Review
May 26, 2019, 3:27pm

Promosi Beli Bronis Sedap Di Kuala Lumpur dan Lembah Klang


Shares197

Dari BROWNIES diolah menjadi KEREPEK BRONIS. Apa special Kerepek Bronis ni ya? Banyak yang special! Chocolate, Almond, Chocolate Chips semuanya Premium. Kek Brownies, di ubah jadi Kerepek. Inilah yang pertama di Malaysia! Bukan biskut/cookies. Kalau biskut, semestinya banyak tepung. Bronis menggunakan COKLAT BERYLS. Ianya di bakar coklat dan jadilah Kerepek Bronis.

Beli Brownies Sedap Cantik

Kerepek Bronis Diminati Ramai Kerana Mempunyai Rasa Yang Unik

Beli Brownies Sedap Cantik

Jika dibezakan dengan kek, kerepek Bronis mempunyai permukaan satu lapisan sangat nipis dan rapuh selepas dibakar akibat pengkaramelan gula. Kerepek Bronis ialah kerepek yang di inovasikan dari brownies. Di jadikan nipis dan diperbuat dari bahan-bahan premium sama seperti brownies bahkan di taburkan dengan pelbagai topping tambahan seperti Almond, chocolate chip dan pelbagai mengikut jenis dan kesesuaian.

Kerepek Bronis Viral Di Gilai Ramai

Beli Brownies Sedap Lazat

Terbaru, kerepek Bronis antara pencuci mulut yang popular dan menjadi kegemaran ramai. Ia mudah disediakan dan boleh dijadikan sajian minum petang terutama apabila tetamu berkunjung ke rumah. Salah satu sebab masyarakat kini amat menggilai kerepek Bronis adalah kerana rasanya yang pelbagai variasi lebih menarik perhatian masyarakat iaitu seperti red velvet, dark chocolate, teh tarik, matcha dan hazelnut coffee. Kelima-lima jenis kerepek Bronis ini sentiasa mendapat permintaan tinggi dari pelanggan seluruh Malaysia

Beli Kerepek Bronis Sedap Di Kuala Lumpur dan Lembah Klang

Beli Brownies Sedap Terlazat

Dulu Brownies kedut sering dijual kerana rasanya yang lazat, dan permintaan yang tinggi daripada orang sekeliling. Sekarang giliran Kerepek Bronis pula digilai ramai. Pastinya, kerepek bronis ini amat laku. Mesti ada diantara kita yang tertanya – tanya kat manakah nak beli kerepek Bronis ini kan? Bagi yang teringin nak cuba kerepek Bronis, anda boleh dapatkan dengan Miss Noraishah. Beliau merupakan stokis pengedar sah kerepek Bronis. Beliau merupakan stokis pengedar yang bertapak di Kuala Lumpur dan juga memiliki agen team di Seluruh Malaysia. Buat mereka yang berada di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Kerepek Bronis sekarang!

5 Jenis Kerepek Bronis Yang Perlu Anda Cuba Adalah :

  1. Kerepek Bronis Perisa Red Velvet

Beli Brownies Sedap Malaysia

Beli Brownies Sedap Selangor

Red velvet merupakan kek yang harus anda cuba. Seperti semua tahu, kek ini biasanya dihias dengan krim keju manis yang mempunyai tekstur memang leleh bila makan. Di ilhamkan dari kek red velvet yang sebenar kini telah ada dalam bentuk kerepek iaitu kerepek Bronis Red Velvet. Rasa Red Velvet sebenar masih ada dalam kerepek Bronis ini. Tak percaya? Kena cuba baru tahu

  1. Kerepek Bronis Perisa Teh Tarik

Beli Brownies Sedap Power

Beli Brownies Sedap Bermutu

Kerepek Bronis perisa Teh Tarik? Macam pelik je kan? Tapi ini bukan cubaan ini betul-betul rasa teh tarik sebenar. Paling best, dalam kerepek ini ada extract almond yang menaikkan lagi rasa kerepek. Kombinasi teh tarik bersama extract almond memang terbaik bila di makan. Beberapa keping BRONIS Teh Tarik pasti dapat memberikan anda keceriaan. Terasa seperti meneguk segelas Teh Tarik dalam bentuk kepingan kerepek. Pasti memberikan pengalaman yang hebat buat anda.

  1. Kerepek Bronis Perisa Hazelnut Coffee

Beli Brownies Sedap Melazatkan

Beli Brownies Sedap Hebat

Nikmati aroma mengancam dari biji biji kopi yang sangat harum. Frequensi makin rancak lepas pekena Kopi BRONIS ni. Laen macham. Nak terlelap pun boleh jadi cerah mata.

  1. Kerepek Bronis Perisa Matcha

Beli Brownies Sedap Padu

Beli Brownies Sedap KL

Pernah anda merasa kerepek dalam perisa MATCHA? Dengan campuran serbuk Matcha, white chocolate serta susu. Ianya penuh lemak berkrim. Seolah olah menghirup air MATCHA di Kafe mahal tapi dalam bentuk kerepek yang rangup. Rasa sensasi dan mewah ini kami bawakan kepada anda dalam satu pek BRONIS.

  1. Kerepek Bronis Perisa Dark Chocolate Paling Laku Keras

Beli Brownies Sedap Lembah Klang

Beli Brownies Sedap Terbaik

Sebabnya ialah dalam adunan kerepekbbronis boleh dikatakan separuh daripada nya adalah dark coklat dan hanya 20% sahaja tepung. Patut lahh bila setiap kali kunyah, rasa coklat di setiap kepingan sangatlah pekat likat memikat dan terpikat. Fuhhh! Bagi yang pernah rasa dan selalu rasa tau lah macam mana rasa coklat tu.

Kenapa Anda Perlu Ada Kerepek BRONIS

Beli Brownies Sedap Tersedap

  • Kualiti kerepek BRONIS rasa mewah dengan coklat serta badam bermutu tinggi
  • Kerepek nipis serta rangup yang tahan sehingga 6 bulan!
  • Makanan sihat untuk hidangan anda sekeluarga
  • Mempunyai 5 perasa iaitu Coklat, Teh Tarik, matcha, hazelnut coffee, dan Red Velvet,

Rasai Sendiri Keenakan Kerepek Bronis Ini. Sekali Cuba Pasti Nak Lagi!

Beli Brownies Sedap Terbaik

Kerepek Bronis ini memberi ruang kepada lidah untuk mengamati pelbagai jenis tekstur selain kelembutan yang terdapat dalam kek. Pilih sahaja perisa mana yang anda mahukan. Boleh makan pada bila-bila masa dan dimana jua anda berada!

Kerepek Bronis Boleh Disimpan Lama Sehingga 6 Bulan

Beli Brownies Sedap Awesome

Kerepek Bronis dalam packaging yang simple dan cantik, boleh di bawa ke mana-mana dan mudah di simpan kerana miliki zip lock dan boleh di courier ke mana sahaja. Miliki sijil halal dan tempoh expired yang lama iaitu 6bulan.

Jangan Tak Percaya Artis Juga Ramai Repeat Order Kerepek Bronis Viral ini. Antaranya :

Beli Brownies Sedap Trusted

Beli Brownies Sedap Red Velvet

Beli Brownies Sedap Kuala Lumpur

Tengok Pun Dah Terliur. Apa Kata Cuba Sekali Baru Tahu! Beli segera Kerepek Bronis sekarang!

Beli Brownies Sedap Lazat

Oh ya, berminat untuk menjadi agent Kerepek Bronis? Sekarang telah dibuka peluang utk agen atau dropship join seluruh Malaysia, di sediakan support group dan bahan-bahan untuk marketing. Reward dan hadiah atas pencapaian setiap bulan. Untuk keterangan lebih lanjut sila whatsapp nombor dibawah :

KEREPEK BRONIS | KEREPEK BROWNIES SEDAP TERBAIK DI MALAYSIA
Hotline 1 : Tekan untuk telefon (0177319498) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline 2 : Tekan untuk telefon (0133191003 ) | Tekan untuk WhatsApp
Instagram : @bronis_inovasi_brownies
Facebook : Noraishah Mohd Zamre

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: