Review
Jun 23, 2019, 8:30am

Promosi Beli Coklat Murah Online Doorgift dan Surprise Gift dari Chocodaps


Coklat dipercayai dapat meredakan stress dan tekanan. Ada juga yang mengatakan makan coklat dapat menggembirakan hati yang sedang bersedih. Walau apa jua fakta coklat yang pernah anda alami, semestinya pemilihan coklat adalah yang berkualiti dan sedap. Ramai juga yang menjadikan coklat sebagai pemberian kepada tetamu, doorgift atau surprise gift.

Coklat Murah Online Muslim

Coklat sebagai doorgift? Risau harga coklat diluar bajet? Kalau coklat murah, mesti tak sedap! Anda dah cuba Chocodaps? Eh rugi kalau belum cuba! Kalau anda yang peminat coklat mahal, sukakan rasa coklat sebenar, kurang manis, anda wajib cuba kesedapan Chocodaps. Mahal? Mestilah tidak! Nak tahu lebih lanjut, jom baca perkongsian artikel ini selanjutnya!

Chocodaps | Rasa Coklat Sebenar Yang Padu dan Cair di Mulut

Coklat Murah Online Surprise

Coklat padu dengan rasa coklat yang sebenar! Bagi anda yang sedang mencari coklat yang sedap dan murah, anda kini boleh hentikan pencarian kerana Chocodaps pasti tidak akan mengecewakan anda. Chocodaps sangat menepati citarasa anda kerana ianya adalah homemade daripada tangan yang mahir dan berpengalaman. Malah, rasa coklat sebenar yang tidak terlalu manis sangat disukai oleh para pelanggan Chocodaps di mana kebanyakkan coklat di pasaran terlalu manis dan terlalu pahit. Tekstur coklat Chocodaps adalah tidak mudah cair di luar namun setelah anda masukkan ke dalam mulut, tanpa perlu menggigit, coklat Choocodaps terus cair dan menyerlahkan rasa coklat yang sebenar.

Chocodaps Memenuhi Kehendak Dengan Pelbagai Perisa Yang Berbeza

Coklat Murah Online Halal

Sedar akan citarasa setiap individu adalah berbeza, pemilik Chocodaps mengambil inisiatif untuk meneluarkan pelbagai perisa coklat yang berbeza. Setiap perisa ini mempunyai keunikan rasanya yang tersendiri. Antara pilihan Chocodaps untuk anda pilih adalah Chocodaps’s Truffle Mango, Chocodaps’s Truffle Milk Choc, Chocodaps’s Truffle Hazelnut, Chocodaps’s Truffle Coffee, Chocodaps’s Truffle Cornflakes, Chocodap’s Yogurt Plain, Chocodap’s Yogurt Strawberry, dan banyak lagi yang ada.

Chocodaps Sesuai Untuk Doorgift dan Surprise Gift

Coklat Murah Online Sedap

Cipta kenangan yang indah dengan pemberian coklat premium Chocodaps sebagai doorgift. Nak berikan coklat untuk tetamu, semestinya mahukan yang sedap dan dalam masa yang sama di dalam peruntukan bajet. Bagi anda yang ingin mencari doorgift untuk tetamu, anda boleh jadikan Chocodaps sebagai buah tangan yang sedap untuk para tetamu anda nanti. Chocodaps sangat cantik dan sesuai di jadikan doorgift.

Coklat Murah Online Hebat

Malah pemberian coklat juga kelihatan seperti doorgift yang mewah dan mahal. Ini akan menyerlah doorgift anda untuk lebih eksklusif. Pemilihan coklat yang pelbagai pilihan akan memberi keistimewaan dan keunikan kepada majlis anda nanti. Anda tidak perlu risau, kerana doorgift Chocodaps sangat sesuai untuk pelbagai majlis seperti majlis perkahwinan, majlis pertunangan, majlis akikah, majlis sambutan hari guru, majlis makan malam rasmi, sambutan hari jadi, dan sebagainya.

Berikan Kejutan Surprise Gift Chocodaps Untuk Yang Tersayang

Pasti tersenyum lebar bakal penerima surprise gift Chocodaps itu nanti. Anda boleh susunkan Chocodaps di dalam bekas istimewa untuk jadikan hadiah kejutan untuk yang tersayang. Malah, rasa coklat premium Chocodaps yang pelbagai perisa ini pasti memberikan kelainan pada hadiah anda itu nanti.

Kenapa Anda Perlu Memilih Chocodaps?

Pasti ada yang ingin ketahui kenapa perlu memilih Chocodaps sedangkan ada ribuan lagi jenama coklat yang ada di pasaran. Jom kami kongsikan keistimewaan Chocodaps yang membuatkan lebih 90% pelanggan Chocodaps selalu repeat order.

  • Chocodaps sesuai untuk dihidangkan kepada tetamu di rumah.
  • Chocodaps sesuai untuk dijadikan doorgift pelbagai majlis.
  • Coklat Chocodaps tidak mudah cair.
  • Chocodaps adalah coklat buatan premium dan sedap.
  • Mempunyai Chocodaps tanpa badam dan dengan badam.
  • Packaging untuk doorgift juga disediakan untuk memudahkan urusan anda.

Harga Coklat Chocodaps Yang Murah

Coklat Murah Online Laju

Untuk rasa coklat Chocodaps yang mewah dan premium ini, harganya sangat murah! Lebih banyak anda beli, harga coklat Chocodaps akan menjadi lebih murah. Anda boleh berkongsi dengan keluarga atau rakan – rakan untuk dapatkan jumlah order yang banyak. Senarai harga adalah seperti berikut :

Chocodaps Classic

50 gram = RM6

100 gram = RM10

250 gram = RM22

Chocodaps Yogurt & Truffle

1 pack 100 gram = RM12 (SM) / RM15 (SS)

3 pack 100 gram = RM30 (SM) / RM40 (SS)

*** Harga yang dinyatakan di atas adalah tidak termasuk dengan kos penghantaran.

Peluang Perniagaan Untuk Jana Lebih Pendapatan Dengan Chocodaps

Coklat Murah Online Terbaik

Menjual coklat bukan sesuatu yang sukar memandangkan semua orang sukakan coklat termasuklah kanak – kanak, orang dewasa mahupun warga emas. Tambah lagi dengan produk coklat premium Chocodaps yang sedap dan berkualiti ini, pasti anda boleh tambah pendapatan dengan hanya menjual coklat. Peluang untuk anda kini dibuka untuk menjadi agen atau dropship Chocodaps. Anda boleh memilih samada mahu mulakan dengan sedikit modal atau tanpa modal. Selain menjual dan menikmati keuntungan, anda juga boleh makan Chocodaps dengan harga yang lebih murah!

Ramai Sukakan Rasa Coklat Chocodaps!

Coklat Murah Online Islam

Coklat Murah Online 2019 dan 2020

Coklat Murah Online 2019 2020

Coklat Murah Online 2019

Coklat Murah Online Pantas

Jom Beli Coklat Chocodaps Murah dan Sedap!

Anda suka mengunyah? Anda suka buat stok makanan sedap untuk tetamu? Runsing fikirkan doorgift? Jom beli Chocodaps dengan harga yang murah serta menjanjikan kualiti rasa setanding coklat mewah yang mahal. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, anda boleh hubungi info yang dinyatakan di bawah ini.

Coklat Murah Online Doorgift

CHOCODAPS | COKLAT SESUAI UNTUK DOORGIFT DAN SURPRISE GIFT
Hotline : Tekan untuk telefon (014-5173075) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook :
Daisy Pastry HQ
Instagram : @daisypastryhq

Jom Beli Coklat Chocodaps Murah dan Sedap!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom Beli Coklat Chocodaps Murah dan Sedap!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Beli Coklat Chocodaps Murah dan Sedap!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: