emas. Setelah habis bayaran nanti, harga akan tetap mengikut kadar berat emas 7.89 gram yang di tempah. Manakala baki untuk lebihan bayaran itu akan dipulangkan semula dalam jumlah yang tepat. Anda bebas untuk lock mana-mana barang kemas emas 916 ini mengikut bajet anda sendiri. Lagi cepat anda mula bayar maka lagi cepat anda berjaya memilikinya.

beli emas 916 dengan mudah

Antara Pelanggan Yang Telah Berjaya Memiliki Emas 916 Murah Dari Ikhwa Q Gold Marketing

testimoni emas 916 testimoni emas 916 testimoni emas 916 testimoni emas 916

Mahu Dapatkan Emas 916 Murah? Ingin Beli Dengan Bayaran Ansuran Secara Bulanan? Jom Dapatkan Melalui Ikhwa Q Gold Marketing Sekarang Juga!

Jom beli emas murah 916 segera hari ini kerana tindakan membeli emas adalah sangat menguntungkan. Terpulanglah samada ingin di beli sebagai hadiah untuk isteri, ibu mahupun diri sendiri. Yang penting pastikan anda beli daripada penjual yang boleh dipercayai. Jika tidak punya masa untuk shopping emas 916 di kedai, jangan risau kerana anda kini sudah boleh membeli emas 916 secara online dengan penuh selamat melalui Ikhwa Q Gold Marketing.

dapatkan promosi emas 916 murah sekarang

Untuk sebarang pertanyaan lanjut mahupun tempahan, bolehlah terus menghubungi :

IKHWA Q GOLD MARKETING | BELI EMAS SECARA ANSURANS BULANAN
Hotline 1: Tekan untuk telefon (012-3280941) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline 2:Tekan untuk telefon (010-5664084) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: IKHWA Q GOLD Marketing

Lokasi Premis:
Bukit Gambir Tangkak , Johor Darul Takzim

Nak beli emas 916 secara ansurans?

Hubungi talian +60123280941 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Nak beli emas 916 secara ansurans?

Hubungi talian +60123280941 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Nak beli emas 916 secara ansurans?

Hubungi talian +60123280941 atau tekan butang untuk WhatsApp